فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تایم لپس دیدنی از آسمان کربلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
استاد #رائفی_پور :
🔺یه "علی" رو تو کربلا ویژه زدن...
👈من میترسم معنی لفظی اربااربا رو بگم
اینکه #عاشورای_88 هلهله کردید و خیمه آتش زدید، بلاهتی بود که پیش از شما فقط یزید کرده بود. نیاز به شجاعت ویژه نداشت، نیاز به خریت ویژه داشت...
#فتنه88
#عاشورای_حسینی_تسلیت_باد
#دشمت_کشت_ولی_نام_تو_خاموش_نشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاه کنید این مزدوران و مواجب بگیران نهادهای بدنام آمریکایی چگونه طالب ویرانی ما و آغاز جنگ علیه ایران اند
🔹مریم معمار صادقی مدیر #آموزشکده_توانا وقیحانه جنگ و خونریزی را در سوریه و ایران توجیه میکند
#شمر_زمانه_را_بشناس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
📝 « امام حسین علیه السلام در انجیل »
استاد علی اکبر #رائفی_پور
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
نگاه کنید این مزدوران و مواجب بگیران نهادهای بدنام آمریکایی چگونه طالب ویرانی ما و آغاز جنگ علیه ای
▪️مدیر #آموزشکده_توانا، مریم معمارصادقی، ضمن افتخار به دریافت بودجه از آمریکا میگوید برای رسیدن به صلح، باید آماده #بمباران شد و حتی دعوت به بمباران شدن کرد!
... و چه خوب حکایت پر شدن بطون یزیدیان از مال حرام را در #شب_عاشورا زنده کرد!
✍ سیاوش آقاجانی
#شمر_زمانه_را_بشناس
🔴 زنان چهره شهر را تغییر دادند...
🚩دسته بزرگ عزاداری روز #عاشورا _ محرم 97
📍هیات میثاق با شهدا، دانشگاه امام صادق (علیهالسلام)
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
🏴امام خمینی: همانطوری که #سیدالشهدا در مقابل آن همه جمعیت قیام کرد تا شهید شد، ماهم برای #شهادت حاضریم
📌 دریافت فایل باکیفیت طرح 👇
🌐 http://yon.ir/kf3fU
✅ @EMAM_COM
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
🔰 اقتدای ملت ایران به سیدالشهداء
🔻سید الشهدا به همه آموخت که در مقابل ظلم چه باید کرد
📍امام خمینی(ره): ملت ما از طفل شش ماهه تا پیرمرد هشتاد ساله را در راه خدا فدا کرد و این اقتدا به بزرگمرد تاریخ، حضرت #سیدالشهدا(ع) است.
📍حضرت سید الشهدا(ع) به همه آموخت که در مقابل ظلم، در مقابل ستم، در مقابل حکومت جائر چه باید کرد. با اینکه از اول میدانست که در این راه که میرود، راهی است که باید همه اصحاب خودش و خانواده خودش را فدا کند و این عزیزان اسلام را برای #اسلام قربانی کند، لکن عاقبتش را هم میدانست. ۲۵مهر۶۱
📌 مجموعه #گزیده_موضوعی محرم و عاشورا 👇
🌐 http://yon.ir/bv2yd
✅ @EMAM_COM
هدایت شده از حمید رسایی (نماینده مجلس)
رسایی_عملیات نفوذیهای صدر اسلام.mp3
22.9M
🏴 #منبرهای_محرم
🔊 سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی
📚 موضوع : نقش نفوذیها در عاشورای حسینی
3⃣ جلسه سوم
📘 عمليات نفوذیها در صدر اسلام
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از KHAMENEI.IR
شهیدی که زیر آفتاب مانده بود
◾ رهبرانقلاب: در یکی از همین روزهایی که ما در خطوط جبهه حرکت میکردیم، یک نقطهای بود که قبلا دشمن متصرف شده بود، بعد نیروهای ما رفته بودند آنجا را مجددا تصرف کرده بودند، بنده داشتم از این خطوط بازدید میکردم و به یگانها و به سنگرها و به این بچههای عزیز رزمندهمان سر میزدم، یک وقت دیدم یکی دو تا از برادران همراه من خیلی ناراحت، شتابان، عرقریزان، آشفته، آمدند پیش من و من را جدا کردند از کسانی که داشتند به من گزارش میدادند که یک جملهای بگویم، دیدم که اینها ناراحتند گفتم چیه؟ گفتند که بله ما داشتیم توی این منطقه میگشتیم، یک وقت چشممان افتاده به جسد یک شهیدی که چند روز است این شهید بدنش در زیر آفتاب اینجا باقی مانده.
