هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
✳️ پنجمین جلسه از سلسله جلسات هماندیشی حکمرانی جامعه مجازی تراز
♻️ حکمرانی هوشمند جامعه مجازی
#نظام_امامت_امت_سایبری
✅ شناخت چیستی، چرایی حکمرانی در فضای مجازی و چگونگی شکل گیری این حکمرانی در دنیا و تبیین نقش هوش مصنوعی در آن
👤 با حضور حجت الاسلام دکتر سید علیرضا طباطبایی، فارغالتحصیل مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🏢 مکان: مرکز تحقیق و توسعه همراه اول - پردیس فناوری و نوآوری بنیان
🗓 شنبه ۹ دیماه ۱۴۰۲ ⏰ ۹
لینک شرکت مجازی در جلسه
🌐 meet.google.com/qzn-wrdo-cgt
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
خاطره آیت الله فیاضی از علامه مصباح(قدس سره)
🔸 برنامه ای را محضر آقا گزارش دادم و عصر آن روز، محضر علامه مصباح(قدس سره) رسیدم و به ایشان گفتم [با توجه به واکنش ایشان] احساس می کنم رهبر انقلاب(حفظه الله) از کار ما راضی بودند و رضایت ایشان را نشانه رضایت حضرت ولی عصر(ارواحنا فداه) می دانم. علامه مصباح(قدس سره) فرمودند همین طور است و ایشان را مصداق این حدیث قدسی دانستند می فرماید: بنده ام با هيچ كارى دوست داشتنى تر از انجام واجبات، محبوب من نمى شود و با انجام مستحبات وسيله جلب محبت مرا فراهم مى آورد چندان كه محبوب من مى شود و چون دوستش بدارم گوش شنواى او مى شوم و چشم بيناى او و زبان گوياى او و دست نيرومند او و پاى ره پوى او. هرگاه مرا بخواند پاسخش دهم و هرگاه از من چيزى بخواهد عطايش كنم. (المحاسن : ۱/۴۵۴/۱۰۴۷)
🔺 آیت الله فیاضی، سومین بزرگداشت بین المللی علامه مصباح یزدی(قدس سره)، ۹دی ماه ۱۴۰۲
🕯 #بزرگداشت_علامه_مصباح
📱 @mesbahyazdi_ir
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«از روضه سیر نشدم»
🔸شبی در موسسه امام خمینی(قدس سره) مراسم روضه بود. روضه حضرت صدیقه طاهره(سلام الله علیها) را مفصل خواندم، بعد از مراسم حاج آقای مصباح [تشریف بردند دفترشان]، رفتم خدمت ایشان برای دست بوسی، این مرد بزرگ نگاهی به من کردند و فرمودند: در مراسم پایین دلم از روضه سیر نشد، میشود دوباره برای من روضه بخوانی؟ گفتم: چشم و برای مراعات حال ایشان یک ربع بیشتر روضه نخواندم.
🔸آمدم روضه را به پایان برسانم، دیدم حاج آقا نگاه معنا داری می کنند، گفتم حاج آقا فرمایشی دارید؟ فرمودند: اگر بگویم از روضه سیر نشدم و باز هم بخوان...، گفتم: چشم حاجاقا ادامه می دهم...
🔺خاطره شنیدنی حاج مهدی رسولی، در سومین بزرگداشت علامه مصباح یزدی(قدس سره)، ۹ دی ماه ۱۴۰۲
🕯 #بزرگداشت_علامه_مصباح
📱@mesbahyazdi_ir
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
رهبر شیعیان نیجریه:
🔹آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) در فلسفه و اندیشه اسلامی مرجع بود و حتی عالم غرب به مرجعیت علمی او در فلسفه و فکر اسلامی اعتراف کرد.
🔹من با واسطه از شاگردان آیت الله مصباح(قدس سره) به حساب می آیم.
🔹آیت الله مصباح، فقیه، عالم، فیلسوف، عارف و مخلص بود. کسی که از دوران طفولیت عمر خود را برای تعلیم معارف اسلامی بذل نمود.
🔺 شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه، سومین بزرگداشت علامه مصباح یزدی(قدس سره)، ۹ دی ماه ۱۴۰۲
🕯 #بزرگداشت_علامه_مصباح
📱 @mesbahyazdi_ir
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔴قرائت پیام حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله(حفظه الله)، دبیرکل حزب الله لبنان به سومین کنگره بین المللی بزرگداشت علامه مصباح یزدی(قدس سره)
۱۴۰۲/۱۰/۰۹
📱 @mesbahyazdi_ir
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
برای نسل آینده
«...حقیقت این است که ایشان به لحاظ معرفتی و سلوکی، سرمشقی تابناک و گیرا در بزرگترین و مقدسترین امور برای دانشمندان و نسلهای مختلف به وجود آورد تا دین را یاری کرده، از آن دفاع کند و برای ظهور امام مان حضرت مهدی (عجّلاللهتعالیفرجهالشریف) زمینه سازی کند.»
🔺 بخشی از پیام حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله(حفظه الله)، دبیرکل حزب الله لبنان به سومین کنگره بین المللی بزرگداشت علامه مصباح یزدی(قدس سره)، ۹ دی ماه ۱۴۰۲
📱 @mesbahyazdi_ir
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
سید حسن نصرالله2.pdf
3.34M
برای نسل آینده
🔺 پیام حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله(حفظه الله)، دبیرکل حزب الله لبنان به سومین کنگره بین المللی بزرگداشت علامه مصباح یزدی(قدس سره)
📱 @mesbahyazdi_ir
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
✅ حضور رئیس جمهور محترم سید ابراهیم رئیسی در سومین کنگره بین المللی بزرگداشت علامه مصباح یزدی(قدس سره) و ایراد سخنرانی
📱 @mesbahyazdi_ir
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir