👈 هنر، میداندار جنگ نرم
🔻رهبرانقلاب، در دیدار اخیر تهیهکنندگان، کارگردانها و بازیگران سیما:
🔸️ دفاع از عظمت ایران، از فرهنگ ایران، از خانوادهی ایرانی، از حرکت باشکوه ملّت ایران و ... فقط با سخنرانی و نگارش نیست؛ هنر باید میداندار باشد. جایگاه #فیلم و #سریال در این میان بسیار برجسته است. ۹۷/۸/۲۵
🆔 @hvasl_ir
🔴 هنرمندانی که در دیدار رهبر انقلاب سخن گفتند
🔻 جمعی از تهیهکنندگان، کارگردانان و بازیگران تلویزیون، بیست و چهارم آبانماه ۹۷ با رهبر انقلاب دیدار کردند و هر یک از آنان درباره مسائل مختلف تولید و فعالیت تلویزیونی سخن گفتند.
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای در پایان دیدار و پس از شنیدن سخنان حاضران به ذکر نکات کوتاهی درباره اهمیت و جایگاه تولیدات تلویزیونی پرداختند و گفتند:
👈 مطالبی که گفتید، خیلیهایش حرفهای من است... این را میخواهم عرض بکنم در تأیید حرفهایی که شما آقایان زدید؛ ما در حال یک نبرد فرهنگی و یک #جنگ_نرم هستیم. یعنی به ما تهاجم شده است، تهاجم نرم؛ آنهم با ابزارهای پیشرفته و بسیار نو و با توانایی بسیار بالا؛ به ما حمله شده است.
🆔 @hvasl_ir
✅ «حلقه وصل» بررسی کرد؛
📌 متن و حاشیه پانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت +جدول اکرانها
🔺در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» با رویکرد «سینمای مقاومت؛ تجلی گفتمان انقلاب اسلامی» و با حضور سینماگران داخلی و خارجی در ۲ بخش اصلی «مسابقه سینمای ایران» و «مسابقه سینمای بینالملل» به همت بنیاد فرهنگی روایت فتح و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس آغاز شد.
http://hvasl.ir/content/53426
🆔 @hvasl_ir
✅ عدالتخواهی از علیزاده تا صدرالساداتی...
🔴 محسن مهدیان: دالتخواهی در انقلاب اسلامی همواره یک جریان چالش برانگیز بوده است. عدالتخواهی درین کشور به جهت گفتمانی عمدتن بسمت جریان های مارکسیستی متمایل شده است و در اجرا نیز یا در نهایت به افسردگی رسیدند مثل استاد حکیمی و یا از چارچوب انقلاب خارج شدند مثل جریان احمدی نژاد.
در مواردی هم گفتمان عدالتخواهی اگر چپ مالیزه نشده، گرفتاردوگانه امام و رهبری شدند و تصور کردند رهبری مثل امام انقلابی و عدالتخواه نیست.
📌 اما چرا این اتفاق می افتد؟ چطور می توان یک انقلابی عدالتخواه بود که نه به افسردگی رسید و نه از نظام خارج شد؟
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/53203
🆔 @hvasl_ir
🔴 واکنشها به تیتر عجیب روزنامه شهروند ادامه دارد؛
✅ تذکر یک فعال رسانهای به سیدحسن خمینی درباره اقدامی جنجالی
🔺موضوع ازدواج فرزند سیدحسن خمینی با واکنشهای زیادی در شبکههای اجتماعی همراه شد و نوک تیز این انتقادات روزنامه شهروند و این اقدام غیرحرفهای را نشانه رفت. در این بین اما، سردبیر روزنامه جام جم در یک پست اینستاگرامی واکنش متفاوتی به این موضوع داشته است.
🔺این موضوع با واکنشهای زیادی در شبکههای اجتماعی همراه شد و نوک تیز این انتقادات روزنامه شهروند و این اقدام غیرحرفهای را نشانه رفت. در این بین اما، مهدی عرفاتی سردبیر روزنامه جام جم در واکنشی اینستاگرامی به این موضوع، ضمن یادآوری قسمتهایی از صحیفه امام(ره)، جملاتی را خطاب به سیدحسن خمینی نوشت.
