🔹در تاریخ ثبت خواهد شد که اصلاحطلبان در #خیانت به انقلاب در دهه ۹۰ تنها نبودند؛
#برجام، عامل نابودی عزت و اقتصاد کشور در مجلس تماما اصولگرای نهم تصویب شد.
و #FATF، عامل نابودی استقلال و امنیت کشور در مجلس با اکثریت اصولگرای دهم تصویب شد.
دیر یا زود خون شهدا یقهتان را خواهد گرفت!
t.co/uIAd2r1NBQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹امام مقتدر و مظلوممان یک هفته پیش از انتخابات مجلس دهم: مجلسِ مرعوب غرب، مجلسِ #مرعوب_آمریکا، مجلسِ دنبالهروی جریان اشرافیگری مملکت را بدبخت میکند!
الان میشه گفت "کما اینکه کردند..."
#خیانت_FATF
t.co/1CkQU6Yqrz
⭕️در 9دی 332 ام می خوانید:
⚠️ دومین بیست دقیقه سیاه مجلس؟
🔹تصویب لایحه «الحاق به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم» یعنی رأی به تشدید تحریمها علیه مردم
🔸بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (TF) که چهارمین لایحه درخواستی کارگروه ویژه اقدام مالی FATF از ایران است، در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد و به زودی مورد بررسی خواهد گرفت. با توجه به عواقب جبران ناپذیر الحاق به این کنوانسیون، بسیاری از دلسوزان نسبت به تصویب این لایحه هشدار داده اند که همین هشدارها موجب شده تصویب آن علی رغم فشار دولت و خواست رئیس مجلس تا کنون به تعویق بیفتد.
🔸اما اخبار نگران کننده ای که این روزها به گوش می رسد گویای آن است که احتمال رخ دادن اتفاقاتی مشابه آنچه درباره تصویب بیست دقیقه ای برجام در مجلس نهم رخ داد اصلا دور از انتظار نیست؛ وقتی علی رغم تصریح علنی رهبر انقلاب مبنی بر مخالفت با این لوایح در خردادماه، برخی نمایندگان و رئیس مجلس اکنون از عدم مخالفت رهبری سخن می گویند و دست به تحریف بیانات ایشان زده اند، تکرار بیست دقیقه سیاه مجلس نباید دور از انتظار باشد.
🔸حامیان همکاری گسترده ایران با FATF بخصوص مقامات دولتی اعتقاد دارند در صورت تصویب این لایحه یا به عبارت دقیقتر اجرای کامل برنامه اقدام FATF، ایران از لیست سیاه این نهاد بینالدولی خارج میشود و شاهد برطرف شدن مشکلات کشورمان در ارتباط با بانکهای خارجی و کاهش نرخ ارز خواهیم بود. نکات زیر درباره چنین دیدگاهی درباره آثار تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون TF مطرح است:
🔰الف- لیست سیاه: هیچ ضمانتی برای خروج ایران از لیست سیاه FATF بعد از اجرای بندهای باقی مانده برنامه اقدام بخصوص تصویب این لایحه وجود ندارد زیرا در هیچ کدام از بیانیههای این نهاد بین الدولی بیان نشده است که ایران بعد از اجرای کامل برنامه اقدام از لیست سیاه خارج میشود بلکه گفته شده برای بررسی وضعیت، پرونده ایران به مجمع عمومی ارجاع می شود و تازه اگر ایران همه مفاد اکشن پلن FATF را هم اجرا کند آنگاه بحث قدم بعدی (Next Step) مطرح میگردد؛ همین!
🔸از سوی دیگر، نظام تصمیم گیری در FATF به صورت اجماعی است و در نتیجه، خروج ایران از حالت اقدام متقابل یا همان لیست سیاه، نیاز به اجماع اعضای مجمع عمومی دارد. از آنجایی که آمریکا در این مجمع عضویت دارد و اسرائیل و عربستان هم از مجمع آتی عضو آن خواهند شد، عملا احتمال خروج ایران از لیست سیاه FATF بسیار اندک و نزدیک به صفر است زیرا نیاز به رای مثبت همزمان این سه کشور دارد.
🔰ب- نرخ ارز: در حالی ادعای کاهش نرخ ارز در صورت تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون TF مطرح میشود که باید منتظر افزایش نرخ ارز در صورت تصویب این لایحه باشیم زیرا به دقیق تر شدن تحریم های آمریکا می انجامد. به عبارت دقیقتر بخاطر اجرای استانداردهای FATF در ایران، اطلاعات اقتصادی کشور به خارج منتقل خواهد شد و در نتیجه، امکان شناسایی و تحریم راحتتر شرکتها و نهادها برای آمریکا فراهم می گردد. با افزایش تعداد افراد و نهادهای ایرانی داخل لیست تحریمهای آمریکا (SDN)، ریسک همکاری با ایران برای بانکهای خارجی افزایش مییابد و در نتیجه، همکاریهای بانکی آنها با کشورمان کمتر میشود و دسترسی دولت به منابع ارزی محدودتر خواهد شد و نهایتا شاهد افزایش نرخ دلار خواهیم بود.