▫️ من به شدت منقلب شدم و ناراحت شدم و به آن برادرانی که مسؤول بودند در آن خط و در آن منطقه، گفتم سریعا این مسأله را دنبال کنید، جسد این شهید را بیاورید و جسد شهدای دیگر را هم که در این منطقه ممکن است باشند جمع کنید.
▫️ اما در همان حال در دلم گفتم قربان جسد پاره پارهات یا اباعبدالله، اینجا انسان میفهمد که به زینب کبری چقدر سخت گذشت، آن وقتی که خودش را روی نعش عریان برادرش انداخت، و با آن صدای حزین، با آن آهنگ بیاختیار، کلمات را در فضا پراکند و در تاریخ گذاشت فریاد زد «بأبی المظلوم حتی قضی، بأبی العطشان حتی مضی» پدرم قربان آن کسی که تا آن لحظهی آخر تشنه ماند و تشنهلب جان داد. ۶۷/۶/۴
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
👈 تقیه به معنای جهاد پنهانی برای رسیدن به مقصود است
◾ تقیه بهمعنای کار نکردن نیست بلکه بهمعنای کارکردن، منتها کار موفّقیتآمیز کردن است. تقیه بهمعنای بهطرف مقصد راه پیمودن است، منتها در صورتی که کوه وجود داشته باشد از داخل کانال رفتن یا از راه انحرافی رفتن است.
▫️ در روایتی امام(علیهالسلام) میگوید «وَ الْمُؤْمِنُ مُجَاهِدٌ»؛ «مؤمن آن کسی است که مجاهد باشد.»؛ «لِأَنَّهُ يُجَاهِدُ أَعْدَاءَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ فِي دَوْلَةِ الْبَاطِلِ بِالتَّقِيَّةِ وَ فِي دَوْلَةِ الْحَقِّ بِالسَّيْفِ.». مؤمن درهرحالی جهاد میکند، هرگز جهاد را ترک نمیکند، نهایت اگر دولت حق بر سر کار بود، اگر امیرالمؤمنین علی(علیهالسّلام) بر سر کار بود، جهاد میکند، در کنار امام میرود به جنگ و با دشمنان حق و دشمنان علی (علیهالسّلام) جهاد میکند، اگر دولت حقّی بر سر کار نبود، همین جهاد را میکند امّا با تقیه، یعنی پنهان.
◾ پس در معنای تقیه معنای جهاد گنجانده شده و من تعجّب میکنم چگونه کسانی تصوّر میکنند که روایت تقیه ضدّ روایت جهاد است یا ضدّ روایت عمل ائمّه (علیهمالسّلام) است.
▫️ تقیه استثنائی نیست، تقیه را اگر ترک عمل دانستیم استثنائی است، اما تقیه که ترک عمل نیست، تقیه عمل است، منتها به شکل دیگر.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۳۵۸-۳۶۰ | سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، روزانه بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر شد.
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| آه از غروبی که سرم رو نیزهها میره
چشمم به سوی خیمهها و قلب من پر آه...
◾ بخشی از روضهخوانی آقای میثم مطیعی در شب عاشورا در حسینیه امام خمینی(ره). ۹۷/۶/۲۸
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ| پرده آخر
▫️ تصویرسازیهای نمادین واقعه عاشورا
➕ ذکر مصائب حضرتزینبکبری سلاماللهعلیها در عصر عاشورا از زبان رهبرانقلاب اسلامی
🏴 @khamenei_ir
🔹حمایت چندباره پرویز اسماعیلی از موسویان، #جاسوس هستهای جالب است! البته نه از منظر معاونتِ دفتر #روحانی که به آن واسطه حمایت از خائنین و جاسوسان طبیعی است بلکه از منظر سخنگوییِ ستاد #قالیباف که به این واسطه از هیچ تلاشی برای وحدت ساختگی اصولگرایان و کنار زدن جلیلی فروگذار نکرده!
