هدایت شده از کاربر
🔹موسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین (ره) برای سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ ثبت نام می کند:
🔸 مقطع "سطح سه" رشته های:
▫کلام اسلامی
▫مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی
▫تربیت دینی کودک و نوجوان
🔸 مقطع "سطح چهار"رشته های:
▫فقه خانواده
▫کلام اسلامی
⏰ مهلت ثبت نام:
از ۲۵ بهمن ۱۳۹۹تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
🔹ثبت نام از طریق پایگاه اینترنتی
🌐paziresh.whc.ir
📌 یا به صورت حضوری با همراه داشتن مدارک به نشانی:
🏠 خیابان هشت بهشت غربی؛ خیابان ملک شمالی؛ بن بست طرفه
مراجعه نمایید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
پژوهشکده اخلاق و معنویت ذیل پروژه مشق اخلاق برگزار می کند:کارگاه مسئله شناسی معنویت پژوهی
✅پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت، به مدت سه روز کارگاه مسئله شناسی معنویت پژوهی را در اسفند ماه برگزار می کند.
⬅️پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت با همکاری میز توانمندسازی علوم اسلامی، ذیل پروژۀ مشق اخلاق، به مدت سه روز کارگاه «مسئلهشناسی معنویتپژوهی» را با هدف ارائۀ ایدههای پیشنهادی برای نگارش مقالات علمی پژوهشی و پایاننامه در حوزۀ معنویت برگزار میکند.
⬅️در این کارگاه سه روزه که در روزهای ۱۳، ۱۶ و ۱۷ اسفند و بهصورت مجازی برگزار میشود، سه تن از اساتید حوزه و دانشگاه به ارائۀ ایدههای پیشنهادی برای نگارش مقالات علمی پژوهشی و پایاننامه در حوزۀ معنویت خواهند پرداخت.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/6XMno
📚 فصلنامه #اخلاق (شماره 61)
▫️ 184 صفحه | 4 مگابایت
📥 دریافت: dte.bz/akhlagh61
🇮🇷 دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان
🌐 @Morsalat_ir
پژوهشکده اخلاق و معنویت ذیل پروژه مشق اخلاق برگزار می کند:کارگاه مسئله شناسی معنویت پژوهی
✅پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت، به مدت سه روز کارگاه مسئله شناسی معنویت پژوهی را در اسفند ماه برگزار می کند.
⬅️پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت با همکاری میز توانمندسازی علوم اسلامی، ذیل پروژۀ مشق اخلاق، به مدت سه روز کارگاه «مسئلهشناسی معنویتپژوهی» را با هدف ارائۀ ایدههای پیشنهادی برای نگارش مقالات علمی پژوهشی و پایاننامه در حوزۀ معنویت برگزار میکند.
⬅️در این کارگاه سه روزه که در روزهای ۱۶ ، ۱۷ و ۱۸اسفند و بهصورت مجازی برگزار میشود، سه تن از اساتید حوزه و دانشگاه به ارائۀ ایدههای پیشنهادی برای نگارش مقالات علمی پژوهشی و پایاننامه در حوزۀ معنویت خواهند پرداخت.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/6XMno
✅رئيس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:
⬅️ضرورت نگاه راهبردی در حج / حج بهترین راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی است
⬅️رئيس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی يکي از بهترين راههای رسيدن به تمدن نوين اسلامی را حج دانست و گفت: لازمه استفاده از ظرفيت حج، داشتن رويکرد و نگاه راهبردی نسبت به آن است.
⬅️به گزارش ایکنا از قم، حجتالاسلام والمسلمین نجف لک زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی امروز ۱۴ اسفندماه در همایش بینالمللی «مغرب اسلامی حج و حرمین شریفین» که در قم برگزار شد، با اشاره به آيه شريفه «هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ شَهِيدًا؛ اوست كسى كه پيامبر خود را به [قصد] هدايت با آيين درست روانه ساخت تا آن را بر تمام اديان پيروز گرداند و گواه بودن خدا كفايت مىكند» يکی از راهکارهای دينی برای تحقق اين وعده الهی را حج دانست و افزود: لازمه استفاده از ظرفيت حج، داشتن رويکرد و نگاه راهبردی نسبت به آن است و اگر رويکرد راهبردی را در نظر بگيريم بايد به ابعاد مختلف آن بپردازيم.
💠لک زايی ضمن اشاره به توصيه مقام معظم رهبري در بيانيه گام دوم انقلاب مبنی بر تحقق تمدن نوين اسلامی، بيان کرد: يکی از بهترين راههای رسيدن به تمدن نوين اسلامی، حج است. اگر رويکرد حج راهبردی شود، بايد نسبت به زيرساختها و ساختار حج کنونی و حج مطلوب و الگوهای اجرايی متنوع در کشورهای مختلف در اين زمينه توجه کنيم.
