حلقه وصل
✅ به بهانه مقاله روزنامه شرق در مورد فرگشت؛ 🔴 پیدایش یا آفرینش؟ 📌تصمیم خود را گرفته ام. سیفون را م
♨️ به بهانه مقاله روزنامه شرق در مورد فرگشت/۲
🔴 فرگشت، تعدد زوجین و خواستگاری از کمد دیواری
✍ نعمتالله سعیدی/ اشتباه کردم! طبق برخی از روایات، به نظرم این کار باعث اضطراب و افسردگی میشود. حالا چون دستمال کاغذی گران شده، آدم باید دستش را با بیژامه خشک کند؟! برخی دوستان معتقدند که مواردی مثل همین گران شدن دستمال کاغذی مهم است و باید در موردشان بحث کرد و مقاله نوشت، نه فرگشت! البته بنده هم مخالف این نیستم که گران شدن و یا احتکار دستمال کاغذی مهم است. بله مهم است و اگر مهم نبود که بنده بعد از کشیدن سیفون دستم را با بیژامه خشک نمیکردم! اما آیا این دلیل میشود که مباحث مربوط به اصول دین مهم نباشد؟ شما خیال میکنید خانم «پروانه سلحشوری» همین جوری بیخود و بی جهت یک دفعه هوس میکند که در مورد مضرات چادر اظهار نظر کند!؟ خیال میکنید ایشان خبر ندارد که در فضاهای مجازی سر حجاب چه غوغایی ست؟! خیال میکنید امثال ایشان نگران چندرغاز «حق چادر» شان هستند که به همین زودیها در هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تصویب شود؟! یا ماجرا چیز دیگری ست؟
خروجی نهایی اظهار نظر اخیر خانم سلحشوری این است که «حجاب مساوی است با آرتروز گردن»! همان طور که خروجی نهایی آن مقاله روزنامه شرق (داستان پیدایش حیات، صفحه 9 روزنامه شرق مورخ 6 آبان امسال) این است که ما انسانها را جهش های اتفاقی ژنتیکی خلق کرده، نه احسن الخالقین! شما تصور میکنید که چرا صدا و سیمای جمهوری اسلامی چهل سال است که جرات نمیکند یک مثلث عشقی ترسیم کند بین یک مرد و دو زن ... که نهایتا با هم ازدواج میکنند؟ مگر تعدد زوجین در اسلام مجاز نیست؟ مگر مستقیما در این مورد آیه از قرآن کریم نداریم؟ پس چرا در سریال های تلویزیون ما ری به ری کافی شاپ رفتن چند دختر و پسر نامحرم عادی ست، اما ازدواج یک مرد با دو زن گناه کبیره است؟ آن هم گناه کبیره ای که فقط مردان زن باره و خیانتکاری چون شازده های قاجار ممکن است مرتکب آن شوند! (اشاره به داستان سریال «بانوی عمارت» که ظاهرا یک کپی از یک سریال ترکیه ای ست!) سینمای ما که کلا در کار مثلثات است به کنار!!
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/55040
🆔 @hvasl_ir
⚠️ اطلاعنگاشت| اَشِدّاءُ عَلَی الیَمَن!
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار خانوادههای شهدا (۲۱آذر۹۷) با اشاره به جنایات رژیم سعودی در #یمن:
🔍 چطور میشود یک دولتی که بر یک کشور اسلامی حکومت میکند، بشود عامل دست دشمنان اسلام، عامل دست آمریکا؟ خادم حرمین شریفین باید «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار» باشد؛ اینها «اشدّاء علی المؤمنین» هستند، «اشدّاء علی الیمن» هستند. این خشم الهی را برمیانگیزد.
🔺️ از این رو، KHAMENEI.IR بر اساس گزارشهای معتبر نهادهای بینالمللی حامی ملت یمن، گوشههایی از آمار دردناک تلفات و خرابیهای چهارسال تجاوز سعودی علیه مردم یمن را در این اطلاعنگاشت مرور میکند.
🆔 @hvasl_ir
♨️ محمد انصاری، پدیدهای کمنظیر در اخلاق؛
🔶 فوتبالیستی که خارج از مستطیل سبز الگو شد +تصاویر
🔴 شاید برای خیلی از افراد تصور اینکه یک فوتبالیست در یکی از دو تیم مطرح پایتخت بازی کند و ناخودآگاه مورد حمایت میلیونی هواداران قرار گیرد و درگیر حواشی خاص تیمهای سرخابی شود و در عین حال اخلاقمدار باشد و بتواند در چنین فضایی روحیه معنوی خود را حفظ کند بسیار دشوار باشد. محمد انصاری مدافع چپپای تیم فوتبال پرسپولیس، که اتفاقا سابقه بازی و حتی قهرمانی در تیم رقیب را دارد، در چند سال اخیر توجهات فوتبالیها و حتی غیرفوتبالیها را به خود معطوف کرده است.
