📣ژوزف عون کیست؟/ کارنامه فرمانده ارتشی که رئیس جمهور شد
🔸️ژوزف عون متولد ۱۰ ژانویه سال ۱۹۶۴ در منطقه سن الفیل لبنان است که در سال ۱۹۸۳ بعد از گذراندن تحصیلات متوسطه خود وارد ارتش شد و به خاطر مهارتهایی که داشت خیلی زود توانست به پستهای مهم منصوب شود و فرماندهی یگانهای مختلف را بر عهده داشت.
🔹ژوزف عون همچنین چند دوره آموزش نظامی در کشورهای خارجی از جمله آمریکا گذرانده است و در سال ۲۰۱۳ توانست درجه سرتیپی را بگیرد و ۴ سال بعد یعنی مارس ۲۰۱۷ رسماً فرمانده ارتش لبنان شد.
🔸️زمانی که ژوزف عون به این منصب رسید، لبنان با چالش امنیتی تروریستهای تکفیری که از سوریه به سمت عراق پیشروی کرده و در تلاش برای ورود به لبنان بودند دست و پنجه نرم میکرد. مهمترین عملیاتی که ارتش لبنان در دوره فرماندهی ژوزف عون علیه تروریستها داشت، به عملیات «فجر الجرود» در آگوست ۲۰۱۷ مربوط میشود که طی آن ارتش لبنان در کنار نیروهای حزب الله توانستند تکفیریهای داعش را از مناطق مرزی لبنان با سوریه بیرون کنند.
🆔 @hybridwarfar
💢 هشدار مردم دنیا به گرینلند :
گرینلندی های عزیز،
مراقب باشید، یانکی ها به شما وعده ثروت، گرین کارت ایالات متحده و امنیت نظامی را داده اند.
در عوض شما یکی از بدهکاران بدهی ملی ایالات متحده خواهید شد، هر یک از شما 105000 دلار پس از پیوستن به ایالات متحده بدهکار خواهید بود.
شما باید از سبک زندگی و ارزشهای آمریکایی، DEI، LGBT و دیگر روندهای منحط پیروی کنید.
پیوستن به ایالات متحده همچنین تضمینی برای از بین بردن زبان و فرهنگ گرینلند است که طی چند دهه به "فولکلور" تبدیل خواهد شد. کشوری با 50000 نفر، تاریخ، زبان و فرهنگ خود را سریعتر از آنچه که بتوانید قربانیان نسلکشی بومیان آمریکا را بشمارید، فراموش خواهید کرد.
مراقب باشید شیطان فریبتان ندهد !
🆔 @hybridwarfar
💢 جفری ساکس: در خصوص جنگ سوریه ممکن است از خبرنگاران بهظاهر با تجربه که "با کمال وقاحت دروغ میگویند" یا بهشدت ناآگاه هستند بشنوید که میگویند: روسیه در سوریه مداخله کرد!
اما آیا میدانید که اوباما چهار سال پیش از مداخله روسیه به سازمان سیا دستور داد تا دولت سوریه را سرنگون کند؟ این چه حرف بیپایهای است که میزنند؟ نیویورک تایمز چند بار درباره عملیات "تیمبر سیکامور"، که همان دستور ریاستجمهوری برای سیا جهت سرنگونی بشار اسد بود، گزارش داد؟ سه بار در طول ده سال! این دموکراسی نیست.
این یک بازی است، بازی روایتها. چرا ایالات متحده در سال ۲۰۰۳ به عراق حمله کرد؟
اول از همه، این حمله کاملاً بر اساس بهانههای دروغین بود. نه اینکه "ما اشتباه کردیم" یا "عراق سلاحهای کشتار جمعی نداشت."
در پاییز سال ۲۰۰۲، آنها حتی گروههای متمرکزی را برای مطالعه ترتیب دادند تا بفهمند چگونه میتوانند این جنگ را به مردم آمریکا قالب کنند. اگر اسم نابغه مسئول این طرح را میخواهید، "ایب شولسکی" بود.
آنها برای جنگ مطالعه کردند. از همان ابتدا خواستار جنگ بودند، اما باید راهی پیدا میکردند تا این جنگ را به مردم آمریکا قالب کنند و آنها را بهشدت بترسانند.
این جنگ، جنگی دروغین بود. منشأ آن جنگ چه بود؟ شاید برایتان جالب باشد.
