هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰"فرصت خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید و انگیزههای خدائی را همواره مدّ نظر داشته باشید."
❇️در پی حضور حماسی و شورانگیز ملت بزرگ ایران در انتخابات ۲۸ خرداد، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی پیروز بزرگ انتخابات را ملت ایران دانستند.
🔸متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت بزرگ و سربلند ایران!
حضور حماسی و شورانگیز در انتخابات ۲۸ خرداد، صفحهی درخشان دیگری بر افتخارات شما افزود. در میانهی عواملی که هریک بهگونهئی میتوانست مشارکت در انتخابات را کمرنگ کند، مناظر چشمنوازِ اجتماعات شما در مراکز رأیگیری در سراسر کشور، نشانهی آشکاری از عزم راسخ و دلِ امیدوار و دیدهی بیدار بود.
🔸پیروز بزرگ انتخابات دیروز، ملت ایران است که یکبار دیگر در برابر تبلیغات رسانههای مزدور دشمن و وسوسهی خاماندیشان و بدخواهان، قد برافراشت و حضور خود در قلب میدان سیاسی کشور را نشان داد. نه گلایه از دشواری معیشت طبقات ضعیف، نه دلتنگی از تهدید بیماریِ فراگیر، نه مخالفخوانیهائی که با انگیزهی دلسرد کردن مردم از ماهها پیش آغاز شده بود، و نه حتی برخی اختلالات در جریان رأیگیری در ساعاتی از روزِ انتخاب، هیچیک نتوانست بر عزم ملت ایران فائق آید و انتخابات مهم ریاستجمهوری و شوراهای شهر و روستا را دچار مشکل سازد.
🔹اینجانب جبهه سپاس بر خاک میسایم و خداوند علیم و قدیر را بر توفیقی که به ملت ایران عطا کرد و نظر رحمتی که بر ایران و جمهوری اسلامی افکند، شکر بیپایان میگزارم. به ملت ایران شادباش میگویم و به حضرات محترمی که با انتخاب مردم به مسئولیت والای ریاستجمهوری یا عضویت شوراها در سراسر کشور دست یافتهاند، همراه با عرض تبریک، قدردانی از این ملت باوفا و پایبندی کامل به وظائفی را که در قانون برای آنان شمرده شده است، یادآوری میکنم. فرصت خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید و انگیزههای خدائی را همواره مدّ نظر داشته باشید.
لازم میدانم از شورای محترم نگهبان و وزارت کشور و دستگاههای حافظ امنیت و سلامت و رسانهی پرتلاش ملی و نامزدهای محترم و همهی کسانی که بهنحوی به این آزمون بزرگ کمک کردهاند تشکر کنم.
🔸به حضرت ولیاللهالاعظم ارواحنا فداه که صاحب اصلی این کشور و این نظام است سلام عرض میکنم و درود میفرستم، علو درجات امام عزیز که سلسلهجنبان حرکت عظیم ملت ایران بود و شهیدان والامقام را که برترین افتخارات کشورند، از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۲۹ خرداد ۱۴۰۰
هدایت شده از خانه خلاق و نوآوری اشراق
🔵 راه اندازی اپلیکیشن تربیت مربی کودک و نوجوان از سوی تیم ایده مستقر در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق
👈 مشاهده این خبر در:
🌐 https://noavari.dte.ir/26Q3h
#اپلیکیشن
#تربیت_مربی
#تیم_ایده
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔸به #مرکز_ملی_نوآوری_و_خلاقیت_اشراق بپیوندید:👇
❇️ سایت | ایتا | اینستاگرام | آپارات | فانوس
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:فرهنگ و تعلیم و تربیت مهمترین اولویتها در نظام اسلامی است
⬅️حجتالاسلام والسلمین نجف لک زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، ۲۵ خردادماه در نشست «فلسفه امنیت از منظر حکمت متعالیه» که ذیل همایش حکمت سیاسی متعالیه برگزار شد، اظهار کرد: انسان دارای سه عالم وجودی، ملک و ملکوت و جبروت است؛ براین اساس منابع معرفتی ما هم سهگانه است؛ مثلاً در امنیت میتوان از امنیت ملکی، ملکوتی و جبروتی سخن بگوییم.