🔰ج- مشکلات بانکی: بیش از دو سال از پذیرش برنامه اقدام 41 بندی FATF توسط دولت و تعلیق وضعیت اقدام متقابل توسط FATF میگذرد و ایران بخش اعظم این برنامه اقدام را اجرا کرده به گونه ای که طبق بیانیه این نهاد بین الدولی، صرفا اجرای 9 بند از این برنامه باقی مانده است. با این وجود، محدودیتهای بانکی همچنان برقرار است
🔸لازم به توضیح است برای بانک های خارجی، تحریمهای آمریکا به شدت مهمتر از لیست سیاه FATF هستند زیرا جرائم ناشی از نقض تحریمهای آمریکا به مراتب بیشتر از جرائم ناشی از نقض استانداردهای FATFهستند. در نتیجه، هراس این بانک ها از تحریمهای آمریکا به شدت بیشتر از هراس آنها از FATF است....
🔸در مجموع باید گفت تصویب این لایحه به اجرای موثرتر تحریمهای آمریکا کمک شایانی می کند. در نتیجه، ضرورت دارد مجلس از تصویب این لایحه خودداری کند. رئیس FATF اخیرا در جلسه استماع سنا به صراحت گفته است: «می خواهیم تحریمها علیه ایران را از طریق FATF اعمال کنیم!»
✍متن کامل را در صفحه اقتصاد نه دی 332 ام بخوانید.
⭕️حجتالاسلام رسایی در تجمع خودتحریمی ممنوع در شهر قم مطرح کرد .
تلاش برخی برای تحریف مواضع صریح رهبری در مورد «FATF»/نشست غیرعلنی مجلس فردا صبح برگزار می شود.
نماینده سابق مجلس گفت: مواضع صریح و علنی رهبری برخلاف «FATF» است اما برخی تلاش میکنند تا موضوع را به صورت دیگری جلوه دهند و در این راستا نیز فردا صبح ساعت هفت جلسه غیرعلنی است تا با الفاظ مختلف رأیهای نمایندگان را به سمت اهداف خود سوق دهند.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجتالاسلام والمسلمین حمید رسایی دیشب در نشست بصیرتی که با عنوان «خود تحریمی ممنوع» در مسجد امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: برجام به یک فرزند ناقصالخلقه و نامشروع تبدیل شده است که رئیس جمهور هم حاضر نیست از آن تعریف کند؛ این تجمعها نیز تاثیرگذار بسیاری دارد چراکه ما دیگر مدعی هستیم و جایگاه مسؤولان نیز بهخوبی مشخص است.
وی اضافه کرد: اکنون رئیس و نمایندگان مجلس زیر ذرهبین هستند و باید پاسخگوی علما و مردم باشند چراکه تهدیدهای «FATF» به نمایندگان و رئیس مجلس گوشزد شده است.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: مراجع تابع شرایط و احساسات نیستند و در زمان نیاز حرف خود را میزنند اما مردم باید در بزنگاهها به عملکرد مسؤولان نمره دهند نه اینکه ما خون دل بخوریم و بعد نمایندگان کار خود را انجام دهند.
وی تصریح کرد: برخی برای فردا برنامه دارند اما نمایندگان باید توجه داشته باشند و بازی را تغییر دهند؛ در برجام نیز این موضوع القا میشد که همه مشکلات کشور با برجام رفع میشود و اکنون نیز گفته میشود که با «FATF» همه مشکلات رفع میشود.
رسایی خاطرنشان کرد: در گذشته برجام و اکنون متن «FATF» محرمانه است و پذیرفتههای طیبنیا علنی نشده درحالیکه اگر بندهای مختلف این قرارداد مطرح شود مردم متوجه میشوند که برخی درحال دروغ گفتن هستند، باید مشخص شود که کدام افراد از شفافیت هراسان هستند.
وی مطرح کرد: مواضع صریح و علنی رهبری برخلاف «FATF» است اما برخی تلاش میکنند تا موضوع را به صورت دیگری جلوه دهند و در این راستا نیز فردا صبح ساعت هفت جلسه غیرعلنی است تا با الفاظ مختلف رأیهای نمایندگان را به سمت اهداف خود سوق دهند.
نماینده سابق مجلس گفت: هر چند رهبر انقلاب اسلامی موضوع بررسی قرارداد «FATF» در شورای امنیت ملی را مطرح کردند و رئیس مجلس و رئیس جمهور نیز اعضای این شورا هستند اما تاکنون این قرارداد در شورای عالی امنیت ملی مورد بررسی قرار نگرفته است.
