eitaa logo
خیریه امام سجاد(ع) 🇮🇷 🇵🇸
208 دنبال‌کننده
34.3هزار عکس
29.6هزار ویدیو
100 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری از گلباران حرم امیرالمؤمنین علیه‌السلام به‌مناسبت مبعث رسول اکرم صلوات‌الله علیه
41.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ انتشار برای اولین بار | افشای سنگین پشت پرده دستگیری بابک زنجانی جهت ضربه به شبکه دور زدن تحریم‌های ایران در برابر آمریکا توسط دولت روحانی 🔺️ برخی از صوت ها و اسناد منتشر شده در این ویدیو برای اولین بار منتشر می شود. 🔻محتوای این کلیپ به معنای تطهیر بابک زنجانی نیست
🔴 دبیرکل حزب‌الله: کمک‌های ایران و عراق را فراموش نمی‌کنیم 🔰 شیخ نعیم قاسم: ◽️ هدف طوفان الاقصی در زمینه احیای آرمان فلسطین در جهان محقق شده است. ◽️ به مردم فلسطین آزادی اسرایشان از زندان‌های صهیونیستی را تبریک می‌گوییم. ◽️ به شرکای پیروزی در جمهوری اسلامی ایران، یمن و لبنان هم تبریک می گوییم. ◽️ تجاوز به لبنان با حمایت جهانی و آمریکایی و غربی انجام شد. ◽️ مقاومت اسلامی با تمام قوایش در برابر تجاوزگری اسراییلی ایستاد. ◽️ کمک های جمهوری اسلامی ایران و کشور عراق به مردم لبنان را هرگز فراموش نمی‌کنیم. ◽️ هواداران مقاومت مردمی مستحکم و دارای تربیت حسینی هستند. ◽️ هواداران مقاومت همان پیروان امام خمینی قدس سره هستند.
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مبعث پیامبر یعنی چه؟ 👤 حجت الاسلام قاسمیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ماجرای به شما ناهار دادن چه بود؟ شهید سید ابراهیم رئیسی ۳ سال پیش در چنین روزی (٨ بهمن ١۴٠٠)، برای سفر استانی به گیلان رفت. همانجا مقتدرانه دستور آزادسازی سواحل دریاهای شمال و جنوب کشور را توسط نهادهای دولتی و حاکمیتی به نفع مردم صادر کرد اما مظلومانه آماج توهین و تخریب قرار گرفت. در همان سفر برای بازدید از واحد ارتباطات مردمی رفت. به علت سفر رئیس جمهور کارمندان را دو ساعت بیشتر از شیفت مقرر تا ۴ عصر نگه داشته بودند. قرار بود آنها گرسنه نمانند. برای راستی آزمایی وعده مسئولان، رئیس جمهور همین سوال را از یکی از کارمندان پرسید. شبکه‌ معاند ایران اینترنشنال از این فرصت بهره‌ برداری و این ویدئو را بازپخش می‌کند و مدعی می‌شود رئیسی در پاسخ به مشکلات و دغدغه‌ های تولیدکنندگان می‌گوید ناهار خوردی؟! آلان چرا خفه شدن؟
❌‏تیتر را ببینید! «پایان اسلام در ایران» با رفتن حجاب، ایران اسلام را ریجکت می کند. برای دشمنان اسلام ( مانند این هندوهای گاوپرستِ ضد مسلمین ) رصد حجاب و بی حجابی، و سپس مبتنی‌بر برآورد اجتماعی از داخل ایران، اعلام نابودی و محو اسلام در ایران، چقدر مهمه... اسلام با یکی از مظاهر مهم آن یعنی حجاب، مساوی گرفته می‌شود و رفتن یکی به معنی رفتن دیگری! ✍پوریا فاضل
⭕️ ‏مدتیه اصلاح‌طلب‌ها نمی‌پرسند «دلار چند؟» اتفاقی افتاده؟
⭕️ وزیر جنگ اسرائیل در نامه ای ویژه به وزیر دفاع جدید آمریکا خبر از حمله احتمالی به ایران داد. ✍آقای پزشکیان : اشکالی نداره ما سلاح هامون رو میزاریم زمین تا شما بزنید
⭕️ شیخ نعیم قاسم خطاب به صهیونیست ها: تاکنون صبر کردیم، اکنون باید از لبنان عقب نشینی کنید در غیر این صورت بطوری که صلاح بدانیم عمل می‌کنیم.
407_60762784898044.mp3
4.58M
❤️وادی مکه است یا که بهشته 🔖 که میاد از آسمون فرشته
21.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگرده ماه تو مدار جمال محمد میریزه عالم بهم از جلال محمد شد آسمون و زمین غرق فریاد صلی الله علی محمد و آل محمد💛📿🎙 🌠
عشاق الحسین محب الحسین.رسولی.mp3
1.45M
غار حرا بزم جنونه... رسول خدا داره امشب غزل رسالت میخونه:)🌺✨ 🌿