eitaa logo
سازمان قضایی نیروهای مسلح
2.8هزار دنبال‌کننده
31هزار عکس
1.1هزار ویدیو
610 فایل
آرمان سازمان قضایی نیروهای مسلح، تحقق عدالت کیفری و پشتیبانی ازحقوق جامعه،افرادو دفاع از امنیت آنان از راه مقابله با جرائم نظامی وانتظامی می باشد. مارا در سروش و ایتا دنبال کنید splus.ir/imjiran eitaa.com/imjiran
مشاهده در ایتا
دانلود
📌حضور رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی 🔰حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان: در تصویب قانونی که جنبه قضایی دارد یا موثر در امر قضا است، باید نظر کارشناسان سازمان قضایی نیروهای مسلح لحاظ شود.
📌حضور رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی 🔰حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان به کافی نبودن حقوق کارکنان نیروهای مسلح و لزوم ارتقاء وضعیت معیشت این نیروهای خدوم اشاره کرد و از کمیسیون های تلفیق و قضایی و حقوقی خواست تا همه همت خود را در این راستا به کار گیرند.
بسم الله الرحمن الرحیم هرروز را با نام خدا و یاد شهدا آغاز کنیم. 🌷 پاسدار شهید، ولی‌الله سَرمَکْس 🌷 تولد: ۸ آذر ۱۳۴۷، آغاجاری - استان خوزستان 🌷 شهادت: اول آذر ۱۳۶۶، ارتفاعات ماووت - کردستان عراق 🌷 سن موقع شهادت: ۱۹ سال 🌷 امروز سالگرد شهادت این شهید عزیز می‌باشد. ✍ بخش‌هایی از وصیت‌نامهٔ این شهید عزیز: ✅ وصیت خود را بر امت حزب‌الله آغاز می‌کنم. ♦️ اول، قبل از هر حرف دیگر که بزنم، این است که دست از یاری این نعمت الهی، یعنی امام بزرگوار برندارید! ✅ ای کسانی که در خط خداوند کار می‌کنید! مبادا شما با آن‌هایی که وضع ظاهری آن‌ها کمی نادرست است (با این بی‌حجاب‌ها) که خیلی از شهدا این را گفته‌اند و من هم این را می‌گویم که ای مردم حزب‌الله تا آن‌جا که می‌توانید، جلوی این بی‌حجاب‌ها را بگیرید! زیرا اگر جلوی این‌ها را گرفتید، مثل این‌است که جلوی فساد و فحشا را گرفته‌اید. ✅ برادران! رهنمودهای این پیر جماران است که آمریکا را چنین به وحشت انداخته است. ✅ برادران! جنگ با آمریکا ارزش کلی دارد، درست است که آنها ناو دارند، داشته باشند، ما هم خدا را داریم که بالاترین دست، دست خداست، پس بروید و به یاری خدا و لطف خدا، این دشمن پلید و این یزید زمان و بت زمان را درهم شکنید! 🤲 هدیه به ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و شهدایی که امروز سالگرد شهادتشان می‌باشد و این شهید عزیز، فاتحه باصلوات. 🤲 دعای این شهید عزیز، بدرقه امروزتان، ان‌شاءالله.
🔰 دادستان نظامی استان چهارمحال و بختیاری از بند نظامیان 🔹 محسن اشرفی دادستان نظامی استان با حضور در بند نظامیان ضمن ملاقات چهره به چهره با محکومین و پاسخ به سوالات آنان دستور رسیدگی به درخواست ‌هایشان را صادر نمود. 🔹 در پایان این مقام قضایی به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج به مددجویان مرخصی اعطا نمود.
❇️ رئیس دادسرای نظامی ناحیه کاشان از کلانتری ۱۳ شهرستان کاشان ✅مجتبی نیکوکلام ندیم رئیس دادسرای نظامی ناحیه کاشان در راستای نظارت بر رعایت حقوق عامه و حفظ حقوق شهروندی ضمن بازدید از پرونده ها، دفاتر گزارش و بررسی روند اجرا دستورات قضایی، از زحمات فرمانده و کارکنان این مجموعه‌ تقدیر و بر لزوم برنامه ریزی و اشراف بر قانون برای مقابله با جرایم تاکید کرد.
📌 نمایشگاه بمناسبت در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان 🔸به همت روابط عمومی و پایگاه مقاومت بسیج شهید کاظمی سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان و بمناسبت فرا رسیدن نمایشگاه تبیین فرهنگ بسیج در سازمان بر پا و مورد بازدید کارکنان و مراجعه کنندگان قرار گرفت.
❇️ معاون مالی، اداری و پشتیبانی سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان شمالی ✳️ جلسه شورای اداری سازمان قضایی خراسان شمالی با حضور ناظمی، رئیس اداره استخدام و تأمین نیروی انسانی و خادمی کارشناس امور استخدام و اداره امور کارکنان نظامی از مهمانان مدعو سازمان قضایی نیروهای مسلح، برگزار شد. ✅ این نشست با هدف معرفی و ابلاغ حکم ارتقاء جایگاه شغلی سعید حسینی فخرآبادی از مدیر مالی _ اداری و پشتیبانی به معاون، تشکیل شد. در جریان این مراسم، ضمن ارائه حکم مسئولیت، مسائل مرتبط با بهینه‌ سازی امور اداری و نیروی انسانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ✅ پس از اتمام جلسه، ناظمی و خادمی با حضور در میان کارکنان سازمان، ضمن گفتگو با آنان، به رفع ابهامات، بررسی مشکلات جاری و پاسخگویی به سوالات تخصصی و اداری کارکنان پرداختند. ✅ این جلسه نشانگر عزم سازمان قضایی نیروهای مسلح در تقویت زیرساخت‌های اداری و پشتیبانی، بهبود تعاملات درون سازمانی و ارتقای خدمات به کارکنان و مخاطبان است. ✅ شایان ذکر است در پایان، احکام شغلی و ابلاغ ترفیع درجه دیگر کارکنان سازمان، کارنامه قضایی قضات دادگاه ها و دادسرا، اهداء و به مناسبت هفته بسیج، لوح تقدیر احدی از کارکنان به عنوان کارمند بسیجی نمونه تقدیم شد.
📌 سر زده دادستان نظامی استان سيستان و بلوچستان از کلانتری ۱۳ شهرستان زاهدان 🔹حسینعلی میر دادستان نظامی استان در راستای رعایت حقوق شهروندی از کلانتری ۱۳ زاهدان بازدید کرد. 🔹دادستان نظامی استان در جریان این بازدید اظهار داشت:مجموعه انتظامی کشور باید طوری رفتار کنند که در رسیدن به اهداف از جمله بهبود کیفیت خدمات و انجام وظایف، افزایش سطح اعتماد عمومی، افزایش سطح رضایتمندی از عملکرد پلیس و کاهش مراجعات مردمی، بیش از پیش موفق باشیم. 🔹میر افزود:پیشگیری از جرایم و رضایت مردم در مراجعات، وظیفه اصلی کلانتری‌هاست که رؤسا باید در این خصوص اقدامات مؤثر و مفیدی انجام دهند و در تحقق این مهم تلاش کنند. 🔹این مقام قضایی بیان کرد:افزایش میزان رضایتمندی مردم و اقتدار پلیس باعث می‌شود، امنیت و احساس آن در جامعه افزایش یابد. 🔹درادامه این بازدید تعدادی از پرونده‌های مفتوح در کلانتری توسط ایشان مورد بررسی قرار گرفت و دستورات مقتضی در این زمینه نیز صادر شد. 🔹در پایان حسینعلی میر به صورت چهره به چهره با متهم تحت نظرگاه گفتگو کرد.
📌 رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان سیستان و بلوچستان در مراسم تشییع پیکر شهید مدافع امنیت 🔹 ابوالفضل ماه گلی رئیس سازمان به همراه مسئولین استانی، نظامی و انتظامی و جمعی از مردم شهید پرور زاهدان در مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید والا مقام ولی الله زاهدی شرکت نمودند. 🔹شهید ولی الله زاهدی در مورخه 28 آبان سال جاری در شهرستان سراوان مورد تیراندازی تروریست‌ها قرار گرفته و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
📌 سرپرست ناحیه چابهار در افتتاحیه حوزه مقاومت بسیج حمزه سیدالشهدا 🔹مهدی قلی زاده در مراسم افتتاحیه حوزه مقاومت بسیج حمزه سیدالشهدا شرکت کرد. 🔹به‌مناسبت هفته بسیج آیین افتتاحیه حوزه مقاومت بسیج حمزه سید الشهدا و گردان ۱۰۸ امام حسین ناحیه کنارک با حضور مسئولین نظامی و انتظامی و جمعی از مردم افتتاح شد.
💠 نمایشگاه عکس به مناسبت هفته بسیج در سازمان قضایی نيروهای مسلح گیلان 💠به مناسبت هفته بسیج، نمایشگاه عکس با موضوع «بسیج، چشم انداز جهاد مقاومت» جهت استفاده همکاران و مراجعین، در سازمان قضایی نيروهای مسلح گیلان و با همکاری بنیاد شهید انقلاب اسلامی استان برپا شد.
☑️ کارگاه آگاه سازی حقوقی و قضایی در صنایع الکترونیک شیراز 🔴کارگاه آگاه سازی حقوقی و قضایی با حضور دکتر قوام کریمی رئیس سازمان قضایی فارس، در مجموعه حفاظت و اطلاعات صنایع الکترونیک شیراز برگزار شد. 🔵دکتر قوام کریمی‌ با اشاره به آیات و روایات، انسان را در معرض خطا،‌ اشتباه و نسیان دانست و از ضرورت نظارت افراد بر خود و وعده خداوند متعال بر ایجاد سکینه و آرامش در زندگی فرد با تقوا بیان کرد . 🔴وي هدف اقدامات سازمان قضایی نیروهای مسلح را نظارت و پیشگیری از وقوع تخلف دانست و گفت: هرگز به دنبال دخالت در امور نيستيم و هدف ما حفظ و پاسداری از نیروهای مسلح و در صورت بروز تخلف به حداقل رساندن آسیب‌های ناشی از این عمل خطا بر فرد و مجموعه نیروهای مسلح است. 🔵كريمي افزود: اعتقاد داریم در صورت شناسایی سریع تخلفات صورت گرفته و توقف آن در مراحل ابتدایی علاوه بر آن‌که مجموعه نیروهای مسلح بویژه مجموعه های وابسته به وزارت دفاع متحمل آسیب کمتری می‌شود، آسیب وارده بر فرد خاطی نیز کمتر خواهد بود. در پایان به سوالاتی که راجع به اصل ۲۵ مطرح شده، پاسخ داده شد.