eitaa logo
ایلیا🇵🇸‌ ༄
548 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.8هزار ویدیو
38 فایل
”بِسْـمـ‌ِ‌‌ اَللھـِ مَۿـ⋮🌙°ـدۍ ؏⃝🌻 ‌ ه‍‌َــرکہ‌ رف‍ـت‌ از دی‍ـدہ، مۍ‌گـوی‍ند از 𖥻دل‌ مۍرود ؛ دِلبـر ما از ن‍ظر دور اس‍ت و از 𖥻دل‌ دور‌ ن‍یس‍ت . . ! ˻‌🌿˺ ‌ـ ـــ شِـنـواێ‌ حـرف‌هـاێ‌ شـمـا؛ ایـن‌جــا را بِـڪـاویـد ــــ ـ ◜🌱 @iliya_52_110 •◝
مشاهده در ایتا
دانلود
بـافڪربہ‌بھشت،بھشتۍوبـافڪر‌بہ‌جھنم، جھنمۍ‌خواهید‌شد😐! -بۍمنطقۍدر‌قـانون‌جذب!-
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الذی خلق المهدی"عج":)🌻✨
شروع بحث: ↫🎙🎧↬
‌؛ ---------------- 🎙🎧 ---------------- پیش‌از‌شروع‌بحث‌صلواتی‌بفرستید🌝🪄؛ هرگونه‌کپی‌برداری‌ازبحث‌ بدون‌ذکر‌منبع‌یا‌خط‌زدن‌لوگو‌و‌آیدی، حق‌الناس‌می‌باشد!
تا تاثیر دوم یعنی بسترسازی برای افکار باطل رسیدیم! خلاصه‌ای از قسمت قبل: انتقال معنا: موسیقی به خودی خود محتوایی نداره بلکه از احساسات و انفعلات درونی ما انسان‌ها، ناشی میشه و معرف غم و شادی، هیجان و آرامش روحی خواننده‌ست. که شنونده با توجه به وضعیت روحی خودش، به سمت اون میره و( تصویر سازی میکنه!) موسیقی فقط شادی و غم رو برای شما نشون نمیده! بلکه میتونه تمام جایگاه‌هایی که یک انسان در ناخودآگاهش داره رو جلوی چشمات بیاره👀؛ یکی از کارکرد‌های موسیقی اینه که غریزه‌ای رو که در وجود انسان پنهانه... دائما خودآگاه نشونش بده(و به شنونده بگه تو به موسیقی نیاز داری) به همین دلیله که وضع جوونا و نجوونای ما اینجوریه!
‌‌‌‌‌گفتیم که پیام‌رسانی به ۲‌صورتِ: ۱.مستقیم ۲.غیر مستقیم یا القایی که در پیامرسانی القایی (غیر مستقیم) نیاز داریم تا عواطف و هیجانات فرد رو تحریک کنیم تا موضع گیری کمتر و پذیرش بیشتری داشته باشه! و یکی از چیز‌هایی که برای نشر افکار باطل و غلط استفاده میشه، موسیقی هست 🎧
حالا قسمت جدید رو شروع میکنیم🌱
موسیقی، بجز فکر و اندیشه سازی برای مخاطب، شخصیت سازی هم انجام میده🥤!
در بحث قبل گفتیم که موسیقی از خودش محتوایی نداره🤌🏼
‌‌‌‌‌در سال ۲۰۰۳، ۳۵۰۰ دانشجو رو در آمریکا، برای یک تحقیق، براساس نوع شخصیتشون دسته بندی کردن! که ۴ تا تیپ بوجود اومد. جالب اینجا بود که افرادی که باهم در یک گروه بودن، به یک نوع موسیقی مشابه هم علاقه داشتند(علاقه‌شون یکی بود)
ایلیا🇵🇸‌ ༄
‌‌‌‌‌در سال ۲۰۰۳، ۳۵۰۰ دانشجو رو در آمریکا، برای یک تحقیق، براساس نوع شخصیتشون دسته بندی کردن! که ۴
گروه ۱: افرادِ افراطی تنوع طلب بود💀 موسیقی مورد علاقه: به سبک‌هایی مثه جاز علاقه داشتند.
ایلیا🇵🇸‌ ༄
‌‌‌‌‌در سال ۲۰۰۳، ۳۵۰۰ دانشجو رو در آمریکا، برای یک تحقیق، براساس نوع شخصیتشون دسته بندی کردن! که ۴
گروه ۳: افراد بی‌خیال و بی‌تفاوت به مسائل اطراف🐑 موسیقی مورد علاقه: پاپ و مشابه اون
ایلیا🇵🇸‌ ༄
‌‌‌‌‌در سال ۲۰۰۳، ۳۵۰۰ دانشجو رو در آمریکا، برای یک تحقیق، براساس نوع شخصیتشون دسته بندی کردن! که ۴
گروه ۴: افرادی که از لحاظ اجتماعی، باز بودند موسیقی مورد علاقه: فانک و رپ و مشابه اون...