📌 عرفاتی با درج تیتر «یک کلام با آقای سیدحسن خمینی»، در این پست اینستاگرامی نوشته است: «یک کلام با آقای سیدحسن خمینی
."نتیجه" امام حق دارد با نتیجهی فلان عالم دینی ازدواج کند... خیلی هم خوب. انشاءالله به میمنت و مبارکی...
اما حرفم با آسید حسنآقای خمینی است که خودش بهتر از هرکسی میداند، اگر خمینی بزرگ زنده بود(که برای ما همچنان زنده است) و خبر ازدواج نوهی دلبندشان "عکس یک" روزنامهای دولتی[که چرخاش با پول مردمِ بینوا میچرخد]میشد، محکم توی دهان آن روزنامه و مدیرمسئول و سردبیرش میکوبید تا درس عبرت برای همه شود.
حضرات بیت معظم امام(ره) لااقل به حرمت "نام" خمینی، دامنشان را از این رفتارهای چاپلوسانهی منزجرکننده پاک کنند.
ببینید مقتدای ما درباره چاپ خبر و تصویرش در جراید چه نظری دارد: «من میل ندارم رادیو هر وقت باز میشود اسم من باشد مدتهاست که از این جهت متنفرم. راجع به خودم میگویم؛ اگر قرار است عکس مرا بگذارید به جای آن، عکس یک رعیت را بگذارید و زیرش بنویسید این رعیت چه کار مهمی کرده است. هر روز من یک مسئلهای را میگویم و هی تکرار میکنم که فلانی چه گفت... این چه فایده ای دارد؟ اما در هر گوشه کشور اگر اتفاقی افتاده باشد این خبر است و اخبار را برای مردم گفتن مفید است...»
(صحیفه امام، ج 19، ص: 361 تا 363)
🆔 @hvasl_ir
✅ در نشست «گفتمان فرهنگی انقلاب» مطرح شد:
🔴 فیاض: «عمار» از نظر آکادمیک جلوتر از «فجر» است/ افخمی : جشنواره فیلم فجر بیشتر شبیه سیرک است
📌 در نخستین روز از جشنواره بین المللی فیلم «مقاومت» نشست «گفتمان فرهنگی انقلاب» با حضور وحید یامین پور، ابراهیم فیاض و بهروز افخمی در سالن شماره دو سینما فلسطین برگزار شد
🔺در ابتدای این نشست وحید یامین پور درباره ضرورت پرداختن به موضوع «گفتمان فرهنگی انقلاب» و تلقی از غرب گفت: تلقی ما از غرب متفاوت است و به تدریج به ایده گذر از غرب رسیدیم و رگه های چنین اندیشه ای از دهه ۳۰ و ۴۰ با رویکردهای چپ و ایده های عدالت گرایانه علیه نظام لیبرال سرمایه دار بوده است و نه علیه غرب. ما قصد داریم نسبت یکی از محصولات تکنولوژیک غرب؛ یعنی سینمای خودمان را با غرب بسنجیم و این پرسش را مطرح کنیم که آیا اصلا سینما ما وجود دارد؟... آیا امکان تعیین مرز و مصادیقی برای غرب وجود دارد یا سخن گفتن از چنین موضوعی دوگانه است.
