✅ حجت الاسلام قرائتی در جمع مبلغان قم؛
♨ بیانیه گام دوم انقلاب مستند به آیات قرآنی و روایات اهل بیت(ع) است
📌 رئیس ستاد اقامه نماز در جمع تعدادی از مبلّغان حوزه علمیه قم به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: بند بند این بیانیه به خوبی نشان میدهد که مقام معظم رهبری دقت زیادی در تدوین آن به خرج داده اند، البته تأمل بنده در محتوای این بیانیه نشان داد که بسیاری از محتوا، برگرفته از پیامهای قرآنی و روایی است.
http://hvasl.ir/content/64927
🆔 @hvasl_ir
✅ مدیر انتشارات شهید کاظمی در گفتگو با حلقه وصل:
♨ گرانی کاغذ نمایشگاه کتاب را تحت تاثیر قرار داده بود/ 300عنوان کتاب در نمایشگاه داشتیم
📌 سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از چهارم تا چهاردهم اردیبهشتماه جاری در مصلی بزرگ تهران برگزار شد و انتشارات شهید کاظمی با وجود مشکلات این حوزه در سال اخیر از جمله کمبود و گرانی کاغذ همچون سال های گذشته با دستانی پر میزبان دوستداران کتاب و دانایی بوده است.
http://hvasl.ir/content/64811
🆔 @hvasl_ir
✅ با محوریت ازدواج و خانواده؛
💢 فراخوان دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه «تدبیر زندگی» منتشر شد
📌 فراخوان دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه «تدبیرزندگی» با همکاری مؤسسه ی «هنرمندان جوان اینده نگر» استان البرز با موضوع ازدواج و خانواده منتشر شد.
http://hvasl.ir/content/64937
🆔 @hvasl_ir
✅ «حلقه وصل» منتشر میکند؛
🔴 ۱۲ سوال پرتکرار درباره احکام ماه رمضان +پاسخهای آیتالله خامنهای
📌 در این گزارش تعدادی از استفتائات مقلدان حضرت آیتالله خامنهای درباره احکام ماه مبارک رمضان آمده است. «ناتوانی از گرفتن روزه در آغاز بلوغ»، «پرداخت کفاره به سيل زدگان»، «افطار بهخاطر مشقت در اثنای روز»، «نیّت هر روز یا برای کل ماه» از جمله این استفتائات است.
http://hvasl.ir/content/64941
🆔 @hvasl_ir
✅ گفتم اعتماد نکنید؛ نقد های مقام معظم رهبری درباره برجام
💢 «گفتم اعتماد نکنید؛ بازخوانی مستند و جامع تدابیر، بیانات و نقدهای مقام معظم رهبری درباره مذاکرات هستهای دولت اعتدال» به زودی توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر میشود
💢 این کتاب تنها گردآوری ساده بیانات مقام معظم رهبری نیست، بلکه کوشیده شده که در آن منطق مواجهه رهبری با مسئله هستهای را به تصویر بکشد. علاوه بر این بیانات معظم له بر اساس رویدادهای تاریخی در سیر پرونده هستهای، مستندسازی شده است. با گردآوری برخی مستندات، به نوعی شرح و تبیین بیانات صورت گرفته است. این بخشها با عنوان «درنگ» از نظر خوانندگان خواهد گذشت که در واقع نوعی زمینه شناسی و بسترهای تاریخی – سیاسی ایراد بیانات مقام معظم رهبری به شمار میآیند. مستندسازی بیانات رهبری در طول مذاکرات هستهای، به نوعی تاریخنگاری پرونده مذاکرات هستهای در دولت یازدهم است.
💢 کتاب " گفتم اعتماد نکنید" در 400 صفحه و به همت دفتر مطالعات گفتمان انقلاب اسلامی تدوین شده است که به زودی از سوی انتشارات شهید کاظمی منتشر و روانه بازار میگردد.
🆔 @hvasl_ir
🌟 روایت رهبر انقلاب از غوغای همدان پس از حادثه شهادت طلبه همدانی
⚠️ عدهای میگویند مردم از دین فاصله گرفتهاند، اما واقعیت چیز دیگری است
🔻 رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار طلاب حوزههای علمیه:
🔸️ امروز وظیفهی حوزهها از گذشته سنگینتر است؛ علت هم این است که نیاز و قبول بیشتر است. امروز اقبال به مفاهیم برجسته و عالی دینی در جوانان دنیای اسلام و بلکه خارج از اسلام هست.
🔹️ سابقاً شاید ایمانهای قرص وجود داشت لکن جلوهی عملی نداشت. در تهران شیخ فضلالله را وسط تهران بر دار کشیدند، عدهای هم گوشهوکنار اشکی ریختند اما حرکتی صورت نگرفت؛ با آنکه آن روز رضاخانی هم سر کار نبود.
🔸️ حال این را مقایسه کنید با [شهادت] طلبهی همدانی؛ #همدان چه غوغایی شد و چه انعکاسی در ایران پیدا کرد. اگر آن جنازهی مطهر در تبریز و تهران و بقیهی کشور هم میآمد همانطور تشییع میشد.
🔹️ حالا بعضی میگویند مردم از دین فاصله گرفتهاند. ما که طلبه بودیم، هیچوقت در هیچ شهری در هیچ جلسهای، این اجتماعاتی که امروز پای منبرها مشاهده میکنید وجود نداشت؛ یک دهم این هم وجود نداشت.
👈 وجوهاتی که امروز مردم میدهند نشان میدهد که مردم متدین هستند.
🔺️ حرفهای بدون معیار علمی گفته میشود، لکن روحانیت محترم است و علیرغم سیاهنماییهایی که انجام میشود، واقعیت چیز دیگری است؛ این وظیفه را سنگین میکند. ۹۸/۲/۱۸
🆔 @hvasl_ir
کمپین | دیگری را به خود مقدّم دار
⚪️ چون علی باش و لحظهٔ افطار، دیگری را به خود مقدم دار
⚪️ ماه میهمانی خدا داره از راه میرسه و همهجا عطر و بوی معنویت میگیره. ماه مبارکی که سفرههای افطار و سحرش هیچوقت از خاطرمون نمیره. اما این روزها ممکنه به دلایل اقتصادی، سفرهٔ برخی از هموطنانمون خالی باشه…
پس در ماه بندگی، بخشندهتر از همیشه باشیم.
🔶 کاری از جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان قزوین
🆔 @hvasl_ir
🌙 تقویت رابطه با خدا
🔸رهبرانقلاب: فضاى رمضان، فضاى صفا و معنویّت و صدق و اخلاص است.
🔹️از این فضا سعى کنیم حدّاکثر استفاده را بکنیم؛ هم در آنچه ارتباط قلبى ما با خدا است، این رابطهى معنوى را، رابطهى شخصى را با خداى متعال در این ایّام تقویت کنیم - که برترین و بزرگترین فایده و نفع براى هر انسانى، تقویت این رابطه است.
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
🌟 روایت رهبر انقلاب از غوغای همدان پس از حادثه شهادت طلبه همدانی ⚠️ عدهای میگویند مردم از دین فاصل
✅ رهبر انقلاب در دیدار جمعی از طلاب حوزههای علمیه؛
♨ امروز وظیفه حوزهها از گذشته سنگینتر است/با افزایش معرفت جامعه، گفتمانهای انقلابی را تقویت کنید
📌 رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار طلاب حوزههای علمیه روایتی را از غوغای همدان پس از حادثه شهادت طلبه همدانی فرمودند. ایشان همچنین تاکید کردند: امروز وظیفهی حوزهها از گذشته سنگینتر است؛ علت هم این است که نیاز و قبول بیشتر است.
http://hvasl.ir/content/64985
🆔 @hvasl_ir
✅ وقتی برخی از آب گلآلود ماهی میگیرند؛
💢 ۴ نکته درباره حاشیههای غیرفوتبالیِ ورزشگاه کربلا +عکس
📌 پس از حاشیههای ایجادشده بازی شب گذشته، برخی از کاربران فضای مجازی مدعی شدند که ورزشگاه کربلا با پول کشور ایران ساخته شده است. این ادعا به یکی از مباحث جنجالی فضای مجازی مبدل شده اما واقعا هزینه ساخت این ورزشگاه توسط ایران پرداخت شده است؟
http://hvasl.ir/content/64951
🆔 @hvasl_ir
💠آهنگ بی فرهنگی...!!💠
✍️علیرضا ربانیمنش
🔳عناصر و اجزای فرهنگ را میتوان در قالب مدل هفت لایهی فرهنگي نگريست كه از قاعده به رأس در هفت بخشِ عقيده و باور، ارزش، هنجار، رفتار، دانش، محصولات و نماد میگنجد. "عقيده و باور" و "ارزش" سازندهی هويت دروني و "هنجار"، "كنش و رفتار"، "دانش"، "محصولات" و "نماد" تشکیلدهندهی هويت بيروني يا همان سبك زندگي هستند.
🔘وسیعترین و عمیقترین لایهی فرهنگ لایه عقاید و باورها است که لایهی پنهانی فرهنگ نیز بهحساب میآید. لایهی باور، به تصور هر فرد از خود و جهان پيرامونش اطلاق میشود و لایهی ارزشها، به مجموعهی بایستهها و نابایستههای مستخرج از باور اشاره دارد. اين ارزشها با ايجاد تعامل فرد با جامعه و محيط خود، به لایهی هنجار، تغيير ماهيت میدهند. هر نمود و عملي كه فرد در مواجهه با خود، محيط و ديگران (خانواده و جامعه) از خود بروز میدهد، شکلدهندهی لایهی رفتارهاي فرد است. لایهی دانش نیز، همان صورت ذهني ایدهها، واقعیتها، مفاهيم، دادهها و تکنیکهای ثبتشده در حافظهی انسان است و مبتني بر اطلاعاتي است كه با تجربه، باورها و ارزشهای شخصي، همراه با تصميم و عمل وي، دگرگون و بارور میشود. دانش از زماني كه انتقال يافت، به محصول تبديل میشود و به لایهای بالاتر انتقال مییابد. از اين سطح دانش مستقل از فرد، انتقال و انتشار مییابد و عملاً به محصول (كالا و خدمات) تغيير ماهيت میدهد. لایه محصول و نماد، واگويهي هويت دروني فرد است.
🔷وقتی یک قطعه موسیقی خوانده میشود؛ در عالم خارج فقط آن محصول موسیقیایی که مشتمل بر شعر و سبک خاصی است، شنیده میشود. اما حقیقت آن است که این محصول، در شش لایهی بعدی فرهنگ نیز در ذهن مخاطب تأثیرگذار است. اگر خواننده شعری را انتخاب کند که از دو خصیصه مضمون اعتقادی والا و ملودی متناسب با آن مضمون برخوردار باشد این اثر در ذهن و ناخود آگاه مخاطب نقش ویژه پیدا میکند. به گونهای که ممکن است در طول روز و شب بدون تمرکز و آگاهی قبلی آن را بر زبان جاری سازد. رفته رفته همین تبدیل به باور وی میگردد. حال فرض کنید محتوای شعر و یا قالب موسقیایی آن مخرب باشد؛ با همین فرآیند که گفته شد، معرفت و باور مخاطب لطمه میخورد.
🔶چند روزی است در فضای مجازی کلیپهای مشابهی از ترانهخوانی دسته جمعی دانشآموزان معصوم دختر و پسر مدارس با محتوایی مبتذل دست به دست میشود. خواندنهایی که مستقیم فرهنگ و ارزشهای دینی ما را نشانه گرفته است.
🔷پای صحبتهای بزرگان انقلاب که مینشینیم؛ هنوز شعارها و مداحیهای دوران انقلاب را با آن حال و هوا و سبک و سیاق خاص یادآور میشوند. این شعارها در واقع روی دیگر سکه عقاید آنها است. باور و ارزشی که تبدیل به یک ساختار هنری برای تأثیرگذاری شده بود.
مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای ستاد مرکزی #هیأت رزمندگان اسلام بیانی ژرف و عمیق دارند که خواندن آن مهم است:
«یک وقت هست که شما در همین مطلبی که [عزادار] تکرار میکند و حرفی که [با آن] سینه میزند، با زبان #نوحه و با زبان شعر، یک مسئلهی روز، یک مسئلهی انقلابی، یک مسئلهی اسلامی، یک معرفت قرآنی را میگنجانید؛ او وقتی تکرار میکند، در ذهن او ملکه میشود؛ این خیلی باارزش است، کاری است که هیچکس دیگر غیر از شما نمیتواند این کار را بکند؛ یعنی هیچ رسانهای واقعاً قادر نیست که اینجور معارف الهی را با جسم و جان و فکر و روح و احساس و عقل و مانند اینها آمیخته کند. لذا کار کار مهمّی است، کار بزرگی است»
🔷اگر بگوییم #مداحی و موسیقی مستقیماً قلب خواننده آن را نشانه میگیرد، ناروا نگفتهایم. اگر عامل تکرار و خواندن دستهجمعی را هم به آن بیافزاییم، تاثیر آن چند برابر خواهد شد.
🔷معمولاٌ در بحث آسیبهای فرهنگی و محصولات مخرب آن، دشمنان ما محصول مخرب و مضر فرهنگی تولید میکنند و بعد مسئولین و متولیان امر فرهنگ به دنبال پادزهر مشابه و در جهت خلاف آن میافتند. اما این بار برعکس است. مهاجمان فرهنگی به خوبی تأثیرات #مداحیها و سرودهای ارزشی دسته جمعی دانشآموزان در مدارس را فهمیدهاند و حالا برای کار مشابه و در جهت مخالف آن اقدام میکنند.
🔶یادمان نرود که فاصله گرفتن از ارزشهای موجود یک جامعه نه تنها جامعه را از معنا تهی می کند بلکه سلامت معنوی آن را نیز به خطر میاندازد.
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ واسه همه مدرسههات مرسی!
🎥 پس از منتشر شدن کلیپ رقص دانش آموزان به سراغ والدین آنها رفتیم...
#وزیر_جنتلمن
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
✅ وقتی برخی از آب گلآلود ماهی میگیرند؛ 💢 ۴ نکته درباره حاشیههای غیرفوتبالیِ ورزشگاه کربلا +عکس
🔴 واکنش بشار رسن به اتفاقات بازی ذوب آهن - الزوراء
💢 بشار رسن هافبک عراقی پرسپولیس در ارتباط با اتفاقات دیدار دیشب الزورا و ذوب آهن د استوری اینستاگرام خود نوشت:
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
🔘 عجیببودن موضوع «گناه» در چیست؟ 🔘 آیا موضوع گناه و توبه، شدت محبت خدا به بندگانش را نمیرساند؟! 🔻
🔘 سه دلیل برای اینهمه اصرار خدا به گناهنکردنِ ما
🔻 #گناه_و_توبه (جلسه دوم)
🔸چرا اشتباه یا خطایی که به ضرر خودمان است، خداوند اسمش را «گناه» گذاشته، آن را به «فرمان دینی» تبدیل کرده و برایش ثواب و عقاب قرار داده است؟ علاوه بر اینکه این نشاندهندۀ شدت محبت خدا به بندگان است؛ میتوان چند دلیل برایش ذکر کرد:
🔸اول اینکه اگر خدا انسان را رها کند، انسان از سر تنبلی و راحتطلبی، خودش دنبال نفع خودش نمیرود یا نمیفهمد نفع و ضررش در چیست یا با منافع خودش بازی میکند، لذا خدا وارد میشود و به ما فرمان میدهد بلکه با فرمان او راه بیفتیم!
🔸دوم اینکه ما غالباً منافع بلندمدت خودمان را نمیبینیم، لذا خداوند برای رسیدنِ ما به این منافع، به ما فرمان میدهد و برایش ثواب و عقاب میگذارد، چون انسان برای منافع کوتاهمدت خودش هم بهسختی انگیزهمند میشود و همّت میکند چه رسد به منافع بلندمدتِ خودش!
🔸سوم اینکه خدا وقتی میبیند بندهاش شروع به پرستش او کرده، به او میفرماید: «به خاطر من، این گناه را که به ضررِ خودت تمام میشود، انجام نده!» یعنی خدا حسّ پرستش ما را واسطه قرار میدهد تا ما به ضرر خودمان کاری انجام ندهیم!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۱۷
🆔 @hvasl_ir
✅ سه سریال درامِ تلخ و غمبادآور برای ماه شیرین و مبارک رمضان!
