هدایت شده از احمدحسین شریفی
✅ دانلود رایگان نرمافزار «مشكات» (مجموعه آثار علامه مصباح یزدی)
📚متن ۱۰۰ جلد از آثار آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) در موضوعات تفسیر و علوم قرآن، شرح روایات و سیره معصومان، فلسفه و منطق، كلام و فلسفه دین، اخلاق و عرفان، مدیریت، علوم سیاسی، حقوق و مسایل اجتماعی و فرهنگی همراه با امكانات پژوهشی.
🛒جهت دانلود نرم افزار به صورت رایگان:
http://mesbahyazdi.ir/meshkat.zip
#علامه_مصباح
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
دومین جلسه شورای علمی ششمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی، پنجشنبه 6 خردادماه 1400 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
جلسات کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی در سه سطح «کمیته علمی کمیسیونها»، «دبیران کمیسیونها» و «شورای علمی کنگره که متشکل از رؤسا، دبیران و اساتید منتخب دبیر علمی کنگره است» به صورت منظم برگزار میشود.
اسامی اعضای شورای علمی کنگره:
http://scih.ir/Uqg9N
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
@icihch
حجتالاسلام دکتر احمدحسین شریفی دبیر مجمع عالی علوم انسانی اسلامی، دکتر طلال عتریسی را به سمت دبیر بخش عربی ششمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی منصوب کرد.
دکتر طلال عتریسی استاد دانشگاه و مدیر مركز منطقهای و مطالعات اجتماعی و سیاسی دانشگاه لبنان است. وی با این حکم، عضو شورای علمی ششمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی نیز خواهد بود.
مشاهده متن حکم + رزومه دکتر طلال عتریسی:
http://scih.ir/YxzuI
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
@icihch
طی تصمیم شورای علمی نخستین کنفرانس ملی سیاستگذاری عمومی و حکمرانی اسلامی، این کنفرانس چهارم و پنجم مردادماه سال جاری برگزار خواهد شد.
آخرین مهلت ارسال مقاله به این کنفرانس 30 خرداد ماه بوده و این تاریخ به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
نخستین کنفرانس ملی سیاستگذاری عمومی و حکمرانی اسلامی با کد اختصاصی ۸۷۲۶۹-۹۹۲۰۰ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده است.
سایت کنفرانس:
http://hokmrani.scih.ir
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
@icihch
*استقبال از علوم انسانی اسلامی در دانشگاهها رو به افزایش است*
دومین جلسه شورای علمی ششمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی پنجشنبه 6 خرداد ماه از ساعت 11 تا 13 به صورت مجازی برگزار شد.
دکتر غلامی: برای ما از ابتدا قابل درک بود که شکلگیری و تکامل علوم انسانی اسلامی با همایشها و کنگرههای علمی میسر نخواهد شد و لذا مجمع برنامهریزی بر روی پروژههای تحقیقی و کرسیهای نظریهپردازی و غیره را با قوت دنبال کرده است. از طرف دیگر، این حرکت بدون ورود گسترده دانشگاهها و پژوهشگاهها و سرمایهگذاریهای پژوهشی توسط آنها به نتیجه مطلوب نخواهد رسید و ما خوشحالیم که الحمدلله کارهای بسیار خوبی مستقلا از سوی دانشگاهها و پژوهشگاههای عضو مجمع یا انجام شده و یا در دست انجام است.
گزارش جلسه شورای علمی کنگره:
http://scih.ir/Z1m24
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
@icihch
بیستویکمین شمارهی فصلنامه علمی ـ پژوهشی تحقیقات بنیادین علوم انسانی منتشر شد
فهرست مطالب این شماره از این قرار است:
الگوی پسکاوی تجارب زیست مؤمنانه؛ روشی در علوم انسانی اسلامی/ غلامرضا پرهیزکار
سازوکار نظارت و راهبری در الگوی منافع دولت اسلامی در سیاست خارجی/ هادی شجاعی
گونه شناسی یا مرکزشناسی؟ (رویکردی نو در خوانش آثار معماری مبتنی بر انسان شناسی اسلامی)/ نسیم اشرافی
تبیین ماهیت بانکداری غربی، بانکداری بدون ربا، بانکداری اسلامی/ محمداسماعیل توسلی، محمدمهدی مجاهدی مؤخر، مرتضی خورسندی
مروری بر مبانی فلسفی رویکردهای روان درمانی در قیاس با مبانی حکمت متعالیۀ ملاصدرا/ سمانه شیخ نظامی
نقش اعدادی «قوانین طبیعی » و «دلایل » در تعین پدیدههای اجتماعی/ مهدی عاشوری
آدرس سایت فصلنامه:
www.frh.sccsr.ac.ir
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
@icihch
سی و ششمین شماره فصلنامه تخصصی علوم انسانی اسلامی صدرا منتشر شد
پرونده فلسفۀ نظری تاریخ
پرونده نقد و بررسی الگوی حکمی اجتهادی
پرونده از حکمرانی اقتصاد تا حکمرانی اقتصاد اسلامی
مشاهده فهرست مطالب این شماره:
http://scih.ir/GEGK4
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
@icihch
با توجه به تماسهای متعدد با دبیرخانهی ششمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی، پیشنهاد رؤسای کمیسیونهای کنگره و موافقت دبیر علمی، تاریخ ثبتنام و ارسال چکیده تا 31 تیرماه 1400 تمدید شد. مهلت ارسال اصل مقاله برای کنگره نیز پایان مرداد ماه 1400 میباشد.
