⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
#فوری
قابلیت جستجوی ایتا فعال شد.
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
📍ثبت شکایت ایران از آمریکا در دیوان بینالمللی دادگستری
🔻دیوان بینالمللی دادگستری با انتشار سندی شکایت ایران از آمریکا به این نهاد را تأیید کرد.
🔻شکایت ایران ۵ بندی است و طی آن از قضات دیوان خواسته شده که موارد ذیل را اعلام کنند:
🔸۱- بیانیه ۸ مِی (۱۸ اردیبهشت) آمریکا در خصوص اعمال تحریمهای جدید علیه ایران، نقض تعهدات آمریکا ذیل معاهده دوستی (منعقده در سال ۱۹۵۵) است.
🔹۲- آمریکا باید بدون هیچگونه تأخیری، اقدامات آغاز شده از ۸ مِی را متوقف کند
🔸۳- آمریکا بایستی فوراً از تهدید به اعمال تحریمهای جدید علیه ایران، دست بردارد
🔹۴- آمریکا باید تضمین بدهد که گامی در مسیر دور زدن رأی دادگاه در خصوص این پرونده برنمیدارد
🔸۵- آمریکا باید خسارات وارده به شرکتهای ایرانی را بر اساس تشخیص دیوان، به صورت تمام و کمال جبران کند.
هوش سفید:
🔴افشاگری سید علیرضا آل داود در گفتگو با خبرگزاری تسنیم:
🔶فیلترشکنهای "تلگرام" در کدام بخش وزارت ارتباطات مستقر هستند + سند
🔊 http://tn.ai/1779074
🔹برادران و خواهران مسلمان من!
به خود آیید و #شخصیت_اسلامی خود را بیابید. زیر بار ظلم نروید. و هوشیارانه نقشههای شوم جهانخواران بین المللی را که در راس آن امریکاست، افشا کنید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 9،صفحه 226
پیام امام خمینی(ره) به زائران بیت الله الحرام
مورخ:1358/07/07
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
پشت پرده شانتاژ علیه روابط با روسیه -1
✍رصدگران و دیدبانان صحنه سیاست و رسانه عادت کرده اند هر گاه جبهه استکبار، دچار هزیمتی بزرگ مقابل انقلاب اسلامی شد یا خیانتی پنهان توسط طیف وابسته به غرب در حال شکل بندی بود، هیاهو علیه روسیه و روابط با آن توسط اردوگاه رسانه ای دروغ اوج بگیرد.
🔹اینک در حالی که از یک سو محور مقاومت پیروزی های مهمی در منطقه به دست آورده و از طرف دیگر، تحرکاتی از سوی غربگرایان برای واگذاری امتیازات جدید و یکطرفه در حوزه توانمندی های نظامی و نفوذ منطقه ای در جریان است، مجددا شانتاژ علیه روابط با روسیه (به بهانه سفر مهم مشاور رهبر معظم انقلاب به مسکو) شکل گرفته است.
♦️دو سال قبل، منطقه راهبردی حلب، خط مقدم جنگ جهانی سوم در سوریه بود. محاصره و شکست جبهه تروریستها در حلب، آمریکا و صهیونیستها را بشدت نگران کرده بود. مقامات رژیم صهیونیستی ابا نداشتند که بگویند جنگ در سوریه و حلب، موجب ایجاد حاشیه امنیت برای آنها شده و آنها نگران شکست تروریست ها هستند.
🔸برخی مقامات آمریکایی و صهیونیستی بارها از ضرورت تجزیه عراق و سوریه و ایران سخن گفته بودند. بنابراین بسیج همه نیروها و ظرفیت ها برای پیروزی مقاومت در این جنگ، اقدامی صد در صد عقلانی و ضروری بود. ایران به هواپیماهای روسیه اجازه داد از طریق پایگاه شهید نوژه، مواضع تروریست های تحت محاصره مقاومت را بمباران کنند.
🔹اما طیف سیاسی رسانه ای ماموریت دار در داخل، بلافاصله علیه این تدبیر هوشمندانه شانتاژ کردند. آنها گفتند چرا به جنگندههای روسیه اجازه می دهید از طریق پایگاه نوژه همدان، مواضع تروریستها را در حلب بمباران کنند؟ سند برای تداوم همکاری جریان فتنه با آمریکا و انگلیس و اسرائیل، از این واضحتر؟! آنها با زبان بیزبانی میگفتند چرا تروریستهای بدتر از مغول را در عراق و سوریه و حلب سرکوب می کنید و نمی گذارید آن قدر جلو بیایند که مجبور شوید در همدان و کرمانشاه و ایلام و خوزستان تلفات سنگین بدهید و با آنها بجنگید؟!
