✅ شماره ۶۹ ماهنامه #حلقه_وصل منتشر شد؛
💢 #عدالت ، بیعدالتی و رسیدن به آرمانهای انقلاب در نشریه حلقهوصل
⬅ بخش «حلقهاول» شماره ۶۹ ماهنامه حلقه وصل با یادداشت حجتالاسلام مهدویارفع شروع شده است. حجتالاسلام ارفع در این یادداشت، مبانی و راهبردها و آسیبهای مطالبهگری از منظر امیر المومنین علی(ع) را مورد توجه قرار داده است و به این سوال پاسخ گفته است که ما امروز بهعنوان یک عدالتخواه باید از آرمانهای انقلاب مطالبهگری کنیم یا از دستاوردهای آن؟
http://hvasl.ir/content/66285
♨ با ما درسایر پیامرسان های حلقه وصل همراه باشید
#ایتا
🔺 eitaa.com/hvasl_ir
#سروش
🔺 sapp.ir/hvasl.ir
#بله
🔺 ble.im/hvasl
#تلگرام
🔺 https://t.me/hvasl
🔘 حسّ خوب مسابقه را در بچهها سرکوب نکنید!
🔘 مادرها گاهی بچهها را بیچاره میکنند و آنها از حس مسابقه در میآورند!
🔻 #گناه_و_توبه (جلسه دوازدهم) - ۲
🔸 دین فقط برای این نیامده که ما را از بدبختی نجات بدهد! دین آمده است ما را در جریان یک مسابقۀ بزرگ، به اوج برساند! یعنی فقط بحث نجات از بدبختی نیست! اصلاً خاصیت دین همین است که «در آن مسابقه هست»
🔸 قرآن میفرماید: «فَاسْتَبِقُوا الْخَيْراتِ» مسابقه بگذارید برای خوبیها! رسولخدا(ص) میفرماید: «التَّقِيُّ سَابِقٌ إِلَى كُلِّ خَيْر» (اعلامالدین/۱۸۶) آدم متقی برای هر خیری مسابقه میگذارد! یعنی با هیچ خیری، حداقلی برخورد نمیکند!
🔸 حس مسابقه بگیرید! بچهها و کودکان را ببینید که چه حسّ خوبی دارند؛ مدام میخواهند با هم مسابقه بگذارند. این حسّ قشنگ در وجود انسان هست ولی متاسفانه ما معمولاً این حسّ خودمان را سرکوب میکنیم!
🔸 بچه، همهاش میخواهد مسابقه بگذارد ولی ما میگوییم «بنشین سر جایت! خودت را جمع کن!» او هم یواشکی میرود با لپتاپ و موبایل، در مسابقهها و بازیهای غیرواقعی در فضای مجازی و... شرکت میکند. درحالیکه باید او را وارد مسابقههای جدّی زندگیاش کنیم.
🔸 کسی که برای نجات از بدبختی دارد میدود، با آن کسی که برای برندهشدن در یک مسابقه دارد میدود، حال کدامشان بهتر است؟ خُب، کسی که برای مسابقه میدود حالش بهتر است. اما متأسفانه مادرها گاهی بچهها را بیچاره میکنند و از حس مسابقه در میآورند و میگویند: «اگر درس نخوانی، بدبخت میشوی!»
🔸 دین به ما میگوید «حس مسابقه بگیرید!» اما بعضی از اندیشمندان اخلاقی و آرامشدهندگان روانی میگویند: «حس مسابقه نگیرید! چون استرسِ بردن و ناراحتیِ باختن، شما را اذیت میکند!»
🔸 اگر بپرسید: «پس استرسِ بردن و باختن را چهکار کنیم؟» خدا میفرماید: «نگران نباش؛ من هستم؛ من کمکت میکنم! من اصلاً خوشم میآید بندهام مسابقه بدهد و بخواهد برنده بشود، اگر هم شکست خوردی من برایت جبران میکنم...»
