✅ سایه ورشکستگی بر سر فعالان حوزه نشر؛
📌 پشت پرده کشف انبارهای «قاچاق کتاب» چیست؟
🔹 وقتی کلمه «قاچاقچی» به گوشمان میخورد عموما فرد یا افرادی در ذهنمان متبادر میشوند که بدون مجوزهای لازم در حال فعالیت هستند. هرچند اکثرا قاچاقچیهای حوزه کتاب افرادی هستند که نه اهل فرهنگ هستند و نه اهل کتاب و نشر، اما در این بین متاسفانه برخی ناشران که مجوز فعالیت از سوی وزارت ارشاد دریافت کردهاند با روشهای مختلفی اقدام به چاپ و فروش زیرزمینی کتاب میکنند و اتفاقا کانالهای فروش وسیعی در اختیار دارند.
🔸 اگر کمی اهل خبر باشید و در تعدادی از کانالهای خبرگزاریها در فضای مجازی عضو باشید، قطعا در ماههای اخیر با تیتر خبری «کشف یک انبار دیگر کتاب قاچاق» بیگانه نخواهید بود، کمااینکه در جدیدترین رویداد خبری، هفته گذشته خبرگزاری تسنیم از «کشف یک انبار بزرگ کتاب قاچاق کنار کتابفروشیهای تهران» خبر داد.
🔹 طبیعی است وقتی ناشری قصد دارد کتابی را به مرحله چاپ برساند مجبور است هزینههای مختلفی همچون حق ترجمه، حق تألیف، ویراستاری، نمونهخوانی، صفحهبندی و... را متحمل شود و همین هزینهها، قیمت نهایی کتاب را افزایش داده و خرید آن را برای مشتری دشوار میسازد. بحران کاغذ و در پی آن گران شدن کاغذ را نیز به این هزینهها اضافه کنید و حالا حساب کنید که هزینه تمام شده چاپ کتاب چقدر گران است و گاها صرفه اقتصادی ندارد. در عوض، قاچاقچیان کتاب بدون پرداخت بسیاری از هزینههای یادشده، به راحتی کتاب را به مرحله چاپ رسانده و با تعیین قیمتهای ارزانتر نسبت به ناشر اصلی، سود سرشاری بابت فروش بیشتر کتابها میبرند و از این طریق تعادل بازار کتاب را برهم میزنند.
🔸 میتوان مدعی شد که قاچاقچیان کتاب در 3 بخش فعالیت میکنند؛ اول، کتابهای پرفروش ناشران را منتشر میکنند. دوم، کتابهایی را که در خارج از کشور چاپ شدهاند، منتشر میکنند و سوم کتابهایی را که در سالهای گذشته منتشر شده و اکنون یا ناشر ندارند و یا مجوز وزارت ارشاد را ندارند منتشر میکنند و از قبل چاپ اینها سود سرشاری به جیب میزنند.
🔹از آنجایی که آمار خرید کتاب توسط علاقهمندان این حوزه، تنها از طریق کانالهای رسمی محاسبه میشود، اما حجم بالای فروش کتابهای قاچاق که روز به روز بیشتر میشود، موجب شده است که آمار ارائهشده در این زمینه دستخوش تغییراتی شود. به این معنا که بسیاری از دوستداران کتاب، خواسته یا ناخواسته کتب خود را از مبادی غیررسمی و قاچاق تهیه میکنند و این در حالی است که این خریدها هرگز در آمارهای ارائهشده درباره میزان خرید کتاب و حتی سرانه مطالعه محاسبه نمیشود و از همین رو با دیده تردید باید به آمارهای ارائه شده در این حوزه نگریست.
🔸به گفته برخی از ناشران، قوانین موجود در زمینه قاچاق کتاب به هیچ وجه پاسخگوی اختلالات اخیر بازار نشر نیست و قاچاقچیها پس از دستگیری با قرار دادن وثیقه به راحتی آزاد شده و به فعالیت خود ادامه میدهند. بنابراین انتظار میرود ضمن تهیه و تدوین قوانین لازم در این زمینه توسط مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه نیز برخورد جدیتری با اختلالگران این بازار انجام دهد تا از ورشکستگی بیشتر ناشران جلوگیری نماید.
