May 11
May 11
حسین زمانی میقان
اقتدار روزافزون نظامی و خودکفایی در عرصه ساخت تسلیحات آن پس از انقلاب اسلامی منبع آمار : #بانک_جهان
♦️ایران سیزدهمین قدرت نظامی برتر جهان با ضعیف ترین بودجه نظامی ‼
🔹پایگاه "گلوبال فایر پاور" در تازهترین ردهبندی خود ایران را در میان 113 کشور جهان با هفت پله ارتقاء نسبت به سال گذشته، در رده سیزدهم قرار داد
🔹برای رتبهبندی این کشورها 50 فاکتور مختلف از جمله بودجه نظامی، میزان تجهیزات، تعداد نیرو، موقعیت جغرافیایی، منابع طبیعی و شرایط صنایع نظامی بومی در نظر گرفته میشود ، اما جالب است بدانیم میزان بودجه نظامی کشورما از ضعیف ترین فاکتورهای موجود بوده اما برتری ما بیشتر شده ! یعنی با کمترین هزینه قدرتمند 👌
ای کاش تفکر حاکم بر چنین عملکردهایی بر اقتصاد کشور نیز حاکم شود...
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
روحانی همان احمدی نژاد
احمدی نژاد همان خاتمی
خاتمی همان هاشمی رفسنجانی
✍ مدیرانِ میانی اقتصادی کشور ما ( اعم از روسای بانک ها و بنگاههای اقتصادی ) در چهل سال اخیر تغییری نداشته و همه لیبرال و غربگرا بودهاند !!!
👌 با این شرایط چرا اجازه اندیشه و نفس کشیدن به مکتبِ رقیب ( اقتصاداسلامی ) نمیدهند ؟!
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
May 11
ذره بین چشم های دشمن
#FATF
متاسفانه سرمایه گذاری و تمرکز بیش از حد دولت کنونی بر رفع تحریم ها و گره زدن حیثیت سیاسی خود با برجام آن را به امتیاز دهی های بی پروا واداشته است.
شفاف سازی، اعتماد سازی، راستی آزمایی و یا تعبیر هرعنوان دیگری از این اقدام دولت، واقعیت اتفاقی که در حال وقوع است پرده پوشی نمی کند و حقیقت اين كه برجام يك پوسته سياسي بوده و تعهداتی که در پس این پوسته سیاسی داده ایم را روز به روز نمایان تر می سازد.
تعهد به انجام استانداردهای وضع شده و قبول به اعمال آن معنایی جز ایجاد هایل شیشه ای برای نمایان ساختن نقاط حساس اقتصادی ما به کسانیست که مترصد فرصت برای ضربه زدن به نظام اقتصادی کشورمان اند در واقع دولت ما نه تنها اقدامات مالی خود را برای طرف مقابل شفاف می کند بلکه چشم های طرف مقابل را برای رصد تحرکات مالی و پولی کشور و در نهایت ضربه های مهلک تر اقتصادی به ذره بین مسلح می کند .
مطالعه بی پرده تراکنشهای بانکی ایران توسط FATF بر خلاف اعلام نمایندگان و مفسران دولت این است که طبق نص اسناد FATF ، آن ها می توانند حتی به طور موردی در کارهای مالی و تراکنش های پولی ما دخالت کنند، به نحوی که می توانند تک تک تراکنش ها و حساب های بانکی افراد و سازمان¬ها را رصد و کنترل نمایند! و این اقدام جز این است که ما اطلاعات کامل خود را در اختیار کسانی قرار می دهیم که تاریخ اثبات کرده در عمل به تعهدات خود پایند نیستند؟!
اتفاقی که در حال وقوع است نقاط حساس اقتصادی ما را به صورت واضح نه تنها برای دشمن بلکه برای دولت های رقیب نیز نمایان می سازد ! افشای اطلاعات اقتصادی کشور خطری بیش از پیش را به ما گوش زد می نماید که ذین پس تحریم ها و یا اقدامات خرابکارانه اقتصادی بصورت دقیق تر و موثرتر اتفاق بیفتد .
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
🔹كاظم جلالي - مرداد 92 - جلسه راي اعتماد به كابينه روحاني در مجلس:
در این شرایط چه مدیرانی باید کشور را اداره کنند؟ آیا ما، فرصت آزمون و خطا داریم؟ آیا میتوانیم کلاس اکابر تشکیل دهیم؟ آیا میتوانیم دوران «طرحکاد» را دوباره سپری کنیم. یا باید شخصیتهای کارآزمودهای که توان اداره کشور در شرایط سخت را داشته باشند، مسئولیت بپذیرند؟ بسیاری از وزرای پیشنهادی اصرار داشتند که وزیر نشوند، آن هم به دلیل درک درستی که از مشکلات کشور دارند، حال با این شرایط نباید سن اعضای کابینه را مسأله کنیم؟ آیا معدل سنی ۶۲ سال، علامت پیری افراد کابینه است؟ این غیرمنصفانه است. ترکیب کابینه از افراد مجرب و متخصص است و وضعیت فعلی کشور اقتضا میکرد که همین افراد زمام امور را در دست بگیرند.
🔸 کاظم جلالی - تير 97 - همایش ملی جوانان و قانونگذاری:
سن برخی وزرا از مدیریت گذشته است، بهتر است آقای روحانی در تعیین کابینه از وزرای جوان استفاده کند. برخی از وزرای کنونی دولت، زمانی که سن آنها زیر 30 سال بود نیز وزیر بودند و حتی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز زمانی که کمتر از 30 سال داشت، ریاست صداوسیمای جمهوری اسلامی را برعهده گرفت. اکنون خودنماییها در میان جوانان به سمت و سوی دیگری رفته است، اگر این خودنمایی در دوران جوانی به سمت عرصه مدیریتی سوق داده شود، جوانان تلاش میکنند به بهترین شکل ممکن عمل کرده و در ادامه به یقین مشکلات رفع خواهد شد، لذا باید کار را به دست جوانان سپرد. اکنون در کابینه دولت تنها یک وزیر جوان وجود دارد که به اعتقاد بنده، تا این لحظه موفق عمل کرده است، لذا باید به آقای واعظی آفرین گفت که یک جوان را شناسایی و به عنوان وزیر معرفی کرد. وزرای دیگر همچون وزیر ورزش در دوران وزارت خود جوانانی همچون آذریجهرمی را شناسایی کرده تا پس از آنها در صورت صلاحدید برای وزارت انتخاب شوند.
نگارنده این متن طعم نمایندگی کاظم جلالی را در شهرش چشیده است .
@hzamanim
#عراق و #نفوذ_اقتصادیِ ما
1⃣ حیدر العبادی نخستوزیر عراق :
مخالف تحریم ایرانیم اما مجبوریم اطاعت کنیم .
✅ #نفوذ خوب : به علاوه مخالفتهای مردمی و رسانههای عراق ، چهار جبهه بزرگ عراق که ۷۰ درصد مجلس را دراختیار دارند بصورت رسمی با موضع عبادی مخالفت کردند .
⛔️ عبادی فقط و فقط با ۲۷ هزار رای در بغداد نماینده مجلس و در نهایت رییس دولت ائتلافی عراق شد و اختیاراتی در حد یک نماینده مجلس دارد .
2⃣ تحریمهای آمریکایی از گردنههای آمریکایی اعمال میشود . ( مبادلات دلار در سرتاسر جهان از گردنهی آمریکایی مثل سوییفت و ... اعمال میشود )
⛔️ #نفوذ بد : سالهاست با عراق مبادله دلاری صورت میدهیم ...
3⃣ سخنگوی دولت عراق : بدنبال اجرای مبادلات با پول داخلی دو کشور هستیم ( دلار واسطه نباشد )
✅ #نفوذ خوب : بزرگترین پذیرنده کالای ایرانی در جهان کشور عراق است👌 ( بسیاری از تولید کنندگان ما در سالیان بحرانی اخیر با فروش محصولاتشان به عراق زنده اند )
⛔️ #نفوذ بد : سالهاست فریاد میزنیم پیمان پولی دوجانبه با کشورهای دیگر ببندید تا دلار برما سلطه نداشته باشد و بهانه تحریم نباشد اما دولتِ لیبرال ما همراهی نمیکند..
✅ اما حال عراقیها برای ادامه همکاری خود پیشنهاد پیمان پولی دوجانبه دادهاند که امیدواریم محقق شود و همچنان صادرات ما به کشور عراق ادامه یابد و تحریم دور بخورد ...
( روسیه و چین درسالهای اخیر برای فرار از تحریم آمریکا بیش از دویست پیمان پولی دوجانبه با کشورهای مختلف بستهاند )
#حسین_زمانی_میقان
#استاد_اقتصاد_کلان
🇹🇷#ترکیه با#اسرائیل روابط خوبی داره
#سپاه نداره
با #بشاراسد هم مخالفه
مثل ما هم #تحریم نیست
اما سیر صعودی ارزش دلار در ترکیه🇹🇷
Five years ago: 1.92
Four years ago: 2.11
Three years ago: 2.76
Two years ago: 2.95
One year ago: 3.54
Six months ago: 3.81
Three months ago: 4.28
Now: 6.16
🇮🇷گزیدهگوییهای یک اقتصادخوان
@hzamanim