🌹 خانواده یک قرارداد است، یک امر طبیعی نیست که دو چیز را به هم وصل کرده باشند.
نه! یک قرارداد است. یک امر اعتباری است. ماندن او بسته به این است که طرفین قضیه و جامعه و قانون آن را محترم بشمارند. اگر به آن بیاعتنایی کردند، باقی نمیماند.
💬 #رهبر_انقلاب
#پژوهشکده_الهیات_خانواده
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
#کتاب_سال_جمهوری_اسلامی
#آثار_علمی
✅در سی و هشتمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران:چندین اثر پژوهشی از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به عنوان نامزد کتاب سال جمهوری اسلامی انتخاب شد.
⬅️ در سیوهشتمین جشنواره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، چندین اثر ارزشمند پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، نامزد جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی اعلام شدند.
در این جشنواره، نامزدهای کتاب سال پژوهشگاه در گروه دین به اینترتیب معرفی شدند:
⬅️ در گروه علوم قرآنی
کتاب: فرهنگنامه تحلیل واژگان مشابه در قرآن، تألیف گروه نویسندگان، ۳ جلد.
⬅️در گروه حدیث
کتاب: بررسی تحلیلی روایات نشانههای ظهور، تألیف خدامراد سلیمیان، ۶۲۸ صفحه.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/whjvU
a740538a-0266-4c70-abd6-ff900f8b6c1d.jpg
68.4K
🏡 روح خانه، به وجود خانواده است
💬 رهبرانقلاب: "برای خانه باید شأن قائل شد؛ انسان بدون خانه قابل تصور نیست. روح محیط خانه عبارت است از خانواده؛ باید به این اهمیت داد."
۹۲/۰۲/۲۱
هدایت شده از کتاب سالم
📲فرزندم در سرزمین مجازی📲
🚗 این کتاب تلاش میکند والدین و مربیان را راهنمایی کند تا فرزندانی #تربیت کنند که استفاده صحیحی از فضای مجازی (به معنای اعم= خدمات مبتنی بر اینترنت) داشته باشند.
🚕در مقدمهی کتاب اینطور آمده است:
«این پیچیدهترین اختراع تاریخ زندگی بشر، میتواند بالاترین #موهبت یا بدترین #کابوس باشد! در حقیقت این ابزار جدید، امکانی گسترده فراهم میکند که نحوه استفاده از آن، سودمندی یا زیانمندی آن را تایین میکند؛
🚓بنابراین #اینترنت نیز همانند دیگر وسایل ارتباطی میتواند نعمت یا نقبت باشد.
🚙 از آسیبهای استفادهی ناصحیح از اینترنت نیز اعتیاد اینترنتی، فردگرایی وانزوای اجتماعی، افزایش خشونت، آسیبهای پورنوگرافی (هرزهنگاری) در اینترنت، بحران هویت یا اختلال در شکلگیری شخصیت، ایجاد تنشهای خانوادگی، تغییر سبک زندگی و.. است. با وجود این آسیبها، میتوان به #فضای_مجازی امیدوارانه و مثبت نگاه کرد؛
🚑 زیرا راهکارهایی برای استفادهی صحیح و کاهش آسیبهای آن وجود دارد.
#کتاب_خانواده
🚗🚙🚗🚙🚗🚙🚗🚙🚗
💳 قیمت: ۲۵.۰۰۰ تومان
🎁 با تخفیف: ۲۳.۵۰۰ تومان
✍🏻 نویسنده: مریم کوپایه ئیها
📖 تعداد صفحات: ۱۶۰ صفحه
📚 انتشارات: دفتر نشر معارف
🚗🚙🚗🚙🚗🚙🚗🚙🚗🚙
آیدی مشاوره و سفارش👇
@mosafer_1979
💡با ما برای ترویج کتابهای سالم و ارزشی همراه باشید
@ketabesalem
سامانه پیشینه پژوهش
دسترسی آسان به پیشینه مسئله پژوهش
بسیاری از پژوهشهای دانشگاهی در پاياننامهها و رسالهها انجام میشوند و بخشی از مقالههای علمی نیز دستاورد همین پژوهشها هستند.
