♨️ کشورهای اصلی تامینکننده تسلیحات رژیم اسرائیل را بشناسیم
⭕️ ایالات متحده آمریکا
🔸 ایالات متحده و اسرائیل در سال ۲۰۱۶ سومین یادداشت تفاهم ۱۰ ساله را برای سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۸ امضا کردند. این یادداشت تفاهم شامل ۳۸ میلیارد دلار کمک نظامی، ۳۳ میلیارد دلار کمکهزینه خرید تجهیزات نظامی و پنج میلیارد دلار برای سامانههای دفاع موشکی است. بنابر اطلاعات موسسه بینالمللی پژوهشهای صلح استکهلم، اسرائیل از سال ۲۰۱۹ میلادی تا ۲۰۲۳، ۶۹ درصد از کمکهای نظامیش را از آمریکا دریافت کرده است.
🔸اسرائیل نخستین طرف خارجی است که جنگندههای چندمنظوره اف-۳۵ آمریکا را که پیشرفتهترین جنگندههای جهان به حساب میآیند، به کار گرفته است. اسرائیل که در حال خرید ۷۵ فروند جنگنده اف-۳۵ است تا سال گذشته ۳۶ فروند آن را تحویل گرفته است. هزینه این جنگندهها نیز از محل کمکهای آمریکا پرداخت میشود.
🔸ایالات متحده همچنین به توسعه و تسلیح سامانه پدافند موشکی کوتاهبرد گنبد آهنین اسرائیل کمک کرده است. اسرائیل این سامانه را پس از جنگ سال ۲۰۰۶ با حزبالله لبنان مستقر کرد. ایالات متحده تاکنون صدها میلیون دلار به اسرائیل برای خرید موشکهای رهگیری کننده این سامانه کمک کرده است.
🔸 واشنگتن همچنین در تامین مالی توسعه سامانه پدافند هوایی «فلاخن داوود» به اسرائیل کمک کرده است. این سامانه برای سرنگونی موشکهایی که از فاصله ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلومتری شلیک میشوند، طراحی شده است.
⭕️ آلمان
🔸 صدور مجوز صادرات تسلیحات دفاعی برای اسرائیل در سال ۲۰۲۳ در مقایسه با سال قبل ۱۰ برابر شد و به ۳۲۶.۵ میلیون یورو (معادل ۳۵۱ میلیون دلار) رسید. برلین پس از حملات هفتم اکتبر حماس به سر زمین های اشغالی صدور این مجوزها را در اولویت قرار داد.
🔸 طبق گزارش خبرگزاری آلمان (DPA)، این کشور در وهله اول قطعات سامانههای پدافند هوایی و مخابراتی را برای اسرائیل صادر میکند.
🔸طبق گزارش این خبرگزاری، تسلیحات صادر شده به اسرائیل شامل سه هزار سلاح ضدتانک قابل حمل و ۵۰۰ هزار گلوله تفنگهای خودکار و نیمه خودکار است.
⭕️ ایتالیا
🔸یک منبع در وزارت خارجه ایتالیا روز پنجشنبه ۹ مه تایید کرد که ایتالیا به عنوان بزرگترین تامینکننده تسلیحات برای اسرائیل، از آغاز جنگ غزه مجوزهای جدید صادرات تسلیحات به اسرائیل را متوقف کرده است. این منبع به رویترز گفت: «همه چیز متوقف و آخرین سفارشها در ماه نوامبر تحویل داده شد.»
🔸ایتالیا تنها در ماه دسامبر گذشته، معادل ۱.۳ میلیون یورو تسلیحات برای اسرائیل فرستاد که این سه برابر مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ است. ایتالیا حدود یک درصد از کمکهای مالی اسرائیل از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ تأمین کرده است. بنابر گزارش موسسه بینالمللی پژوهشهای صلح استکهلم، این تسلیحات شامل هلیکوپترها و توپخانه دریایی است.
⭕️ بریتانیا
🔸بریتانیا از تأمینکنندگان عمده تسلیحات برای اسرائیل نیست. بر خلاف آمریکا، دولت بریتانیا مستقیما تسلیحات را در اختیار اسرائیل قرار نمیدهد، بلکه برای شرکتهای صادر کننده مجوز صادر میکند. بریتانیا سال گذشته دستکم برای فروش ۴۲ میلیون پوند (معادل ۵۲.۵ میلیون دلار) تجهیزات دفاعی به اسرائیل مجوز صادر کرد. این مجوزها برای مواردی چون مهمات، پهپادها، مهمات سلاحهای کوچک، قطعات هواپیما و بالگرد و تفنگهای تهاجمی بود.
