فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت آویز برای ظروف فقط با یک نخ👌
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
🌺🆔@hwozeyemam🌺
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوست کردن تخم مرغ آبپز وقتگیره...؟؟؟😒🤔
کاری نداره که ، ویدیو رو مشاهده کنید...😎👌
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
🌺🆔@hwozeyemam🌺
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
#تست_هوش_شماره12
10 تفاوت تصویر را بیابید
✅ پاسخ به زودی...
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
🌺🆔@hwozeyemam🌺
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
👇🌹روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰# مقاومت و ایستادگی و تسلیم ناپذیری امام خمینی (3)
[سوره الشورى (42): آيه 15]
فَلِذلِكَ فَادْعُ وَ اسْتَقِمْ كَما أُمِرْتَ وَ لا تَتَّبِعْ أَهْواءَهُمْ ُ (15)
پس (اى پيامبر) به خاطر آن (كه اهل كتاب دچار شك و ترديد يا عناد و لجاجت با تو هستند، آنان را به راه حقّ) دعوت كن و بر آن پايدارى نما آن گونه كه فرمان يافتهاى و خواستههاى آنان را پيروى مكن
✅🔰امام خامنه ای در مراسم سیامین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
یک خصوصیّت از خصوصیّات امام هست که بنده امروز دربارهی آن بیشتر میخواهم صحبت کنم و آن، خصوصیّت «مقاومت» است؛ مقاومت، ایستادگی. آن چیزی که امام را در هیئت یک مکتب، یک اندیشه، یک تفکّر، یک راه، مطرح کرد برای زمان خود و در تاریخ، بیشتر این خصوصیّت بود؛ خصوصیّت ایستادگی، مقاومت، عدم تسلیم در مقابل مشکلات و موانع. در برابر طاغوتها امام مقاومت خودش را به رخ همهی دنیا کشید؛ چه طاغوت داخل در دوران مبارزات که خیلیها خسته شدند، خیلیها مشرف به ناامیدی شدند امّا امام محکم ایستاد، امام بدون ذرّهای عقبنشینی در راه مبارزه ایستاد؛ که این مال دوران قبل از پیروزی انقلاب بود. و بعد از پیروزی انقلاب هم فشارها از نوع دیگر و به صورت همهجانبهتر در مقابل امام ظاهر شد، [امّا] امام باز هم اصل مقاومت را، ایستادگی را از دست ننهاد، مقاومت کرد. بنده وقتی به این خصوصیّت امام نگاه میکنم و به آیات قرآن مراجعه میکنم، میبینم امام حقیقتاً بسیاری از آیات قرآن را با همین ایستادگی خود و مقاومت خود معنا کرد. فرض بفرمایید اینکه قرآن میفرماید «فَلِذالِکَ فَادعُ وَاستَقِم کَما اُمِرتَ وَ لا تَتَّبِع اَهواءَهُم»، تهدید و تطمیع و فریب در امام اثر نگذاشت؛ نه اینکه تهدید نکردند یا تطمیع نکردند یا به فریب متّصل نشدند؛ چرا، [امّا] در امام مطلقاً اثر نمیگذاشت، ایستادگی او را مخدوش نمیکرد. مهم این است که تلاش دشمن و تهدید دشمن نمیتوانست دستگاه محاسباتی امام را به هم بریزد؛ چون یکی از کارهای مهمّ دشمنان همین است: با شما که مواجه میشود، نیّت شما را که میداند، تصمیم شما را که میداند، در صدد برمیآید کاری کند تا محاسبات شما عوض بشود، دستگاه محاسباتی شما را دچار اختلال کند؛ یکی از کارهای مهمّ دشمنی در عرصههای گوناگون این است. دشمن نمیتوانست دستگاه محاسباتی امام بزرگوار را که به بیّنات دین مبین اسلام متّکی بود، دچار اختلال بکند.