🔵 هر فردی که کمی اهل فوتبال نگاه کردن باشد و صفحه اینستاگرام محمد انصاری را دنبال کند میداند که او عاشق شهید ابراهیم هادی است و خودش میگوید سال 90 با خواندن کتاب «سلام بر ابراهیم»، با داش ابرام آشنا شده است. او آنقدر گرفتار مرام و معرفت این شهید دفاع مقدس شده که مدرسه فوتبالی به نام این شهید افتتاح کرده تا بتواند ورزش و اخلاق را در کنار هم به نونهالان و نوجوانان بیاموزد.
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/54988
🆔 @hvasl_ir
🚩 نظر نویسنده آمریکایی درباره نامه رهبر انقلاب به جوانان اروپا
سید حسین علمدار زیدی محقق و نویسنده آثار اسلامی و تبلیغی در کشور آمریکا:
🔹رهبرانقلاب بهدلیل زندگی پاک و تقوای بسیارشان مورد تأیید امام زمان(عج) هستند و اصلاً چطور ممکن است که خداوند ایشان را از حمایتهای ویژه خود بهرهمند نکند؟
🔹ارسال چنین نامه عمیقی به جوانان اروپایی بیتردید بر اساس برنامه و الهامی الهی بوده است.
🔹 درست است که امروز در جامعه با مشکلات اقتصادی مواجه هستیم؛ این مشکلات فقط مربوط به دیروز و امروز نیست، بلکه در زمان امیرالمؤمنین(ع) و پیامبر اکرم(ص) نیز وجود داشته است. باید مقاومت کرد، چراکه با مقاومت مسیر باز خواهد شد.
🆔 @hvasl_ir
🔴 یک بازیگر ناشناخته تئاتر نقش حضرت موسی(ع) را بازی میکند
🔶 جمال شورجه بعد از اعلام شروع پیشتولید سریال تلویزیونی «موسی(ع)» توسط رئیس سازمان صداوسیما درباره انتخاب بازیگران،گفت: بعد از مشخص شدن پیشتولید خیلی جدی پیگیر چیدمان نقشها و کاراکترها هستم. احتمال زیاد نقش اصلی سریال را به یک بازیگر ناشناخته تئاتری، آشنا به معارف قرآنی واگذار خواهم کرد. اما هنوز بازیگرها مشخص نشدهاند.
🔶وی با اشاره به جلوههای ویژه این سریال، گفت: به دلیل معجزات حضرت موسی(ع) که 9 معجزه مهم داشتند امیدواریم بتوانیم از نیروهای ایرانی آشنا به جلوههای ویژه استفاده کنیم. قطعاً سوپروایزری برای این کار خواهیم داشت و چندین دفتر درگیر خواهند شد.
🔶شورجه درباره لوکیشنهای خارجی این سریال، تصریح کرد: با توجه به اینکه رویکرد سازمان صداوسیما این است که سریال «موسی(ع)» به صورت بینالمللی و فرامرزی آماده شود رایزنیهایی کردهایم با بازیگران جهان عرب از وجودشان استفاده کنیم تا مخاطبان این پروژه جهانی باشند. فعلاً پیشبینی خاصی برای لوکیشنهای خارجی نداریم از جمله الجزایر پیشنهاد ماست. چرا که خودم در آنجا کار کردهام به محیط آشنایی دارم. حتی پیشنهاد سرمایهگذاری هم دادهاند.
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «بیشتر از مادرم» | نخستین قسمت از مجموعه مستند «ملت قهرمان»
💢 به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
📆 سه شنبه 27 آذر، بعد از خبر 19
📺 شبکه یک سیما
🆔 @hvasl_ir
♨️ روایتی نو از «پیوند» حوزه و دانشگاه
💠 #پیوند مستندی درباره زندگی و مبارزات شهید مفتح پرچمدار وحدت حوزه و دانشگاه، دوشنبه 26 آذر از شبکه افق پخش خواهد شد.
♻️ «پیوند» شامل مصاحبه با فرزندان و اهالی مسجد قبا و عکس و فیلم هاي آرشیوي از شهید مفتح، دوشنبه 26 آذرماه ساعت 19:30 روی آنتن شبکه افق می رود.