✅لک زایی با اشاره به اينکه يکی از دانشهای کاربردی در حج دانش تاريخی است، بیان کرد: همايشهای حج و حرمين شريفين بايد ساختار ميان رشتهای و چندرشتهای داشته باشد تا به کمک آنها بتوان به يک رويکرد راهبردی در زمينه حج رسيد و ايدههای نو و تازه در اين عرصه را در اختيار مسئولان ذيربط بگذاريم.
💠وي با اشاره به اينکه در قرآن کريم از رسول گرامی اسلام(ص) و حضرت ابراهيم(ع) با تعبير اسوه ياد شده است، گفت: حضرت ابراهيم(ع) پس از بنای کعبه از خداوند متعال میخواهد تا دلهای مردمان، همه به اين جذب شود و لذا تلاش ما بايد بر اين باشد که با تکيه بر حج ابراهيمی و رسيدن به اين امر، در اين زمينه قدم برداريم و در همين راستا بايد از پژوهشگران کشورهای مختلف و راهکارها و پيشنهادات آنها بهرهمند شد.
"درقدیم بیشتر میگفتند دختر باید سازگار باشد. برای پسر کأنّه وظیفه سازگاری را قائل نبودند. نه! اسلام این را نمیگوید.
اسلام میگوید که دختر و پسر هر دو باید سازگار باشند، هر دو باید بسازند. باید بنا را بر این بگذارند که زندگی خانوادگی را سالم و کامل و آرام و همراه با محبّت و عشقِ متقابل اداره کنند و این را ادامه بدهند و حفظ کنند.
اگر چنانچه ان شاء الله این فراهم شد، که فراهم کردنش هم با تربیتهای اسلامی مشکل نیست، این خانواده همان خانوادهی سالمی خواهد بود که اسلام معتقد به اوست.
هدایت شده از صرفا جهت اطلاع طلاب🇮🇷
#اطلاعیه
✅به اطلاع می رساند دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم شعبه اصفهان برنامه روز برگ را منتشر کرد
🌅 روزبرگ؛ مرجع تخصّصی یادگیری و تأمین محتوای فرهنگی تبلیغی
▫️پرونده های ویژه
▫️مدرسه صوتی تصویری
▫️بانک محتوایی مناسبتی
▫️اطلاع رسانی اخبار فرهنگی
🕑 در هر زمان بهترین محتوای سخنرانی در اختیار شماست.
📢 با «روزبرگ» فقط ۱ دقیقه تا بهترین محتوای سخنرانی هر روز فاصله دارید.
♻️از کافه بازار دریافت کنید: 👇🏻
dte.bz/rooz
------------------------
🇮🇷کانال صرفا جهت اطلاع طلاب
📡 @serfan_jahate_ettela_t
⚘ سرشناسی ، همسر شناسی ⚘
❤ کتاب "سرشناسی، همسر شناسی" نوشته دکتر رضا مهکام و سعید شریف یزدی است. این کتاب به نحوه برقراری ارتباط و ازدواج سالم و پایدار با وجود تمام پیچیدگی ها و ظرافت ها می پردازد.
🌿 هدف اصلی این کتاب آگاهی بخشی مناسب به جوانان در امر ازدواج است تا بتوانند واقع بینانه تر اقدام به ازدواج و انتخاب همسر کنند و در نهایت ازدواجی آسان، سالم و موفق داشته باشند.
🌹 امید است این کتاب، زمینه ازدواج های موفق و آسان را برای جوانان فراهم کند و به تبع آن تمایل روز افزون آنها به ازدواج و تشکیل خانواده و در نهایت پایداری و دوام زندگی را شاهدیم.
#کتاب_خانواده
📕 بعضی از مسائلی که کتاب به آنها میپردازد 👇🏻
_ ازدواج برای فرار از موقعیت
_ ازدواج برای رسیدن به خواسته ها
_ ازدواج به اصرار خانواده
_ ازدواج ناشی از فشار اجتماعی
_ بلوغ جنسی
_ بلوغ عقلی
_ بلوغ عاطفی
_ بلوغ اجتماعی
_ بلوغ اقتصادی
_ و...
