۲۵ دی
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞
«بزرگترین موانع حکومت مولا امیرالمومنین(ع) برای اصلاح جامعه چه بود؟»
▫️کارشناس محترم حجتالاسلامدکتر علیامین رستمی
«استادیار و عضو هیئت علمی گروه تاریخ موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)»
🔆 شبکه ولایت
▫️برنامه پیام تاریخ
🗓 تاریخ پخش : ۱۴۰۳.۱۰.۱۸
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
۲۵ دی
#نشست_تخصصی #فلسفه
🔰گروه علمی فلسفه، جلسه ۲۳۷
🔹نقد و بررسی اشکالات استاد مصباح به دو برهان صدرالمتالهین در اثبات اتحاد عالم و معلوم
🎤دکتر محمدهادی توکلی
🗓 چهارشنبه۱۴۰۲/۱۰/۲۶، ساعت ۱۹
🖇حضوری و مجازی
🏢 قم، خیابان ۱۹ دی، کوچه ۱۰،فرعی اول سمت چپ، اتاق جلسات مجمع عالی حکمت اسلامی
💻 لینک حضور در جلسه
https://b2n.ir/g.falsafe
🆔@hekmateislami
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
۲۵ دی
🎬پخش زنده ایتا
⭕️ مقاومت با خدا، ترس از کدخدا
🎙حجت الاسلام دکترمرتضی آقاتهرانی
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
⏰ سهشنبه ۲۵ دی | ساعت ۲۰:۳۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
🌐 @difqom
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
۲۵ دی
🔺نشست صمیمی حضرت آیت الله رجبی حفظه الله با مشاوران مرکز مشاوره مأوا
🔸در آستانه میلاد مولود کعبه حضرت علی علیه السلام رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره با حضور در مرکز مشاوره مأوا با مشاوران این مرکز دیدار نمودند.
🔸در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین دکتر حیدری مدیریت مرکز مشاوره مأوا، گزارشی از فعالیتهای این مرکز پیرامون عملکرد کلینیک و خدمات مشاوره ای و امور آموزشی و پژوهشی ارائه کردند.
🔸در ادامه حضرت آیت الله رجبی حفظه الله با گرامی داشت یاد و خاطره مرحوم علامه مصباح ره به بیان نکاتی اخلاقی پیرامون امر مشاوره پرداختند.
ایشان با توجه به آن چه که در منابع اسلامی آمده است مشاوره را امری مهم دانسته و نسبت به اهمیت فعالیت مشاوران و وظایفی که یک مشاور دارد مطالبی را بیان نمودند.
◽️ در پایان ایننشست هم مشاوران مرکز مشاوره مأوا ضمن تشکر از حضور آیت الله رجبی و ابراز خوشحالی از تشکیل این نشست؛ ادامه دار بودن این جلسات را لازم دانسته و به بیان نکاتی پرداختند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
۲۵ دی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ همه کاره عالم خداست
🔹برشی کوتاه از جلسه چهل و سوم جلسات اخلاق و مبانی معرفتی
🎙 حضرت آیتالله رجبی
عضو مجلس خبرگان رهبری و شورای عالی حوزه
📌 |شهر مقدس قم|بلوار امین| مسجد مدرسه علمیه معصومیه|
🔸 الجبهة العالمية لشباب المقاومة
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
۲۵ دی
🏴 انا لله و انا الیه راجعون
◾️روح بلند و ملکوتی استاد اخلاق و معرفت، استاد خضوع و تواضع، استاد جهاد و فداکاری، استاد انقلابی و مبارز جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای دکتر محمدناصر سقای بیریا رضوان الله علیه در شام میلاد ارباب و مولایش امیرالمومنین علیهالسلام آسمانی شد.
◾️ضمن عرض تسلیت، شادی روحشان فاتحه و صلواتی اهدا میکنیم.
◾️برنامه تشییع و تدفین آن استاد فرزانه متعاقبا اعلام خواهد شد.
عاش سعیدا و مات سعیدا
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
۲۶ دی
روح بلند و ملکوتی حضرت حجتالاسلام دکتر ناصر بیریا آسمانی شد و بهخدا پیوست.
دکتر بیریا یکی از شاگردان مبرز حضرت علامه مصباح یزدی بود که از أوان نوجوانی و طلبگی در مکتب حضرت علامه رشد و بالندگی یافت و به تهذیب نفس و سیر و سلوک پرداخت.
وی پس از فارغالتحصیلی از مؤسسه حضرت علامه مصباح در رشته روانشناسی، برای ادامه تحصیل به کانادا اعزام و چندین سال نماینده مقام معظم رهبری در مرکز اسلامی آمریکا بودند.
دکتر بیریا مشاور امور روحانیت دولت نهم، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری و نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از تهران، و سالها عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره و معاون پژوهش آن مؤسسه گرانسنگ و رئیس شورای گروه روانشناسی و ریاست دفتر ارتباطات فرهنگی را عهدهدار بودند
روحش شاد یادش با صلوات گرامی باد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
۲۶ دی
زندگینامه حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدناصر سقای بیریا رحمهالله
محمد ناصر سقاي بي ريا در زمستان سال 1337 هجري شمسي در خانواده اي متوسط، در شب میلاد امير المومنين(عليه افضل الصلوه و السلام) در كرمانشاه به دنيا آمد، با مهاجرت خانواده به تهران از دو سالگي در تهران بود تا در سال 1353 با ترغیب علامه مصباح یزدی به قم مهاجرت و به حوزه علميه قم راه يافت، از اولين شخصيت هايي كه با آن ها ارتباط داشت اعضاي هيئت امناي مدرسه منتظريه (حقاني)، شهيد مظلوم آيت الله سيد محمد حسين بهشتي(رضوان الله عليه)، شهيد آيت الله علي قدوسي(رضوان الله عليه) و حضرت آيت الله علامه محمد تقي مصباح يزدي(رضوان الله عليه)، مي باشند.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي در سال 1358 ازدواج نمود و داراي 4 فرزند، دو دختر و دو پسر مي باشد.