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بعثت پيامبر اكرم براي سياست بود يا اخلاق؟
🎥 بخشي از گفتگوي حجت الاسلام محمدرضا زائری با برنامه "فرمول يك" در شبكه اول سيما
🆔 @hvasl_ir
🔴 نمایش فیلم محمد رسولالله در ۴۵ شهر فاقد سینما
🔶 سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری به مناسبت هفته وحدت، فیلم سینمایی محمد (ص) به کارگردانی مجید مجیدی را در ۴۵ شهر فاقد سینما نمایش میدهد.
🔶 این فیلم همچنین در ایام مبارک هفته وحدت در سانسهای اختصاصی سینماهای فرهنگ، کورش، جوان، آفریقا و ناهید با بلیط ۵ هزار تومانی به روی پرده میرود.
🔶 از دوم تا چهارم آذرماه، ساعت ١٦ در پردیس تئاتر تهران هم به صورت «صلواتی» اکران میشود.
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
👈 پیامبر در دعوت و جهاد یک لحظه دچار سستی نشد 🔻 رهبر انقلاب: صحنهی اول از زندگی پیامبر، صحنهی #دع
⭐ پیامبر مانند خود مردم زندگی میکرد
🔻 رهبرانقلاب: صحنهی دوم از زندگی پیامبر، #رفتار آن حضرت با مردم بود.
👈 هرگز خلق و خوی مردمی و محبت و رفق به مردم و سعی در استقرار #عدالت در میان مردم را فراموش نکرد؛ مانند خود مردم و متن مردم زندگی کرد؛ با آنها نشستوبرخاست کرد؛ با غلامان و #طبقات_پایین_جامعه، دوستی و رفاقت کرد؛ با آنها غذا میخورد؛ با آنها مینشست؛ با آنها محبت و مدارا میکرد؛ قدرت، او را عوض نکرد؛ ثروت ملی، او را تغییر نداد؛ رفتار او در دوران سختی و در دورانی که سختی برطرف شده بود، فرقی نکرد؛ در همه حال با مردم و از مردم بود؛ رفقِ به مردم میکرد و برای مردم عدالت میخواست. ۱۳۷۰/۰۷/۰۵
❣ بمناسبت #هفته_وحدت؛ هر شب انتشار یک بخش از بیانات رهبرانقلاب درباره سیره پیامبر اکرم(ص)
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
🚀 اقتدار #موشکی ایران؛ کابوس #آمریکا/ جزییاتی از سه عملیات اخیر موشکی #سپاه 🎞تصاویر دیده نشده از غر
♨️سردار حاجی زاده: دقت موشکها را مدیون تدبیر رهبر معظم انقلاب هستیم
فرمانده نیروی هوافضای #سپاه با حضور در برنامه ثریا:
🔹️در حوزه موشکی از گذشته کارهای زیادی انجام دادیم. تا ده سال پیش به انواع موشک ها رسیده بودیم اما به دقت لازم نرسیده بودیم.
🔹️بعد از اینکه مسئولیت نیرو به بنده رسید خدمت آقا رسیدیم. ایشان فرمودند اولویت من دقت موشک است. ما امروز دقت موشک ها را مدیون تدبیر #رهبرانقلاب هستیم.
🔹️در اولین جلسه ای که دقت موشک ها را به سی متر رساندیم ایشان گفتند پس می توانید به دقت بالاتر هم برسید.
🔹️نقاطی که در عملیات های موشکی ما مورد هدف قرار گرفت اهداف بزرگینبود و در اصل اهداف هواپیما بودند اما برخی از آنها را از فاصله 589 کیلومتری زدیم
🔹️ آقا فرموده بودند که موشک ها نباید به غیر نظامیان بخورد. به دلیل همین محدودیت، دو فروند از موشکهای ما که مجهز به سیستم خودکشی هستند به دلایل فنی اختلاف در برد و سمت، خودکشی کردند
🔹️علت اینکه برای یک هدف چند #موشک در نظر می گیریم همین موضوع است.
🆔 @hvasl_ir
🔴 کلنا ابناء الرسول/4؛
✳ چرا به بلوچ ها انگ وهابي ميزنيم؟!