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️مخالفان CFT در مجلس از هیچ کاری دریغ نکردند؛ از جمله یک نماینده لایحه را پاره و به سمت لاریجانی پرتاب کرد.
#خیانت_لاریجانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️طیب نیا سال 94 رفت و 40 بند FATF را پذیرفت!
"نقوی حسینی" خطاب به ظریف:
برجام چه دستاوردی برای کشور داشت؟
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️حاجی دلیگانی: کسانی که دم از شفافیت میزنید، چرا جرأت نکردید به رسانهها بیایید؟
دلیل عجیب دولتیها برای پیوستن به FATF: راحتتر بودن اروپاییها!!!
⭕️ برخی از نمایندگان مجلس برای ماست مالی کار غلطی که میخواهند انجام دهند به حرفهای غیرواقعی و دروغ رو می آورند. مثلا آقای جعفرزاده ایمن آبادی گفته که لبنان با پیوستن به اف ای تی اف هیچ مشکلی برای حزب الله لبنان ایجاد نکرده است.
🔺این حرف چند دروغ در خود دارد:
🔸۱- لبنان عضو اف ای تی اف نیست.
🔸۲- لبنان عضو کنوانسیون تی اف (مبارزه با تامین مالی تروریسم) هست.
🔸۳- لبنان همکاری جدی با اف ای تی اف دارد.
🔸۴- نظام بانکی لبنان حزب الله لبنان را به طور کامل تحریم کرده است.
🔸فقط کافی است گزارش منتشر شده در سال ۹۵ در خبرگزاری فارس را مطالعه کنید.
بخشهایی از این گزارش با عنوان *بیانیه «اتحادیه بانکهای لبنان» در حمایت از اعمال تحریمهای آمریکا علیه حزبالله*
به گزارش وبگاه خبری شبکه «البیسی» لبنان، این اتحادیه با ابراز خرسندی از *اجرای قوانین چهارگانه مالی*، آن را نشانه پیشرفت لبنان در زمینه مالی و بانکی دانست.
🔸به گفته این اتحادیه، *پارلمان لبنان این چهار قانون را در راستای انسجام و هماهنگی با قوانین بینالمللی بانکی تصویب کرده است.*
🔸این اتحادیه با صدور بیانیهای تاکید کرد که پایبندی بانکهای لبنان به قوانین این کشور و درخواستهای جهانی از جمله اجرای تحریمها از اولویات حمایت از منافع لبنان است.
🔸هفته گذشته، «ریاض سلامه»، رئیس بانک مرکزی لبنان، همسو با سیاست آمریکا در تشدید فشار بر «حزب الله» بخشنامهای در خصوص نحوه تعامل با قانون آمریکایی تحریم حزبالله صادر کرد
🔺*این بخشنامه با استناد به آنچه آن را قانون مبارزه با پولشویی و حمایت مالی تروریسم مصوب 24/11/2015 نامیده شده،* دستور لازم در زمینه جلوگیری از فعالیتهای مالی و داد و ستد تجاری حزب الله، از جمله بستن حسابها و ممانعت از افتتاح حسابهای جدید بانکی را صادر کرده است.
https://www.farsnews.com/news/13950225001440
در 9دی 332 ام می خوانید:
💠 آخوندی؛ عامل رکود و گرانی مسکن
🔹گزارش 9دی از وضعیت بخش مسکن در 5 سال اخیر
🔸گزارشهای آماری دولت، از اوضاع نامناسب بخش مسکن در کشور حکایت دارد؛ به طوری که سقوط سرمایهگذاری بخش خصوصی در این بخش، موجب کاهش شدید تولید مسکن شده است. تولید مسکن که در اواخر دولت دهم با طرح مسکن مهر اوج گرفته بود، در دولت فعلی به علت کنار گذاشتن این طرح و اعتقاد مسئولان وزارت راه به عدم لزوم مداخله دولت در بازار ساختوساز، با افت شدید مواجه شد. آثار سوء کاهش تولید مسکن به تدریج در حال نمایان شدن است و قیمتها را صعودی کرده است.
🔸بر اساس گزارش مرکز آمار قیمت مسکن در تهران به عنوان شاخص قیمت مسکن در کشور، در 5 سال اخیر حدوداً دو برابر شده است. بانک مرکزی، گرانی مسکن را بالاتر از گزارش مرکز آمار اعلام کرده است. طبق گزارش بانک مرکزی، قیمت مسکن از ابتدای سال 1393 تاکنون 2.2 برابر شده است. با کاهش تولید مسکن و ادامه فشار تقاضا در بازار، قیمت مسکن به شدت افزایشی شده به طوری که در ماههای اخیر روند گرانی مسکن ماه به ماه بیشتر شده است.