✅✅تدوین : رجبعلی بازیاد
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
🌺🆔@hwozeyemam🌺
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
🌸🍃
#حدیث_روز
🌸 #پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
🍃صبورانه در انتظار گشايش بودن ، عبادت است...
📚 #الدعوات ، ص۴۱
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
🌺🆔@hwozeyemam🌺
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥چالش🔥چالش🔥
⭕️ اگر وارد حوزه شویم چگونه مشکلات معیشتی را حل کنیم؟🤔
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
🌺🆔@hwozeyemam🌺
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
⭕️ ۴🍃
❓آقا آخرش قرار است من
چکاره بشم تو حوزه؟🤔
لطفا یک جواب کوتاه بفرمائید...👇
اگر بخواهیم به این سوال یک جواب فوری و کوتاه دهیم و در یک جمله آینده کاری طلبه را معلوم گردانیم، باید همان گونه که در صفحات قبل نیز گفتیم این دو گزاره را به هم پیوند دهیم.
✅ الف. انّ العُلَماءَ وَرَثَهُ الأنبیاءِ۱۷؛
✅ ب. هُوَ الَّذی بَعَثَ فِی اْلأُمِّیّینَ رَسُولاً مِنْهُمْ یتْلُوا عَلَیهِمْ آیاتِهِ وَ یزَکّیهِمْ وَ یعَلِّمُهُمُ الْکِتابَ وَ الْحِکمَهَ۱۸
اگر علمای دین وارثان پیامبران هستند و پیامبران مأموریت تعلیم و تربیت را برعهده داشتهاند، طلبه در آینده کاری خود یا 👌#معلم است و یا 👌#مربی. طلبه یک عنصر فرهنگی است که به کار تعلیم و تربیت انسانها اشتغال دارد.
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
🌺🆔@hwozeyemam🌺
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسیر_طلبه
#سامانه_مهارت_آموزی_طلاب
🎯درسنامه های مهارت آموزی ویژه طلاب
🎯معرفی رشته ها و مراکز تخصصی حوزوی
🎯مشاوره و هدایت تحصیلی و شغلی طلاب
🎯انتخاب رشته و شغل طلبگی
🎯موفقیت در طلبگی و توسعه فردی
با ما همراه باشید
Masirtalabe.ir
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
🌺🆔@hwozeyemam🌺
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
⭕️ ۳🍃
💠 آینده کاری😳
لطفا بیشتر توضیح دهید...🤔
برای پاسخ به این سوال از دو راه میتوان پیش رفت؛✌️
✴️ راه اول مسیر استقرایی ـ از جزئی به کلی ـ است.
یعنی با نظر به عملکرد شخصیتهای روحانی موفق و خدمات تخصصیای که طلاب در جامعه امروز بر عهده گرفتهاند، فهرستی تفصیلی و جامع از نقشهای اجتماعی حوزویان پدید آوریم و به صورتی پسآرا آنها را طبقهبندی و بسامان کنیم.
✴️ راه دوم این است قیاسی ـ از کلی به جزئی ـ حرکت کنیم.
یعنی نظام جامع رسالتهای حوزه را به دست آوریم و در امکانات محیطی و شرایط روز ضرب کنیم. این حرکت به یک آرایش پیشین منطقی از انواع فعالیتهای حوزه خواهد رسید که تکرار و تداخل در آن وجود ندارد و قابل تطبیق بر انواع فعالیتهای موجود میباشد. گویا بهترین روش این است که این دو حرکت را به صورت تلفیقی و مکمل دنبال کنیم. یعنی یک بار از آرمانها و غایات طلبگی آغاز کنیم و برای آن که تمام آن مقاصد محقق گردد وظایف، نقشها و تخصصهایی برای طلاب تعریف کنیم و یک بار نظر به انواع عملکردهای موفق موجود کنیم و از میان آن نقشهای تخصصی طلاب را تعریف کنیم. سپس حاصل این دو را با هم تلفیق نماییم.
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀
🌺🆔@hwozeyemam🌺
🍀🌹🍀🌷🍀🥀🍀🌸🍀