eitaa logo
ایلیا🇵🇸‌ ༄
547 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.8هزار ویدیو
38 فایل
”بِسْـمـ‌ِ‌‌ اَللھـِ مَۿـ⋮🌙°ـدۍ ؏⃝🌻 ‌ ه‍‌َــرکہ‌ رف‍ـت‌ از دی‍ـدہ، مۍ‌گـوی‍ند از 𖥻دل‌ مۍرود ؛ دِلبـر ما از ن‍ظر دور اس‍ت و از 𖥻دل‌ دور‌ ن‍یس‍ت . . ! ˻‌🌿˺ ‌ـ ـــ شِـنـواێ‌ حـرف‌هـاێ‌ شـمـا؛ ایـن‌جــا را بِـڪـاویـد ــــ ـ ◜🌱 @iliya_52_110 •◝
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم‌الله‌الذی‌خلق‌المهدی«عج»:)🌊 ‌
شروع بحث: ↫رازِ[حضرتِ]ابـراهیم‌‌علیہ‌السلام 🪐✨↬ پیش‌از‌شروع‌بحث‌صلواتی‌بفرستید🌝🪄؛ هرگونه‌کپی‌برداری‌ازبحث‌ بدون‌ذکر‌منبع‌یا‌خط‌زدن‌لوگو‌و‌آیدی، حق‌الناس‌می‌باشد!
پیش از دیدن این کلیپ، جهتِ درک بهتر قمست‌های قبلی آن را نگاه کنید🌱
38.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت چهارم بررسی وجود استارگیت و هادس کاری از ✍🏼
پایان‌قمستِ‌‌چهارمِ‌رازِ‌ابراهیم‌علیه‌السلام برای سلامتۍ و تعجیل در ظھور حضرت مھدۍ-عجل الله تعالی فرجہ الشریف- صلواتۍ همراه بـا عجل فرجھم بفرستید🌱
‍ ♨️ تأثیر روزه‌داری ماه مبارک رمضان بر عوامل خطر قلبی عروقی: یک مطالعه مشاهده‌ای آینده‌نگر 📚تحقیقات قبلی نشان داده‌ است که روزه‌داری ماه رمضان اثرات مفیدی بر عوامل خطرزای قلبی‌عروقی دارد؛ با این حال اختلاف‌نظرهایی در این زمینه وجود دارد. در این مطالعه تأثیر روزه‌داری ماه مبارک رمضان بر عوامل خطرزای قلبی‌عروقی بررسی شده‌ است. 🔍 مطالعه‌ بر ۸۲ بیمار شامل ۳۸ مرد و ۴۴ زن، با میانگین سنی ۱۰±۵۴ سال، با حداقل یک عامل خطر قلبی‌عروقی (شامل سابقه قبلی بیماری عروق کرونر (CAD)، سندرم متابولیک یا بیماری عروق مغزی در ۱۰ سال گذشته) انجام شد. 🧪 شرکت‌کنندگان پس از حداقل ۱۰ ساعت ناشتابودن، قبل و بعد از ماه رمضان به طوری که حداقل ۱۰ روز روزه بودند، مورد آزمایش قرار گرفتند. 💉 از شرکت‌کنندگان نمونه خون ناشتا گرفته شد، فشارخون اندازه‌گیری شد و شاخص توده بدنی (BMI) محاسبه شد و پروفایل لیپیدها، قندخون ناشتا (FBS) و انسولین، هموسیستئین (hcy)، پروتئین واکنش‌گر C با حساسیت بالا (hs-CRP) و شمارش کامل خون (CBC) روی تمام نمونه‌های خون مورد بررسی قرار گرفت. 🔰 منادی زمان 🟢 @Monadizaman
ایلیا🇵🇸‌ ༄
‍ ♨️ تأثیر روزه‌داری ماه مبارک رمضان بر عوامل خطر قلبی عروقی: یک مطالعه مشاهده‌ای آینده‌نگر 📚تحقیقا
📊 بر اساس نتایج این مطالعه: 1️⃣ بهبود قابل‌توجهی در ۱۰ سال خطر بیماری عروق کرونر قلب (بر اساس امتیاز خطر فرامینگهام) مشاهده شد (۱۳ ± ۸ قبل از رمضان و ۱۰/۸ ± ۱۰/۸ پس از ماه رمضان). 2️⃣ در HDL-c ،WBC ،RBC و تعداد پلاکت‌ها (PLT) افزایش معنا‌داری وجود داشت. 3️⃣ در کلسترول پلاسما، تری‌گلیسیرید، LDL-c ،VLDL-c، فشارخون سیستولیک، نمایه توده بدنی و دور کمر کاهش معنی‌داری وجود داشت. 4️⃣ تغییرات FBS، انسولین، ارزیابی مدل هموستازی مقاومت به انسولین (HOMA-IR)، hcy ،hs-CRP و فشارخون دیاستولیک قبل و بعد از ماه رمضان معنی‌دار نبود. به‌‌طور کلی این مطالعه بهبود قابل‌توجهی را در امتیاز خطر بیماری عروق کرونر قلب ۱۰ساله و سایر عوامل خطر قلبی‌عروقی مانند پروفایل لیپیدها، فشارخون سیستولیک، وزن، BMI و دور کمر در افراد با سابقه قبلی بیماری قلبی‌عروقی نشان می‌دهد.
شاید امروزِ شنیده باشید که برخی از مردم دین و ادیان را، چیزی خرافه و قدیمی میدانند؛ 📌
ایلیا🇵🇸‌ ༄
شاید امروزِ شنیده باشید که برخی از مردم دین و ادیان را، چیزی خرافه و قدیمی میدانند؛ #شبـھه📌
اما چرا چنین تفکری دارند؟! آیا پیشرفت انسان‌ها در این ۱۰۰۰ و اندی سال جز این بوده‌ست که ساختمان‌های کاه گِلی تبدیل به ساختمان‌هایی با سنگ نمای زیبا شده‌ست؟! یا اشتر و قاطرِشان تبدیل به ماشین‌های چهار چرخ و هواپیما و... شده‌ست؟
ایلیا🇵🇸‌ ༄
اما چرا چنین تفکری دارند؟! آیا پیشرفت انسان‌ها در این ۱۰۰۰ و اندی سال جز این بوده‌ست که ساختمان‌های
اما چه تغییری در خودِ انسان‌ها پدیدار شده که چنین تفکری را دارند و فکر میکنند آنقدر پیشرفت کرده‌اند که نیازی به دین ندارند؟
کلیپِ زیر صحبت‌های یکی از هزاران یوتیوبر‌ی‌ست که به فکر ویو پستش است تا آینده حرف‌هایش[🦦🥤] که بدلیلِ گرایش مزاج مردم به اینگونه سخن‌ها، به خود اجازه میدهد بدونِ داشتنِ هیچگونه مدرکی در این زمینه، راجبِ هرچیزی نظر دهد!