هدایت شده از دکتر محمد شربتی
همین که انتصاب جدید دکتر @Davood_Manzoor جیغ رانتِیر های اقتصاد ایران را درآورده نشانه خوبی است
#اقتصاد_انقلاب_اسلامی
https://eitaa.com/drmsharbati
🔴اطلاعیه
مراسم اختتامیه مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی برگزار میشود:
🗓️ فردا جمعه ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ تا ۱۲
📌 سالن احمدی روشن دانشگاه قم
🌱 حضور برای عموم آزاد است...
✨مدرســـــهتابســـــتانهاقتصـــــــاداســـلامـــی✨
🆔 @HSIE1402
نتایج مخرب سیاست تعدیلی حذف ارز حمایتی باعث عزل وزیر و معاون رئیسجمهور و رئیسبانکمرکزی شد ولی عدهای سیاستزده همچنان از آن اقدامی که خود دولت از آن ابراز پشیمانی کرده حمایت میکنند! چرا؟!
@hzamanim
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨تشکیلات جبهه انقلاب؛ آنگونه که باید باشد
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تشکلهایی که پیش از انقلاب مشغول مبارزه با طاغوت بودند، در موقعیت کنشهای سیاسی درونسیستمی قرار گرفتند. برخی تشکلها نیز پس از انقلاب با گردهمآیی شخصیتهای مبارز شکل گرفتند.
علی ای حال، وجه مشترک این تشکلهای سیاسی، پیشقراولی اعضای مرکزی آنها در طول نهضت بود. میتوان حزب موتلفه، حزب جمهوری اسلامی، جامعه روحانیت مبارز و... را در این زمینه مثال زد.
موسم انتخابات که فرا میرسید، همین تشکلها از افرادی حمایت میکردند و مردم نیز به فهرست آنها اعتماد کرده و رای میدادند. پیروزی فراگیر حزب جمهوری اسلامی در انتخابات مجلس نخست، نمونه این اعتماد مردم است. اما ریشه این اعتماد در کجا بود؟
مردم به کدام دلیل با تمام وجود پای کار حزب جمهوری اسلامی آمدند و برای نامزدهای مورد حمایت حزب تبلیغ کردند و به آنها رای دادند؟ پاسخ روشن است: شخصیتهایی که محور حزب بودند و فهرست انتخاباتی تعیین میکردند، مقبول و محبوب و مورد اعتماد مردم بودند.
این شخصیتها، پیشقراولان مبارزه با رژیم ستمشاهی بودند و مردم در همه بزنگاهها، آنها را در صف نخست مبارزه دیده بودند. پس از پیروزی انقلاب نیز، همین شخصیتها در صف نخست مبارزه گفتمانی با تفکرات انحرافی حضور داشتند و در معماری نظام اسلامی نقشهای اساسی ایفا کردند.
علاوه بر این، آنها در میان مردم بودند. با مردم سخن میگفتند و میشنیدند. مسائل را برای مردم تبیین میکردند و برای مردم مرجعیت فکری داشتند. در یک کلام، هرآنجا که مردم به آنها نیاز داشتند، حاضر بودند. علمدار پیشبرد یک تفکر و گفتمان در جامعه بودند و وقت انتخابات، مردم زیر همین علم گفتمانی جمع میشدند. امروز نیز اگر بناست مردم در ایام انتخابات، به تشخیص یک تشکل اعتماد کنند و در انتخابات، به فهرست تعیین شده توسط آن رای دهند، افراد محوری آن تشکل چنان نسبتی باید با مردم داشته باشند. افراد شاخص تشکلی که مردم را به رای به یک فهرست انتخاباتی فرامیخوانند، قاعدتا باید پیشقراولان یک گفتمان، یک تفکر و یک جبهه باشند که مردم نقشآفرینی آنها در سر بزنگاههای مهم انقلاب را ببینند؛ درمیان مردم باشند، با آنها سخن بگویند و سخنانشان را بشنوند؛ برای حل مسائل مردم راهحل داشته باشند و با تمام توان، اجرایی شدن این راهحلها را پیگیری کنند؛ گفتمان خود را برای مردم تبیین کنند؛ در بزنگاهها و رویدادهای تاریخساز، مواضع صریح و دقیق بگیرند، مردم را درباره جهت صحیح حرکت اقناع کرده و پیشاپیش مردم، در آن جهت حرکت کنند.
آیا کسانی که در جبهه انقلاب فهرستهای انتخاباتی را میبندند، واجد این ویژگیها هستند؟
آیا اساسا مردم کسانی را که تعیین کننده فهرستهای انتخاباتی هستند، میشناسند؟ از این میان، آنها که شناخته شده هستند، علمدار یک گفتمان بودهاند؟ برای مردم مرجعیت فکری دارند و مقبولشان هستند؟ آیا فرآیندهای سیاسی که طی میشود، متناسب با این وضع مطلوبی است که ترسیم کردیم؟
به نظر میرسد آنچه باید در جبهه انقلاب رخ دهد، یک تحول اساسی است که نخستین گام آن، "ایجاد یک تشکیلات با محوریت پیشقراولان گفتمانی جبهه انقلاب" است؛ پیشقراولانی از جنس روحانیت مبارز...