♦️آنها بهتر از هر کس میدانستند اگر ایران مقاومت نکرده بود، روسها نه تنها در سوریه که حتی در ماجرای اوکراین، بند را به آب داده بودند. و باز میدانند که اگر آمریکا و انگلیس نیز -به فرض محال- میپذیرفتند تروریستها را سرکوب کنند، آنها را نیز در همین چهارچوب تعریف شده به خدمت میگرفتیم. اما ناف این جماعت را با نوکری بریدهاند. درست به همین دلیل، نخواستند بینند این ایران است که ظرفیت روسیه را در راستای منافع ملی به خدمت گرفته است.
محمد ایمانی
پشت پرده شانتاژ علیه روابط با روسیه -2
🔹همه دست و پا زدن های طیف ماموریت دار این است که مردم و مدیران، از تجربه اعتماد به دشمنان قسم خورده در ماجرای برجام، عبرت نگیرند و این عبرت را در مناسبات جدید به کار نبندند.
🔸این طیف با شانتاژ می کوشند، بدعهدیهای شیطان بزرگ را پنهان دارند و به واسطه جنجال، توضیح ندهند چه سر و سرّی با شیطان بزرگ داشتند که که او را بزک کردند و خسارتهای برجام را متوجه ملت و نظام نمودند؟ یا چرا هم اکنون با ادامه خیانت قبلی در پوشش جدید، اصرار دارند امتیازات دیگری را از طریق دلال اروپایی به آمریکا بدهند و وعده های نسیه بگیرند؟
♦️این هیاهوها، برای غفلت افکار عمومی از برخی خیانتها در روند انعقاد برجام، FATF و توافقات خسارتبار مشابه است که امتیازات بزرگی را به دشمن داد اما همزمان، اقتصاد را چنان از رمق انداخت که نرخ ارز و سکه به نسبت پیش از برجام، 250 تا 300 درصد افزایش یافت. هیاهو برای این است که پاسخگو نباشند و عذرخواهی نکنند و خیانت آلود بودن نسخه "امتیاز بده و وعده بگیر" را پنهان دارند.
🔹برخلاف تصور اولیه، برجام نقطه پایان بخشی از چالشها با آمریکا و غرب نبود بلکه آغاز زنجیرهای از چالشهای طراحی شده توسط دشمن در قبال نفوذ منطقهای و قدرت نظامی و اقتدار ایران بود. در حقیقت امروز معلوم شده آن نگرشی که میگفت «یک حالی به آمریکا بدهیم، تا فشارهای اقتصادی برطرف شود»! کاملاً هپروتی بوده است.
🔸ادعا می کردند آمریکا گاوی است که با شاخش گلاویز شده اید و ما میخواهیم بدوشیمش! حالا که معلوم شده سواری داده و دوشیده شدهاند، میگویند بگذارید همان پلتیک را به واسطه واگذاری امتیازات جدید، با شریکان اروپایی آمریکا پیاده کنیم! غرب و غربگرایان شدیدا ناراحت می شوند از اینکه نظام، نقشه قفل شدگی دیپلماسی را به هم بزند و ارتباط با کسورهای مختلف در چهارگوشه دنیا برای شکستن حصار تحریم را با موفقیت پیش ببرد. می گویند محکومیم به گدایی و بردگی غرب!
♦️یادمان نرفته که همین طیف، 7 سال پیش درست زمانی که از اوباما به شکل رسمی گدایی حمایت میکردند و آمریکا صراحتاً میگفت پشت آنهاست، برای رد گم کنی شعار «مرگ بر روسیه» سر دادند. و باز یادمان نرفته همین جماعت آمریکایی، 30 سال پیش هم «مرگ بر شوروی» میگفتند. چرا چنین می کردند؟ پاسخ امام خمینی (ره) بسیار حکیمانه است:
🔹«نباید فراموش کنیم که در جنگ با آمریکا هستیم. ما در جنگ با آمریکا و تفالههای آمریکا (هستیم)، این تفالههایی که قالب زدند خودشان را و ما غفلت کردیم، الان هم هستند. باید هر یک از اینها را شناسایی کنید و به دادگاهها معرفی کنید، ننشینید که باز یک جایی را آتش بزنند. اینها میخواهند خرابی کنند. کار ندارند به این که کی کشته بشود و کی از بین برود... خط این بود که اصلاً آمریکا منسی ]فراموش[ بشود. یک دسته شوروی را طرح میکردند تا آمریکا منسی بشود، یک دسته «الله اکبر» را کنار میگذاشتند، سوت میزدند و کف میزدند آن هم روز عاشورا. خط این بود که این قضیه مرگ بر آمریکا منسی بشود».