⭕️ کانادا
🔸دولت کانادا در روز ۲۰ مارس اعلام کرد که صدور مجوز صادرات تسلیحات به اسرائیل را از ۸ ژانویه متوقف کرده و تا زمانی که اتاوا بتواند اطمینان حاصل کند که از این سلاحها مطابق با قوانین بشردوستانه استفاده میشود، این توقف ادامه خواهد داشت. کانادا از زمان حمله ۷ اکتبر حماس به سرزمین های اشغالی مجوزهای جدیدی برای ارسال تسلیحات به اسرائیل به ارزش دستکم ۲۸.۵ میلیون دلار کانادا (۲۱ میلیون دلار آمریکا) صادر کرده بود. این میزان بیش از ارزش مجوزهای صادر شده در سال پیش است.
⭕️ هلند
🔸دولت هلند در ماه فوریه ارسال قطعات جنگندههای اف-۳۵ را از انبارهای این کشور به اسرائیل متوقف کرد. این اقدام در پی حکم دادگاهی مبنی بر این که این قطعات ممکن است در اقداماتی متناقض با حقوق بشردوستانه استفاده شوند، صورت گرفت.
راهبرد.pdf
765.4K
همراه گرامی؛ سلام و وقت بخیر؛ به پیوست جدیدترین گزارش راهبری تحولات فلسطین و سرزمین های اشغالی (راهبرد ۶۶) از منشورات تولیدی دبیرخانه تقدیم می شود
#راهبرد #گزارش_راهبردی #طوفان_الاقصی
با کلیک بر @icspi1 به کانال اطلاع رسانی دبیرخانه کنفرانس فلسطین مجلس شورای اسلامی بپیوندید
🇵🇸🇮🇷
ارتباط با روابط عمومی: @icspi313
ویژه نامه 127 طوفان الاقصی .pdf
1.19M
همراه گرامی؛ سلام و وقت بخیر؛ به پیوست ویژه نامه طوفان الاقصی شماره ۱۲۷ از منشورات تولیدی دبیرخانه تقدیم می شود
#طوفان_الاقصی #ویژه_نامه
با کلیک بر @icspi1 به کانال اطلاع رسانی دبیرخانه کنفرانس فلسطین مجلس شورای اسلامی بپیوندید
🇵🇸🇮🇷
ارتباط با روابط عمومی: @icspi313
🇮🇷عظمت امام خامنه ای در نگاه یک دانشمند یهودی آمریکایی
مایکل اچ هارت، دانشمند بزرگ آمریکایی و یهودی معتقد، فیزیک دان، ریاضی دان ، اخترفیزیک ، حقوق دان، کارشناس علوم کامپیوتر
نویسنده کتاب بزرگ و معروف "100 تاثیرگذار ترین افراد در تاریخ" در مقاله ای می نویسد:
❇️چنانچه از من سوال شود که چه کسی می تواند این جهان آشفته بازار را سامان بخشد و مدیریت کند؟
می گویم محمد (ص)، اگر محمد(ص) نبود میگویم علی(ع)، اگر علی (ع) نبود میگویم فقها، آنهم فقهای شیعه نه اهل سنت ،
اگر به من گفته شود از فقهای شیعه کدام فقها، در جواب می گویم فقهای ایران و در میان فقهای ایران تنها کسی که می تواند جهان را اداره کند
✅"حضرت آیت الله خامنه ای" می باشند.
ویژه نامه 128 طوفان الاقصی .pdf
1.14M
همراه گرامی؛ سلام و وقت بخیر؛ به پیوست ویژه نامه طوفان الاقصی شماره ۱۲۸ از منشورات تولیدی دبیرخانه تقدیم می شود
#طوفان_الاقصی #ویژه_نامه
با کلیک بر @icspi1 به کانال اطلاع رسانی دبیرخانه کنفرانس فلسطین مجلس شورای اسلامی بپیوندید
🇵🇸🇮🇷
ارتباط با روابط عمومی: @icspi313
ابطحی در نشست اعضای هیات شورای سیاستگذاری جایزه جهانی فلسطین؛
شاهد خلاء ایدئولوژیک در غرب هستیم/ گفتمان مبتنی بر عدالت و رهایی از سلطه نیاز بشر است
دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از مردم فلسطین گفت: پس از شکل گیری خلاء ایدئولوژیک، باید برای پُر کردن این امر بر اساس گفتمان های مشترک بشری و نیازهای همه انسان ها مبتنی بر عدالت و رهایی از سلطه ظالمان و ستمگران اقدام شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، سیدمجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از مردم فلسطین شامگاه شنبه (۲۲ اردیبهشت ماه) در نشست اعضای هیات شورای سیاستگذاری جایزه جهانی فلسطین و نمایندگان غرفه های مقاومت در نمایشگاه کتاب با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: امروزه شاهد شکل گیری خلاء ایدئولوژیک در شرق و غرب جهان و فروپاشی اندیشه های آمریکایی خصوصا بعد از برپا خواستن دانشجویان عدالت خواه در بیش از دویست دانشگاه ایالات متحده در عصر حاضر هستیم.
وی اظهار کرد: بر این اساس ضرورت تغییر در گفتمان مسلمانان، نیروهای انقلابی و محور مقاومت بیش از پیش حس می شود لذا با درک این خلاء ایدئولوژیک، باید برای پُر کردن این امر بر اساس گفتمان های مشترک بشری و نیازهای همه انسان ها مبتنی بر عدالت و رهایی از سلطه ظالمان و ستمگران اقدام شود.
دستیار ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فلسطین خطاب به جمع حاضر، افزود: بنابراین از تولیدکنندگان محصولات هنری_فرهنگی و کسانی که برای فلسطین قلم می زنند، درخواست می شود در شرایط فعلی با درک این تحولات، قلم و محصولات خود را به سمت تولیدات فرهنگی سوق دهند که عامه بشر با آنها به سمت ظلم ستیزی و عدالت خواهی حرکت کند.
ابطحی در این راستا، تصریح کرد: در واقع شاهد شکل گیری جهان جدیدی خواهیم بود که مبنای ارتباطات عالمی در آن، قسط و عدل است و انسان هایی (مستضعفان) که تاکنون در تحولات سیاسی نقشی پیدا نکرده بودند، پیروز خواهند بود.
دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از مردم فلسطین خاطرنشان کرد: به عبارتی این محصولات باید به سمتی سوق یابد که همه بشر قلم زده شده را بفهمند و همه بشر بر کلمه مشترک عدالت برای پذیرش جهان جدیدی که به فضل خدا سراسر عدل و داد خواهد بود، آماده شوند./
پایان پیام
اسماعیلی در نشست اعضای هیات شورای سیاستگذاری جایزه جهانی فلسطین؛
اعلام آمادگی ایران برای تولید آثار مشترک با کشورهای حوزه مقاومت/ لزوم بهرهمندی از ظرفیت عدالتخواهان برای پرداختن به مسئله فلسطین
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران در راستای تولید آثار فاخر فرهنگی مشترک با کشورهای حوزه مقاومت و با محوریت فلسطین، گفت: باید از ظرفیت آزادگان و عدالتخواهان برای پرداختن به مسئله فلسطین بهره برد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نشست اعضای هیات شورای سیاستگذاری جایزه جهانی فلسطین شامگاه شنبه (۲۲ اردیبهشت ماه) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از مردم فلسطین و تعدادی از معاونین این وزارتخانه برگزار شد.
ابتدا اسماعیلی ضمن تقدیر از نخبگان فرهنگی کشورهای حاضر در شورای سیاستگذاری جایزه جهانی فلسطین، گفت: در ماه رمضان شاعران متعددی مهمان رهبر معظم انقلاب اسلامی بودند؛ ایشان در آن جلسه فرمودند شعر حماسی که برای غزه و فلسطین سروده شده، باید به دست مبارزان مقاومت برسد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه، اظهار کرد: ایشان در آن جلسه فرمودند زبان شعر و رسانه از موشک و سلاح قوی تر است؛ همچنین ایشان در مقاطع مختلف فرموده اند اتفاقات بزرگ باید با زبان و ادبیات مناسب به افکار عمومی برسد.
وی با اشاره به اینکه طوفان الاقصی اتفاق مبارکی محسوب میشود، ادامه داد: ما در تقویم کشورمان روز هفت اکتبر را به نام روز مقاومت جوانان فلسطینی نامگذاری کردیم؛ همچنین آن روزی که جنایت در بیمارستان المعمدانی رخ داد را به نام روز نسل کشی نامگذاری کردیم.
این عضو کابینه دولت سیزدهم با بیان اینکه حماسه هفت اکتبر از سوی جوانان مقاومت و حماس آفریده شد که این امر صهیونیست ها را مبهوت کرد، تصریح کرد: مقاومت، پیروزی و رشادت ها ریشه در فرهنگ غنی قرآنی و دینی دارد.