آن جنگ در واقع از نتانیاهو آغاز شد.
میدانستید؟ این جالب است. از سال ۱۹۹۵ به بعد، نتانیاهو این نظریه را داشت که تنها راه خلاص شدن از شر حماس و حزبالله، سرنگونی دولتهایی است که از آنها حمایت میکنند؛ یعنی عراق، سوریه و ایران. این مرد بهطرز غیرقابل تصوری عقده ای و سمج است. او هنوز هم تلاش میکند آمریکا را به جنگ با ایران بکشاند، همین امروز، همین هفته.
او شخصیتی تاریک و خطرناک است، متأسفم که باید این را بگویم. او ما را وارد جنگهای بیپایان کرده است. و به دلیل قدرتی که در سیاست آمریکا دارد، همیشه راه خود را پیش برده است.
اما آن جنگ کاملاً دروغین بود. بنابراین این بحث "دموکراسی در برابر دیکتاتوری" چیست؟ این ادعاها و اصطلاحات اصلا عقلانی نیستند.
🆔 @hybridwarfar
🛑رهبر انقلاب: قرائن نشان میدهد آمریکاییها بهدنبال تثبیت و گسترش حضور خود در عراق هستند
🔸رهبر انقلاب در دیدار نخستوزیر عراق با قدردانی از اقدامات خوب آقای السودانی در جهت آبادانی و امنیت عراق گفتند: عراق هر مقدار که آبادتر و همراه با امنیت بیشتر باشد به نفع جمهوری اسلامی ایران نیز خواهد بود.
🔸ایشان خطاب به السودانی افزودند: همانگونه که جنابعالی تصریح کردید، حشدالشعبی نیز یکی از مؤلفههای مهم قدرت در عراق است که باید در جهت حفظ و تقویت بیش از پیش آن اهتمام داشت.
🔸رهبر انقلاب اسلامی حضور نیروهای اشغالگر آمریکایی در عراق را غیرقانونی و برخلاف منافع مردم و دولت عراق خواندند و تاکید کردند: قرائن و شواهد حاکی از تلاش آمریکاییها برای تثبیت و گسترش حضور خود در عراق است که باید در مقابل این اشغالگری با جدیت ایستاد.
🔹رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به تحولات منطقه بهویژه شرایط سوریه تاکید کردند: نقش دولتهای بیگانه در این قضایا کاملاً مشهود است.
🔸در این دیدار نخستوزیر عراق با ابراز خرسندی از مذاکرات خود در تهران اظهار امیدواری کرد این مذاکرات و توافقهای انجام شده در تهران، روابط دو کشور را بیش از پیش گسترش و تعمیق دهد.
🔸السودانی، مردم، حشدالشعبی، وحدت و انسجام ملی و مرجعیت را از مؤلفههای قدرت در عراق برشمرد و با اشاره به تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان تاکید کرد: موضع اصولی عراق حمایت از مردم غزه و لبنان و مقاومت در منطقه بوده است.
🔸نخستوزیر عراق همچنین با اشاره به تحولات سوریه و نقش بیگانگان در این تحولات، خاطرنشان کرد: موضع عراق همواره حمایت از اراده مردم سوریه و حفظ استقلال و تمامیت ارضی این کشور و تشکیل حکومتی فراگیر بوده است.
🆔 @hybridwarfar
💢در عراق بیشتر از آنکه خطر ضربات رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد حضور خود آمریکا است
آمریکا سالیان زیادی است که بعد از جنگ باصدام پایگاه های خودش رو در عراق حفظ کرده است و چندین سال است که از طریق سفیرش در عراق ، مهمترین رویکرد آن تغییر افکار و ذهن مردم عراق بوده است.
سفیری که در تمام مراسمات مهم و غیر مهم در بغداد و شهرهای دیگر عراق شرکت می کند جلسات متعدد با سران قبایل و طوایف داشته است
به بهانه های مختلف با بانوان و ورزشکاران جلسه داشته است فقط یک سفیر نیست بلکه ژنرال جنگ ترکیبی آمریکا در عراق است.
🆔 @hybridwarfar
💢 عطاءالله مهاجرانی:
ماموران آتش نشانی برای نشاندن آتش سرجایش از جمله کیف دستی خانمها را پر آب می کنند و روی آتش میریزند، خسته نباشند و خدا قوت.
