امام خمینی:
خیالتان راحت! آمریکا نظامی نمیفرستد، آمریکا آن کسانی را که تربیت کرده میفرستد که اوضاع را بهم بزند...
#سازمانهای_آمریکایی
#بچه_های_شیکاگو
#بحران_نیلی
@hzamanim
مدتها پیش مستحق به خیریه "مادر بینشان" معرفی کردم و مشکلش حل شد
حیف هست درگاهی که برای خیر وجود داره و مطمئن هست رو معرفی نکنیم
@madarbineshon
حتما عضو بشید و در حد توان کمک و همراهی کنید✋
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
اقتصادنا47-دکتر مقصودی-تولید دانش بنیان اشتغال آفرین در مکتب اقتصادی مقاومتی-کم حجم .mp3
24.04M
🎵صوت
نشست علمی در مرکز تحقیقات اسلامی مشهد مقدس
🔰بررسی تزاحم میان اقتصاد دانشبنیان و اشتغالآفرین (اقتصادنا47)
🎤ارائه:دکتر حمیدرضا مقصودی(عضو هیئت علمی دانشگاه قم)
🔹این صوت دومی است که دیروز (14 خرداد 1401) در جاده گوش کردم.
در این نشست علمی دکتر حمیدرضا مقصودی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه قم، به تبیین نظریه اقتصاد دانشبنیان از منظرمقام معظم رهبری میپردازد.
ایشان در این ارائه بر روی تناقضنمایی اقتصاد دانشبنیان و اشتغال آفرینی در ادبیات مرسوم و مَدرسی اقتصاد متمرکز میشوند و تلاش میکند با بررسی اقتصاد سیاسی حاکم بر علم مدرن، چارچوب متفاوتی برای عقلانیت متناسب با انقلاب اسلامی معرفی نماید.
برای توضیحات بیشتر میتوانید به کانال #اقتصادنا مراجعه نمایید.
#عقلانیت_انقلابی
#اقتصاد_مقاومتی
#دانشبنیانی
#اشتغالآفرینی
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
⚡میلیتون فریدمن؛ تَکرار توماس مالتوس
توماس مالتوس انگلیسی -از چهرههای شاخص لیبرالیسم- کسی است که مباحث جمعیتی را وارد اقتصاد کرد. او معتقد بود چنانچه جمعیت کنترل نشود، رشد آن بر رشد میزان ذخایر غذایی پیشی خواهد گرفت و پیامدهای غیرقابل پیشبینی و ویرانگری به بار خواهد آورد.
درباره ادعای مالتوس، این پرسش مطرح بود که آیا در تاریخ بشر چنین تجربهای ثبت شده است؟ یا امکان آزمون آن وجود دارد؟ طبیعتا نه بشر چنین تجربهای داشت و نه امکان آزمون فرضیه او وجود داشت. این بود که او به ریاضیات متوسل شد و با یک فرمول ساده ریاضی در مقام اثبات فرضیه خود برآمد:
جمعیت اگر کنترل نشود، با تصاعد هندسی، و ذخیره غذایی در بهترین حالت با تصاعد عددی، افزایش خواهد یافت! و در نتیجه، بشر دچار کمبود غذا و قحطی خواهد شد.
زمان گذشت، جمعیت جهان افزایش یافت و نرخ رشد جمعیت روی سرانه مصرف غذایی تاثیری نگذاشت تا باطل بودن ادعای او ثابت شود. دلیل روشن بود: بشر به روشهای تولید انبوه غذا دست یافته بود و توان فهم این قواعد حاکم بر هستی و روابط پیچیده انسان با عالم، از عهده ریاضیات مالتوس خارج بود. ادعای مالتوس ابطال شد، اما روش باطل او در بکارگیری فرمولهای ریاضی برای نظریهپردازی اقتصادی و اجتماعی باطل نشد.
میلتون فریدمن، از بنیانگذاران مکتب نئولیبرالیسم، به همان شیوه مالتوس برای اقتصاد نظریه پردازی کرد و نسخه خصوصیسازی و مقرراتزدایی، آزادسازی تجاری و مالی، و کاهش هزینههای عمومی را برای دولت پیچید. شباهت
نظریه فریدمن به نظریه مالتوس این بود که نه در جایی تجربه شده بود و نه امکان آزمونش در عالم واقع وجود داشت. لذا فریدمن نیز به تبعیت از مالتوس، به فرمولهای ساده ریاضی متوسل شد تا ادعایش را اثبات کند. اما مصیبت بزرگ این بود که این شیوه غلط تکراری، نه تنها مردود دانسته نشد، بلکه با وجود کاستیهای نظری، از سوی صندوق بینالمللی پول، بانک جهانی و وزارت خزانهداری آمریکا به عنوان تنها مسیر پیشرفت به ملتهای عقبمانده تجویز شد و هرجا پیاده شد، همچون نظریه مالتوس، جز فاجعه نیافرید...