محمد ایمانی
📮تا حالا دقت کردین...
📨دستور فیفا برای سانسور تصویر زنان نیمه برهنه در پخش تلویزیونی مسابقات جام جهانی روسیه، ازجمله اخباری بود که BBCفارسی، شبکه من و تو، صدای آمریکا، رادیوفردا و شبکه های این تیپی اصلاً این رویداد رو پوشش ندادن و خبرش رو منتشر نکردن
جالبترش رو واستون بگم که BBCانگلیسی این خبرو رفته ها اما BBCفارسی اینا نه دیگههههههه! آخه مردم ایران نباید بدونن که میخوان جامعه ما رو ببرن به جایی که جهان داره از اونجا برمیگرده...
#تا_حالا_دقت_کردین
🔰یک اتفاق علمی خوب در عالم سیاست
(به مناسبت دهه کرامت )
✅روز سه شنبه ۲۶ تیرماه برای من و برخی از فارغ التحصیلان و پژوهشگران علوم سیاسی اتفاق خوبی در خیابان پاستور رخ داد که جای آن در عرصه سیاسی کشور و بخصوص اصول گرایان واقعی بسیار خالی بود.
برگزاری نشست تخصصی علمی در دفتر آقای دکتر جلیلی، با حضور دکتر موسی نجفی و دکتر همایون، با محوریت کتاب «تمدن رضوی» تألیف دکتر نجفی، همان گفتگو و اتفاق مبارکی است که کمتر میان اهل علم و سیاست به شکلی واقعی رخ میدهد. اهل تفکر نظر به «آرمانها و مبانی» دارند و مرد سیاست توجه به «واقعیتهای گریزناپذیر»! اگر فقط در عرصه نظر غور کنیم، ایدآل طلبیِ خیالپرداز می شویم و اگر صرفاً اقتضای «امر واقع» را در نظر بگیرید، باید دست از اصول و آرمانها کشید و رنگ جماعت جهانی می شویم؛ پس دیالوگ میان دو ساحت «نظر و عمل» گریزناپذیر است! که البته، با کمال تأسف، بسیاری از مدیران به دلیل شتغال به امور مهم!! فرصت تفکر، مطالعه و حتی گفتگو با اهل تفکر را ندارند و این فاصله آنقدر زیاد شده که گاهی تصور میشود که اساساً حرف همدیگر را نمی فهمند!!
و اما! موضوع گفتگوی دیروز، نظر به آینده انقلاب اسلامی و آرمانی داشت که میتواند مسیر حرکت امروز را مشخص نماید و شاخصی برای تعیین اولویتها در عرصه عمل و اقدام باشد. شکل گیری تمدن نوین اسلامی، مسئله ی دهه چهارم انقلاب است که پس از طی مراحل نهضت، انقلاب و نظام، طرح شده و لذا باید به آرامی پا به عرصه ی تفصیل گذاشت و از ظهور تفکر اسلامی در عرصه تمدنی سخن گفت.
این تمدن، پشتوانه ی تاریخی مستحکمی در قرون اولیه اسلام داشته که نظریه «تمدن رضوی» امکان استفاده از تجربه و تراث اسلامی با حضور انسان کامل را برای احیای تمدن اسلامی فراهم می نماید.
🔴تدوام این گفتگوها می تواند امید افزایش عقلانیت در عرصه اقدام را بیشتر کرده و خوشبختانه آقای دکتر جلیلی و دکتر نجفی با گفتگو و محاوره ای جالب بین "تاریخ و فلسفه سیاسی" با "تجربه و عمل گرایی و دیپلماسی متعهدانه" خط بصیرت معناداری را بر قرار نمودند که در نوع خود جذاب و دیدنی بود و جدا در ما امید تازه ای ایجاد نمود۰
کاش این نوع گفتگوها ادامه یابد و سایر اساتید دانشگاه و سیاستمداران طراز انقلاب راه روشن تری را به جوان ترها بیاموزند.