t.co/9vOIayLzyt
💠 مقتل سیدالشهداء / 1️⃣
🔷 آن گاه حسين عليه السلام، دشمن را به نبردِ تن به تن فرا خواند و همه كسانى را كه به جنگش مى آمدند، از ميان بر مى داشت تا آن جا كه تعداد فراوانى از آنها را كُشت و در اين حال، مى فرمود:
«مرگ، از ننگ، بهتر است
و ننگ، از ورود به آتش».
يكى از راويان مى گويد: به خدا سوگند، تا كنون شكست خورده اى را نديده بودم كه فرزندان و خاندان و يارانش كشته شده باشند؛ امّا اين گونه استوار و پُردل مانده باشد. پيادگان، بر او يورش مى بُردند و او هم بر آنان، يورش مى بُرد و آنان، مانند فرار بُزها به هنگام حمله گرگ، از هم شكافته مى شدند.
او بر آنان، حمله مى بُرد و در حالى كه آنان، بالغ بر سى هزار نفر بودند، از پيشِ پاى او، مانند ملخ هاى پراكنده، مى گريختند و او، دوباره به جاى خويش، باز مى گشت و مى گفت: «هيچ نيرو و توانى، جز از جانب خداوندِ والامرتبه بزرگ، نيست».
🔻 لهوف ، سید ابن طاووس ، ص 170
🔷 آن گاه، حسين عليه السلام [دشمن را] به نبرد تن به تن، فرا خواند و همه قهرمانانى را كه به جنگ او مى آمدند، مى كُشت تا آن كه تعداد فراوانى را از آنها كُشت.
شمر بن ذى الجوشن كه خدا لعنتش كند، پيشاپيش دسته بزرگى، جلو آمد. حسين عليه السلام با همه آنها جنگيد و آنها نيز با او جنگيدند ... آن گاه حسين عليه السلام، مانند شير شرزه به آنها حمله بُرد و در پىِ كسى نمى رفت، جز آن كه او را با ضربه شمشيرش به زمين مى انداخت. تيرها از هر سو به طرف او مى آمدند و به گلو و سينه او مى خوردند، و او مى فرمود: «اى امّت بدكار! پس از محمّد، چه بد كرديد در حقّ امّت و خاندانش. هان! شما پس از من، ديگر از كشتن هيچ بنده اى از بندگان خدا، هراس نخواهيد داشت؛ بلكه چون مرا كُشتيد، كشتن هر كس ديگرى بر شما گران نخواهد بود و به خدا سوگند، اميد مى برم كه خدا، مرا با خوارى شما، گرامى بدارد و انتقام مرا از شما به گونه اى كه نمى دانيد، بگيرد».
حُصَين بن نُمَير سَكونى، بر حسين عليه السلام بانگ زد: اى پسر فاطمه! خدا، چگونه انتقام تو را از ما مى گيرد؟
حسين عليه السلام فرمود: «ميانتان، ترس و درگيرى مى اندازد و خونتان را [به دست خودتان] مى ريزد و آن گاه، عذاب را بر شما سرازير مى كند».
🔻 الفتوح ، ج 5 ، ص 117 ؛ مقتل الحسين عليه السلام للخوارزمي، ج 2 ، ص 34
🔷 سپس، نبرد را متوجّه حسين عليه السلام كردند و او را از فراوانىِ زخم ها و ضربه ها، مانند تكّه گوشتى كردند. امام عليه السلام، آبى براى نوشيدن مى جوييد و نمى يافت و 72 زخم، برداشته بود.
🔻 مثير الأحزان ، ص 73
🔷 تشنگى حسين عليه السلام، شديد شد و او را از آب، باز داشتند. آب قابل نوشيدنى برايش فراهم شد. رفت تا آن را بياشامد كه حُصَين بن تميم، تيرى به گلويش زد، و آب، خون شد ....