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۷
🆔 @hvasl_ir
✅ با همکاری حوزه هنری استان؛
♨ برگزاری سوگواره ملی تعزیه دهزیار به مناسبت سالروز رحلت امام(ره)
📌 سوگواره ملی تعزیه روستای ده زیار کرمان به مناسبت ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از 22 خرداد تا دوم تیرماه 98 به مدت 12 شب برگزار میشود.
http://hvasl.ir/content/66291
🆔 @hvasl_ir
🔴 اسلامهراسی در جشنواره کن
💢 جشنواره کن ۲۰۱۹ هم به پایان رسید و باز هم بر خلاف شعارهای این دست از جشنوارههای پر زرق و برق که دوری از سیاسیکاری در هنر است، شاهد اعمال نفوذ برای سیاستهای خصمانه علیه ادیان دینی بودیم. فیلم سینمایی «احمد جوان» ساخته برادران داردن که نخل طلای کارگردانی هم به آنها تعلق گرفت، روایت نوجوانی بلژیکی است که پس از برداشت افراطی از آیات قرآن کریم تصمیم میگیرد معلم خود را بکشد.
💢 واقعیت این فیلم تنها اسلامهراسی تعمدانه و خشونتطلب خواندن مسلمانان است. این فیلم که در جشنواره کن مورد استقبال سیاسیکاران هنری قرار گرفت، نشان میدهد جشنوارههای خارجی برای اهداف سیاسی خود برنامهای مشخص دارند و هر سال برای تحقق آن به سراغ فیلمهایی با مضمون خاص میروند.
🆔 @hvasl_ir
✅ نمایش فیلمهایی با موضوع روز قدس در سینما سپیده
♨ همزمان با روز قدس و راهپیمایی با شکوه در تهران، تعدادی از جدیدترین تولیدات باشگاه فیلم سوره با موضوع مقاومت و پایداری مردم فلسطین در سینما سپیده به نمایش درخواهد آمد. بر همین اساس، سینما سپیده که در مسیر راهپیمایان روز قدس در خیابان انقلاب تهران قرار دارد، میزبان علاقهمندان بوده و منتخبی از آثار فیلمسازان جوان انقلابی کشور را در چندین سانس، از ساعت ۹ صبح تا اذان ظهر، به صورت رایگان به نمایش میگذارد.
💢 براساس این گزارش، فیلمهای کوتاه «البیت» به کارگردانی رضا زهتابچیان، «گل ایرانی» ساخته حسین امانی، «همسایه» به کارگردانی محمد علیزاده، «نفربر» به کارگردانی حسین امانی و نماهنگ «ایستادهایم ۲» ساخته محمدباقر مفیدیکیا در روز جمعه ۱۰ خرداد، همزمان با راهپیمایی روز قدس، روی پرده سینما سپیده خواهد رفت.
🆔 @hvasl_ir
✅ ماجرای برگزاری احیای شبهای قدر در منطقهای محروم در بیخ گوش تهران؛
♨ روایت یک «هیئت گرهگشا»ی دانشجویی
💢 مراسم احیای لیالیقدر به همت خادمان هیات محبان روحالله(ره) تهران در روستای محروم لهک از توابع شهرستان اسلامشهر برگزار شد. خادمان این هیات که اغلبشان فارغالتحصیلان دانشگاه سمنان هستند و مراسم هفتگی و مناسبتی آنها در خیابان ایرانشهر و دفتر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل برگزار میشود، از چندی پیش با شناسایی این روستا به دنبال برطرف کردن بخشی از مشکلات اهالی آن بودند. با شروع ماه مبارک رمضان، فعالیتهای جهادی این هیات با کمکهای مردمی در جهت برطرف کردن مشکل سرویس بهداشتی و حمام روستا و همچنین تکمیل حسینیه نیمهکاره روستا به اتمام رسید تا پس از چند سال مراسم احیای شبهای قدر در این حسینیه و با حضور اهالی لهک برگزار شود. فعالیتهای خادمان این هیات به کارهای عمرانی و برگزاری مراسم شب قدر ختم نشد و تیمهای فرهنگی هیات محبان روحالله متشکل از برادران و خواهران، با حضور در جمع کودکان و نوجوانان این روستا، برنامههای مختلفی را برای آنها اجرا کردند که با استقبال خوبی مواجه شد. برگزاری مراسم احیای شبهای قدر در این روستا با حاشیههای جالبی همراه بوده است که در ادامه میتوانید متن حاشیهنگاری یکی از خادمان هیات محبان روحالله را مطالعه کنید.