🔺در ادامه ابراهیم فیاض با بیان اینکه هم غرب ستیزی و هم غرب گرایی غلط است، عنوان کرد: این عقیده ما را از واقعیت دور می کند و به طور کلی عشق و نفرت مانع شناخت ما از واقعیت می شود. ما زمانی به غرب دشنام می دادیم و زمانی عاشقش می شدیم. مارکیسیست ها اول غرب ستیز و بعد به شدت غرب گرا شدند. هنوز هم ما رقابت انگلیس و آمریکا را در ایران داریم. می گویند هرکس با هرچه دشمنی کند، مثل خودش می شود و امروز ما در بسیاری از جنبه ها بدتر از غرب
🔺او در پاسخ به این پرسش که آیا وجه الهی دین که ماهیت معنوی دارد با اقتضای تکنولوژیک سینما همخوانی دارد یا نه، گفت: از بعد تکنولوژی سینما کاملا دینی است، چون تاریخ نمایش از یونان شروع شد و بعد هم تئاتر و سینما به وجود آمد، بنابراین بعد تکنولوژی هم دینی است. بعد دیگر رسانه ای است که در اینجا بحث علوم انسانی به میان می آید که اگر بحث دیجیتال راه بیفتد، چه اتفاقی برای رسانه می افتد.
🔺در ادامه بهروز افخمی نیز درباره شکل و شمایل فیلمسازی خود گفت: وقتی خودم فیلم می سازم، تفاوت ها و شباهت هایی با فیلمسازان دیگر دارم و احتمالا هر دوی این فیلمسازان در سینمای غرب و مثلا آمریکا رشد کردند و بیشتر سینمای آمریکا را می پسندند
🔺ابراهیم فیاض ارزیابی از وضعیت سینمای ایران و جشنواره فجر ارائه داد و گفت: جشنواره فجر دولتی، محافظه کار و بدون سیاست گذاری است. معمولا اسکار، آینده آمریکا را مشخص می کند و فیلم «روز استقلال» کاملا با ۱۱ سپتامبر مطابقت دارد.
🔺فیاض یادآوری کرد: منتقد اصلی جشنواره فجر، جشنواره عمار است، چون با وجود اینکه بودجه زیادی ندارد، از بعد آکادمیک از فجر جلوتر است. همچنین جشنواره فیلم مقاومت هم امسال رقیب جشنواره فجر است و وقتی با اروپایی ها و آمریکایی ها صحبت می کردم، متوجه شدم در حال نزدیک شدن به این جشنواره هستند. با وجود تکنولوژی دیجیتال موضوع دانشگاه درحال از بین رفتن است و دانش و بینش به پایان رسیده و ما در حال رسیدن به ایده هستیم و ایده پردازی الآن در سینما بسیار مهم است.
🔺در ادامه افخمی درباره جشنواره فجر توضیح داد: درباره جشنواره ها نظر خوشی ندارم و از فضای جشنواره ها خوشم نمی آید، چون تماشاگرش واقعی نیست. فضای جشنواره فجر بیشتر شبیه سیرک است.
🔺او با بیان اینکه در ۱۵ سال اخیر جشنواره ها تغییر کرده اند، افزود: مدارس سینمایی امروز در حال از بین رفتن هستند. در گذشته با ترجمه معدود کتاب های سینمایی باید کتاب می خواندیم و الآن هم به فارسی و هم انگلیسی است و دسترسی به استادان آسان شده است و به همین دلیل مدارس سینمایی بی معنی شده اند.
🆔 @hvasl_ir
🔴برداشتن روسری در خیابان معنیاش چیست؟
✅محسن مهدیان در یادداشتی نوشت:
📌برخی از مروجین و موافقین کشف حجاب ممکن است عاشق غرب و دموکراسی وحقوق بشر و غیره باشند؛ این متن برای آنهاست.
🔺برداشتن روسری در خیابان معنی اش چیست؟ بد نیست یکبار حجاب را فرادینی و تنها از منظر دموکراسی تحلیل کنیم. معنی کشف حجاب یعنی ایستادن مقابل احکام؟ ازین هم بالاتر چون ممکن است برخی لامذهب یا شل مذهب باشند. یعنی ایستادن مقابل قانون؟ ازین هم بالاتر چون ممکن است کسی این قانون را قبول نداشته باشد. برداشتن حجاب ایستادن مقابل دموکراسی و جمهوریت است. یعنی چی؟
🔺اکثریت این کشور مسلمانند. اسلام دین غالب است. حجاب از احکام دینی است. پس به حکم دموکراسی باید به حقوق اکثریت احترام گذاشت. ممکن است بگوئید حجاب اختیاری است. بی حجاب و باحجاب باید آزاد باشند. این حرف ظاهر قشنگی دارد اما قرائت دیگری از تقابل خشن با دموکراسی است. چرا؟ به دو دلیل.