🔻 أخبار الدول وآثار الاول ، ج 1 ، ص 322
🔷 هنگامى كه شمر بن ذى الجوشن، شجاعت حسين عليه السلام را ديد، سواران را فرا خواند و در پشتِ پيادگان قرار گرفتند و به تيراندازان، فرمانِ تير داد. آنان، او را تيرباران كردند و از فراوانىِ تيرها، مانند خارپشت شده بود. امام عليه السلام، عقب كشيد و آنان در برابرش موضع گرفتند.
🔻 الإرشاد ، شیخ مفید ، ج 2 ، ص 111
💠 مقتل سیدالشهداء / 2️⃣
🔷 هرگاه حسين عليه السلام، به تنهايى به سوى فراتْ يورش مى بُرد، به او حمله مى كردند تا او را از [رسيدن به] آب، باز بدارند. آن گاه، مردى از آنان كه كنيه اش ابو حُتوف جُعْفى بود، تيرى انداخت و بر پيشانى حسين عليه السلام نشست. حسين عليه السلام، تير را كَنْد و آن را انداخت. خون بر صورت و محاسنش، سرازير شد.
سپس حسين عليه السلام گفت: «خدايا! تو مى بينى كه من از دست اين بندگان نافرمان و طغيانگرت، در چه حالى هستم. خدايا! يكْ يكِ آنان را به شمار آور و جدا از هم و متفرّق، هلاكشان ساز و هيچ يك از آنان را بر روى زمين، باقى مگذار و هرگز، آنان را ميامرز!».
🔻 الفتوح ، ج 5 ، ص 117 ؛ مقتل الحسين عليه السلام للخوارزمي ، ج 2 ،ص 34
🔷 به نقل از مُسلم بن رِباح، غلام آزاد شده على بن ابى طالب عليه السلام: روز شهادت حسين بن على عليه السلام، با او بودم. تيرهايى به صورتش اصابت كرده بود. به من فرمود: «اى مُسلم! دستت را زير خون ها بگير».
گرفتم. چون [دستهايم از خون] پُر شدند، فرمود: «آنها را در دستم بريز».
آنها را در دستش ريختم. آنها را به سوى آسمان پاشيد و گفت: «خدايا! خون فرزند دختر پيامبرت را بستان».
قطره اى از آن خون، بر زمين نريخت.
🔻 تاريخ دمشق ، ج 14 ، ص 223 ؛ كفاية الطالب ، ص 431.
🔷 حسين عليه السلام كه بر اثر نبرد، كم توان شده بود، ايستاد و به استراحت پرداخت. همان هنگام كه ايستاده بود، سنگى آمد و به پيشانى اش خورد. خون از پيشانى اش، سرازير شد. پارچه اى را گرفت تا خون از پيشانى اش پاك كند كه تيرى با پيكانِ سه شاخه آهنين و مسموم آمد و در [ناحیه] قلبش نشست.
حسين عليه السلام گفت: «به نام خدا و يارى خدا، و بر دين پيامبر خدا!».
آن گاه، سرش را به سوى آسمان، بالا بُرد و گفت: «خداى من! تو مى دانى كه آنان، مردى را مى كُشند كه جز او، فرزند پيامبرى بر روى زمين نيست».
سپس، تير را گرفت و آن را از پشت خود، بيرون كشيد. خون، مانند ناودان، از آن سرازير شد. حسين عليه السلام، دستش را بر زخم نهاد و چون از خون پُر شد، آن را به آسمان پاشيد. قطره اى از آن، باز نگشت .... دوباره، دستش را بر زخم نهاد و چون [از خون] پُر شد، به سر و محاسنش كشيد و فرمود: «به خدا سوگند، اين گونه خواهم بود تا جدّم محمّد صلى الله عليه و آله را با خضاب خون، ديدار كنم و بگويم: «اى پيامبر خدا! فلانى و فلانى، مرا كُشتند».
