eitaa logo
خیریه امام سجاد(ع) 🇮🇷 🇵🇸
205 دنبال‌کننده
33.9هزار عکس
29.2هزار ویدیو
100 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
۲۴ شهریور ۱۳۶۱ | صادق قطب‌زاده وزیر امورخارجه پیشین به دلیل طراحی و برنامه ریزی یک کودتا علیه انقلاب اعدام شد
قطب زاده که بود؟! صادق قطب‌زاده فرزند حسین در اسفندماه 1314 در تهران متولد شد و تحصیلات مقدماتی را مدرسه دارالفنون گذراند. قطب‌زاده که در جوانی شاهد کودتای 28 مرداد بود به جرگه حامیان مصدق و جبهه مخالفان محمدرضا شاه پهلوی پیوست. به همین دلیل بود که عرصه بر او تنگ شد و ناگزیر در سال 1337 راهی ایالات متحده امریکا شد تا در رشته زبان انگلیسی تحصیل کند. در آنجا بود که در جریان مراسمی که سفارت ایران در واشنگتن برگزار کرده بود بر گوش اردشیر زاهدی فرزند نخست‌وزیر دولت کودتا سیلی نواخت. به همین واسطه از امریکا اخراج و راهی کانادا شد تا مبارزات خود را در قالب انجمن‌های اسلامی دانشجویان خارج از کشور به صورتی جدی‌تر پی بگیرد. این فعالیت‌ها اما وی را در کانون توجه دستگاه امنیتی رژیم قرار داد آنچنان که گفتند برنامه ترور وی در پاریس پی‌ریزی شد، نقشه‌ای که البته قطب‌زاده از آن جان سالم به در برد. سال 1342 در پی گسترش مخالفت‌ها با رژیم به صف هواداران امام پیوست و بعد از آن طی سفرهایی به لبنان پس از آشنایی با مبارزات و فعالیت‌های امام موسی صدر شیفته رهبر شیعیان این کشور شد و کمک به آنان را در راس فعالیت‌هایش قرار داد. این تلاش‌ها و فعالیت‌های قطب‌زاده بر ضد رژیم از دید دستگاه امنیتی مخفی نماند که در سال 1353 ماموران ساواک ضمن بازداشت برادر وی و گروگان نگاه داشتن وی به مدت 6 ماه از قطب‌زاده خواستند خود را معرفی کند، هشداری که از سوی او مورد بی‌توجهی قرار گرفت. در پی عزیمت امام به پاریس قطب‌زاده امکانات اقامت ایشان و همراهانش را در فرانسه فراهم کرد. ابتدا آنان را به خانه احمد غضنفرپور برد و سپس باغ نوفل‌لوشاتو را برایشان اجاره کرد. در طول دوران حضور امام در پاریس قطب‌زاده یکی از مشاوران اصلی رهبر انقلاب بود و ایشان را در بسیاری از تصمیم‌گیری‌های مهم همراهی می‌کرد. سرانجام در روز 12 بهمن ماه قطب‌زاده با هواپیمای حامل امام خمینی که بعد‌ها «پرواز انقلاب» نام گرفت به کشور بازگشت. با پیروزی انقلاب قطب‌زاده که به شدت مورد وثوق امام بود، به عنوان عضو شورای انقلاب و رییس سازمان رادیو تلویزیون منصوب شد. حضور او در راس سازمان رادیو تلویزیون ملی ایران انتقادات بسیاری را از طیف‌های مختلف سیاسی، کارکنان این سازمان، برخی از روحانیون و حتی سخنگوی دولت موقت برانگیخت. بسیاری او را به سانسور و بازگرداندن فضای اختناق متهم کردند. تا اینکه سرانجام با بالا گرفتن اعتراضات قطب‌زاده از این سمت کنار گذاشته شد. در پی تسخیر سفارت امریکا و استعفای دولت موقت، صادق قطب‌زاده بعد از مدت کوتاهی که ابوالحسن بنی‌صدر سمت وزارت خارجه را برعهده داشت، جانشین وی شد. در این دوره وی به یکی از مشهور‌ترین سیاستمداران ایرانی تبدیل شد که هر روز تصویرش در رسانه‌های جهانی منتشر می‌شد. وی تلاش زیادی از یک سو برای آزادی گروگان‌های آمریکایی و از سوی دیگر برای بازگرداندن شاه به ایران انجام داد. با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دوره اول در همین زمان او نیز کاندیدا شد اما در رقابت با رقیب دیرینش بنی‌صدر شکست خورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره رحیم صفوی در دانشگاه دافوس ارتش درباره بیماری نوه چند روزه‌اش که زردی شدید داشته و دکترها گفته بودند باید خونش عوض شود. یک قندان قند بردم خدمت رهبر انقلاب تا روی آن قرآن بخوانند ‌...
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وزیر جنگ اسرائیل: ایران در حال برپایی فرودگاهی برای پهپادهای خود در 20 کیلومتری مرز ما است...
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرکار گذاشتن مجریان شبکه بهایی من‌و‌تو توسط مخاطبین! وقتی که مردم اینگونه از خجالت مزدوران من‌و‌تو در می‌آیند! حرکت «ززآ» رهبر ندارد شما مثل آکادمی گوگوش رهبر انتخاب کنید! پیرمردها و پیرزن‌ها به نشانه اعتراض همگی لخت بیرون بیایند! رضا پهلوی و من‌و‌تویی‌ها خودتون بیایید ایران، نترسید اگر وجودش رو دارید بیایید! قسمت آخر هم یک مخاطب با متن سراسر غلط حسابی از خجالت شبکه بهایی من‌و‌تو در آمد!
صفحه رسمی وزارت خارجه رژیم‌صهیونیستی
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای نخستین‌بار | روایت حاج قاسم سلیمانی از وصیت حضرت علی(ع) به امام حسن مجتبی(ع)