7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حسینیه نزنن ول کن نیستن 😂
حوزه مقاومت بسیج آمریکا، پایگاه کاخ سفید 😁
📹 تصویر تعدادی از کماندوهای آمریکائی که وارد غزه شدند تا اسرای اسرائیلی را نجات بدهند خودشان اسیر حماس شدند و به اسارت نیروهای حماس در امدند.
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرد مجروح فلسطینی پس از خروج از زیر آوار: الحمد لله .... همه ما با مقاومت هستیم
🚨🚨بیانیه نیروهای مسلح یمن
بسم الله الرحمن الرحیم
نیروهای مسلح یمن با استعانت از خداوند متعال طی ساعات گذشته مجموعه ای از پهپادها را به سمت اهداف حساس مختلف دشمن اسرائیلی در سرزمین های اشغالی پرتاب کردند.
در نتیجه این عملیات، حرکت در پایگاه ها و فرودگاه های مورد نظر برای چند ساعت متوقف شد.
نیروهای مسلح یمن با اتکال به خداوند متعال، در راستای حمایت و پیروزی بر مظلومیت مردم فلسطین و در پاسخ به ندای مردم بزرگ یمن، به عملیات نظامی با کیفیت تری ادامه می دهند تا زمانی که تجاوزات وحشیانه اسرائیل به برادران ما در غزه متوقف شود.
پیروزی فقط از جانب خداست
صنعا 22 ربیع الاخر 1445 ق
مربوط به 6 نوامبر 2023 میلادی
نیروهای مسلح یمن
💢فهرست اعتدال برای خبرگان
🔹یک رسانه اصلاحطلب از برنامه روحانی برای نامنویسی در انتخابات مجلس خبرگان و تشکیل مجمع علمای معتدل خبر داده است.
🔸روزنامه «آرمان» در این باره مینویسد: «در بررسی آخرین اخبار مرتبط با انتخابات دور ششم خبرگان برخی اسامی، مانند حسن روحانی در این میان مطرح میشود تا بتواند علمای معتدل را ذیل یک خیمه واحد شکل دهد. او فردی است که اگر وارد میدان انتخاباتی شود، علاوه بر حمایت اعتدالیون به احتمال زیاد از سوی اصلاحطلبانی که در انتخابات شرکت میکنند، حمایت خواهد شد. برخی از تحلیلگران روحانی را جانشینی برای مرحوم هاشمی میدانند.»
🔹این روزنامه همچنین ورود سید حسن خمینی را به انتخابات خبرگان آینده محتمل دانسته است. اگرچه صلاحیت وی در دوره قبل مجلس خبرگان به دلیل شرکت نکردن در آزمون اجتهاد، مورد تأیید فقهای شورای نگهبان قرار نگرفت.
📌 عوامل افزایش رزق و روزی از منظر روایات اسلامی
✓ تخصص و پشتکار
مهمتر از هر عاملی در افزایش روزی، داشتن تخصص و همت و پشتکار است. نمیشود بدون اینکه در یک کار متخصص باشیم و برای آن زحمت بکشیم، با گفتن چند ذکر، خواندن نماز و … توقع داشته باشیم فرهنگ کار و کوشش را باید از مهمترین پایه های دیدنداری محسوب میشود.
ابن عباس میگوید: رسول خدا (ص) هر گاه کسی را میدید و از او خوشش میآمد میپرسید: آیا حرفهای داری؟ اگر میگفت:
نه، میفرمود: از چشمم افتاد.¹
✓ شروع کار در آغاز روز
کاسب های قدیم در زودتر بالا کشیدن کرکره دکانهای خود رقابت داشتند، اما امروزه بسیاری از آدمها در مشاغل مختلف، نزدیک به ظهر عزمشان را برای کار کردن جزم میکنند.
علی (ع) میفرماید: «صبح زود در پی روزی رفتن، روزی را افزون میکند.»²
امام رضا (ع) نیز فرمود: «فرشتگان ارزاق
بنی آدم را مابین طلوع فجر (ابتدای زمان نماز صبح) تا طلوع خورشید تقسیم میکنند، هر کس در این ساعات خواب باشد، از رزقش محروم میشود.»³
✓ نماز اول وقت
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «بندهای نیست که به وقتهای نماز و جاهای خورشید اهمیت بدهد، مگر این که من سه چیز را برای او ضمانت میکنم: برطرف شدن گرفتاریها و ناراحتیها، آسایش و خوشی به هنگام مردن و نجات از آتش.»⁴
✓ انفاق و صدقه
برخی معارف دینی متناقض با شرایط ما به نظر میرسند، مثل اینکه گفته شده هرگاه دستتان تنگ شد، صدقه بدهید؛ امیرالمومنین فرموده است: «فرود آمدن روزی را با صدقه بخواهید.»⁵ شاید با عقل مصلحت اندیش ما جور درنیاید، فردی که خودش دستش خالی شده و نیازمند است، با صدقه دادن و انفاق کردن در کارش گشایش پیدا شود، اما گزارههای دینی انفاق و صدقه را عامل گشایش در کارها معرفی میکنند.
✓ ادامه دارد...