#آسانیدستیابی به اين #منابعکلیدی و کاربست دستاوردهای آنها در فرایند پژوهش برای پژوهشگران و در چرخه توليد برای صنعت کشور بسيار ارزشمند است.
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) کار ثبت، سازماندهی، و اشاعه اطلاعات علم و فناوری کشور را بر عهده دارد و از ديرباز مرکز دريافت نسخهای از پاياننامهها و رسالهها و ارائه خدمات اطلاعرسانی آنها به جامعه علمی کشور بوده است.
ایرانداک با این پشتوانه، سامانه پیشینه پژوهش را برای خدمت به نظام علمی کشور راهاندازی کرده است و به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران #کمک میکند تا از پیشینه کار خود، بهویژه در #پایاننامهها و #رسالههای #انجام شده در #کشور آگاهی یابند و از کار دوباره #پرهیز کنند و با #منابعموجود درباره پژوهش خود نیز آشنا شوند.
گفتنی است که درخواست پیشینه پژوهش و پاسخ ایرانداک، هیچگونه حقی را برای درخواست کننده پدید نمیآورد. برای کاربست این سامانه، پس از #ثبت نام و تأیید آن، وارد سامانه شوید و پس از ارائه اطلاعات و موضوع پژوهش خود و #پرداخت هجده هزار تومان برای هر جستوجو (غیر قابل برگشت)، پاسخ خود را در ده روز کاری (به جز روزهای پنجشنبه، جمعه، و تعطیل رسمی) دریافت کنید
(نمونه پیشینهیابی)
کاربران گرامی، خود نیز میتوانند با جستوجوی رایگان در پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) ، #پیشینهپژوهش خود را بررسی نمایند.
آدرس دسترسی به سامانه
(برای دسترسی،نیاز به ثبتنام است)
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻مدیر عامل مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق در دیدار با آیتالله مدرسی یزدی:
◻️ فضای مجازی؛ محملی برای انتقال ارزشهای دینی به مخاطب
◻️ حمایتهای مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق از تیمهای نوآور و خلاق
https://hawzahnews.com/xb4k8
🔻آیت الله مدرسی یزدی تأکید کرد:
◻️ ضرورت رعایت میزانهای فقهی بر ایدههای استارت آپی
hawzahnews.com/news/946733
هدایت شده از کاربر
🔹موسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین (ره) برای سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ ثبت نام می کند:
🔸 مقطع "سطح سه" رشته های:
▫کلام اسلامی
▫مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی
▫تربیت دینی کودک و نوجوان
🔸 مقطع "سطح چهار"رشته های:
▫فقه خانواده
▫کلام اسلامی
⏰ مهلت ثبت نام:
از ۲۵ بهمن ۱۳۹۹تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
🔹ثبت نام از طریق پایگاه اینترنتی
🌐paziresh.whc.ir
📌 یا به صورت حضوری با همراه داشتن مدارک به نشانی:
🏠 خیابان هشت بهشت غربی؛ خیابان ملک شمالی؛ بن بست طرفه
مراجعه نمایید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
پژوهشکده اخلاق و معنویت ذیل پروژه مشق اخلاق برگزار می کند:کارگاه مسئله شناسی معنویت پژوهی
✅پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت، به مدت سه روز کارگاه مسئله شناسی معنویت پژوهی را در اسفند ماه برگزار می کند.
⬅️پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت با همکاری میز توانمندسازی علوم اسلامی، ذیل پروژۀ مشق اخلاق، به مدت سه روز کارگاه «مسئلهشناسی معنویتپژوهی» را با هدف ارائۀ ایدههای پیشنهادی برای نگارش مقالات علمی پژوهشی و پایاننامه در حوزۀ معنویت برگزار میکند.