🆔 @hvasl_ir
••●●○○●●•
﷽
#اطلاعیه
#طرح #تکریم #میهمانی
السلام علیک یا فاطمة المعصومه
قرارگاه کریمه به همت واحد خدمات فرهنگی هیئت زینبیون قم قصد دارد در راستای تکریم و خدمت به زائران حرم اهل بیت علیهم السلام قم المقدسه و ترویج فرهنگ زیارت اسکان رایگان به صورت(فردی-گروهی) ارائه و معرفی نماید.
خادمان شما در نظر دارند با مساعدت افراد و اشخاص خیر و بانیان فرهنگی و مجموعه های مذهبی اعم از مساجد و حسینیه ها و هیئات کذلک این پویش مردمی و جهادی #پویش_مردمی_اسکان_زائرین را با هدف جلب رضایت الهی و احیای فرهنگ زیارت و با توجه به اوضاع نامناسب اقتصادی تحقق بخشد.
فلذا مجموعه هایی که از شهرهای مختلف در ایام شهادت بی بی قصد تشرف به قم دارند را مطلع بفرمایید.
خواسته ما از شما ترویج و تبلیغ پیام های کانال ما و انتشار به افراد فعال میباشد.
در صورت تمایل به مشارکت در این طرح و کسب اطلاعات با شماره های ذیل تماس حاصل فرمائید.
09191489923
09123517504
🆔 @hvasl_ir
☑️ بسته «حلقه وصل» به مناسبت وفات حضرت فاطمه معصومه(س)؛
♨️آن قبر که در مدینه شد گم/ پیدا شده در مدینهی قم
📌 در این گزارش به مناسبت ایام وفات حضرت فاطمه معصومه(س)، بسته ویژهای شامل جدول زندگینامه، اشعار، پیامکها، برنامههای حرم مطهر حضرت معصومه(س) در ایام وفات آن حضرت و غیره تهیه و منتشر شده است
http://hvasl.ir/content/55071
🆔 @hvasl_ir
🔰مارموز، کپی دستچندم از سینمای دهنمکی❗
✍جواد محرمی
🔻چه کسی فکر میکرد کار به جایی برسد که کمال تبریزی تحت تاثیر کمدیهای متأخر مسعود ده نمکی، چون «معراجیها» فیلم بسازد، آن هم یک کپی دستچندم.
🔻کمال تبریزی که در کارنامه سینماییاش دوتا از بهترین کمدیهای تاریخ سینما ثبت شده عوض پیشرفت پس از دو دهه به جایی رسیده که از روی کمدیهای شبه سیاسی مسعود ده نمکی کپی برداری میکند. گویی قراردادی نانوشته وجود دارد تا راهی را که ده نمکی در سینمای ایران آغاز کرد کمال تبریزی و عدهای دیگر تقلیدوار و البته آماتوروار ادامه دهند. دنبالهروی از این جنس و گرایش در سینمای کمدی طی یک دهه اخیر تبدیل به الگویی شده که درگیشه جواب خود را پس داده است، هر چند این الگوپذیری به نظر میرسد بیشتر ناآگاهانه صورت میگیرد، اما تاثیرپذیری آن غیرقابل انکار است؛ یک فیلمنامه تقریباً بیسروته کمدی که تظاهر به هجو فضای سیاسی کشور و جریان معیوب بالا آمدن سیاستمداران بیریشه، تندروهای سیاسی و انقلابینماهای فرصت طلب دارد، اما این فقط در حد یک ژست باقی میماند.
🔻مارموز یک ایده نسبتاً خوب را که در صورت پرداخت مناسب میتوانست تصویر دقیق و درستی از بخشی از پهنه سیاسی کشور به دست دهد با یک فیلمنامه دم دستی خراب کرده است چراکه اساساً قصد نویسنده و فیلمساز نقد دلسوزانه و بیطرفانه از برخی کجرویهای سیاسی نبوده است. اشکال کار هم این است که کمال تبریزی خود در بروز و ظهور برخی رفتارهای سیاسی احساسی و بعضاً خشونت آمیز دارای سابقه است و در سابقهاش حمله به یک بازیگر صرفاً به جرم بازی در فیلمی که او را خوش نیامده دیده میشود. او تعصب شدید و غیرقابل انکاری در حمایت از یک گرایش سیاسی در کشور دارد و هر از گاهی مانند خروس بیمحل در محافل سینمایی این تمایلات را بروز میدهد.