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
مدیر انتشارات بوستان کتاب هشدار داد؛
کتاب را تبدیل به کالایی نکنیم که مردم فقط با تخفیف آن را بخرند
رئیس موسسه بوستان کتاب قم با بیان اینکه ذات تخفیف عادتساز است، به روند اعطای یارانهها در حوزه نشر بهعنوان تخفیف به مصرفکننده اشاره و تاکید کرد: رویکرد اعطای یارانهها در حال تبدیل یک ارزش به ضد ارزش است.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/eeXld
❇️چاپ سالانه ۵ میلیون نسخه کتاب در انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی
⬅️رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به چاپ سالانه ۵ میلیون نسخه کتاب و ۵ درصد کتب کشور در انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی، گفت: سالانه ۳۰۰ اثر چاپ اولی در این نهاد حوزوی منتشر شد.
⏹به گزارش ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات در دیدار دستاندرکاران موسوعه علامه سید محمدحسین کاشفالغطا، با آیتالله حسین نوری همدانی به ارائه گزارشی از نشر دفتر تبلیغات اسلامی پرداخت و اظهار کرد: در دفتر تبلیغات اسلامی دو انتشارات بوستان کتاب و نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی را داریم که مؤسسه بوستان کتاب از سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و تا به امروز ۴۵۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده که برخی از آثار در چند جلدی منتشر شده باشند.
⬅️وی گفت: نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تا کنون ۱۲۰۰ عنوان کتاب تولید کرده است که در این میان، در ۱۰ سال اخیر تقریباً ۹۵۰ جلد کتاب در این پژوهشگاه تولید و منتشر شده است.
❇️رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که قریب به ۵ درصد کتب کشور در چاپخانه دفتر تبلیغات اسلامی منتشر میشود، تصریح کرد: سالانه در چاپخانه این دفتر پنج میلیون نسخه کتاب چاپ میشود که برخی از این آثار در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دانشگاه باقرالعلوم(ع) و بخشهای مختلف دفتر تبلیغات اسلامی تولید شده و برخی دیگر سفارش بیرون از دفتر است و آمار ذکر شده رقم زیادی است.
📶وی افزود: غیر از کتب درسی که آموزش و پرورش چاپ میکند، سالانه در کل کشور ۱۲۰ میلیون نسخه کتاب منتشر میشود که پنج میلیون نسخه آن مربوط به چاپخانه دفتر تبلیغات اسلامی است که در مجموع، بین چهار تا پنج درصد کتاب کشور در چاپخانه این نهاد حوزوی منتشر میشود که رقم قابل توجه و خوبی است.
❇️وی با اشاره به کسب برگزیده شدن نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در جشنواره های مختلف کتاب سال، افزود: نشر این پژوهشگاه در ۱۰ سال اخیر ۱۰ بار ناشر برگزیده کشور شده است و هر سال در کتاب سال جمهوری اسلامی حداقل یک اثر دفتر تبلیغات اسلامی، برگزیده میشود، کما این که در سال جاری دو اثر از این دفتر انتخاب شد، و در کتاب سال حوزه نیز پنج شش اثر از دفتر تبلیغات اسلامی انتخاب میشود.
↖️واعظی به بیان آماری از افتخارات مؤسسه بوستان کتاب پرداخت و اظهار کرد: مؤسسه بوستان کتاب دفتر تبلیغات اسلامی از ابتدای تأسیس تا امروز ۴۰۰ عنوان ملی و بینالمللی را در جشنوارههای مختلف اعم از کتاب سال جمهوری اسلامی، کتاب سال حوزه، جشنواره فارابی و خوارزمی و... دریافت کرده است.
⬇️وی با بیان این که سالانه حدود ۱۲۰ اثر در دفتر تبلیغات اسلامی تولید میشود، گفت: تقریباً هر سال در مجموعه این نهاد حوزوی۳۰۰ عنوان کتاب چاپ اول داریم که از این تعداد، بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ در دفتر تبلیغات اسلامی تولید میگردد و مابقی را فضلا و علمایی که برای اولین بار اثر خود را در اختیار این دفتر قرار می دهند، منتشر میشود؛ بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ عنوان کتاب در چاپخانه دفتر تبلیغات اسلامی چاپ می شود که برخی از این عنوانها بازنشر است و با توجه به این که مورد اقبال قرار گرفته، برای چاپهای بعدی بازنشر میشود.
🔽رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در پایان یادآوری کرد: مشکل اصلی ما کمبود کاغذ است و تقاضای حوزه و بیرون از حوزه نسبت به بازنشر کتابهای خوبی که در طی این سالها چاپ شده، زیاد است و ما بیش از این توانایی نداریم که بازنشر کنیم و اگر بخواهیم کتب مورد تقاضا را بازنشر کنیم، رقم بیش از مقدار مذکور میشود.
https://eitaa.com/isca24/9277