🔸تولید مسکن در کشور توسط بخش خصوصی در 5 سال اخیر سال به سال کمتر شده به طوری که نسبت به پایان دولت دهم، کمتر از نصف شده است. تعداد واحدهای مسکونی تکمیل شده توسط بخش خصوصی در مناطق شهری کشور در دولت دهم به علت اجرای طرح مسکن مهر به بالاترین سطح تاریخ کشور رسید. در سال 1392 اوج تکمیل واحدهای مسکونی رقم خورد که نتیجه رونق ساخت مسکن مهر بود اما از آن پس روند نزولی تولید مسکن شروع شد.
🔸رکود فقط شامل بخش تولید مسکن در کشور نبود، بلکه به طور کلی وضعیت ساختوساز در کشور در 5 سال اخیر بیمارگونه بوده است. ساختوساز در کشور (تولید ساختمان اعم از مسکونی و غیرمسکونی) در 5 سال اخیر کمتر از نصف شده است.
🔰فرار بخش خصوصی از بخش مسکن
🔸سیاستهای نادرستی که در 5 سال اخیر در وزارت راه اتخاذ شد، موجب فرار بیسابقه بخش خصوصی از صنعت ساختوساز شده است. بر اساس آمارهای بانک مرکزی، تعداد ساختمانهای شروعشده توسط بخش خصوصی در 3 سال گذشته گویای پایینترین سطح حضور بخش خصوصی در ساختوساز است. این وضعیت فقط در دو سال پایانی دفاع مقدس تکرار شد که ناشی از شرایط جنگی کشور بود.
🔸نکته مهم آن است که همه این آمارهای نگرانکننده جلوی روی دولتمردان قرار دارد اما با اینکه وزارت راه و شهرسازی هیچ قصدی در تغییر سیاستهای خود ندارد، مسئولان ارشد دولت همچنان نسبت به این وضعیت، بیتفاوت هستند.
🔰دو صد گفته چو نیم کردار نیست
🔸وقتی پای عملکرد وزرا از نگاه خودشان یا روابط عمومی دستگاههایشان مینشینی گویی هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد و همه اوضاع بر وفق مراد مردم است. عباس آخوندی از جمله دولتمردانی است که معتقد است اقتصاد باید به صورت آزاد اداره شود تا بخش خصوصی به صورت فعال خودش نشان دهد اما در طول 5 سال فعالیت آخوندی در وزارت راه و شهرسازی اقبال بخش خصوصی به ساختوساز به شدت کاهش پیدا کرد.
🔸زمانی که عباس آخوندی در سال 92 به عنوان وزیر راه و شهرسازی معرفی شد برخی کارشناسان معتقد بودند وی به دلیل پیشینه و سابقهای که از وزارت مسکن و شهرسازی داشت بهترین گزینه برای این وزارتخانه است اما همان کارشناسان اکنون حرف خود را پس گرفتند و میگویند فکر نمیکردند که آقای آخوندی در زمینه اجرا تا این حد تغییر کرده باشد.
🔸مدتی است این وزیر کابینه دولت دوازدهم با حواشی زیادی همراه شده و بیشتر در مورد مباحثی اظهارنظر میکند که خیلی به حوزه کاری وزارت راه و شهرسازی مربوط نمیشود. به عنوان مثال در ابتدای هفته جاری در یک همایش مربوط به مسکن صحبتهایی در مورد FATF بیان کرده و انتقاد کرده که چرا دولت یازدهم زودتر به این گروه پاسخ مثبت نداده است. آخوندی همچنین اظهار کرده برخی کارهای انقلابی هزینهزا است.
🔰نمره وزارت راه و شهرسازی در تولید مسکن: صفر
🔸دکتر مجتبی بیگدلی، رئیس کانون انبوهسازان مسکن درباره عملکرد وزیر راه و شهرسازی میگوید: آقای آخوندی متاسفانه در طول پنج سال گذشته در حوزههای استراتژیک کشور مانند مسکن عملکرد قابل دفاعی ندارد و بیشتر تسلیم آمار سازیها شد.
اگر آقای آخوندی قصد تولید مسکن را داشت میتوانست عملکرد بهتری نسبت به آقای نیکزاد داشته باشد اما متاسفانه به علت رویکردهای غلط و لجبازی با دولت قبل که کارنامه بسیار قابل قبولی در زمینه تولید مسکن داشت، همه طرحهای عمرانی به خواب زمستانی فرو رفت و هیچ اقدامی برای تولید مسکن صورت نگرفت.
✍متن کامل این گزارش را در صفحه اقتصاد نه دی 332 ام بخوانید.