eitaa logo
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
606 دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
10.3هزار ویدیو
525 فایل
‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌معاویه: قوی تر از ذوالفقار علی سراغ داری؟ عمروعاص: آری، جهل مردم ... ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ باردار کردن زنی که ۱۰ سال در کما بوده است ‼️ در یکی از بیمارستان های شهر فینیکس (آریزونا آمریکا) این خانوم توسط فردی باردار میشه، بچه کاملا حالش خوبه ولی خانومه هنوز تو کماست.. 🔺الحمدلله که چشم و دل شون سیره ..
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 🎥 چند دقیقه طوفانی #رسایی در مناظره با #زیباکلام 🔻چه کسانی پولشویی میکنند! 🔻پولشویی اصلی را ژنرال #زنگنه کرد. 🔻چرا ظریف با ادعای پولشویی قصد متهم کردن نظام را داشت.
755.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 🎥 آیت الله سید حسن عاملی در خطبه های نماز جمعه اردبیل : 🔻 اگر دولت در اسرع وقت این خبط خود را جبران کرد که کرد وگرنه با جوانان اردبیل درب استانداری را بسته و استاندار را به استراحت خواهم فرستاد.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ امیرکبیری‌ها با ساخت دستگاه گداخت هسته‌ای، آینده انرژی را تضمین کردند. 🔹نخستین دستگاه محصورسازی پلاسمای گداخت هسته‌ای با فناوری کاملا بومی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و ساخته شده است. 🔹این دستگاه کاربردهای صنعتی در صنایع نظیر پیل سوختی و قطعات توربین دارد. 🔹به دو روش می‌توان از انرژی هسته‌ای استفاده کرد، یکی گداخت هسته‌ای و دیگر، شکافت هسته‌ای. 🔹به گفته کارشناسان، این طرح قطعا آینده انرژی را به وسیله گداخت هسته‌ای تأمین می‌کند.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ رسانه های زنجیره‌ای حسام‌الدین مشغول کارند . 👤حسام الدین آشنا مشاور رسانه ای حسن روحانی که در زمان هزینه گزافی برای تبلیغات حسن روحانی در تلگرام کرده بود ، این روزها دوباره این روش را برای پروپاگاندای تبلیغاتی و دور کردن اذهان مردم از مطالبات معیشتی ،به کار گرفته است. 🔺نکته جالب ماجرا این جاست که حتی کانال‌های مشهور ضدانقلاب و کانال های غیر اخلاقی هم برای آقآی آشنا ریپورتاژ خبری می‌روند 🔺دولت ماه هاست سخنگویی ندارد؛ به جای این که آشنا پاسخگوی وعده‌های انتخاباتی روحانی باشد به فرافکنی و لجن‌پراکنی در بودجه‌ای که خودشان داده‌اند می پردازد . 🔺البته چه چیزی از این بهتر که افتضاحات سیاسی و اقتصادی خودشان را با این کارها بپوشانند تا بتوانند از این دوسال باقی مانده جان سالم به در ببرند.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ مسئول روابط خارجی انصارالله یمن: تجربه نقض عهد در برجام روبروی مذاکرات صلح یمن است 👤«عدنان قاسم قفله» در برنامه تلویزیونی «بدون مرز»: 🔹ائتلاف متجاوزان، همه تروریست‌ها را از سرتاسر جهان گردهم آورده تا بتواند علیه مردم یمن بکار گیرد. 🔹متجاوزان قصد داشتند با حمله به بندر الحدیده، ارتباط یمن را با خارج قطع کنند. 🔹سعودی‌ها می‌خواهند در یمن دولتی دست نشانده روی کار آورند تا تحت کنترل عربستان باشد. 🔹میلیون‌ها نفر در یمن تحت ظلم و ستم قرار دارند و آنان همچون شهدای عاشورا مظلوم واقع شده‌اند. 🔹رهبر انصارالله بارها اعلام کرده ما آماده صلح هستیم اما صلح مردانه. 🔹در تجاوز به یمن از همه سلاح‌های ممنوعه استفاده کردند. 🔹تجربه‌های زیادی مثل توافق لوزان و خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران در مقابل ما قرار دارد. 🔹ما با دقت مذاکره می‌کنیم و مقابل دشمنان کوتاه نمی‌آییم.