🔻 مقتل الحسين عليه السلام للخوارزمي ، ج 2 ، ص 34؛ الملهوف ، ص 172
🔷 سنان بن انَس نَخَعى، تيرى به سوى حسين عليه السلام انداخت. تير، بر گلويش نشست. صالح بن وَهَب يَزَنى هم نيزه اى به پهلوى حسين عليه السلام زد. حسين عليه السلام از اسبش به زمين افتاد. سپس، راست نشست و تير را از گلويش بيرون كشيد. كفِ دستانش را كنار هم مى گرفت و هر گاه از خونش پُر مى شدند، آنها را به سر و صورتش مى ماليد و مى گفت: «اين گونه، خدايم را با خونم و با حقّ غصب شده ام، ديدار خواهم كرد».
🔻 الفتوح ، ج 5 ، ص 118.
🔷 به نقل از عبد اللّه بن عمّار: زينب عليها السلام، دختر فاطمه عليها السلام و خواهر حسين عليه السلام، بيرون آمد ... و اين گونه مى گفت: كاش آسمان، خراب مى شد و بر زمين مى افتاد!
عمر بن سعد، به حسين عليه السلام نزديك شده بود. زينب عليها السلام به او گفت: اى عمر بن سعد! آيا ابا عبد اللّه را مى كُشند و تو، نگاه مى كنى؟!
گويى اشك هاى عمر را مى بينم كه بر گونه ها و محاسنش روان است. آن گاه، عمر از او روى گردانْد.
🔻 تاريخ الطبري ، ج 5 ، ص 452 ؛ مقتل الحسين عليه السلام للخوارزمي ، ج 2 ، ص 35
🔷 به نقل از ابو مِخنَف: سپس شمر بن ذى الجوشن، با تنى چند (حدود ده تن از پيادگان سپاه كوفه)، پيشروى كردند و به سوى خيمه اى كه اثاث و خانواده حسين عليه السلام در آن بود، رفتند و ميان او و خيمه هايش، مانع شدند.
حسين عليه السلام فرمود: «واى بر شما! اگر دين نداريد و از روز معاد نمى هراسيد، دستِ كم در دنيايتان، آزاده و بزرگْ مَنش باشيد. خيمه و خانواده ام را از دستبُردِ اراذل و اوباشتان، دور بداريد».
ابن ذى الجوشن گفت: اين [حق] براى تو هست، اى پسر فاطمه!
🔻 تاريخ الطبري ، ج 5 ، ص 450 ؛ أنساب الأشراف ، ج 3 ، ص 407
💠 مقتل سیدالشهداء / 3️⃣
🔷 به نقل از حُمَيد بن مسلم: مردى از قبيله كِنْده به نام مالك بن نُسَير از بنى بَدّا، نزديك حسين عليه السلام آمد و با شمشير، چنان بر سرِ وى زد كه كلاه او را پاره كرد و به سرش رسيد و آن را خون انداخت و كلاه، پُر از خون شد.
حسين عليه السلام به او فرمود: «با آن [دستت] نخورى و ننوشى، و خدا، تو را با ستمكاران، محشور كند!».
حسين عليه السلام، آن كلاه را انداخت و سپس، كلاهى [ديگر] خواست و آن را به سر نهاد و عمامه بست؛ ولى درمانده و ناتوان شده بود. آن مرد كِنْدى، نزديك آمد و آن كلاه را كه از خَز بود، برداشت. هنگامى كه پس از آن بر همسرش، امّ عبد اللّه، دختر حُر و خواهر حسين بن حُرِّ بَدّى در آمد و كلاه را از خون شست، همسرش به او گفت: آيا لباس فرزند دختر پيامبر خدا صلى الله عليه و آله را به خانه ام مى آورى؟ آن را از من، دور كن!
يارانش هم گفته اند كه او، همواره نادار و بدحال بود تا مُرد.
🔻 تاريخ الطبري ، ج 5 ، ص 448 ؛ أنساب الأشراف ، ج 3 ، ص 408
🔷 شمر بن ذى الجوشن، سواران و پيادگانش را ندا داد و گفت: واى بر شما! مادرانتان، به عزايتان بنشينند! چه چيزى را از او، انتظار مى كشيد؟
سپس، از هر سو به امام عليه السلام، حمله شد. زُرْعة بن شريك، ضربه اى بر كف دست چپ امام عليه السلام زد و آن را قطع كرد. فردى ديگر از آنان، ضربه اى بر گردن امام عليه السلام زد كه با صورت، [از اسب] بر زمين افتاد. سِنان بن انَس هم با نيزه او را زد و به خاكش افكند و خولى بن يزيد اصبَحى كه خدا، لعنتش كند، بى درنگ، پياده شد تا سرش را قطع كند؛ امّا ترسيد و لرزيد [و نتوانست]، شمر به او گفت: خدا، بازوانت را بشكند! چرا مى لرزى؟
سپس خودِ شمر پياده شد و سرِ امام عليه السلام را بُريد و آن را به خولى بن يزيد داد و گفت: آن را براى امير عمر بن سعد ببر.