دوره سطح حوزه را نزد اساتيد برجسته اي، نظير آيات عظام و حجج اسلام فاضل لنكراني(ره)، جنتي، كريمي جهرمي، وجداني(ره) بحريني، اعتمادي، پاياني(ره) ، به پايان رسانيد. پس از اتمام دوره سطح به مدت هشت سال در درس خارج حضرت آيت الله حسين مظاهري (دامت بركاته) ، و مدت نسبتأ كوتاهي در درس خارج آيات عظام آيت الله العظمي محمد تقي بهجت (رضوان الله عليه)، آيت الله العظمي تبريزي (رضوان الله عليه)، آيت الله حائري عراقي (دام ظله) و آيت الله العظمي شبيري (دامت بركاته) شركت نمود.
همچنين از اساتيد بزرگ اخلاق و عرفان همچون آيت الله العظمي محمد تقي بهجت (رضوان الله عليه)، آيت الله علامه مصباح يزدي (رضوان الله عليه)، آيت الله مظاهري (دامت بركاته)، مرحوم آيت الله احمدي ميانجي (رضوان الله عليه) بهره برد.
از سال هاي قبل از انقلاب كار فرهنگي ديني را در تهران آغاز كرد و سپس با سخنراني در شهرهاي مختلف و نيز تدريس در دبيرستان ها و همايش ها و اردو هاي مختلف با موضوعات روز و اعتقادي فعاليت خود را ادامه داد.
با پيروزي انقلاب اسلامي و آغاز جنگ تحميلي ضمن شركت در دوره هاي تكميلي موسسه در راه حق تحت مديريت حضرت آيت الله مصباح يزدي (رضوان الله عليه) و تحصيل معارف اسلامي، فلسفه اسلامي، اقتصاد اسلامي، جامعه شناسي و ديگر دروس علوم انساني، در جبهه هاي جنوب نيز افتخار حضور پيدا نمود. سردار رشيد اسلام شهيد مصطفي رداني پور (ره) ، دو برادر شهيد رحمت الله و عبدالله ميثمي (ره) و شهيد فرزين (ره) از دوستان نزديك وي بودند.
پس از بازگشايي دانشگاه ها در دانشگاه تهران و دانشگاه شهيد بهشتي به تدريس معارف، روان شناسي اسلامي و نيز حقوق زن از ديدگاه اسلام پرداخت.
دوره عمومي علوم انساني و دوره تخصصي روان شناسي را در بنياد فرهنگي باقر العلوم (عليه السلام) گذرانيد. پس از اتمام دوره تخصصي روان شناسي، كتاب "روان شناسي رشد با نگرشي به منابع اسلامي" را به همراه ديگر اعضاي گروه روان شناسي بنياد فرهنگي باقرالعلوم (عليه السلام) و با سفارش سازمان سمت تاليف نمود
در سال 1370 به دانشگاه مك گيل كانادا راه يافت و كارشناسي ارشد مطالعات اسلامي را در آن دانشگاه با موفقيت به پايان رسانيد.
در سال 1373 با معرفي رهبر معظم انقلاب(دام ظله العالي) سرپرستي مركز تعليمات اسلامي در شهر هوستون از ايالت تگزاس، از بزرگترين مراكز اسلامي در آمريكا، را به عهده گرفت و به مدت ده سال ضمن سرپرستي آن مركز،امامت جمعه آن شهر را نيز عهده دار گرديد. همچنين با سمت نماينده تام الاختيار مقام معظم رهبري(دام ظله العالي) در امور حسبيه در سراسر آمريكا به امر تبليغ اسلام و ايجاد تشكل هاي اسلامي پرداخت. ايجاد تشكل علماي متعهد به انقلاب اسلامي در شمال آمريكا تحت نام "كنگره علما" و تشكل سراسري مسلمانان آمريكا با صبغه انقلابي تحت نام " كنگره مسلمانان" از فعاليت هاي اجتماعي سياسي وي بود.
تاسيس مدرسه اسلامي الهادي در مركز مطالعات اسلامي هوستون و سرپرستي هيئت مديره آن يكي از فعاليت هاي فرهنگي وي به شمار مي آيد.
در سال 1383 پس از كسب مدرك دكتري در علوم تربيتي از دانشگاه هوستون به منظور اداي تعهدات و خدمت به ايران اسلامي به وطن بازگشت و از آن تاريخ تا كنون به عنوان عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) به امر تدريس در زمينه هاي تخصصي، مديريت و نيز فعاليت هاي اجتماعي و سياسي اشتغال داشته است.
دکتر بیریا سالها به عنوان معاون پژوهش و مدیر گروه روانشناسی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیره مشغول به خدمت بودند و خدمات ارزندهای را به جامعه علمی کشور ارائه دادند.
ایشان که در شب میلاد حضرت امیر المومنین علی علیهالسلام به دنیا آمده بودند، پس از یک دوره تحمل بیماری در شام میلاد حضرت نیز به ملکوت اعلی پیوستند.
روحشان شاد و یادشان گرامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
۲۶ دی