اسماعیلی در این زمینه، افزود: ما کودکانی را در مقابل دوربینهای رسانه ها میبینیم که علی رغم ازدست دادن والدین خود، آیه قرآن کریم را قرائت میکنند و پایدار هستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اشاره به حمایت غربی ها خصوصا آمریکایی ها از رژیم صهیونیستی، بیان کرد: بدون شک کشتار کودکان و زنان دل های همه مردم دنیا را خون کرده است؛ هر چند این موضوع بخش سیاه کارنامه غرب محسوب میشود.
وی گفت: خداوند وعده داده است، کسانی که مقاومت میکنند، نصرت و پیروزی برایشان حاصل خواهد شد؛ ما به این وعدههای الهی ایمان داریم لذا امروز میبینیم که مردان و زنان آزاده دنیا، بیدار شده اند.
این عضو کابینه دولت سیزدهم در این راستا، اظهار کرد: این موضوع همان خیر و برکتی است که شاید در ابتدا به آن توجه نداشتیم؛ امروزه شاهد بیداری عظیم دانشگاهیان هستیم و حتی اجتماعات چند هزار نفری در پاریس و لندن تشکیل میشود که همه اینها بیانگر پیروزی مقاومت است.
اسماعیلی با یادآوری اینکه ایران اسلامی تنها کشوری بود که در زمان وقوع طوفان الاقصی و برگزاری اجلاس کشورهای اسلامی از حمایت مردم فلسطین خصوصاً غزه گفت، افزود: خوشبختانه شاهد رویش های جدیدی در حوزه مقاومت هستیم؛ به عنوان مثال مجاهدین یمنی افتخار آفرینی کردند و دریا و خشکی را برای رژیم صهیونیستی ناامن کردند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: ما از جبهه مقاومت در عراق، لبنان، سوریه، یمن و همچنین مواضع الجزایر قدردانی میکنیم؛ همه این موارد بیانگر وحدت مجدد برای آزادسازی قدس است.
وی گفت: جایزه جهانی فلسطین امروزه یک ضرورت محسوب میشود؛ در واقع باید از ظرفیت همه هنرمندان آزاده و عدالتخواهان استفاده کنیم تا آثار هنری و ادبی در مورد فلسطین تولید شود.
این عضو کابینه دولت سیزدهم تصریح کرد: باید از این فرصت برای روایت گری مقاومت مظلومان فلسطینی و همچنین جنایات صهیونیستها برای همه مردم دنیا استفاده کنیم؛ ما در ایران آمادگی خود برای حمایت همهجانبه از حرکت رخ داده از جبهه مقاومت را اعلام میکنیم.
اسماعیلی ضمن تقدیر از دولت دوست و برادر عراق در راستای میزبانی دور بعدی این جایزه، بیان کرد: از همه پیشنهادات در این زمینه استقبال میکنیم؛ همچنین بر این اساس در سازمان سینمایی تلاش کردیم چندین کار فرهنگی با موضوع فلسطین آغاز شود لذا آمادگی تولید آثار مشترک در حوزههای فیلم، موسقی و غیره با کشورهای مقاومت وجود دارد.
همچنین، اعضای حاضر در این نشست از جمله متفکران، نویسندگان، ناشران و اهالی برجسته کشورهایی همچون لبنان، سوریه، عراق، یمم، الجزایر و غیره بودند که به بیان نظرات خود در خصوص جایزه جهانی فلسطین پرداختند.
گفتنی است، مکمل بودن جایزه فلسطین با جهاد مردم غزه، اهمیت روایتگری میدان، نمایش اقتدار و مظلومیت فلسطینیان در مقابل دشمنان، تقدیر از حمایت های همیشگی جمهوری اسلامی، حقوق بشر، ترویج کتابخوانی، پرداختن به ادبیات مقاومت در یمن، جنگ نرم و فرهنگی، ارزش های اخلاقی، فرهنگ مقاومت و جهاد، انتقاد از سکوت برخی کشورهای عربی نسبت به فجایع رخ داده در غزه، پرداختن به فرهنگ شهادت، بیداری ملت ها، و غیره از جمله محورهای سخنان اعضای هیات شورای سیاستگذاری جایزه جهانی فلسطین در این نشست بود./
پایان پیام
بسم الله الرحمن الرحیم
هم زمان با سالگرد اشغال فلسطین(روز نکبت)
دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی برگزار می کند :
بررسی نقش یمن در طوفان الاقصی با حضور مقام های ارشد دولت و مقاومت یمن
زمان : دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 از ساعت 14 الی 17
مکان : تهران ، خیابان نجات اللهی، خیابان ورشو ، پلاک 9
در ضمن برنامه تجلیل از سرکار خانم اسراء بحیصی به هفته آینده موکول شد.