eitaa logo
خیریه امام سجاد(ع) 🇮🇷 🇵🇸
208 دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
29.6هزار ویدیو
100 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هراس نتانیاهو از پهپادهای ایرانی! 🔹گزارش شبکه عبری کان رژیم صهیونیستی از ترس نتانیاهو از پهپادهای مقاومت:زمانی که نتانیاهو در بین راه برای بازدید از پایگاه نظامی «متولا» در حرکت بود یک پهپاد آن منطقه را هدف قرار می‌دهد که علی‌رغم انتظار فرمانده منطقه شمالی در ورودی پایگاه اما نخست‌وزیر در آخرین لحظات از رفتن به آن مکان خودداری می‌کند.
☑️ سخنگوی قوهٔ‌قضائیه: در پروندهٔ ترور شهید فخری‌زاده تاکنون ۳ نفر در مرحلهٔ بدوی به اعدام محکوم شده‌اند ۰
☑️ احتمال شورش در آمریکا قوی است/ تاکنون هریس با اختلاف جزئی برنده است خبر نگار i24 اسرائیل: به دلیل نزدیک بودن رقابت، احتمال شورش در آمریکا پس از اعلام نتایج وجود دارد، به همین دلیل مغازه داران در حال نصب حفاظ برای مغازه های خود هستند! نتایج انتخابات از پیشی گرفتن(جزئی) هریس از ترامپ حکایت دارد.
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جانشین سابق وزیر دفاع: محال است که پدافندهای دشمن بتواند با موشک خرمشهر-۴ مقابله کند و آن را هدف قرار دهد
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خبرنگار بی بی سی در اسرائیل: دو نفر از نزدیکان نتانیاهو به اتهام درز اسناد محرمانه دستگیر شده اند! "یکی از سخنگوهای دفتر نخست‌وزیری و یکی از افسران ارشد ارتش اسرائیل، به اتهام افشای اسناد دستگیر شده اند که به اذعان اپوزیسیون اسرائیلی، احتمالا شخص نتانیاهو، درگیر این مساله بوده و صلاحیت اداره کشور را ندارد"
☑️ طبق اعلام منابع عبری برای اولین بار از زمان آغاز جنگ ،اسرائیل قصد دارد طی روزهای آینده برق مناطقی از غزه را مجدداً وصل کند.
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حسادت کشورهای عربی از پیشرفت نظامی ایران 🔹«عزام التمیمی» تحلیلگر سیاسی: در برخی کشورهای عربی هجمه رسانه‌ای شدید و متمرکزی علیه ایران انجام می‌شود. لشکرهای سایبری زیر نظر سازمان‌های اطلاعاتی در چندین کشور عربی مسئول این جنگ رسانه‌ای هستند. 🔹«جعفر الاحمر» تحلیلگر سیاسی: ایران علی‌رغم تحریم‌های اقتصادی ۴۰ ساله محکم و با قدرت در برابر آمریکا و اسرائیل ایستاده؛ ایران آینه شکست، ناتوانی و تبانی رژیم‌های عربی است.
☑️ پرچم ایران در شهر کفر نبل در ادلب برافراشته شد
☑️ کانال 12 رژیم صهیونیستی: انتظار می‌رود ایران تهدید خود را عملی کند و به حمله اسرائیل پاسخ دهد 🔸 به احتمال بسیار زیاد حمله ایران همزمان از چند جبهه آغاز خواهد شد
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سردار حاجی‌زاده: اونقدر تعداد شهرهای موشکی مان زیاد است که اگر اونهاهم شناسایی بکنند قادر نیستند مقابله بکنند با پایگاه های ما؛ آنچه که میبینید مثل یک کوه یخ است / تونل هایی که نوین‌ترین رادار های جاسوسی را خسته میکنند 📌این ویدیو مربوط به ۹ سال پیشه و تا الان خیلی چیزا عوض، گسترده و پیشرفته تر شده
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سردار حاجی‌زاده: اونقدر تعداد شهرهای موشکی مان زیاد است که اگر اونهاهم شناسایی بکنند قادر نیستند مقابله بکنند با پایگاه های ما؛ آنچه که میبینید مثل یک کوه یخ است / تونل هایی که نوین‌ترین رادار های جاسوسی را خسته میکنند 🔹این ویدیو مربوط به ۹ سال پیشه و تا الان خیلی چیزا عوض، گسترده و پیشرفته تر شده
💠تسبیحات حضرت زهرا(س) حضرت امام صادق(علیه‌السلام) فرمودند: 🌱هر کس پس از نماز واجب، پیش از آن که پاهایش را از حالت نماز خارج سازد، تسبیحات فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) را بگوید، خداوند او را مى‌آمرزد🪴 📚منبع: اصول کافی، ج۳ ، ص ۳۴۲