🔺جهت اول ایستادن مقابل قانون است. قانون کشور حکم می کند حجاب رعایت شود. اخیرن یک حرف جدیدی باب شده است که "حجاب قانونه که باشه؛ قانون غلط چرا باید اجرا بشه؟" پاسخ اینست که فرض کنیم غلط باشد، اشکال قانون را نمی توان با بی قانونی حل کرد. اصلاح قانون باید قانونی رفع شود. مثل اینکه کسی بگوید من چراغ قرمز را قبول ندارم و از چهارراه رد شود. همه چیز دست خود مردم است. تلاش کنند جریانی رای بیاورد که فلان قانون را اصلاح کنند. عبور از چراغ قرمز فقط قانون شکنی نیست، تعرض به حقوق مردمست.
🔺ممکن است بگویند: " مگه زمان رضا خان قانون کشف حجاب نبود؟ پس چرا مقابله کردید؟" پاسخ خیلی روشن است. از قانون مهمتر چیست؟ اراده مردم. اراده این مردم اسلام است. طبیعی است که اگر حکومتی خلاف اسلام قانون تعیین کند، تاب نیاورند. سخن سر اراده اکثریت مردم است. همه چیز مردمند. قانون حجاب با قانون کشف حجاب یک تفاوت عمیق و البته ساده دارد. قانون کشف حجاب قانون برامده از دیکتاتوری بود ولی قانون حجاب برآمده از اراده مردمست. رضا خان با دیکتاتوری مقابل دین مردم ایستاد، مردم هم ایستادند.
🔺معمولا به اینجا که می رسیم گفته می شود حجاب اختیاری است. موسی به دین خود و عیسی به دین خود. حرف قشنگی است ولی یک دیکتاتوری عمیق درونش نهفته است. این حرف ایستادن مقابل اکثریت است. چرا؟ چون فارغ از تقابل قانونی، یک حرف مهمتری وجود دارد و آن تقابل با دموکراسی و جمهوریت است. تقابل با مردم است. ایستادن مقابل اراده دینی مردمست.
🔺کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است که فراتر از تعرض به قانون است. هرچند دقیق تر توجه کنیم تعدی به قانون همان تجاوز به حقوق اکثریت است.
🔺چرا؟ چرا تعرض و دست درازی است؟ چرایی را درست ببینید؛ اینطور وانمود می کنندکه مخالفت با کشف حجاب به جهت تحریک مردهاست. می گویند: "خب مردها تحریک نشوند" این حرف برای تنزل دادن مساله است. البته قواعد طبیعی و غریزی سرجای خودش قرار دارد و دستوری نیست، ولی علت اصلی ایندست مسائل نیست.
🔺اینکه گفته می شود کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است به جهت اینست که شرایط برای دینداری سخت می شود. چرا اکثریت باید به مشقت بیافتند که عده ای می خواهند مقابل اراده دینی مردم باشند؟ مثلن نگاه به موی زن نامحرم، بدون تحریک هم حرام است. یعنی حجاب اختیاری یک نفر، مشقت است برای دیگری.
🔺اما ماجرا ازین نیز فراتر است. شهری که قرارست محیط دین ورزی و بستر معنویت برای جامعه باشد مستعد بی اخلاقی می شود. اصل ماجرا اینجاست. شهری که در ظاهر به معصیت گرفتار شد، مضاعف مستعد آلوده شدن است. جامعه هم مثل نفس آدم عمل می کند. وظیفه یک حکومت ساخت بستری است که مهیای دینداری باشد نه مروج بداخلاقی. اینجاست که تعرض به حقوق اکثریت است.
