‼️حجاب زن در هنگام دعا
🔷س 2010: آیا زن هنگام دعا کردن باید حجاب داشته باشد؟ منظورم زیارات و أدعیه ایست که در آنها به معصومین (ع) سلام می فرستیم، مانند دعای عهد یا زیارت جامعه کبیره؟
✅ج: در موارد مذکور با فرض نبود نامحرم، حجاب واجب نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر حیا از بین برود...
ایرانیان قبلاً حجاب داشته اند . امروز اگر دشمن دست روی حجاب و روابط دختر و پسر گذاشته برای از بین بردن حیا و ایجاد چالش ضد نظام است.
🎙دکتر رفیعی
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلامی از جوار پیغمبر اسلام (صلی الله علیه و آله)
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمازی مجرب برای ازدواج، به دست آوردن شغل، مسکن و دیگر حاجتها... البته در کنار تلاش؛ دکتر رفیعی میگویند اجازه این نماز از حضرت بقیة الله گرفته شده است.
حجتالاسلام رفیعی
🤲 اللّٰھـُــم ؏جـــِّل لِوَلـیڪَ الفــَرَجـْــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨سلامتی وتعجیل درفرج و ظهور آقاامام زمان(عج) صلوات✨
✅امام صادق علیه السلام می فرماید: «یک درهم که با آن با امام علیه السلام صله می شود، بهتر است از دو میلیون درهم که در سایر کارهای نیک، جز صله امام، صرف می شود.»
✅صله مقصود از صله در این جا عطا و بخششی است که فرد برای جلب توجهات معنوی امام زمان علیه السلام تقدیم می دارد؛ به عبارت دیگر همان تحفه و هدیه ای که صرفا جهت خشنودی و سرور امام زمان علیه السلام اهدا می شود.
✅با آن حضرت با مال و دارایی دنیا است، البته هر کس به اندازه توانایی و امکانات خود؛ یعنی مؤمن باید مقداری از مال و دارایی خود را به آن حضرت اختصاص دهد و به او اهدا کند و این عمل را در حد امکان، هر سال، هر ماه، هر هفته و یا هر روز به جا آورد.
•
☘❓چرا عیسی (علیه السلام) را «روح الله» می نامند؟
🌹 یکی از لقبهای حضرت عیسی (علیه السلام) روح الله هست، لقبی که به مناسبت ۲۵ ذی القعده سالروز میلاد حضرت مسیح به سراغ دلیل نسبت دادنش به این حضرت رفتیم.
🌺 توصیه های پیامبر اکرم (ص) به ابوذر (شماره 1):
✅ حسابرسی در دنیا آسان تر است یا در آخرت؟
اى ابوذر! نفس خود را پيش از آنكه محاسبه ات کنند، محاسبه كن! زيرا محاسبه کردن نفس، امروز آسانتر از مورد محاسبه قرار گرفتن در فرداى قيامت است.
اعمال خودت را پيش از آنكه بسنجند، خودت بسنج! و برای دادگاه بزرگترِ قیامت آماده شو! روزى كه به محضر خدا عرضه شوى در حالی که چيزى از اعمالت از خدا مخفی نیست.
اى ابوذر! كسى نمىتواند از #متقین باشد تا اينكه از خودش شديدتر از حسابرسی شريك از شريك، حساب بکشد تا بداند خوردنى و پوشيدنى و آشاميدنى اش از كجاست. آیا از حلال است يا از حرام.
✍️ حسابرسی و محاسبه اعمال یعنی بررسی کنیم چه #واجبات و #حرامهایی را مراعات نکرده ایم.
📖 يا أَبَا ذَرٍّ حَاسِبْ نَفْسَكَ قَبْلَ أَنْ تُحَاسَبَ فَإِنَّهُ أَهْوَنُ لِحِسَابِكَ غَداً وَ زِنْ نَفْسَكَ قَبْلَ أَنْ تُوزَنَ وَ تَجَهَّزْ لِلْعَرْضِ اَلْأَكْبَرِ يَوْمَ تُعْرَضُ لاَ تَخْفَى عَلَى اَللَّهِ خَافِيَةٌ إِلَى أَنْ قَالَ: يَا أَبَا ذَرٍّ لاَ يَكُونُ اَلرَّجُلُ مِنَ اَلْمُتَّقِينَ حَتَّى يُحَاسِبَ نَفْسَهُ أَشَدَّ مِنْ مُحَاسَبَةِ اَلشَّرِيكِ شَرِيكَهُ فَيَعْلَمَ مِنْ أَيْنَ مَطْعَمُهُ وَ مِنْ أَيْنَ مَشْرَبُهُ وَ مِنْ أَيْنَ مَلْبَسُهُ أَ مِنْ حَلاَلٍ أَوْ مِنْ حَرَامٍ .
📚 مکارم الأخلاق , جلد۱ , صفحه۴۵۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهکار حفظ خانواده در آخرالزمان
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
✅ درس اخلاق آیت الله خوشوقت
🌷 شرح خطبه متقین نهج البلاغه (شماره 15)
یکی از علائم و نشانه¬ های انسان های با #تقوا از دید امیرالمؤمنین علیه¬السلام این است:
« فَمِنْ عَلَامَةِ أحَدِهِمْ أنَّكَ تَرَى لَهُ قُوَّةً فِي دِينٍ»
این ها در طول زندگی وقتی وارد اجتماع می¬شوند، در سایه ی قوّت در دین مشغول کار و انجام وظائف می¬شوند و کار می¬کنند. آنها در دین، ضعیف نیستند؛ شُل نیستند؛ مبانی دینی آنها سست نیست که زود زمین بخورند؛ بلکه محکمند. اگر حرامی پیش آید، محکم ایستاده¬اند و اگر واجبی پیش آید، به هیچ وجه ترک نمی¬کنند.