🔸️ اما اگر خدای ناکرده،
این صحنه در ایران بود انتر، بیبی و همه سلبریتی ها و براندازا از ذوق سکته کرده بودند.
🆔 @hybridwarfar
💢حریم خصوصی دیجیتال فرزندان
▪️برای به اشتراک گذاشتن محتوا در مورد فرزندانمان باید به دو موضوع اساسی فکر کنیم؛
1️⃣ نخستین مورد، آسیب ملموسی است که بچهها میتوانند در هنگام اشتراکگذاری آنلاین والدین تجربه کنند.
2️⃣ دومین مورد این است که وقتی ما اطلاعات و مطالبی را دربارۀ فرزندان خود به صورت آنلاین به اشتراک میگذاریم بدون اینکه آنها را در فرآیند تصمیم گیری دخالت دهیم، فرصت ارزشمندی را برای آموزش موضوع «رضایت گرفتن قبل از به اشتراک گذاری» به فرزندانمان از دست میدهیم و قادر نخواهیم بود به آنها نشان دهیم که برای حریم خصوصی افراد ارزش قائل هستیم.
🆔 @hybridwarfar
چه کسی فکرش را میکرد یک روزی تروریستهای نالمللی القاعده که در لیست گروهکهای تروریستی سازمان ملل قرار دارند به صورت رسمی و علنی یک شبه ژنرال شوند و بعد هم در یک کشور بخواهند ارتش خود را داشته باشند؟! ارتشی که تروریستهای تکفیری القاعده در سوریه با حمایت ترکیه و دلارهای قطری قرار است بسازد، نیک ارتش بلکه یک تشکیلات چند ملیتی تروریستی است که تلاش دارد تا سوریه را به صورت کامل تحت کنترل خود بگیرند و از آنجا در راستای مزدوری و جنایت برای ترکیه در قالب اعزام نیرو به هر آنجایی که اردوغان دستور داد اقدام کنند....
این یابو هم شده رئیس ستاد مشترک ارتش القاعده در سوریه؟! اگر یک روزی روزگاری میگفتی که تروریستهای القاعده میخواهند با پذیرش دیگر کشورها ارتش تشکیل دهند ان همه از تعجب باز میماند اما آن روزی که غربیها این گروه تروریستی را تشکیل دادند برایش هزار و یک برنامه داشتند و امروز نهایت استفاده از این تروریستهای تکفیری را میکنند. یک روز میشوند القاعده یک روز میشوند داعش و یک روز هم بوکوحرام و الشباب... اما ماموریت همه آنها یکی است و افسار همه آنها نیز در دست سازمانهای اطلاعات غربی....
🆔 @hybridwarfar
💢 خروج محور شیعی از سوریه، تدبیر الهی قبل از ظهور
✍️ مصطفی امیری
▪️بشارت باد شما را و امام معصوم مجددا تاکید میفرمایند مژده و بشارت آنچه را که میخواهید و ظهور موفور سرور را خواهید دید.
▪️شما در خانههای تان امن و امان نشستید و دشمنان شما به خاطر دنیا و طلب مُلک و قدرت، مشغول جنگ با یکدیگر هستند.
▪️سفیانی به عنوان نقمت و عذاب برای دشمنان شما کافی است و در کمتر از دو ماه جمعیت کثیری از دشمنان را به قتل میرساند.
▪️خروج محور شیعی از سوریه در دوران «قبل ظهور»، کاملاً در راستای آیندهپژوهی مهدوی است:
▪️«فَأَبْشِرُوا ثُمَّ أَبْشِرُوا بِالَّذِي تُرِيدُونَ أَ لَسْتُمْ تَرَوْنَ أَعْدَاءَكُمْ يَقْتَتِلُونَ فِي مَعَاصِي اللَّهِ وَ يَقْتُلُ بَعْضُهُمْ بَعْضاً عَلَى الدُّنْيَا دُونَكُمْ وَ أَنْتُمْ فِي بُيُوتِكُمْ آمِنُونَ فِي عُزْلَةٍ عَنْهُمْ وَ كَفَى بِالسُّفْيَانِيِّ نَقِمَةً لَكُمْ مِنْ عَدُوِّكُمْ وَ هُوَ مِنَ الْعَلَامَاتِ لَكُمْ مَعَ أَنَّ الْفَاسِقَ لَوْ قَدْ خَرَجَ لَمَكَثْتُمْ شَهْراً أَوْ شَهْرَيْنِ بَعْدَ خُرُوجِهِ لَمْ يَكُنْ عَلَيْكُمْ بَأْسٌ حَتَّى يَقْتُلَ خَلْقاً كَثِيراً دُونَكُمْ».