💢 برای مشاهده محرومیتها لازم نیست تا قلعه گنج کرمان و روستاهای سیستان و بلوچستان برویم، همین تهران خودمان و اطرافش هم سوژههای عجیب و غریب کم ندارند؛ برجهای بلند، هیاهو و شلوغیهای شهر، محرومیتهای اطراف پایتخت را به حاشیه برده تا کمتر به چشم آیند و کمتر از آنها گفته شود.
💢 لوکیشن را که برایم فرستادند فهمیدم از مرکز تهران که میدان فردوسی و خیابان انقلاب باشد تا مقصد نهایتا 45 دقیقه با ماشین راه است؛ انتهای اتوبان نواب، حوالی مرقد امام خمینی(ره) و نزدیکیهای دانشگاه شاهد. از کنار دانشگاه که عبور میکنیم، در یک جاده با صفا قرار میگیریم که میطلبد سیزده را آنجا به در کرد. انتهای جاده و در یک دوراهی که یک سوی آن جاده خاکی است، تابلویی میبینم که اسامی چند روستا روی آن و نام «لهک» به صورت دستنویس بالای آن نوشته شده. با عبور از جاده خاکی نهایتا به روستا میرسیم، البته روستا نمیتوان به آن گفت، یک قلعه قدیمی که تعدادی خانواده در آن سکونت دارند. تعداد خانوارها به 50 مورد هم نمیرسد. اصالت و ریشه اهالی به سیستان و بلوچستان برمیگردد.
💢 آنها سالها قبل و پس از خشکی هامون تصمیم میگیرند به نواحی شمالی کشور و استان گلستان کوچ کنند. پس از چند سال سکونت در شمال کشور، سیلی رخ میدهد و روستایشان به زیر آب میرود تا برای بار دوم تصمیم به کوچ بگیرند. این بار حوالی تهران و در قلعهای قدیمی...
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/66306
🆔 @hvasl_ir
🔴 جوان حزباللهی چه کسی است؟
⬅ حجتالاسلام شیخ محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با حضور در برنامه بدون توقف در پاسخ به این سؤال که «در بسیاری از موارد در کشور در ارائه تعریف جوان، جوان حزباللهی را مدنظر میگیرند، واقعاً باید جوان تعریفش جوان حزباللهی باشد، آیا این نگرانی پیش نمیآید که ما جامعه را با تعریف حزباللهی و غیر حزباللهی دوقطبی کردهایم» تصریح کرد: من یک سؤال میپرسم حزباللهی چه کسی است و چند درصد جوانهای ما حزباللهیاند، حضرت آقا میفرمایند «به نظر من هر جوانی که شب قدر یک قرآن به سر گرفت و یا با خداوند حرف زد این در حزبالله است» پس حزباللهی همه این جوانهای کشور هستند که شما نمایندهشان هستید، چند جوان میشناسید که شب قدر میگذرد از ته دلش با خدا حرف نمیزند اصلاً کاری با خدا ندارد و خدایی در زندگیاش وجود ندارد اغلب جوانهای مملکتمان حزباللهیاند، جوان حزباللهی اول جوان است، دوم در حزب شیطان نیست.
🆔 @hvasl_ir
✅ نفوذ در موساد؛ رخنه در سیستم اطلاعاتی اسرائیل
💢 نفوذ در موساد به عنوان یکی از پرفروش ترین کتابهای جهان عرب شناخته شده است. روایت داستانی جوانان میهنپرست جهان عرب که ایستادگیشان، شکست ناپذیری سرویسهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را به افسانهای بیاساس بدل کرده و سست بودن این خانه را در مقابل دیدگان جهانیان به تصویر کشیده است. رمان که براساس ماجرایی واقعی است، داستان جوانی مصری است که با هویتی جعلی برای نفوذ در اسرائیل انتخاب میشود و حوادثی هیجان انگیز و پرفراز و نشیب را رقم میزند.
⬅ چاپ سوم کتاب نفوذ در موساد همزمان با ایام "روز قدس" در قطع رقعی و به قلم صالح مرصی و ترجمه عبدالمهدی آگاه منش با قیمت پشت جلد 36000 تومان، توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.
🆔 @hvasl_ir
⛔ دربارهی مسائل ناموسی انقلاب مذاکره نمیکنیم
🔻 رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی جمعی از اساتید دانشگاه:
🔹️ حرفی دربارهی جنجال مذاکره که حالا خارجیها و روزنامهها و تبلیغاتچیها میگویند؛
🔸️مقصود آنها از برگشتن به میز مذاکره، مطلق «مذاکره» نیست؛ بلکه «مذاکره با آمریکا» است؛ وَالّا ما که با مذاکره با دیگران و اروپاییها مشکلی نداریم.