✍ محمدتقی فهیم
💢 سه شنبه شب، جشنواره سریالهای رمضانی تلویزیون کلید خورد و اولین قسمت از دستپخت برنامهسازان رسانه ملی پخش شد. آنچه از این قسمتها قابل دریافت بود، نه وجود آدمها و فضاهای منبعث از ماه مبارک رمضان، خصوصا قصههای با کشف و شهود، بود و نه معنویت خاص این ماه و حال و هوای روحیه ساز و حال خوب کن؛ بلکه روایتهایی بود تلخ و غم پراکن. مهمتر اینکه، اساسا هیچ کدام به قول معروف چنگی به دل نزدند. اصولاً سریالها از همین قسمتهای ابتدایی میبایست مخاطب را جذب کرده و او را ترغیب به تماشای ادامه کار کنند، حال آنکه اینها قلابشان کج و کند است و فعلا مخاطب چندانی صید نکردهاند!
💢 اثر «محمدرضا آهنج»، شبکه سه، موضوعی مناسبتی دارد که برای قضاوت دقیقتر باید قسمتهای بعدی آن را تماشا کرد. «برادران محمودی»، شبکه دو، در گرایش تینایجری، از کار قبلیشان یعنی «سایه بان» عقبتر ظاهر شده و همان روند قبل را تکرار کردند، با این تفاوت که «دلدار»، عشق تو در توی غلیظتری را به تصویر میکشد و نگاه دختر و پسرها روی صورت هم مکث بیشتری دارد.
💢 اما از «بهرام بهرامیان»، شبکه یک، انتظار بیشتری میرفت که برآورده نشد، البته تا اینجا! کاری شلوغ و در هم ریخته که غالباً مشکل میزانسن و قابهای ناقص دارد. یک کپی دست چندم از سریال خانگی «شهرزاد». فاجعهتر از همه، استفاده از کروماکی و پرده برای نشان دادن فضای خیابانیِ دوران پهلوی اول است. حرکت ماشین در خیابان، که به نظر یک جک زیر ماشین گذاشتهاند و سرنشینان گویی سوار بر اسب فقط بالا و پایین میروند، واقعاً باعث انبساط خاطر میشود.
💢 اجراها حتی از اجراهای استودیویی دهه بیست سینمای آمریکا عقبتر است. کلاه مخملیها و جاهلهایی که ساخت و پرداختشان، لااقل در اثر آهنج، حداقلی ست؛ با اینحال، نوع مدرن آنها در قامت حسام منظور قابل تحملتر است. بدتر از همه، تنها زن چادری مورد تعقیب آژانهاست که زنی مُنگول، بیسواد و مضحکه است. بگذریم! یکی دو شب دیگر تحمل میکنیم تا شاید فرجی شود، وگرنه مثل بقیه سریالهای اخیر قید دیدنش را میزنیم.
🆔 @hvasl_ir
✅ متن کامل سخنرانی سیدهادی ساجدی در دیدار طلاب با رهبر انقلاب:
💢 به طلاب جوان و نخبه که خود را مسئول تحقق گام دوم انقلاب میدانند فرصت داده شود
📌 در قسمتی از متن قرائتشده آمده است: «کم تر شدن فشارها و بی مهری ها پس از انقلاب اسلامی به حوزه های علمیه فرصتی داد تا بتواند موفقیت های بزرگ و خدمات ارزشمندی در عرصه های گوناگون علمی و خدمات اجتماعی و تبلیغی به جامعه اسلامی پیشکش کند.»
http://hvasl.ir/content/65013
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبتهای قابل تامل یک مهاجر افغان که گرفتار سیل شده بود:به افغانستان بروم می گویند یک ایرانی است که لهجه اش را فراموش کرده؛ مقام معظم رهبری بهترین بابای دنیاست
🆔 @hvasl_ir
✅ متن کامل سخنرانی حجتالاسلام یوسفزاده در دیدار طلاب با رهبر انقلاب:
💢 فرهنگ عمومی همواره قربانی اختلاف سلیقهها شده است/ ۷ پیشنهاد برای ساماندهی فضای مجازی
📌 در قسمتی از متن قرائتشده آمده است: «هیچ فرهیختهای به دنبال ایجاد مانع برای استفاده مردم از فناوریهای ارتباطی نوین نباشد، لکن حوزه انقلابی بهعنوان یکی از مردمیترین نهادهای جامعه اسلامی نمیتواند در قبال افول ارزشها، فروپاشی نظام خانواده و عوامل تحلیل برنده انقلاب و تضعیفکننده آن بیتفاوت باشد.»
http://hvasl.ir/content/65015
🆔 @hvasl_ir