637600559852496925video.mp3
3.24M
شرح کوتاه قرآنی
استاد بهشتی
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نشانههای اُمیکرون در کودکان
🔹رئیس بیمارستان کودکان مفید: آبریزش بینی، گلودرد، سردرد، گرفتگیصدا، سرفه، تب، بیحالی و لرز،گاهی علائم گوارشی مثل اسهال و استفراغ از جمله علائم اُمیکرون در کودکان است.
🔹گاهی نیز ممکن است درگیری ریه اتفاق بیفتد و در موارد شدید ممکن است تنگینفس و کبودی لبها وجود داشته باشد.
@Farsna
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*دوستان بزرگوار حتما نشر دهید.خطابه خیلی زیبا... بهتر از این و شفاف تر از این دیگه نداریم..*. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✅ *امروز دشمن اصلی ما آمریکاست*
✅ *او یزید زمان است*
✅ *امروز باید در کنار جبهه حق بایستیم*
✅ *خط همین است*
✅ *این دین ماست*
✅ *این مسئولیت ماست*
✅ *ولی فقیه امام خامنه ای وجمهوری اسلامی ایران*
✅ *این حقیقت است و نباید ازش فرار کنیم*،
✅🇮🇷✅🇮🇷✅🇮🇷✅🇮🇷
29.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ 💐 #کلیپ
😁😂😁شوخی های
حکیمانه استادقرائتی
🎤بازکن وببین؛ عالیّه
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 آیا ایرانیها قبل از انقلاب دیندارتر بودند؟
🎙دکتر علیرضا شجاعیزند:
🔹قطعا وضع دینداری مردم ایران از نظر کمی نسبت به دوره قبل از #انقلاب کاهش پیدا نکرده و به لحاظ کیفی قطعا افزایش یافته، چون عمق بیشتری پیدا کرده و وارد بطن زندگی مردم شده و جامعیت بیشتری یافته است.
🇮🇷قرارگاه سایبری
جاسوسانی در لباس نخبگان
🔹عکس و اسم آدم کنار #الیوت_آبرامز بیاد، واقعا هم جای افتخار داره! به به
🔸 بیچاره ج.ا یک چیزی میدونست میگفتا، ما هی انکار میکردیم! حالا ببین چند تا مثل این بابا در لباس نخبه و متخصص و... اومدن و وارد کارای حکومتی شدن و بعدشم فلنگ رو بستن!
#کاوه_مدنی
✍ یوسف عزیزی
🆔 @Masaf
📍 با کودکان داغدار مسئولانه رفتار کنیم!
🔺 شهادت «علیاکبر رنجبر» به دست یکی از اشرار، از خبرهای تلخی بود که چند شب پیش در رسانهها منتشر شد. به دنبال این اتفاق، رسانهها برای انتقال این مظلومیت و اصلاح قوانین، فیلمها و تصاویری از این واقعه منتشر کردند. فیلم نحوۀ به شهادت رسیدن این مامور و لحظه مواجهۀ فرزند او با فردِ متهم به قتل، از پربازدیدترین فیلمهای این چند روز فضای مجازی بوده است. اما نوع مواجه رسانه و بزرگترها با فرزندان این شهید تا چه اندازه مسئولانه بوده است؟
🔺 ۱. اولین خطا، انتشار گسترده فیلم و عکسهای دلخراش از شهادت شهید رنجبر است. ما از طرفی با کودکی مواجهیم که تازه پدرش را بر اثر یک حادثه ناگهانی از دست داده و از طرفی شاهد فیلمهای دلخراش از نحوۀ شهادت پدر و تصاویر آغشتهبهخون او در فضای مجازی هستیم. حال باید سوال پرسید که آیا ما مجازیم که فیلم و عکس شهادت پدر را به پسر کمسنوسالش نشان بدهیم؟ یا از آن طرف آیا کودکان باید نسبت به شهادت و از دست دادن والدین در بی اطلاعی قرار بگیرند؟
🔺 از نظر روانشناسان، کودک در این زمان نیاز دارد در آرامش و به دور از هیاهوهای رسانهای با پیکر پدرش خداحافظی کند؛ خدافظی با پیکر والدین و اطلاع از رفتنِ بدون بازگشت والدین، برای کودکان داغدار ضروری است؛ اما باید این حضور مدیریت شود و در لحظات پرالتهاب کودکان را در محیطی دورتر نگه داریم تا با کمترین آسیب بتوانند با داغ شهادت پدر و از دست دادن والدین روبهرو شوند.
🔺 ۲. مشکل دوم روبهرو کردن فرزند شهید با متهمِ قتل پدر است؛ چیزی که به لحاظ روانی میتواند آسیبهای جدی به کودک وارد کند. همه ما از لحظات به وجود آمده در فیلمِ رویارویی فرزند شهید رنجبر با قاتل پدرش متاثر هستیم و برای مظلومیت پلیس سوگواریم؛ ولی پسربچهای که تازه داغ دیده و هنوز با آن کنار نیامده، چرا باید با کسی که پدرش را از او گرفته، روبهرو شود؟
🔺 از دست دادن عزیزان و به ویژه پدر و مادر در سنین پایین به اندازه کافی برای بچهها ضربه سنگینی است و کودک را تا هفتهها دچار رنج و افسردگی میکند. حتی اگر در این دوران به این کودکان توجه ویژه نشود، میتواند زمینهساز اختلالات روانی در بزرگسالی شود.
🔺 کودکی که حالا باید در فضایی آرام با مرگ یکی از عزیزترینهای خود کنار بیاید، چرا باید با قاتل پدرش چهرهبهچهره شود؟ اثرات این اتفاق که برای ما یک ویدئوی چند ثانیهای است، برای این کودک چه خواهد بود؟ پسربچهای که دارد بحرانیترین روزهای زندگی خود را میگذارند، باید از فیلمها و تصاویر نحوه شهادت پدرش دور باشد نه اینکه در اوج مصیبت، خودش سوژه فیلمبرداران شود و به زور میکروفون به دست بگیرد و حتی با متهم دست به یقه هم بشود!
📝 نویسنده: زهرا شاهرضایی