انسان های #باتقوا عموماً ریشه¬های دین و خداترسی در وجودشان قوی و محکم است؛ چون ادامه ی #تقوا موجب می¬شود ایمان قوی تر شود. وقتی ایمان قوی¬ تر شود، ریشه¬ های تدیّن در وجود انسان عمیق¬تر و قوی¬تر خواهد شد. علامت یکی از این انسان های #باتقوا این است که شما او را در زندگی در نهایت قوّت در دین می¬بینید.
از آثار قوّتِ دین و ایمان در وجود انسان این است که هر گاه و هر مقدار مسائل ضدّ دین و دینداری از بیرون متوجه انسان شود، به این زودی در او اثر نخواهد گذاشت. اگر از غرب مسائلی که از نظر دین اسلام ضد دین حساب می¬شود، وارد جامعه ی مسلمین شد، مسلمانان #باتقوا به این زودی متأثر نمی¬شوند؛ چون ایمانشان به قدری بالاست که هرگز از این مسائل ضد اخلاقی و ضد انسانی متأثر نخواهند شد.
کسانی که زود می¬پذیرند و تغییر روش، منش و رنگ می¬دهند، کسانی هستند که در زندگی #تقوا را مراعات نکرده¬اند و ایمان در وجودشان ضعیف است؛ لذا به مجرد وزیدن هر نوع باد مخالف با اسلام اثر می¬پذیرند و به آن شکل درمی¬آیند و الّا معنی ندارد مسلمانی که ایمانش قوی است، مسائل ضد اسلامی را از غیرمسلمان بپذیرد و در زندگی خود وارد کند و در سایه ی آن حرکت را شروع کند. بنابراین قوّت در دین یکی از آثار و علائم ادامه ی #تقوا در انسانِ #باتقواست.
در نتیجه ی ادامه ی #تقوا معرفت خدا در دل انسان #باتقوا رو به ازدیاد و تزاید می رود. هر چه #تقوا را ادامه دهد، ایمان به خدا، شناخت خدا و معرفت خدای متعال در دل انسان قوی تر و قوی تر می شود. وقتی عظمت پروردگار متعال در دل انسان #باتقوا زیاد شد، غیر خدای متعال از آن عظمت قبلی می افتند و بالاترین مرحله و مرتبه ی عظمت، مخصوص خدا می شود و سایر مخلوقات هر کدام به اندازه خود؛ اما عالی ترین مرحله ی عظمت و بزرگی از نظر انسان متّقی، مخصوص پروردگار متعال می شود. این یکی از آثارش است.
اصولا سرّ اینکه پروردگار متعال در قرآن کریم بارها و بارها مردم را به مراعات #تقوا در زندگی دعوت کرده، همین است؛ چون یکی از آثار برجسته و مهم #تقوا مسأله ی شناخت و معرفت خداست. در اثر شناخت و ادامه ی #تقوا ایمان انسان، شناخت انسان و معرفت انسان نسبت به خدای متعال بالا می رود؛ بنابراین عالی ترین مرحله ی شناخت و معرفت خدای متعال با ادامه ی #تقوا مقدور و میسور است؛ لذا دستور رسیده که انسان باید #تقوا را از اول سن بلوغ تا آخرین روز زندگی مراعات کند و در سایه ی آن، زندگی را به پیش ببرد.
اثر این نوع رفتار در زندگی، رشد و تکامل معرفت به خدا و ایمان کامل به پروردگار متعال است. به همین علت پروردگار متعال در قرآن کریم درباره ی دعوت انسان ها به #تقوا آیات فراوانی نازل کرده است. اگر ما با دقت مطالعه کنیم، می بینیم خدای متعال در غالب سوره های قرآن کریم انسان ها را به مراعات #تقوا دعوت کرده است؛ یعنی وقتی فرمان خدا به آنها می رسد، مخالفت نکنند و به حرف خدا گوش دهند.
نتیجه ی گوش دادن به حرف خدا رشد و ترقّی و تکامل ایمان است. وقتی ایمان بالا می رود، معرفت خدا هم رشد و تکامل پیدا می کند؛ و الّا با کتابِ تنها، با خواندنِ تنها و با شنیدنِ تنها، ایمان و معرفت الهی رشد و تکامل پیدا نمی کند. حتماً باید #تقوا را مراعات کنیم.
اضافه بر این اثر که #تقوا دارای آن است، تنظیم امور معاش و معاد ما هم زیر سایه ی #تقواست. اصلاح مشکلات مادی و معنوی به وسیله ی #تقواست. تزکیه و تهذیب فرد و جامعه، به وسیله ی #تقواست. به نظر پروردگار متعال بزرگترین عاملی که ضامن سلامت و سعادت فرد و جامعه است، مسأله ی مراعات کردن #تقواست.
📚 آثار بندگی، آیت الله خوشوقت