⬅️مشاهده متن کامل خبر
🌐http://dte.bz/7GABz
⬅️صوت کامل نشست
🌐http://dte.bz/PKMmZ
🏡 خانه ای مثل بهشت 🏡
🏠 یکی از آسیبهای خانواده که امروزه دامنگیر بسیاری ها شده، مسئله ی «#طلاق_عاطفی» یا همان «#طلاق_خاموش» است.
🏚 برای طلاق خاموش نمی توان تعریف دقیق و کاملی ارائه کرد؛ ولی در این کتاب استاد #تراشیون به بیان این #آسیب و برخی #نشانه های آن پرداخته شده است.
🏫 برای اینکه خانه ای مثل بهشت داشته باشیم، به آرامش و دوستی و محبت در #زندگی_مشترک و #خانواده نیازمندیم و این آرامش و دوستی جز با #مهارت_آموزی و #تمرین به دست نمی آید.
🏕 در این کتاب #سید_علیرضا_تراشیون با بیانی سلیس و گویا و با بهرهگیری از #آیات و #روایات معصومان علیهم السلام و با هدف ایجاد آرامش و دوستی و محبت در زندگی، راهکارها و مهارتهایی کاربردی برای اعضای خانواده بهویژه #زوجین ارائه داده اند.
📑سلسله درس گفتار «فلسفه اجتماعي حكمت متعاليه»(ذيل همايش ملي حكمت سياسي متعاليه) 👤ارائه دهنده: دکتر سيد مهدي امامي جمعه (عضو هيأت علمي دانشگاه اصفهان) ☑️نشست دوم: «پيشينه فلسفه اجتماعي حكمت متعاليه در فلسفه مدني فارابي» ⏰سه شنبه 1 تير 1400 از ساعت 10:00 ⏯مشاهده آنلاين: dte.bz/1001
#پژوهشكده_الهيات_و_ خانواده
#درس_گفتار
https://eitaa.com/ift_isca
📑سلسله درس گفتار «فلسفه اجتماعي حكمت متعاليه»(ذيل همايش ملي حكمت سياسي متعاليه) 👤ارائه دهنده: دکتر سيد مهدي امامي جمعه (عضو هيأت علمي دانشگاه اصفهان) ☑️نشست سوم: «پيشينه فلسفه اجتماعي حكمت متعاليه در فلسفه مدني فارابي» ⏰سه شنبه 8 تير 1400 از ساعت 10:00 ⏯مشاهده آنلاين: dte.bz/1001
#پژوهشكده_الهيات_و_ خانواده
#درس_گفتار
https://eitaa.com/ift_isca
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن جلد نخست «دانشنامه قرآنی زن و خانواده» منتشر شد.
⬅️در معرفی این کتاب عنوان شده است: خانواده نخستین جایگاه رشد عاطفی و روانی انسان و نخستین نهاد برای فراگیری دانش است. در خانواده است که باورها، بینشها، اخلاق و رفتار فرزندان شکل می گیرند. از سویی زن در ایجاد بسیاری از شاخصه های خانواده مطلوب و موفق که بر پایه آرامش، مودت و رحمت بنا شده، نقشی بی بدیل دارد. ایفای نقش همسری، مادری، دختری و خواهری از سوی زنان در خانواده، بیانگر اثرگذاری مهم آنان در امور خانواده است. آگاهی از آموزه های قرآن کریم درباره زن و خانواده، ضمن اینکه می تواند به احقاق حقوق زنان و کاستن از مظلومیت تاریخی آنان بینجامد، می تواند در تعالی جامعه اسلامی و مطلوب، مؤثر باشد.