🔺خلاصه اگر بر مدار دین نیستیم؛ به قاعده حقوق بشر غربی ها بر اراده اکثریت تمکین کنیم.
🆔 @hvasl_ir
💢 بررسی فرصتها و تهدیدهای پیوستن به #توافقنامه_پاریس
🔷با حضور نمایندگان سازمان #محیط_زیست (موافق) و #سیدیاسر_جبرائیلی (منتقد)
⏰ امشب ساعت ۲۳
📺شبکه یک سیما
🎞برنامه تلویزیونی #ثریا
🆔 @hvasl_ir
✅ نامآوری را با دفاع از وطن شروع کرد و با دفاع از فرهنگ ادامه میدهد؛
📌مروج برتر کتابخوانی کشور حال خوش خواندن را بین گنبدکاووسیها ترویج میکند/ کودکانی که به جای تبلت کتاب بازی میکنند
🔷 نوجوانی بیش نبود که در جبهه ی نبرد حق علیه باطل حاضر شد و به دفاع از ناموس و وطنش پرداخت اما پایان جنگ برای او پایان دفاع نبود، او اکنون سال هاست که در کسوت جانبازی با ترویج کتاب و کتابخوانی به دفاع از فرهنگ این مرزو بوم پرداخته و حال خوش خواندن را با دستانی خالی و بدون پشتوانه ی مالی تنها با سرمایه ی معنوی ایمان و تعهد، به کودکان و جوانان گنبدکاووسی چشانده است.
🔷سیدعلی کریمیان از یادگاران هشت سال دفاع مقدس است که به تازگی به عنوان مروج برتر کتابخوانی و فعال فرهنگی نمونه برتر کشوری معرفی شده است.
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/53517
🆔 @hvasl_ir
🔴سردار سلیمانی: مسؤولان نظام نیازمند شناخت اندیشههای امام و رهبری هستند
فرمانده نیروی قدس سپاه در همایش ملی « نظام فکری آیتالله خامنهای در گستره فرهنگ»:
🔸برای شناخت مسیر انقلاب نیازمند تبیین نقشه راه و شناخت اندیشههای امام و رهبری هستیم.
🔸نظریات رهبری توحیدمحور است یعنی مبنا و سقف اساسی ایشان در نظریهها توحید قرار دارد.
🔸از مشخصههای مهم اسلام ناب در نظریه رهبری ظلمستیزی، عدالتخواهی، دفاع از مظلومان، امیدبخشی، از بین بردن ترس و جهل از جامعه است.
🔸رهبری، جامعهای را مطلوب میدانند که هدف آن ملت زنده، بیدار، باهوش و عدالتخواه باشد.
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
🚩 دیدار فرماندهان نیروی دریایی ارتش با امام خامنهای به مناسبت هفتم آذرماه روز نیروی دریایی، جمعی
🚨 رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیروی دریایی ارتش:
👈 کاری کنید که دشمنانِ ایران حتی جرأت تهدید این ملت بزرگ را نداشته باشند
🔻 حضرت آیت الله خامنهای فرمانده کل قوا ظهر امروز (چهارشنبه) در دیدار فرماندهان و مسئولان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تکیه بر نیروی انسانی #جوان، مؤمن و پُر انگیزه را #کلید_حل_مشکلات در همه بخشهای کشور از جمله نیروهای مسلح دانستند و با تأکید بر لزوم کار مضاعف و افزایش آمادگیها، خاطرنشان کردند: هر چه میتوانید تواناییها و آمادگیهای خود را افزایش دهید تا دشمنانِ ایران حتی جرأت تهدید این ملت بزرگ را نداشته باشند.
🔸️ در این دیدار که بهمناسبت ۷ آذر روز نیروی دریایی برگزار شد، فرمانده کل قوا با اشاره به صفآرایی جبههای وسیع از دشمنان و رقبا در مقابل جمهوری اسلامی، گفتند: وجود این واقعیت در کنار ضرورت جبران عقبماندگیها، نشاندهنده لزوم کار مضاعف و فوقالعاده در همه بخشهای نظام از جمله در نیروی دریایی است.