🔻 الإرشاد ، شیخ مفید ، ج 2 ، ص 112 ؛ روضة الواعظين ، ص 208
🔷 همچنين روايت شده كه شمر بن ذى الجوشن و سِنان بن انَس، در آخرين لحظه هاى زندگى حسين عليه السلام كه ديگر رمقى نداشت و از تشنگى، زبانش را [مىچرخاند]، نزد حسين عليه السلام آمدند و شمر، با پا به سينه او زد و گفت: اى پسر ابو تُراب! آيا تو ادّعا نمى كنى كه پدرت بر حوض پيامبر، ايستاده است و هر كه را دوست دارد، سيراب مى كند؟ پس شكيبايى كن تا اين كه آب را از دست او بگيرى!
سپس به سِنان بن انَس گفت: سرش را از پشت، جدا كن!
او گفت: به خدا سوگند، اين كار را نمى كنم، كه جدّش محمّد، طرفِ دعوايم خواهد بود.
شمر، از [اين سخن و تعلّل] او خشمگين شد. خود بر سينه حسين عليه السلام نشست و محاسنش را گرفت و تصميم به كُشتن او گرفت. حسين عليه السلام لبخندى زد و به او فرمود: «مرا مى كُشى؟ آيا نمى دانى من كيستم؟».
شمر گفت: تو را كاملًا مى شناسم. مادرت، فاطمه زهرا و پدرت، على مرتضى و جدّت، محمّدِ مصطفى و پشتيبانت، خداى بلندمرتبه والاست. تو را مى كُشم و هيچ باكى ندارم.
آن گاه، دوازده ضربه با شمشيرش به او زد و سپس، سر حسين عليه السلام را [از پيكر]، جدا كرد.
🔻 مقتل الحسين عليه السلام للخوارزمي ، ج 2 ، ص 36 ؛ بحار الأنوار ، ج 45 ، ص 56.
🔷 به نقل از بريد بن معاويه عِجْلى، از امام باقر عليه السلام: حسين بن على عليه السلام، شهيد شد و سيصد و بيست و چند زخم در او يافتند؛ زخم بر اثر نيزه و ضربه شمشير و اصابت تير.
همچنين روايت شده كه همه زخم ها در قسمت جلوى بدن او بود؛ زيرا او، پشت به دشمن نمى كرد و نمى گريخت.
🔻 الأمالي للصدوق ، ص 228 ، ح 240 ؛ روضة الواعظين ، ص 209 ؛ المناقب لابن شهرآشوب ، ج 4 ، ص 110
🔷 اسب حسين عليه السلام، از دست دشمنان گريخت. پيش آمد و پيشانى اش را بر خون حسين عليه السلام نهاد و به تاختْ رفت تا به خيمه زنان رسيد. شيهه مى كشيد و سرش را به زمينِ جلوى خيمه مى كوفت.
هنگامى كه خواهران حسين عليه السلام و دختران و خانواده اش، كسى را روى اسب نديدند، صدا به ناله و ضجّه، بلند كردند و امّ كلثوم، دست بر فرق سرش نهاد و فرياد بر آورد: وا محمّدا! وا جدّا! وا نبيّا! وا ابا قاسما! وا عليّا! وا جعفرا! وا حمزتا! وا حَسَنا! اين، حسين است كه در صحراى كربلا، بر خاكْ افتاده است، سر از پُشتْ بريده و عمامه و رَدا، رُبوده!
سپس، از حال رفت.