پژوهشگرها بعد این تحقیق اعلام کردند که: ما بعد از اطلاعات وسیعی که انجام دادیم، به این نتیجه رسیدیم که نوع موسیقی که انسان گوش میده، در شخصیتی که برای شخص میسازه (در شخصیت سازی فرد) موثره🙂!
گاها موسیقی ضعف شخصیتی شما رو تقویت میکنه🚶🏻‍♂️
ایلیا🇵🇸‌ ༄
گاها موسیقی ضعف شخصیتی شما رو تقویت میکنه🚶🏻‍♂️
فرض کنین یک آدمی هست که ضعف شخصیتی داره و رگه‌هایی از پارانوئید😖(بیماری‌بدبینی‌به‌اطراف)در او وجود داره حالا اگه موسیقی‌ای که بهش گوش میده، موسیقی‌ای باشه که همون ضعف شخصیتی فرد رو تقویت و تحریک میکنه، چه بلایی سر شخص میاد⁉️ سوال اینجاست که شما از کجا میدونید که کدوم موسیقی، کدوم بُعد شخصیتی شما رو تقویت میکنه؟!⛓
موسیقی، [عملِ] شخصیت سازی رو بطور پنهان انجام میده! و تو با اختیار خودت نیستی!
ایلیا🇵🇸‌ ༄
موسیقی، [عملِ] شخصیت سازی رو بطور پنهان انجام میده! و تو با اختیار خودت نیستی!
در فضای موسیقی شما دیگه اهلِ تحلیل و منطق نیستید🧠؛ و اگه کسی تونست هیجان شما رو به دست بگیره، در واقع تونسته که زمام کل وجود شما رو به دست بگیره🕸!
ایلیا🇵🇸‌ ༄
در فضای موسیقی شما دیگه اهلِ تحلیل و منطق نیستید🧠؛ و اگه کسی تونست هیجان شما رو به دست بگیره، در واق
‌‌‌‌‌‌تشخیص اینکه چه موسیقی‌ای‌ برای چه بُعدی از شخصیت شما مناسبه، حتی برای موسیقی دان‌ها هم کار سختیه...!
حالا ممکنه یکی بپرسه که چرا یک موسیقی نمیسازن که در جهت مثبت بکار بره...؟ مثلا اگه کسی نماز نمیخونه با گوش دادن به اون موسیقی، نمازخون بشه!
ایلیا🇵🇸‌ ༄
در زمان یکی از جنگ‌های اسلام:
"پشتوانه شعار، شعور است. موسیقی شعور را تسخیر می‌کند؛ ینی توانایی این رو داره که بدون آگاهی و بصورت ناخودآگاه به شخص، جهت بده"
موسیقی دان‌ها موسیقی رو به ۲ دسته تقسیم میکنن: -کلاسیک -مردمی(موسیقی‌ای که اکثر افراد بهش گوش میکنن مثه رپ و پاپ و...)
یه متنی از یک کتاب دیگه رو نویسنده آورده که راجب سبک متاله.. در اون گفته شده که: اصولا افرادی که در اتومبیل نشسته‌اند یا انسانی که از حمام بازگشته است و چند دیقه‌ای،موسیقی گوش میکند، حاضر به شنیدن آهنگ‌های طولانی و مبسوط نیست! و ویژگیِ حفظ زمان سبب "ایجاز" میشود. (ینی حال ندارن موسیقی طولانی گوش بدن و این یکی از تفریحاتشونه) و ویژگی حفظ زمان سبب ایجاز در بیان میشود؛ ایجازی که آهسته آهسته آهنگ ساز را به سطحی کردن حس خودجهت میدهد. بیان سریعتر و حس سطحی تر و استقبال بیشتر عامه، چرخ‌هایی فاسد است که همچنان در موسیقی‌های مردمی ادامه دارد!)
ایلیا🇵🇸‌ ༄
یه متنی از یک کتاب دیگه رو نویسنده آورده که راجب سبک متاله.. در اون گفته شده که: اصولا افرادی که در
از دیگر ویژگی‌های این نوع موسیقی سادگی آن است که ملودی‌های تکراریِ یکسانِ ساده با بی‌شرمی تمام عمدتا به بیان ۲ حس میپردازد: -حس هِدونیستم[خوش بودن الکی و لحظه‌ای مثله مطرب‌ها که این حس شادی بدون دلیل و غیر متعارف که حرامه...] در ادمه میگوید که من با برخی از موسیقی‌های مردمی مخالف هستم! چرا که حس هِدونیسم ایجاد میکند و این حس را برای لذت بردنِ انسان، از حال حاضر ایجاد میکند! [امروزه در نوجوون‌ها این حس تقویت میشه بشدت] -حس نوستالژی[غم و غصه بیش‌ از حد و افراطی و یکی از دیگه از مصادیق طرب، همین غم نامتعارف هست]