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ ➕ کارگر حقوق نگرفته پیگیر حقش میشود امنیت ملی مسئولان تیر میکشد ➕ کشاورزان برای کشاورزی‌ آب می‌خواهند امنیت ملی مسئولان دردش می‌‌آید ➕ دانشجویان مردمی از مسئولان انتقاد میکنند امنیت ملی مسئولان لق میشود ➕ چند طلبه یک شعار اخلاقی و عبرت آموز میدهند امنیت ملی مسئولان به لرزه می‌افتد ➕ مردم از گرانی و وعده های دروغ گلایه میکنند امنیت مسئولان سرخ و سفید میشود ➕ حتی همین چند خط بی‌خطر صدای ایران هم دارد به امنیت مسئولان آسیب میزند ➖ ولی هتاکی ها و ادعاهای خلاف مسئولان نه تنها امنیت را به خطر نمی اندازد بلکه از آنها دفاع هم میشود ➖ اما گرام های تروریستی اغتشاش میکنند، بازار ارز را بهم میریزند، زندگی مردم را مختل میکنند، شدید ترین ضربات به دین و فرهنگ را میزنند ولی امنیت ملی به خطر که نمی افتد هیچ مسئولان نیز در دفاع از آنها از همدیگر سبقت نیز میگیرند خلاصه سرتان را درد نیاورم شرایط پیچیده‌ای‌ شده و آدم اصلا نمیداند چطور باید پیگیر حق و حقوقش شود که با امنیت این لیبرال ها شاخ به شاخ نشود هرچه هست امیدوارم خدا عاقبتمان را به خیر کند چون برخی مسئولان به هیولایی آدم‌خوار بدل شده اند که هر کس سر راهشان قرار بگیرد را از ریشه تیشه میزنند.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ ممنوعیت شنود مکالمات مردم در فرمان ۸ ماده ای امام خمینی(ره) 💠 امام خمینی (ره): هیچ کس حق ندارد به خانه یا مغازه و یا محل کار شخصی کسی بدون اذن صاحب آنها وارد شود یا کسی را جلب کند، یا به نام کشف جرم یا ارتکاب گناه تعقیب و مراقبت نماید، و یا نسبت به فردی اهانت نموده و اعمال غیر انسانی - اسلامی مرتکب شود، یا به تلفن یا نوار ضبط صوت دیگری به نام کشف جرم یا کشف مرکز گناه گوش کند، و یا برای کشف گناه و جرم هر چند گناه بزرگ باشد، شنود بگذارد و یا دنبال اسرار مردم باشد، و تجسس از گناهان غیر نماید یا اسراری که از غیر به او رسیده و لو برای یک نفر فاش کند. 💠 تمام اینها جرم [و] گناه است و بعضی از آنها چون اشاعه فحشا و گناهان از کبایر بسیار بزرگ است، و مرتکبین هر یک از امور فوق مجرم و مستحق تعزیر شرعی هستند و بعضی از آنها موجب حد شرعی می‌باشد. ✍ آقای جهرمی با این اوصاف که امام دست یابی به اطلاعات خصوصی مردم را برای مسئولین داخلی هم غیر مجاز میدانند با چه استدلالی اجازه میدهید خارجی ها به اطلاعات هم وطنانمان دسترسی پیدا کرده و از آنها سوء استفاده هم بکنند .
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ کاش در مذاکرات تهران_کابل، اقای عراقچی و شمخانی گفت‌وگویی برای حق‌ اب ایران از رود هم انجام میدادند، همین‌قدر که طالبان و توسعه بندر چابهار مهم است، مهاجرت مردم سیستان در نبود اب برای کشاورزی که در اثر ان مشکلات زیست محیطی و مسائل امنیتی به دنبال دارد مهم است. •رسول فلاحتی•
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ در لایحه بودجه 98 منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها حدود 142 هزار میلیارد تومان برآورد شده است. این عدد در سال 90 حدود 50 هزار میلیارد تومان بود. یعنی منابع 3 برابر شده اما رقم یارانه نقدی همان 45 هزار تومان سال 90 است! •مهدی مهرپور•
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ آمریکا عناصری از «منافقین» را به عراق بازگردانده و در حال آموزش آنان است «محمد البلداوی»، نماینده پارلمان عراق: 🔹آمریکا عناصری از سازمان مجاهدین خلق را همزمان با خروج از سوریه، به عراق بازگردانده است. 🔹مقرهای نیروهای آمریکایی در شمال عراق میزبان آنها و در حال آموزش به آنهاست. 🔹آمریکا تلاش می‌کند پس از خروجش از سوریه، ثبات ایران و خاورمیانه را بر هم بزند.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ رهبری بدون حتی اشاره به شخص یا جناحی از احتمال وقوع فتنه 98 خبر داده ، محمود صادقی و علی مطهری افتادن به دست‌وپا زدن میگن اونی که دم از فتنه زده خودش میخواد فتنه به پا کنه! قشنگ «فحش رو بنداز صاحبش میاد برمیداره» رو معنا کردن :) •آدم إبن حوّا2•