🔻 مقتل الحسين عليه السلام للخوارزمي ، ج 2 ، ص 37 ؛ الفتوح ، ج 5 ، ص 119
⭕️ اینکه جبهه لندنی در معرکه نابرابر هجوم علیه شعائر ، هیچ واکنش مدافعانه ای ندارد و فقط بر ترویج قمه زنی اصرار می کند ، تقسیم کار هوشمندانه مهاجمان و معارضان شعائر را به وضوح می رساند.
مصطفی امینی خواه
روزنامه صبح امروز
#مسلمانان_حسین_را_کشتند
اگر در آن زمان روزنامه ها منتشر میشدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیرکل #حزب_الله_لبنان :
جمهوری اسلامی ایران در کنار کشورهای منطقه است و بخاطر سرنگونی تکفیریها در منطقه از سوی امریکا تحریم می شود.
🔹 ایران حامی مظلومان است.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🎥 دبیرکل #حزب_الله_لبنان : جمهوری اسلامی ایران در کنار کشورهای منطقه است و بخاطر سرنگونی تکفیریها در
⭕️ دبیرکل #حزب_الله_لبنان:
🔹آنچه امروز در یمن در جریان است، کربلای امروز است.
🔸والله در قیامت از سکوتشان در قبال یمن سوال خواهد شد.
🔹چند هفته بعد تحریمهای آمریکا علیه ایران اجرا میشود. همه ما میدانیم که دولت آمریکا پیگیرانه تلاش میکند تا کشورهای دیگر را ازخرید نفت ایران بازدارد.
🔸ایران ملتزم به دین و جمهوریت و استقلال و حاکمیت و آزادگیاش است. چون ایران در سطح رهبر، دولت، مسئولان و مردم هرگز نمیپذیرد که بنده آمریکا شود و کسی استقلال در تصمیمگیریاش را مصادره کند.
🔹ایران میخواهد کشوری مستقل و آقا و آزاد و کریم و عزیز باشد اما محاصره و تحریم میشود. چون ایران در کنار کشورهای منطقه میایستد و از حقوق آنان دفاع میکند و در مقابل طرحهای سلطهجویانه تکفیری میایستد، مورد هدف است.
🔸ایران در کنار فلسطین و مقابل اسرائیل و طرح آن ایستاده است، همانطور که در کنار لبنان ایستاده است تا خاک و سرزمینهای عربی آزاد شود.
🔹ایران اولین کشوری بود که به ندای عراقیها پاسخ داد وقتی که داعش تکفیری حمله کرد و مقدسات در خطر بود.
🔸جمهوری اسلامی ایران به مسائل مستضعفین پایبند است و این حق ایران بر گردن ماست که در کنارش باشیم.
🔸نصرالله: مقاومت موشک نقطهزن دارد.
🔹اسرائیل بداند هرکاری برای قطع مسیر [انتقال سلاح ایران به حزب الله از سوریه] بکند، [فایده ندارد] کار تمام شده. مقاومت موشکهای نقطه زن دارد واگر جنگی تحمیل شود اسرائیل سرنوشتی پیدا میکند که هرگز انتظارش را نداشته.
🔸وزیر جنگ اسرائیل میگوید، در جنگ ۱۹۷۳ در اسرائیل مینشستند و قهوه میخوردند و اخبار (جنگ) را از روزنامه دنبال میکردند اما امروز این مسئله تغییر کرده است. جبهه داخلی به یکی از جبهههای اصلی در جنگ آتی تبدیل شده است.
🔹دشمن میداند که نقاط ضعفش بر ما معلوم است همانطور که نقاط قوت ما را میداند. اخیرا وزیر جنگ اسرائیل گفت در خاورمیانه دو تغییر راهبردی رخ داده؛ اول، دشمنانان، موشکهایی دارند که نمیتوان جلوی آن را گرفت. دوم اینکه جبهه داخلی اسرائیل به جبهه اصلی جنگ آتی تبدیل شده است.
🔸ما به نقطه مهمی رسیدهایم، ما در موضع قدرت، پیروزی و بازدارندگی قرار داریم. ما روحیه، ارادده و حماسه همه اینها را از اتفاقات روز عاشورا در بیش از ۱۳۸۰ سال پیش گرفتهایم. بار دیگر بر تعهد خود به خط پیروزی خون بر شمشیر تأکید میکنیم.