جلد اول دانشنامه زن و خانواده از مدخل آبستنی تا سوده بنت زمعه می باشد و موضوعاتی چون آمیزش، ازدواج، بارداری، بکارت، بیوه، تعدد زوجات، جنین، حجاب، حیا، خانواده، خواهر، خویشاوندی، دختر، دیه، زایمان، زن، و ... را شامل می شود.
⬅️کتاب «دانشنامه قرآنی زن و خانواده» در 568 صفحه از سوی انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وارد بازار نشر شده است.
🔵🔶مراسم معرفی و رونمایی از کتاب«شناسايي موانع اخلاقي ازدواج جوانان و راهكارهاي آن» 🔶اثر حجت الاسلام اصغر هادي عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي 🕐🕐زمان: پنجشنبه 10 تير 1400 از ساعت 11:30
⏯مشاهده آنلاين: dte.bz/1001
#پژوهشكده_الهيات_و_ خانواده
#رونمایی_کتاب
https://eitaa.com/ift_isca
📑سلسله نشستهاي علمي «رويكرد تمدني در مسائل راهبردي» ☑️نشست اول: «اسلام سياسي يا اسلام تمدني» 👤ارائه دهنده: حجت الاسلام دکتر احمد رهدار (عضو هيأت علمي دانشگاه باقرالعلوم) ⏰دوشنبه 7 تير 1400 از ساعت 11:00 ⏯مشاهده آنلاين: dte.bz/224
#پژوهشكده_الهيات_و_ خانواده
#نشست_علمي
https://eitaa.com/ift_isca
هدایت شده از دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان
🌹 ریشه یابی علل فروپاشی و تزلزل نظام خانواده در تفکرات فمینیستی/ عنوان جعلی «فمینیسم اسلامی»
🔹 حجت الاسلام و المسلمین عبدالرسول احمدیان، رئیس پژوهشکده الهیات و خانواده در مراسم رونمایی کتاب «فمینیسم و خانواده» تبیین کرد؛
📝 مرسلات: dte.bz/108mor
📝 خبرگزاری ایبنا: dte.bz/107ib
📝 خبرگزاری بسیج: dte.bz/107bj
📝 خبرگزاری ایکنا: dte.bz/107iqn
📝 جوان آنلاین: dte.bz/107jo
📝 ندای اصفهان: dte.bz/107ne
🇮🇷 دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان
🌐 @Morsalat_ir
هدایت شده از حسین میرمحب
در قسمتی از این #خبر می خوانید:
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرسول احمدیان در مراسم رونمایی کتاب « فمینیسم و خانواده» اظهار داشت: فمینیست ها بر این باور هستند که یک ظلم تاریخی در حق زنان نسبت به مردان صورت گرفته است و زنان را دارای شرایط نامساعد می دانند و منشأ این شرایط بد را در بستر خانواده و نقش زنان در خانواده جستجو می کنند و معتقدند که باید برای سامان دادن به این اوضاع، تلاش کرد.
وی در ادامه اظهار داشت: فمینیست ها معتقدند که عدم اشتغال زنان در خارج از منزل و وظیفه خانه داری و فرزندپروری ریشه اصلی ظلم ها در حق زنان است و نابرابری و نامساعد شدن اوضاع زنان را بسیار مرتبط با وظایف زن در خانواده می دانند و در پی اصلاح این وظایف هستند.
رئیس پژوهشکده الهیات و خانواده ریشه بسیاری از اختلافات زوجین در خانواده ها را تفکرات فمینیستی دانست و ابراز داشت: وقتی وظایف خانه داری زن در خانواده به جای یک فضیلت اخلاقی، به عنوان یک رذیلت اخلاقی و یک امر مذموم در تفکر زنان، جا انداخته شود، آن وقت است که درگیری ها میان زن و شوهر شدت می گیرد.
مطالعه خبر🔻
http://dte.bz/108mor