🔹️ ایشان پیشرفتهای ارتش و بویژه نیروی دریایی از ابتدای انقلاب اسلامی تا به امروز را عظیم و شگفتآور خواندند و افزودند: نسل کنونی نیروی دریایی به ابتکار و تواناییهای خود عمیقاً ایمان دارد و تحقق پدیدههایی همچون الحاق ناوشکن سهند و زیردریاییهای فاتح و غدیر به ناوگان دریایی، بشارتدهنده امکان پیشرفتهای روزافزون است.
🔺️ حضرت آیت الله خامنهای افزایش آمادگی نیروهای مسلح را موجب بازدارندگی و ترس دشمنان دانستند و گفتند: جمهوری اسلامی قصد آغاز جنگ با کسی را ندارد اما باید آنچنان تواناییهای خود را افزایش دهید تا دشمن نه تنها از حمله به ایران بیمناک و هراسان باشد بلکه به برکت همبستگی، #اقتدار و حضور مؤثر نیروهای مسلح در میدان، سایه تهدید نیز از سر ملت ایران دور شود. ۹۷/۹/۷
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سردار سلیمانی: من بچهی عشایری و فقیر هستم و ظرفیت تبلیغات را ندارم
👈 سرلشکر سلیمانی، امروز در کرمان: این رسم که هر که میآید یک جا سخنرانی میکند با عکس، بعد با کلی تبلیغات، این هم یک اسراف است. کار خوبی نیست.... من بچهی اینجا(کرمان) هستم، بچهی دهات هستم، بچهی عشایری هستم، فقیر هستم، ظرفیتم این کارها نیست. ۹۷/۹/۷
🆔 @hvasl_ir
✅ 28 الی 30 آذرماه برگزار می شود؛
🔴 فصلی نو در ایجاد کسب و کارهای ارزش آفرین در ورامین/ ایده هایتان را در نخستین رویداد کارآفرینی عملی کنید
📌 مدیر مؤسسه ی «نوآوران پیشرفت» در ورامین از برگزاری نخستین رویداد کارآفرینی استارت آپی در این شهرستان خبر داد و گفت: جوانان نوآور، ایده پرداز و خلاق شهرستان ورامین و حومه می توانند فصلی نو را در ایجاد کسب و کارهای ارزش آفرین تجربه کنند، کافی است که در سایت https://eidebartar.ir ثبت نام کنند
http://hvasl.ir/content/53613
🆔 @hvasl_ir
♨️ 51 دستور غذا برای «ذائقه ایرانی»
💠 مستند #ذائقه_ایرانی معرفی 51 غذای محبوب ایرانی و چگونگی تهیه و پخت آنها، پنجشنبه این هفته از شبکه افق پخش می شود.
🌀 در ایران بیش از 3 هزار نوع غذای شناخته شده و 2700 نوع غذای ناشناخته وجود دارد که در بین اقوام گوناگون تهیه می شود.
مستند «ذائقه ایرانی» به معرفی 51 نوع غذای محبوب ایرانی و چگونگی تهیه و پخت آنها می پردازد، البته این مستند صرفا به معرفی این غذا اختصاص ندارد بلکه به ارزش غذایی آنها هم اشاره می کند.
انواع کباب ها، کوکوها و غذاهای دریایی، در این مستند معرفی می شوند؛ همچنین به تاریخچه این غذاها هم پرداخته می شود.
«ذائقه ایرانی» به کارگردانی نیما انیسی، پنجشنبه 8 آذر ساعت 19:00 و تکرار آن ساعت های 9:00 و 16:00 روز بعد از شبکه افق پخش می شود.