⬅️در این کارگاه سه روزه که در روزهای ۱۳، ۱۶ و ۱۷ اسفند و بهصورت مجازی برگزار میشود، سه تن از اساتید حوزه و دانشگاه به ارائۀ ایدههای پیشنهادی برای نگارش مقالات علمی پژوهشی و پایاننامه در حوزۀ معنویت خواهند پرداخت.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/6XMno
📚 فصلنامه #اخلاق (شماره 61)
▫️ 184 صفحه | 4 مگابایت
📥 دریافت: dte.bz/akhlagh61
🇮🇷 دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان
🌐 @Morsalat_ir
پژوهشکده اخلاق و معنویت ذیل پروژه مشق اخلاق برگزار می کند:کارگاه مسئله شناسی معنویت پژوهی
✅پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت، به مدت سه روز کارگاه مسئله شناسی معنویت پژوهی را در اسفند ماه برگزار می کند.
⬅️پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت با همکاری میز توانمندسازی علوم اسلامی، ذیل پروژۀ مشق اخلاق، به مدت سه روز کارگاه «مسئلهشناسی معنویتپژوهی» را با هدف ارائۀ ایدههای پیشنهادی برای نگارش مقالات علمی پژوهشی و پایاننامه در حوزۀ معنویت برگزار میکند.
⬅️در این کارگاه سه روزه که در روزهای ۱۶ ، ۱۷ و ۱۸اسفند و بهصورت مجازی برگزار میشود، سه تن از اساتید حوزه و دانشگاه به ارائۀ ایدههای پیشنهادی برای نگارش مقالات علمی پژوهشی و پایاننامه در حوزۀ معنویت خواهند پرداخت.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/6XMno
✅رئيس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:
⬅️ضرورت نگاه راهبردی در حج / حج بهترین راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی است
⬅️رئيس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی يکي از بهترين راههای رسيدن به تمدن نوين اسلامی را حج دانست و گفت: لازمه استفاده از ظرفيت حج، داشتن رويکرد و نگاه راهبردی نسبت به آن است.
⬅️به گزارش ایکنا از قم، حجتالاسلام والمسلمین نجف لک زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی امروز ۱۴ اسفندماه در همایش بینالمللی «مغرب اسلامی حج و حرمین شریفین» که در قم برگزار شد، با اشاره به آيه شريفه «هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ شَهِيدًا؛ اوست كسى كه پيامبر خود را به [قصد] هدايت با آيين درست روانه ساخت تا آن را بر تمام اديان پيروز گرداند و گواه بودن خدا كفايت مىكند» يکی از راهکارهای دينی برای تحقق اين وعده الهی را حج دانست و افزود: لازمه استفاده از ظرفيت حج، داشتن رويکرد و نگاه راهبردی نسبت به آن است و اگر رويکرد راهبردی را در نظر بگيريم بايد به ابعاد مختلف آن بپردازيم.
💠لک زايی ضمن اشاره به توصيه مقام معظم رهبري در بيانيه گام دوم انقلاب مبنی بر تحقق تمدن نوين اسلامی، بيان کرد: يکی از بهترين راههای رسيدن به تمدن نوين اسلامی، حج است. اگر رويکرد حج راهبردی شود، بايد نسبت به زيرساختها و ساختار حج کنونی و حج مطلوب و الگوهای اجرايی متنوع در کشورهای مختلف در اين زمينه توجه کنيم.
✅لک زایی با اشاره به اينکه يکی از دانشهای کاربردی در حج دانش تاريخی است، بیان کرد: همايشهای حج و حرمين شريفين بايد ساختار ميان رشتهای و چندرشتهای داشته باشد تا به کمک آنها بتوان به يک رويکرد راهبردی در زمينه حج رسيد و ايدههای نو و تازه در اين عرصه را در اختيار مسئولان ذيربط بگذاريم.
💠وي با اشاره به اينکه در قرآن کريم از رسول گرامی اسلام(ص) و حضرت ابراهيم(ع) با تعبير اسوه ياد شده است، گفت: حضرت ابراهيم(ع) پس از بنای کعبه از خداوند متعال میخواهد تا دلهای مردمان، همه به اين جذب شود و لذا تلاش ما بايد بر اين باشد که با تکيه بر حج ابراهيمی و رسيدن به اين امر، در اين زمينه قدم برداريم و در همين راستا بايد از پژوهشگران کشورهای مختلف و راهکارها و پيشنهادات آنها بهرهمند شد.