@syjebraily
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
⬅️ در ادامهی متن فوق که به قلم برادر گرامی دکتر سید یاسر جبراییلی است، توضیحات تکمیلی ذیل را مطالعه نمایید:
💢 خلاصهی نظریهی مالتوس به زبان ساده چنین است:
✴️ فرض: بهطور متوسط هر ۲۵ سال یکبار، جمعیت دو برابر میشود.
🅾 نتایج:
1⃣ پس یا باید مانع از افزایش جمعیت شد،
2⃣ یا باید سرزمینهای بیشتری را برای حیات جمعیتِ اضافه شده، کسب کرد تا سرریز جمعیت به آنجا منتقل شود.
بر اساس نگاه مالتوس، دربار بریتانیا به راهبرد دوم روی آورد و از حدود سال ۱۸۰۰ میلادی در بازهی حدودا ۱۵۰ سال، بیش از صد و چهارده (۱۱۴) برابر اندازهی خاک بریتانیا را در سراسر جهان اشغال نمود و جمعیت افزودهی خود را به آن اراضی غصب شده انتقال داد.
این اراضی از استرالیا و نیوزلند گرفته تا آمریکای شمالی را شامل میشود و اکثر آنها همچنان به دو صورت وابسته درجه یکم -نظیر کانادا، استرالیا و نیوزلند- و وابسته درجه دوم؛ بهعنوان اعضای پادشاهی متحده (UK) تحت فرمان ملکهی بریتانیا هستند.
اما در کشورهای توسعه نیافته و جهان سومی، وضعیت متفاوت بود. در این کشورها، سیاست انگلیس بر این بود که بخش نخست نگاه مالتوس اجرا شود و از افزایش جمعیت آنها ممانعت بهعمل آید❗️
لذا از طریق اعمال سیاست خود بهواسطهی سازمانهای بینالمللی، علیالخصوص سازمان بهداشت جهانی (WHO) و صندوق جمعیت سازمان ملل و همچنین با ظواهر مثلاً علمی و بهنام توسعه و بروز شدن؛ پروژهی کاهش جمعیت (Clean Program) در کشورهای جهان سومی اجرا شد.
🔴 به شهادت اسناد و مدارک، ایران در اجرای این پروژه و تبعیت از پروتکلهای جمعیتزدایی نهادهایی بینالمللی، رتبهی یک جهان را کسب کرد‼️
تا آنجا که دکتر نفیس صدیق، مسئول این پروژه در صندوق جمعیت سازمان ملل، ایران را بهعنوان الگوی جهانی کاهش جمعیت معرفی نمود.
🔶🔹 اکنون که حدود دو قرن از مطرح شدن تئوری مالتوس میگذرد، هر چند به ظاهر جمعیت بریتانیا از جمهوری اسلامی ایران کمتر است اما بابت مهاجرت دادن سر ریز جمعیت خود، بیش از ۴۰۰ میلیون نفر نژاد آنگلوساکسون در اقصی نقاط جهان ساکن است در حالی که جمهوری اسلامی ایران، بهعنوان بحرانیترین کشور جهان در حوزهی کاهش جمعیت و پیری جمعیت شناخته میشود.
💠 انسان عاقل، اولاً آنقدر باید هوشیار باشد که بهنام علم، پیشرفت یا هر ظاهرسازی دیگری، نسخههای دشمن خود را پیاده نکند، ثانیا اگر یک بار هم مرتکب شد بهدفعات بعد منتج نگردد.
🔴 یقیناً ملتی که از تاریخ خود عبرت نگیرد، محکوم است به تکرار مصائب خود...
#تئوریهای_منحوس_لیبرالیسم
#استعمار_علمی
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
خودشان پیشبینی تورم کردند، دولت را مجاب به اعمال سیاست تورمزا برای کنترلتورم کردند و حالا نگرانند!
تنها کسی که در جلسه اقتصاددانان با رئیسی از ابرتورم و نیاز به تصمیمات سخت حرف زد نیلی بود، از فردای آن روز رسانههای اختاپوسی این جریان بر این طبل (حذف ارز حمایتی و...) کوبیدند
پیادهنظام کارشناسیشان را گسیل کردند تا در جایجای دولت فریاد "چارهای نیست" سردهند و دولت را مجاب به تصمیمگیری غلط کنند، حالا که عواقب سیاست اعمالی بیرون زده پرچمدار مخالفت و نگرانی شدند!
اگر از این کارشناسان بحرانزا عبور کردیم از بحران اقتصادی هم عبور میکنیم...