🔻طبیعی است که از او نمیتوان توقع ساخت فیلمی بیطرفانه داشت، اما تبریزی میتوانست دست کم با کنترل حب و بغضهای درونیاش اثری منصفانهتر بسازد؛ اثری که تنها بر تخریب بنا نشده باشد و در آن بر پارامترهای فرهنگی سازنده به سود ترمیم معایب سیاسی تأکید شده باشد. او میتوانست به جای پریشان کردن بیش از پیش ذهن مخاطب درباره همه چیز و همه کس فیلمی بسازد که نتیجهاش صرفاً دمی خندیدن بیحاصل نباشد. مارموز قطعاً در گیشه به سرعت صفرهای فروش خود را بالا خواهد برد، چون موقعیتهای خنده دار زیادی دارد، اما هرگز اثری به یادماندنی و تاثیرگذار در #سینمای_کمدی لقب نخواهد گرفت.
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جشن مختلط طراحان یک مسجد جنجالی!
🔹شاید شما هم باورتان نشود بنای مدرنی که در چهارراه ولیعصر و در کنار تئاتر شهر ساخته شده، یک مسجد است.
🔸بد نیست بدانید این مسجد توسط چه کسانی ساخته شده است؟
🆔 @hvasl_ir
❌همه آنچه باید درباره #سلبریتی_ها و #میکرو_سلبریتی_ها بدانید❗
🔻از منظر ارتباطی نتایج نشان میدهد فعالیت #سلبریتیها در اینستاگرام دیده میشود، انتشار عکسهای شخصی و غیررسمی، اشتراکگذاریها، درددلها و ساختن نوعی فرهنگ عمومی، مسئله سلبریتیها را مهم کرده است البته ذیل پدیده سلبریتیها، میکرو سلبریتیها هم اهمیت پیدا کردهاند و سلبریتیهای غیررسمی و رواج سیاست مشهور شدن به هر قیمتی و بحثهای مارکتینگ و تجاری شدن جزء بحثهای مطرح شده است.
🔻یکی از قویترین مبانی نظری کمککننده به تبیین ارتباطی مسئله سلبریتیها، بحث جامعه نمایش یا #جامعه_تماشایی «گی دبور» است و به نظر من از این زوایه میتوان تا حد زیادی به بحث سلبریتیها ورود کرد.
🔻نمایشی شدن یا پررنگ شدن نمایش، منطق ارتباطات امروز و نقطه کانونی آن است. نمایش در نگاه دبور مجموعهای از تصاویر نیست بلکه یک رابطه اجتماعی بین اشخاص است که براساس تصاویر شکل میگیرد بنابراین تصاویر بیشتر با هم صحبت میکنند حتی عمدتاً در عرصه سیاست مخصوصاً در ایران میتوان آن را به طور واضح دید، انگارههای ساختهشده از واقعیت بزرگتر میشوند و آنچه که دیده میشود اهمیت داشته و اولویت پیدا میکند.
🔻سلبریتی بودن یک جریان خیلی عادی و طبیعی نیست بلکه جریانی است که سعی میکند در درون خود با مکانیسمهایی خود را به نوعی بر #سبک_زندگی مسلط کند.
🔻اگر تا پیش از عصر شبکههای اجتماعی، سلبریتیها محصول کمپانیهای بزرگ فیلمسازی یا صنایع فرهنگی یا وضعیتهای ورزشی و هنری بودند امروزه خودِ پدیدههای ارتباطی مانند اینستاگرام میتوانند خلق منزلت و برازندگی کنند یعنی سلبریتی میسازند و دوباره آن را بازتولید میکنند.
🔻اگر بخواهیم در نسبت بین سلبریتی به عنوان یک فرآورده و محصول تولید شده توسط شبکهها در فضای مجازی صحبت کنیم، وجود سلبریتیها در غیاب فرهنگ مدنی و نهادهای مدنی میتواند یک #تهدید برای جامعه محسوب شود اما اگر جامعه فعال باشد خود سلبریتیها نیز به عنوان بخشی از فرهنگ مورد نقد قرار گرفته میشوند.
🔻رفتن سلبریتیها به سمت نوعی ابتذال، سطحی شدن، زیرزمینی شدن و امثال آن نگرانکننده است اما در مقابل حضور آنها در فرهنگ زنده، منتقد و آزاد میتواند بخشی از آن فرهنگ و ویژگیهای جامعه شبکهای شود و اثرات مثبتی در جامعه داشته باشد.
#دکتر_خانیکی
🆔 @hvasl_ir