eitaa logo
مجتمع آموزش عالی حکمت و مطالعات ادیان
1.8هزار دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
670 ویدیو
789 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
اول ذیحجه، زندگی مشترک علی علیه السلام و فاطمه زهرا علیهاالسلام در خانه ای ساده اما پر از نور و مهر آغاز شد. یاد خدا چلچراغ خانه آنها بود و غیر از رضایت حضرت حق ،خواسته دیگری آنها را به خود مشغول نکرد. زهرا علیهاالسلام رازدار علی علیه السلام بود و علی علیه السلام پناهگاه فاطمه علیهاالسلام ؛ تا آنجا که حضرتش با نگاهی به زندگی خویش فرمود: «هیچ گاه فاطمه از من نرنجید و او نیز هرگز مرا نرنجاند. او را به هیچ کاری مجبور نکردم و او نیز مرا آزرده خاطر نساخت. در هیچ امری، قدمی برخلاف میل باطنی من برنداشت و هرگاه به چهره اش نگاه می کردم، تمام غصه هایم برطرف می شد و دردهایم را فراموش می کردم». آن حضرت در جایی دیگر می فرماید: «به خدا قسم هرگز کاری نکردم که فاطمه خمشگین شود؛ اونیز هیچ گاه مرا خشمگین نکرد». زندگی عاشقانه و خداجویانه علی و فاطمه الگوی چگونه زیستن، صفا و یکرنگی ، همراهی و همدمی برای نسلهایی است که دغدغه تحکیم و پایداری خانواده را دارند.
🔹گروه بین المللی حسین(ع) رهبرآزادگان برگزار میکند. ✳️کارگاه مهارت افزایی "تبلیغ در فضای مجازی" ✔️دوره های : ۱-مبانی کامپیوتر ۲-ورد ۳-فتوشاپ (مقدماتی) ۴-طراحی سایت ۵-عکاسی (مقدماتی) ۶-تدوین فیلم (مقدماتی) ۷-موشن گرافی (مقدماتی) ۸-پادکست ۹- مکالمه زبان انگلیسی 🔹زمان آغاز دوره: مرداد ماه 🔹مکان: مجتمع جامع امام خمینی ره/مجتمع قرآن و حدیث و موسسه زبان و فرهنگ شناسی
اطلاعیه در مورد پیگیری امور مربوط به کارت هوشمند طلاب محترم مجتمع تا قبل از آغاز تعطیلات المصطفی(ص)
💠 💠 💎 واقعیتی درباره مرگ 🔻امام علی عليه‌السلام: ما أنزَلَ المَوتَ حَقَّ مَنزِلَتِهِ مَن عَدَّ غَداً مِن أجَلِهِ ❗️آن كه فردا را از عمر خويش بشمارد، [پدیده] مرگ را به گونه واقعی نمی‌شناسد. 📚 اصول كافى: ج ۳، ص ۲۵۹، ح ۳۰ ‌
؛ ورود پیامبر مکرم اسلام ص به برای بنا بر برخی روایات تاریخی در روز سوم ماه ذی‌الحجه در سال (10 ه ق) پیامبر اکرم(ص) همراه با اصحاب جهت انجام "حجةالوداع" (آخرین حج پیامبر) وارد مکه شدند. در این سفر حضرت صدیقه طاهره(ع) و دیگر اهل بیت(ع) آن حضرت و نیز همسران پیامبر(ص) و دیگر زنان وابسته به ایشان حضور داشتند، همچنین تعداد بسیاری از مهاجر و انصار و مردم دیگر نیز ایشان را همراهی می‌کردند. با اینکه قبل از خروج پیامبر اکرم (ص) از مدینه عده زیادی از مردم مدینه مبتلا به بیماری شده بودند و نتوانستند با آن حضرت به مراسم حج بروند، ولی با این حال تعداد همراهان پیامبر از مدینه را تا 124 هزار نفر هم نقل کرده‌اند. با حساب تعداد کسانی که در مکه مقیم بودند یا از اطراف و اکناف در مراسم حج آن سال شرکت کرده بودند تعداد حاجیان بیش از این مقدار می‌شود، مانند کسانی که با امیرالمومنین (ع) از یمن آمدند و همچنین با ابوموسی و غیر ایشان در بازگشت از سفر به کاروان بزرگ حج ملحق شدند.
طلاب محترمی که به هر دلیلی تا کنون در کلاس‌های حسن تلاوت و تلاوت کاربردی قرآن کریم شرکت ننموده‌اند می‌توانند با استماع دوره آموزش تجوید قرآن که در همین کانال بارگذاری شده است و پس از تمرین شخصی، برای ارزیابی قرآنی به مجتمع مراجعه نمایند. البته برای طلابی که جاری شاغل به تحصیل هستند، انتخاب واحد این دروس در طول ترم تحصیلی در اولویت می‌باشد. در پناه قرآن و عترت موفق به امور خیر باشید.