📌فارغ از صحيح يا ناصحيح بودن خبر يا تحليل، معمولا در مواجهه با هر خبر و تحليلي، آنچه را که دوست داريم مي پذيريم و به آن ترتيب اثر مي دهيم و از کنار آنچه که دوست نداريم، ميگذريم و آن را نديد مي گيريم. اين مسئله اگر در چارچوب مسائل شخصي ما باشد آسيب هايي را متوجه زندگي شخصي ما خواهد کرد، و از آن مهمتر اينکه اگر همين روحيه و رويکرد در قضاوتهاي اجتماعي و سياسي ما جريان پيدا کند ديگر وامصيبتا! دوري سيستان وبلوچستان از مرکز و تفاوت مذهبي و قوميتي آن ديار باعث شده است که بعضا از واقعيت هاي آنجا بي خبر باشيم و يا اگر خبري هم از آن ديار مي شنويم آنچه را که مطابق طبعمان است، بپذيريم. حجت الاسلام صفري نزديک به يک دهه در مناطق مختلف اين استان پهناور حضور جدي داشتند و آشنايي خوبي با اهالي اين استان -بويژه اهل سنت- دارند. با او درباره واقعيت هاي سيستانوبلوچستان به گفت وگو نشستيم.
👇👇👇
http://hvasl.ir/content/52282
🆔 @hvasl_ir
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تـرامـپ بـهتـر بـود یـا اوبـامـا!؟
🎥 تـرامـپ یـا اوبـامـا،مـسـئله ایـن اسـت!؟
🆔 @hvasl_ir
💬 گفتگوی کوتاه با دانشجویی که میخواست کار فرهنگی بکند
🔰«علاقۀ به خلق» یکی از اموری است که گاهی در میان علاقهمندان به «حق» مورد غفلت واقع میشود. البته ریشۀ علاقه به خلق را باید در همان علاقۀ به حق جستوجو کرد. اگر علاقۀ انسان به خدا زیاد شود، آدم کمکم روحیهای پیدا میکند که به شدت نسبت به مردم عاطفه پیدا کرده و مهربان میشود. در نتیجه سرنوشت انسانها که بندگان خدا و مورد علاقۀ پروردگار هستند، برای او مهم میشود.
🔰کسی که مردم را دوست داشته باشد نمیتواند انسانها را در ورطۀ باطل رها کند و تنها به نجات خودش بیندیشد. چنین کسی انگار به خودش میگوید: «گیرم من راهم را پیدا کردم، پس بقیه مردم چه میشوند؟»
➕روزی جوان دانشجویی که برای مشورت در مورد کار فرهنگی در دانشگاه آمده بود، گفت:
➖میخواهم در دانشگاهمان کار فرهنگی کنم، چه کار کنم بهتر است؟
➕از او پرسیدم: بلد هستی رخت و لباس بشویی؟
➖گفت: بله، رخت و لباس که بلدم بشویم، امّا این چه ربطی به کار فرهنگی دارد؟ من میخواهم کار فرهنگی کنم.
➕گفتم: حاضری لباسهای هماتاقی خودت در خوابگاه را بشویی؟
➖گفت: نه، کار سختی است. بعد به شوخی گفت: اینجا که جبهه نیست تا ما از اینجور ایثارگریها کنیم.
➕گفتم: جبهه نیست، ولی هماتاقی تو که «آدم» هست. تو برای آدم بودن او چقدر ارزش قائلی؟
➖گفت: ممکن است بچه خوبی نباشد.
➕گفتم: اتفاقاً چون ممکن است بچه خوبی نباشد، دارم این سؤال را میکنم. آیا قیمت آدم بودنش برای تو این قدر هست که اگر یک وقت پیش آمد، بتوانی با طیب خاطر و لذت، لباسش را بشویی و بگویی دارم لباس یک انسان را میشویم؟
➖صادقانه گفت: نه، من این جوری نیستم.
➕صمیمانه گفتم: اگر یک انسان این قدر نزد تو اهمیت ندارد، چرا میخواهی برای هدایتش کار فرهنگی بکنی؟ به تو چه ربطی دارد که نگران بهشت و جهنم مردم باشی؟ تو که آدمها را دوست نداری، چه کار به سرنوشتشان داری؟
🔰البته موضوع شستن لباس دیگران، صرفاً یک شیوۀ برآورد است. نه اینکه واقعاً شستن لباس دیگران یک شاخص قطعی باشد. به هر حال انسان باید نگاه کند و ببیند چقدر برای دیگران ارزش قائل است.
👈🏻 بخشی ازکتاب انتظار عامیانه، عالمانه، عارفانه (ص ۲۲۳-۲۲۴)
#کار_فرهنگی
🆔 @hvasl_ir