ششمین کنگرهی بینالمللی علوم انسانی اسلامی، پاییز سال جاری در تهران و قم با تشکیل 16 کمیسیون «فلسفه و روششناسی علوم انسانی اسلامی»، «مدیریت تحول علوم انسانی»، «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت»، «قرآن و علوم انسانی»، «سیاست گذاری عمومی و حکمرانی اسلامی»، «تمدن نوین اسلامی»، «اقتصاد اسلامی»، «تعلیم و تربیت اسلامی»، «ارتباطات و جامعهشناسی اسلامی»، «روانشناسی اسلامی»، «علوم سیاسی اسلامی»، «حقوق اسلامی»، «مدیریت اسلامی»، «شهرسازی و معماری اسلامی»، «هنر اسلامی» و «فقه و علوم انسانی» برگزار خواهد شد.
آدرس سایت کنگره:
www.icih.ir
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی:
@icihch
کتاب “واکاوی نظریه عدالت در تفکر اسلامی” به قلم حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا غلامی، عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد توسط انتشارات آفتاب توسعه منتشر شد.
http://scih.ir/M5mcR
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
@icihch
حجتالاسلام دکتر احمدحسین شریفی دبیر مجمع عالی علوم انسانی اسلامی، در حکمی دکتر مهدی محمدزاده استاد دانشگاه هنر اسلامی تبریز را به عنوان رئیس کمیسیون «هنر اسلامی» ششمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی منصوب کرد.
دکتر مهدی محمدزاده استادتمام هنرهای تجسمی، معاون آموزشی و کارآفرینی دانشگاه هنر اسلامی تبریز و رئیس دانشکده هنرهای تجسمی این دانشگاه است.
کمیسیون هنر اسلامی شانزدهمین کمیسیون ششمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی است که به تازگی تشکیل شده است.
متن کامل خبر:
http://scih.ir/yfeqL
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی:
@icihch
به همت مجمع عالی علوم انسانی اسلامی و با همکاری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، نشست تخصصی «عدالت اجتماعی؛ از نظریه تا عمل» در روز چهارشنبه 23 تیرماه 1400 از ساعت 8 صبح در محل سازمان مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم قم آغاز به کار خواهد کرد.
با توجه به محدودیتهای کرونایی، حضور در این نشست علمی فقط از طریق فضای مجازی امکانپذیر است.
متن کامل خبر:
http://scih.ir/wZxXm
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
@icihch
ما در کنگره ششم به طور رسمی از مخالفان جدی علوم انسانی اسلامی برای حضور در کنگره دعوت رسمی و علنی خواهیم کرد. و از همینجا هم اعلام میکنم که حاضریم میزگردهای علمی تشکیل دهیم و با مخالفان ایده علوم انسانی اسلامی گفتوگو کنیم و نقدهای آنها را بشنویم. منتهی گاهی عدهای نمیخواهند با این فضا همراهی کنند و نمیخواهند علمی برخورد کنند. به عنوان مثال فلان روشنفکر ادعا می کند که اینها 40 سال است که حرف از علم دینی میزنند اما تا به حال 40 صفحه در مورد ایده خود منتشر نکردهاند! ما عرض میکنیم حداقل 4 هزار عنوان کتاب و رساله دکتری در این موضوع نوشته شده که نمایشگاه آن هم توسط معاونت پژوهش حوزه علمیه قم برگزار شد. این حرفها حاکی از این است که یا اطلاعی در این زمینه وجود ندارد و یا عدهای خیال میکنند این مسئله امری سیاسی و حکومتی است و علمی نیست. ما اعلام کردهایم حاضریم در هر کجا که شما میگویید، ایده را مطرح کنیم و شما هم نقد کنید. لذا تعصب و تصلبی نداریم. مجمع با آغوشی باز از همه دغدغهمندان نسبت به علوم انسانی اسلامی، چه مخالفان و چه موافقان دعوت کرده و میکند.
متن کامل گفت و گو:
http://scih.ir/pSJCO
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
@icihch