eitaa logo
ارتباط با جامعه و صنعت
3.5هزار دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
584 ویدیو
124 فایل
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 جغرافیای سرطان در ایران 🔹نیمه نخست فوریه هر سال به ابتکار اتحادیه بین‌المللی کنترل سرطان، «روز جهانی سرطان» نامگذاری شده است. هدف از این اقدام گردهم‌ آوردن مبتلایان به سرطان و حمایت از آنان است. ـــــــــــ 🌐 مشروح خبر 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 فناوری جدید چین برای شناسایی زیردریایی‌های رادارگریز آمریکا 🔹این روش پیشگامانه که توسط محققان دانشگاه پلی‌تکنیک شمال غربی(NPU) در چین ابداع شده است، زیردریایی‌ها را با شناسایی میدان‌های مغناطیسی تولید شده توسط آنها شناسایی می‌کند. ـــــــــ #رادارگریز 🌐 مشروح خبر 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 ايران داراى سومين ذخاير نفتى جهان است 🔹بنابر آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا (US EIA)، ایران پس از ونزوئلا و عربستان سعودی دارای بزرگترین ذخایر نفتی جهان است. 🔹براساس آمار سال ۲۰۲۴ این نهاد، ونزوئلا با ۳۰۳.۸ میلیارد بشکه در جایگاه نخست، عربستان سعودی با ۲۵۸.۶ میلیارد بشکه در جایگاه دوم و ایران با ۲۰۸.۶ میلیارد بشکه در جایگاه سوم قرار دارند. 🔹همچنین کانادا با ۱۷۰.۳ میلیارد بشکه در جایگاه چهارم و عراق با ۱۴۵ میلیارد بشکه در جایگاه پنجم است. 🔹بنابر این آمار، روسیه با ۸۰ میلیارد بشکه در جایگاه هشتم، آمریکا با ۴۷.۱ میلیارد بشکه در جایگاه دهم و چین با ۲۶ میلیارد بشکه در جایگاه سیزدهم کشورهای دارای بزرگترین ذخایر نفتی قرار دارند. ـــــــــــ 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 ناوهای نظامی ایران به فناوری کشت عمودی مجهز می‌شوند 🔹الهام فتاحی‌فر مدیر کل دفتر امور گلخانه‌های وزارت جهاد کشاورری، در مراسم رونمایی از کارخانه گیاهی که امروز سه‌شنبه ۲۳ بهمن در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران در کرج برگزار شد، گفت: چالش‌هایی که در زمینه تغییر اقلیم، ناترازی انرژی و بهره‌وری آب در کشور با آن مواجه هستیم، از موضوعاتی کلیدی است که بخش کشاورزی با آن دست و پنجه نرم می‌کند و تمام برنامه‌ریزی‌ها و پروژه‌های پژوهشی در راستای رفع این چالش‌های اصلی است. ـــــــــــــ 🌐 مشروح خبر 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
433.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کاهش ۵۰ درصدی مصرف بتن و فولاد با کمک اوریگامی 🔹استحکام و یکپارچگی ساختاری بتن نه تنها در خواص مواد آن، بلکه در نحوه قالب‌گیری آن در حین ساخت نهفته است. یک دانشجوی معماری روشی هوشمندانه ابداع کرده است تا با استفاده از بتن و فولاد بسیار کمتر از حد معمول، طبقات طاقدار مستحکم و مستحکم بسازد و برای انجام این کار از اوریگامی الهام گرفته است. ــــــــ 🌐 مشروح خبر 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 تأمین نیروی فضاپیماها با آب! 🔹رانشگرهای پلاسمای مبتنی بر آب می‌توانند فضاپیماها را برای مأموریت‌های فضایی عمیق تامین کنند. این رانشگرهای WET با نیازهای کم‌انرژی (۵۰۰ تا ۱۰۰۰ وات) برای ماهواره‌های کوچک با توان محدود ایده‌آل هستند. یک تیم تحقیقاتی به رهبری محققان دانشگاه بولونیا در حال ساختن یک سیستم پیشران فضایی است که از «آب» به عنوان سوخت استفاده می‌کند. ـــــــــ 🌐 مشروح خبر 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 افزایش کارآیی انرژی خورشیدی با کمک برگ‌های مصنوعی 🔹پژوهشگران چینی یک نوع جدید از برگ مصنوعی را ابداع کرده‌اند که می‌تواند حرکت خورشید را مانند برگ‌های واقعی ردیابی کند. این برگ جدید که قادر به تولید برق و تقسیم مولکول‌های آب به هیدروژن و اکسیژن است، می‌تواند تولید سوخت را متحول کند. ــــــــــ 🌐 مشروح خبر 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
595.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور (سال 1403) 🔹طرح برگزیده دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان عنوان طرح: اعمال پوشش‌های پیشرفته فوق سخت بر روی سطوح تجهیزات شوتینگ در معرض سایش امور تغلیظ سرباره مجری: دکتر مهدی ملایی (عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان) کارفرما: شرکت ملی صنایع مس ــــــــ 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 «کتاب طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور (1403)» 🔷 دکتر صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان نموده‌اند: یکی از مسئولیت‌های اصلی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها شناسایی مسائل و مشکلات جامعه و مشارکت در رفع آن‌ها محسوب می‌شود. طبیعتاً این مسئولیت تنها از طریق تعامل و همکاری با صنایع و دستگاه‌های اجرایی قابل تحقق بوده و در این راستا لازم است طرح‌ها و پژوهش‌های مورد نیاز کشور تعریف و با اجرای آن‌ها بتوان به حل مسائل پرداخت. 🔷 کتاب طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۳ توسط دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف تدوین و منتشر شد. ـــــــــ 🌐 لینک دانلود کتاب 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا ⚙️ سایت دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف .
💢 مدارس فصلی حوزه آب و آب و فاضلاب وزارت نیرو 🔹مدرسه زمستانه حوزه آب کشور با موضوع فناوری‌های نمک‌زدایی 📍 محل برگزاری: مجموعه گردشگری پازارلند شهرستان کنگان استان بوشهر ☎️ جهت ارسال رزومه و ثبت نام: بله 09057121602 🕰️ فرصت ثبت نام: تا اول اسفندماه 1403 ـــــــ 📬 لینک کانال در بله 📬 لینک کانال در ایتا .
💢 چهار روز تا برگزاری ششمین رویداد الگوها و راهکارهای نوین 👇👇👇👇👇 از شما دعوت می گردد تا در ششمین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت شرکت نمایید. 🔹 زمان برگزاری رویداد ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ 🔹 ساعت ۹ الی ۱۲ 🔹 بصورت مجازی ؛ https://vc.sharif.edu/ch/msrt-uir 🚨 لطفا در گروه ها و کانال های مرتبط اطلاع رسانی گردد.