eitaa logo
خیریه امام سجاد(ع) 🇮🇷 🇵🇸
208 دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
29.6هزار ویدیو
100 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از التماس به ترودو تا انتقاد از درمان در کانادا ♦️محمد عمرانی، بازیگر پیشین سینما که به کانادا مهاجرت کرده، سال ۱۴۰۰ در بحبوبۀ کرونا و تحریم واکسن از نخست‌وزیر کانادا التماس کرد برای ایران محموله‌ای بفرستد. ♦️عمرانی به‌تازگی در برنامه‌ای از سیستم درمانی همان کشوری که برای ایران کمک می‌خواست، انتقاد کرده و گفته: «باید ۱۰ ساعت در اورژانس بنشینی»
🔴حکم بازداشت نتانیاهو صادر شد 🔹دادگاه بین‌المللی کیفری حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و یوآف گالانت وزیر سابق جنگ این رژیم را صادر کرد. ♻️
🔴معاریو: افسران خواهان برکناری فرمانده تیپ گولانی هستند 🔹روزنامه عبری‌زبان معاریو از هلاکت ۱۱۰ نظامی تیپ گولانی در جبهه‌های نبردِ غزه و لبنان خبر داد. 🔹تیپ گولانی در مقایسه با دیگر تیپ‌های ارتش اسرائیل بیشترین تعداد تلفات انسانی را داشته است و به همین دلیل، انتقادها در ارتش از فرماندهی تیپ گولانی افزایش یافته است. 🔹افسران ارتش خواهان برکناری سرهنگ یائیر بلای فرمانده تیپ گولانی به دلیل سوء مدیریت و ناکامی در حفظ انضباط هستند. ♻️
🌎رسانه های عربی: 🔷میقاتی نخست وزیر لبنان به ارتش این کشور دستور داد، خود را برای حضور در جبهه جنوب آماده کنید. میقاتی به فرمانده ارتش همچنین دستور داد نیروی لجستیک و زمینی همگام با نیروهای حزب الله لبنان، عملیات های خود را در جنوب لبنان شروع کنند.
📸حاج صادق آهنگران و حاج حسین فخری دو مداح پیشکسوت اهل بیت(ع) و دفاع مقدس در یک قاب
♦️آفریقای جنوبی: ما از احکام بازداشت صادر شده توسط دادگاه کیفری بین المللی به عنوان گامی در جهت عدالت در فلسطین استقبال می کنیم
♦️وزارت خارجه اردن: حکم دستگیری صادر شده توسط دادگاه کیفری بین المللی باید رعایت شود
🔴 با حکم دادگاه کیفری بین المللی، نتانیابووو از سفر به حدود ۱۲۴ کشور جهان منع شده است.
🔴تأييد حكم دادگاه لاهه توسط كشور های اروپایی ▪معاون نخست وزیر بلژیک: ما از اتحادیه اروپا می‌خواهیم که تحریم‌های اقتصادی علیه « اسرائیل » اعمال کند و توافقنامه ارتباط با آن را تعلیق کند. ▪وزارت خارجه فرانسه: پاسخ ما مطابق با اصول دیوان کیفری بین المللی خواهد بود. ▪جيرمی کوربین، عضو مجلس عموم انگليس: تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی خيلی تأخير داشت و انگليس باید از این تصمیم حمایت کند. ▪مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: تصمیم ICC برای همه کشورهای عضو دادگاه و اتحادیه اروپا الزام آور است، دستور دادگاه کیفری بین المللی مبنی بر دستگیری نتانیاهو و گالانت سیاسی نیست و باید به تصمیم دادگاه احترام گذاشته شود و اجرا شود.