🆔 @hvasl_ir
🔴رحیم پور ازغدی: امضای برخی معاهدات خارجی نتیجه تفکر غرب زده برخی مسئولین است/ ۷ عضو اصلی FATF پولشویی ۲۲۷ میلیارد دلاری داشتهاند
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔸برخی میگویند که شعار «نه شرقی، نه غربی» به معنی انزوا است، در صورتی که این حرف درست نیست و استقلال به معنی انزوا نیست. معنی «نه شرقی، نه غربی» این است که ایران نمیخواهد تحت سلطه آن دو کشور برود؛ البته از دستاوردهای آنها استفاده خواهد کرد.
🔸برخی به غرب، نگاه منفعلانه دارند و فکر میکنند که اگر دنباله رو غرب شوند، پیشرفت میکنند؛ در صورتی که اشتباه است. این تفکر را در اواخر دوران قاجار و دوران پهلوی به صورت شدید دیده ایم که نتیجه آنها نیز مشخص است. البته در دوران جمهوری اسلامی هم این تفکر را در برخی از مسئولان میبینیم.
🔸نتیجه تفکر غرب زده برخی از مسئولین این است که مدام به دنبال امضای قراردادها و معاهدات خارجی همچون برجام، FATF هستند.
🔸کنوانسیون اسلامی حقوق کودک نوشته شده و حتی سال گذشته هم در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد؛ اما رئیس جمهور آن را امضا و ابلاغ نمیکند که این عمل او بر خلاف قانون است. دولت کنوانسیون اسلامی حقوق کودک، که خودمان تنظیم کرده ایم را ابلاغ نمیکند؛ اما کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل را ابلاغ و اجرا میکند.
🔸در کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل در یک ماده، تحت عنوان ممنوعیت تبعیض علیه کودکان، رسما همجنس بازی کودکان زیر ۱۸ سال را جزو حقوق آنها میدانند و در مادهای دیگر، میگویند که خانواده فقط زن و مرد نیست؛ یعنی مرد و مرد یا زن و زن هم میتواند خانواده باشد.
🔸در خصوص مسأله پول شویی هم خبر تازهای که منتشر شده این است که ۷ عضو اصلی FATF پول شویی ۲۲۷ میلیارد دلاری داشته اند. آن وقت به ما میگویند که برای مبارزه با پول شویی باید به آنها بپیوندیم.
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«جبرائیلی»، پژوهشگر اقتصاد سیاسی در برنامه ثریا:
🔹با اجرای توافقنامه اقلیمی پاریس ۵۲ میلیارد دلار معادل ۶۰۰ هزار میلیارد تومان که ۱۲ سال یارانه مردم است بایدهزینه کنیم.
🔹میخواهیم درباره توافقنامهای صحبت کنیم که فرصتهای نفت و گاز ما را تهدید میکند و ما را از صادر کننده انرژی به وارد کننده انرژی تبدیل میکند.
🆔 @hvasl_ir
🔴 دیدار با رهبر انقلاب تا مدتها در ذهن ما هنرمندان خواهد ماند/ حمایت دولت و مجلس زمینه ساز مقابله با جنگ نرم دشمنان
📌جواد شمقدری کارگردان سینما و تلویزیون، در خصوص دیدار اخیر خود و برخی هنرمندان با رهبر انقلاب گفت:در این دیدار کارنامه فعالیت و رویکردهای سریال سازی و برنامههایی که داریم، در محضر رهبر انقلاب مطرح شد. ایشان خطوط کلی و سیاستهای بلند مدت فرهنگی نظام انقلاب را تبیین کردند و این تعامل و گفتگو در یک ملاقات حضوری صورت گرفت.
🔺وی ادامه داد: بخشهایی از صحبتهای ما را ایشان تایید و برای رفع ضعف و خلأ کارهای ما راهکارهای شفافی را بیان کردند. این نوع دیدارها بر فضای فرهنگی کشور و جامعه هنری تأثیر خوبی دارد. دیدار با رهبر انقلاب، به مدیریت فرهنگی هنری کشور جهت و نوعی استحکام و پیوند بین این امور شکل می دهد. به هر حال اینکه یک هنرمند از جمله تهیه کننده، کارگردان، بازیگر و نویسنده در محضر رهبر قرار بگیرد و نقطه نظرات مطرح شود و بیشتر این نظرات به تایید رهبری برسد، امر بسیار ارزشمندی است.