در مذاکره با دیگران و اروپاییها هم مسئلهمان تعیین موضوع است.
🔹️ ما دربارهی مسائل ناموسی انقلاب مذاکره نمیکنیم؛ دربارهی توانایی نظامی مذاکره نمیکنیم. معنی مذاکره در این مسئله، معامله است؛ یعنی از توانایی دفاعیتان کوتاه بیایید.
👈 مذاکره دربارهی اینجور مسائل، دو کلمه است: آنها میگویند این را میخواهیم، ما میگوییم نه!
🔸️ مثل قضیهی آن خواستگاری که از او پرسیدند چه شد؟ گفت همه چیز پیش رفته غیر از دو چیز: ما میگوییم دختر شما را میخواهیم و آنها میگویند غلط میکنید!
🔺️ پس منظور اینها از مذاکره، #مذاکره_با_آمریکا است که دربارهی این هم گفتیم که #مذاکره_نمیکنیم؛ علتش این است که مذاکره هیچ فایدهای ندارد و ضرر هم دارد.
🚨 فعلاً مصوبهی شورای عالی امنیت ملی اجرا میشود/ اگر مقتضی شد بعداً از اهرمهای بعدی استفاده خواهیم کرد
🔸️ تنها راه ما این است که ما در مقابل فشارهای آمریکا از ابزارهای فشاری که داریم استفاده کنیم. این ابزارها هم برخلاف تبلیغ آنها نظامی نیست -البته لازم باشد از اهرم نظامی هم استفاده میکنیم- ولی همین کاری که شورای امنیت ملی کرد و گفتند ما تعهداتمان را در این بخش عملی نمیکنیم و از تعهدمان خارج میشویم، این کار درستی بود.
🔹️ وقتی شما از ابزار فشار خودتان استفاده نکردید، او خیالش راحت میشود و فشار را کش میدهد.
🔸️ توانایی ما هستهای و علمی است و دنبال سلاح هستهای هم نیستیم؛ نه بهخاطر تحریم و آمریکا، بلکه بهخاطر مبنایمان که حرام میدانیم از نظر فقهی و شرعی.
🔹️ بعضیها هم گفتند که سلاح هستهای تولید کنیم ولی مصرف نکنیم؛ این هم اشتباه است، چون با هزینهی بالا تولید میکنیم ولی استفاده نمیکنیم و طرف هم میداند که ما استفاده نمیکنیم و این برای ما دیگر تأثیری ندارد.
🔺️ فعلاً مصوبهی شورای عالی امنیت ملی اجرا میشود و بعد هرچه که مقتضی باشد. توقف در این حد معنی ندارد. فعلاً این مصوبه کافی است و اگر مقتضی شد بعداً از اهرمهای بعدی استفاده خواهیم کرد.
📢 مذاکره تاکتیک آمریکا برای تکمیل راهبرد فشار به ایران است
⚠️ میخواهند با مذاکره، محصول فشارها نقد شود
🔹️ آمریکاییها وقتی میخواهند با فشار، چیزی را در کشوری هدف قرار بدهند و مقصود خود را به دست آورند، «فشار» در اینجا برایشان راهبرد است؛ یک تاکتیک هم دارند به اسم مذاکره.
👈 فشار میآورند تا طرف خسته شود و بعد میگویند حالا مذاکره کنیم. این #مذاکره_مکمل_فشار_است و برای آن است که محصول فشارها نقد شود. فشار میآورند و بعد میگویند حالا مذاکره کنیم؛ مذاکره این است. راهبردشان مذاکره نیست؛ فشار است. مذاکره یک ذیلی است در راهبرد فشار.
🔺️ راه مقابله هم این است که طرف مقابلشان، از #ابزار_فشار خود استفاده کند تا فشار روی خود را کم کند. اما اگر چنانچه #فریب دعوت به مذاکره را بخورد و بگوید پس احتیاجی به استفاده از اهرمهای فشار من نیست، آنوقت لغزیده و رفته و این یعنی #باخت_قطعی. ۹۸/۳/۸
🆔 @hvasl_ir