¹-مستدرک الوسایل ج ۱۳ ص ۸۴
²-وسائل الشیعه، ج ۱۵، ص ۳۴۸
³-وسائل_الشیعه ج۶ ص۴۹۷
⁴-سفینه البحار، ج ۲، ص ۴۲
⁵-نهج البلاغه، حکمت ۱۳۷
تجهیزات ارسالیِ آمریکا به دفتر مولوی عبدالحمید به مقصد نرسید
🔹۲۲ دستگاه ارتباطی و استارلینک آژانس امنیت ملی آمریکا «N.S.A» با ردیابی نیروهای امنیتی ایران ضبط شد. مقصد اصلی تجهیزات، دفتر مولوی عبدالحمید در خیابان خیام زاهدان بوده.
🔹۵ نفر از عوامل موثر دریافت کننده و بهرهبردار این تجهیزات نیز در زاهدان بازداشت شدند.
🔹ارسال این تجهیزات با هدف بازتولید آشوب در زاهدان، زمینهسازی برای ایجاد یک ارتباط امن میان عوامل داخلی با خارج از ایران و تسهیل کردن فعالیتهای تبلیغاتی و رسانهای آنها در فضای مجازی بوده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این آقاااا نمیذاره!!!!
آفرین به این جوون آفرین به جهاد تبیینش👏👏
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج محمود کریمی در برنامه «به افق فلسطین»:
میگویند کاش حاج قاسم بود، من میگویم کاش امام زمان بود!/ همه دعواهای دنیا سر این است که او نیاید.
#طوفان_الاقصی
#امام_زمان
💢در سراشیبی افول
🔹مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز پنجشنبه، پس از آنکه وزیر خارجه کوبا تأکید کرد: «بگذارید کوبا بدون تحریم زندگی کند»، با اکثریت قاطع، رأی به محکومیت تحریم اقتصادی آمریکا علیه کوبا داد که برای ۳۱ سال پیاپی اجرا میشود. رأیگیری درباره قطعنامه در مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی، رکورد حمایت از این کشور جزیرهای حوزه کارائیب را به ثبت رساند؛ رأیگیری با ۱۸۷ رأی موافق و با مخالفت ایالات متحده و اسرائیل و رأی ممتنع اوکراین انجام شد. همچنین سومالی، ونزوئلا و مولداوی در رأیگیری شرکت نداشتند.
🔸هفته گذشته نیز مجمع عمومی سازمان ملل در نشست فوقالعاده خود درباره فلسطین قطعنامه پیشنهادی کشورهای عربی درباره درگیریهای مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی را تصویب کرد و خواستار آتشبس بشردوستانه فوری و توقف خصومتها در غزه شد. این قطعنامه با ۱۲۱ رأی موافق، در مقابل ۱۴ رأی مخالف و ۴۴ رأی ممتنع به تصویب رسید و آمریکا به این قطعنامه رأی منفی داد. قطعنامههای مجمع عمومی از نظر قانونی الزامآور و قابل اجرا نیستند، اما منعکسکننده افکار جهانی هستند.
🔹از سوی دیگر، با وجود مخالفتهای ایالات متحده آمریکا، ریاست ایران بر مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از روز پنجشنبه (۲ نوامبر/۱۱ آبان) آغاز شد. رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل ۲۰ اردیبهشتماه سال جاری، جمهوری اسلامی ایران را به عنوان رئیس این مجمع انتخاب کرده بود. مجمع اجتماعی شورایی است که جلسات آن سالانه برگزار میشود و موضوعی ویژه را بررسی میکند. موضوع مباحث امسال، «نقش علم، فناوری و نوآوری» در پیشبرد حقوق بشر خواهد بود. نشست مجمع اجتماعی روزهای دوم و سوم نوامبر در مقر سازمان ملل در ژنو به ریاست علی بحرینی، نماینده ایران برگزار شد. انتخاب ایران به ریاست این مجمع، واکنشهای تند آمریکا را به همراه داشت.
🔸شورای حقوق بشر سازمان ملل، یکی از نهادهای سازمان ملل و از ارکان فرعی مجمع عمومی ملل متحد است که وظیفه آن نشان دادن موارد نقض حقوق بشر است؛ البته نحوهٔ انتخاب ریاست این مجمع نیز پیچیدگی خاصی دارد، به گونهای که ابتدا گروههای منطقهای باید از آسیا و اروپا و ...نامزدهای خودشان را معرفی کنند که در این مرحله یک اتفاق کم نظیر رخ داده و تمام کشورهای آسیایی و عربی، از جمله عربستان که معمولاً برای عضویت در نهادهای بینالمللی با ایران در رقابت بودند، این بار تمام این رقابتها را کنار گذاشته و نام جمهوری اسلامی ایران را معرفی کردند که این یک موفقیت برای ایران به شمار میآید.
🔹این موفقیت در حالی حاصل شد که آمریکا و شرکایش تلاش فراوانی برای ناکامی ایران به منظور رسیدن به این کرسی بینالمللی انجام دادند. فرامتن این آرا، نشانه دیگری از شکست ایالات متحده در ایجاد اجماع جهانی مطلوب خود و در حقیقت، ادامه حرکت در سراشیبی افول است.
✍🏻مصطفی علیجانزاده