▪️نعمانی، الغیبة، ص۳۰۰.
✅ #حدیث_مهدوی
🆔 @hybridwarfar
💢تکنیک های عملیاتروانی
▪️"مارپیچ سکوت"
▫️نظریه «مارپیچ سکوت» را خانم الیزابت نوئل نئومان در سال ۱۹۷۳ مطرح کرد. فرضیه اصلی او در این نظریه این بود که افکار عمومی نتیجه تعامل بین افراد و محیط اجتماعی است که تحت تاثیر عمیق رسانهها شکل میگیرد.
▫️این نظریه بر اساس چند ادعای مرتبط با هم استوار است؛ اول این که مردم از انزوا و فشار گروهی میترسند و نمیخواهند در یک موضوع درگروه اقلیت باشند؛ دوم این که مردم از ترس انزوا و زیر فشار قرارگرفتن، فرار از طعن و تمسخر و طرد سکوت می¬کنند؛ سوم این که مردم در رفتار و ارتباطات روزمره، متاثر از ذهنیتهای دریافتی به این ارزیابی میرسند که درگروه اقلیت هستند یا اکثریت.
▫️براساس نظریه مارپیچ سکوت به موازات نشر عقاید خاص در رسانههای جمعی به عنوان عقاید غالب و مسلط، حمایت میانفردی از یک عقیده و تفکر به مرور ضعیف میشود؛ تعداد افرادی که آشکارا عقیده و تفکر موجود را بیان نمیکنند یا به تفکر القایی متمایل میشوند، افزایش پیدا میکند. روند تزایدی گرایش به عقیده مورد نظر رسانهها به شکلگیری «سکوت مارپیچی» در جامعه منجر میشود.این همان تکنیک «مارپیچ سكوت» است .
▫️در این فرآیند، مردم تحت تاثیر تصویری که امپراتوری رسانهای ساخته است، بیشتر به آنچه دیگران به صورت عمومی بیان میکنند، اعتماد کرده تا به آنچه میاندیشند. رسانههای جمعی با بهرهگیری از تکنیک «مارپیچ سکوت»؛ تصورات مربوط به عقاید مدنظر خود را در ذهن مخاطب ایجاد میکنند؛ و از این طریق ذهنیت افراد راجع به این که به چه عقایدی مسلط است را شکل میدهند؛ و چنین القاء میکنند که فرد یا گروه برای فرار از انزوا چه عقیدهای را اختیار و ابراز کند. بر این اساس، رسانهها افراد و گروههای مخالف را با ایجاد فضای رعب و وحشت و با کمک دیکتاتوری رسانهای، افکار و عقایدی همسان و مشابه را بر جامعه تحمیل کرده و آنها را وادار به سکوت و کنارهگیری میکنند .
▫️با تغییرات تکنولوژی ارتباطات، افکار عمومی تحت تأثیر فضای غیرمنضبط و آنارشیستی مجازی قدرت تفکر و تحلیل خود را از دست میدهد یا در سایه دیکتاتوری رسانهای ناچار به تغییر عقیده یا سکوت میشود. در چنین شرایطی شبکههای اجتماعی به عنوان رسانهای قدرتمند و فراگیر، فرضیات موجود در نظریه مارپیچ سکوت را در فضای مجازی و واقعی تثبیت و نهادینه میکند.
🆔 @hybridwarfar
💢 ایران در دو ماه گذشته نزدیک به 3 میلیون بشکه نفت ایران از یک انبار اضطراری که در سال 2018 در چین ایجاد کرده بود، صادر کرده است. این اولین باری است که چین به ایران اجازه می دهد این نفت را صادر کند
🔸️ این امر پس از مذاکرات مقامات ارشد تهران و پکن در ماه های نوامبر و دسامبر صورت گرفته
🆔 @hybridwarfar
💢 واژه هایی که مثل زنجیر به هم متصل هستند و به نوعی یکدیگر راهمپوشانی می کنند ولی به معنای واقعی و عملیاتی هر کدام تعاریف خود را دارند:
_جنگ روانی
_جنگ نرم
_عملیات روانی
_جنگ شناختی
_جنگ ترکیبی
🆔 @hybridwarfar