#بحران_نیلی
@hzamanim
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این فرمایش دکتر سبحانی این حقیقت تلخ را نیز باید افزود که ابوجهلها و ابنالوقتهایی که با مکاتب فکری بیگانهاند و از اینرو اصول ثابتی ندارند و آبشخور عقیدهشان منافع سیاسی قبیلهشان است، منتقدان تعدیل را در دولت هاشمی و احمدینژاد تکفیر کردند و در دولت خاتمی و روحانی، تقدیس!
@syjebraily
مدیر کل آژانس بینالمللی!!! انرژی اتمی رفته جایی که علناً بمباتمی داره از اونجا بابت فعالیتهای هستهای ایران ابراز نگرانی کرده!!!
سازمانهای بینالمللی اینه وضعشون👌
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡هشدار درباره تشدید مالیسازی اقتصاد ایران توسط صندوق توسعه ملی!
یکی از پروژههای جریان نئولیبرال در ایران، مالی سازی (Financialization) اقتصاد ماست. مالیسازی را میتوان سودآوری بدون تولید تعریف کرد. این رویکرد، به صراحت از ایجاد فضا برای سرمایهگذاری روی نوسان نرخها سخن میگوید و هیچ ابایی ندارد که بخش مالی را در عداد بخشهای صنعت و کشاورزی قرار داده و آن را مستقل از بخش واقعی اقتصاد تعریف نماید.
در یک اقتصاد سالم اما بخش مالی، از بخش واقعی استقلال ندارد، بلکه در خدمت بخش واقعی یعنی تولید است. به عبارت دیگر، سرمایهگذاری در بخش مالی، اساسا شایسته عنوان سرمایهگذاری نیست و دولت نه تنها نباید به رواج و توسعه آن کمک کند، بلکه باید در برابر آن مانع نیز بگذارد. بخش مالی صرفا یک کانال برای سرمایهگذاری است و به تعبیر علما طریقیت دارد، موضوعیت ندارد.
عبارت مالی شدن را البته نئولیبرالها بهکار نمیبرند. از عباراتی نظیر توسعه مالی و تعمیق مالی استفاده میکنند. متاسفانه از سال ۹۲ به این سو یعنی با روی کار آمدن دولت آقای روحانی و حاکم شدن نئولیبرالها بر اقتصاد ایران، مالیسازی اقتصاد ایران شدت قابل توجهی یافت و برای یافتن ریشه فجایعی نظیر صعود و سقوط بورس، جای دیگری نباید رفت. باز معالاسف، این فرآیند مالی شدن، در دوره جدید نیز با سرعت بیشتر ادامه دارد و رسانههای نئولیبرال، پیوسته بابت اتفاقات جدیدی که در این مسیر رقم میخورد، جشن میگیرند.
آخرین اتفاق فاجعهبار، این خبر است که هیئت امنای صندوق توسعه ملی با حضور ریاست محترم جمهور، در مصوبهای این صندوق را برای نخستین بار مجاز کرد که در "بازارهای پولی و مالی سرمایهگذاری کند". بماند که این مصوبه خلاف سیاستهای کلی اصل ۴۴ است و یحتمل در هیئت عالی نظارت بررسی خواهد شد، اما دقت کنیم قرار است صندوقی که برای توسعه کشور ایجاد شد، با سرمایهگذاری در بازارهای پولی و مالی چه برسر اقتصاد ایران بیاورد. نکته تاسفبار ماجرا این است که تجویزکنندگان این سیاستها لااقل به تجارب دیگران نیز مراجعه نکرده و از فجایعی که مالی شدن در اقتصاد غرب آفرید و بحران ۲۰۰۸ را رقم زد، درس نمیگیرند؛ که البته باید گفت آنانکه از فاجعه نفع میبرند، طبیعتا به استقبالش میروند!!!
"سید یاسر جبرائیلی"
@syjebraily
دو ماه پیش که این نمودار رو کشیدیم علمغیب نداشتیم واضح بود نتیجه، اما امروز هم که ده درصد از ارزشپولملی دود شده فرصت برای جبران هست، کافیست سیاستگذار از انحصار افکار اساتید و مشاوران کپیکار اقتصادی خارج شود...
#بچه_های_شیکاگو
#بحران_نیلی
@hzamanim
هدایت شده از مادر بی نشان
👌قابل توجه عزیزانی که موکب دار هستند
✅جهت همکاری و اگاهی از طرح ویژه ی هر زائر یک موکب که با پول یک پرس غذا قابل اجراست به خادم کانال مادر بی نشان پیام بدن
👌در این طرح محصولی تقدیم زائران خواهد شد تا راحت و سریع استراحت کنند
09120796896
👌لطفا در واتساپ پیام بدید
😍این پیام رو به مدیران موکب های اربعین ارسال کنید تا بهمون پیام بدن
فیالحال با حسابکتاب جاعلان #یارانه_پنهان با قیمت جدید بنزین در دنیا دولت ما چند برابر بودجهاش یارانه میدهد 😂
@hzamanim