🔺او درباره خاطره ای از این دیدار اظهار کرد: آنچه به عنوان یک خاطره از این جلسه در ذهنم مانده، توصیف یکی از بازیگران از آن است؛ او میگفت «زمانی که در صف نماز به اقتدای رهبری ایستاده بودم، آن حالت معنوی و روحانی از شدت شعف قلبم را متوقف کرده بود». قطعاً این دیدار تا مدتها بر ذهن، فکر، اندیشه و احساس ما هنرمندان اثر مثبتی خواهد داشت.
🔺این کارگردان با تاکید بر لزوم حمایت دولت و مجلس از تولید آثار ارزشی بیان کرد: دولت باید از پروژهها و برنامههای ارزشی هنرمندان پشتیانی کند. امروزه شاهد هستیم که صدا و سیما در بخشهای بودجهای مشکلاتی دارد. این یک مسئله جدی است و حمایت دولت از سریال و برنامه های تلویزیونی باید بیشتر شود. از سویی دیگر مجلس باید در چارچوب مصوبات بودجه ای، حمایت از تولید آثار هنری ارزشی و انقلابی را مدنظر داشته باشد تا بتوانیم در جنگ نرم با دشمن، با همین نیروهای در صحنه تاثیرگذار باشیم.
🔺شمقدری در پایان تاکید کرد: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند، ما باید بتوانیم در این جنگ نرم رویکردهای فکری، ذهنی و باورهای خودمان را به شکل دقیق پیاده و تبیین کنیم. باید نوعی همگرایی در تولیدات با محوریت ارزشهای دفاع مقدس، انقلاب، سبک زندگی اسلامی، انگیزههای ایمانی ملت و مظاهر آن، شهدا و استکبار ستیزی ایجاد شود تا ملت ایران که تاکنون در صحنه بوده اند با قوت قلبی بیشتر در این عرصه فعالیت کنند و ثابت قدم باشند
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نماهنگ #مشق_خون به مناسبت سالروز شهادت شهید #مجید_شهریاری
با صدای حجت اشرف زاده
شاعر: میلاد عرفان پور، جواد اسلامی
آهنگساز: استاد احمدعلی راغب
تنظیم: محمدرضا عقیلی
تهیه: دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
🆔 @hvasl_ir
✅ روایتی از زندگی شهید «ابراهیم خلیلی»؛
🔴 رونمایی از مستند «زمین می لرزد» +تصاویر
📌مستند «زمین می لرزد» که روایتی از زندگی شهید «ابراهیم خلیلی» از جانبازان دفاع مقدس و از بسیجیان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) تهران بود، با حضور خانواده شهید و جمعی از سرداران سپاه در پادگان ولی عصر تهران رونمایی شد.
http://hvasl.ir/content/53700
🆔 @hvasl_ir
🔴سردار غیب پرور: فضای مجازی میتواند یک فرصت فوق العاده برای کشور باشد
رئیس سازمان بسیج در مراسم افتتاحیه همایش اولین رویداد تخصصی تولید محتوای دیجیتال بسیج که با حضور ۱۰۰ تیم سه نفره از ۳۲ استان اظهار داشت:
🔸فضای مجازی میتواند یک فرصت فوق العاده برای کشور باشد که شرط اولیه حضور به موقع و تهاجمی است.
🔸تولیدات دیجیتال موضوعی است که نباید از آن غفلت کرد و اگر بسیج به این عرصه وارد نشود دیگران جای آن را میگیرند.
🔸جنگ رسانهای را باور کنیم که در بسیاری از تحولات دنیا این فضای مجازی است که جریان سازی میکند مثلا ترامپ پیروزی خود را مدیون جریان مجازی میداند و نه جریان نشریه ای.
🆔 @hvasl_ir