@syjebraily
"اربعین، رقابت در ارائه خدمات رایگان است"
علم اقتصاد!!! کنونی پنچر است در تحلیل این عبارت👌
#اقتصاد_اسلامی
@hzamanim
هدایت شده از بیداری ملت
🔴مگر ما مرده باشیم که دوباره تجویزها و دروغهای جماعت گرانساز و اهالی مکتب گرانکن برای معیشتسوزی ایرانیان به هدف بنشیند
⏪اساساً قیاس مصرف #سرانه بنزین ما با چین غلط است چرا که در کشور چین حدود ۵۰ هزار کیلومتر راهآهن پرسرعت(۳۲۰ کیلومتر بر ساعت) و بیش از ۹۰ هزار کیلومتر راهآهن بخش عمده حملونقل را برعهده دارند، مترو در شهرهای چین قریب ۸۰درصد نقاط مسکونی شهر را بهم وصل میکند، چندین هزار هواپیما و صدها فرودگاه مسافرتهای بینشهری را ساپورت میکند، سبکزندگی و فرهنگ صلهرحم به معنای ایرانی وجود ندارد، درصدقابل توجهی از ماشینهای سواری چینیها بنزینسوز نیستند و...
رتبه ایران در مصرف بنزین سالیانه دوازدهم و چین با بیش از ۵ برابر مصرف رتبه دوم است (منبع).
#جهاد_تبیین
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از اندیشکده قصد
22.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢اگر تلاش شد زندگی کارگر ارتقاء پیدا کند، وضع کشور ارتقاء پیدا خواهد کرد.
🔹دکتر حمیدرضا مقصودی
اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه قم
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
هدایت شده از قم | بلد امین
🛑📸 حسن یزدانی، دوبندهاش را به قهرمان شاهچراغ (ع) تقدیم کرد
☑️ با بَلَد امین رسانه اخبار تمدنی از قم با خبر شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/2907373602Cdee2e90031
هدایت شده از اندیشکده قصد
💢 سلسله نشست های یکشنبه های اندیشهورزی
🔹با موضوع: جدیت، جمهوریت،عدالت
(روایت دیدار اخیر فعالان تعلیم و تربیت با رهبر انقلاب)
🔸با ارائه: حجت الاسلام دکتر محسن خاکی
پژوهشگر حوزه عدالت و اقتصاد
⏰زمان: یکشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۲ ساعت۱۸
🏢مکان: اندیشکده قصد
📌پخش زنده از طریق کانال اندیشکده قصد در پیامرسان ایتا
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
هدایت شده از قم | بلد امین
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 نماهنگ | بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره تشییع شهید حاج قاسم و برگزاری پرشور محرم امسال و راهپیمایی اربعین. ۱۴۰۲/۵/۲۲
☑️ با بَلَد امین رسانه اخبار تمدنی از قم با خبر شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/2907373602Cdee2e90031
📚 معرفی کتاب «افسانه بازار آزاد؛ آزادی اقتصادی به زبان ساده»
🔹 شاید داستان «سونر»ها را شنیده باشید. تیم راگبی اوکلاهاما هم بهخاطر همین ماجرا، سونر نام گرفت. راگبی را که دیدهاید! چندین غول بیشاخودم در محیط یک زمین چمن با لباسهای عجیب و غریب به سمت هم حمله میکنند و با مشت و لگد به جان هم میافتند تا توپ مخصوص این بازی را از تیم مقابل عبور دهند و به چارچوب دروازه برسانند.
🔹 فیگورهای بازیکنان راگبی، چند لحظه قبل از زدن سوت را در ذهن خود تصور کنید... مانند گرگهایی هستند که آمادهاند تا به محض مهیاشدن شرایط و اعلام حمله توسط سردسته گرگها، بهسوی طعمه حمله کنند! در سال ۱۸۸۹، هزاران نفر از مهاجرانی که از انگلستان به آمریکا سفر کرده بودند، به دستور رئیسجمهور بنجامین هریسون با چنین فیگوری، در مرزهای محدودۀ اوکلاهاما منتظر شنیدن فریاد «حرکت آزاد شد» بودند.
🔹 به محض شنیدن این فریاد، هرکدام از آنها با هر وسیلهای که داشتند از اسب و قاطر و دلیجان تا پای پیاده بهسوی زمینهای اوکلاهاما حمله کردند تا با قرق یک محدوده از آنجا، زمینش را به نام خود سند بزنند. چیزی شبیه حرکت دیگر استعمارگران بهسوی آفریقا و هندوستان و سایر سرزمینهای جنوب آسیا...
📝 نویسنده: دکتر حمیدرضا مقصودی
🔸 این کتاب در 94 صفحه به قیمت 70000 تومان در تابستان 1402 به چاپ رسیده است
@hzamanim
گاهی مسئولی نمیدانسته، نخواسته و یا نتوانسته...
باید بگوییم تا بداند، بخواهد و بتواند...
@hzamanim