بتول یوسفی (دکترای علوم سیاسی با گرایش اندیشه سیاسی)
💠باید دشمن را بشناسید
باید شما دشمنتان را بشناسید، اگر نشناسید، نمی توانید دفعش بکنید. دشمن شما، آنها هستند که از روز اولی که جمهوری اسلامی آمد توی کار، یا تحریم کردند رأی دادن را، یا رفتند صندوق ها را آتش زدند و بعضی از صندوق ها را که توانستند، آتش زدند یا شکستند. آنهائی که تحریم کردند جمهوری اسلامی را، حالا آمده اند جمهوری اسلامی شده اند، آنهائی که آتش می زدند صندوق های آراء مردم را، برای جمهوری اسلامی حالا آمده اند طرفدار شده اند. این طرفداری نیست، این یک حقه بازی است به صورت طرفداری. اگر بخواهند بگویند من به اسلام کار ندارم و من ضد اسلامم خوب، می دانند که مملکت ایران اسلام است و نمی گذارد که اینها کاری بکنند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚 صحیفه نور جلد ۱۲ صفحه ۱۹۶
بیانات امام خمینی(ره) در جمع اعضای شوراهای اسلامی کارگران
مورخ ۱۳۵۹/۰۴/۰۴
🔴 نقدی بر دنیای فکری حجاریان (ها)
#اصلاحات با دو وجه «گفتمان» آن و «دستاوردهای» آن شناخته میشود. بسیاری در پاسخ به نقد اصلاحات، منتقدان را به #گفتمان اصلاحات به مثابه جوهر و هویت اصلاحات ارجاع میدهند با این استدلال که آنچه در صحنه عمل و بعنوان #عملکرد اصلاحات می بینید، جوهر و هویت آن نیست! جوهر و هویت آن، ایده اصلاحات از لحاظ گفتمانی و نظری است!
#اصلاحطلبان خود یکدیگر را به «اصلاح طلبان گفتمانی» و «اصلاح طلبان کانفورمیست» تقسیم میکنند. #کانفورمیست ها را اصلاح طلبانی میدانند که در #قدرت هستند، منصب گرفته اند، رانت میگیرند، حقوق میگیرند و.. و #اصلاح طلبان_گفتمانی را کسانی میدانند که #افلاطون وار، در حاشیه قدرت به ترسیم خط و خطوط و شاخص های اصلاح طلبی مشغولند!
#حجاریان در آخرین تز خود، با تفکیک تلویحی این دو نوع اصلاح طلب، پیشنهاد کرده برای وا نرفتن اصلاحات، هسته سختی از اصلاح طلبان مدل گفتمانی تشکیل شود تا جامعه، اصلاحات را به چشم دومی ها نبیند و قضاوت نکند! هدف از این تز را بعدا توضیح خواهم داد.
تکلیف اصلاح طلبان کانفورمیست و جذب قدرت شده مشخص است. چه در دولت 8 ساله #خاتمی و چه در دولت 5 ساله #روحانی، و چه حتی در دوران پشت پردگی اصلاح طلبان برای دولت #هاشمی، کشور شاهد بدترین عملکرد اقتصادی، افزایش شکاف طبقاتی و پایمال شدن عدالت، رواج فسادهای مالی، و بدترین سیاست ها در عرصه خارجی بوده است. آنها خود نیز از ضعف کشورداری خود مطلع اند و به همین دلیل، تقلا میکنند خود را از دولت اعتدال، از اصلاح طلبان کانفورمیست و عملگرا و.. جدا کنند.
🔻اما اگر قرار باشد اصلاحات را با گفتمانش بشناسیم، طبعا باید مختصات فکری اصلاح طلبان گفتمانی و افرادی نظیر حجاریان را بشکافیم. آنها تعریفشان از اصلاحات چیست؟! اصلاحات را در چه میدانند؟! هدفشان از اصلاحات چیست؟! سقف و نقطه نهایی اصلاح طلبی را در کجا میدانند؟!
✅ اصلاح طلبان گفتمانی، اصلاحات را دستیابی به حکومت #قانون، #اخلاق، #دموکراسی و #تحزب میدانند. دستگاه فکری اصلاح طلبان گفتمانی که چهره بارز آنها افرادی نظیر حجاریان است، بر سه ستون اصلی قرار دارد:
#نوسازی، #توسعه و مشخصا #توسعه_سیاسی، بت وارگی #دموکراسی و معصومیت #جمهور، #سکولاریسم و قداست #عرف.
حجاریان معتقد است " جوهر اصلاحات توسعه سیاسی با همه لوازماش است" و "توسعه و نوسازی سیاسی" #هسته_سخت اصلاحات است! او صریحا در مقاله «صدای جمهور، صدای معصوم» بیان میکند: " اعتبار قانون، نه از شارع و نص بلکه از رای #مردم به دست می آید". همچنین وی در مصاحبه ای با رسانه "عصر امروز" در پاسخ به سوالی درباره ملاک قانونگذاری، صراحتا "عرف" را ملاک میداند حتی اگر روزی عرف امور ضداخلاقی مثل همجنس بازی و.. را بپذیرد. به همه اینها، کمی ایرانیت هم اضافه کنید. این پیشنهاد خود اوست. اصلاحات ترکیبی از کمی #سکولاریسم، کمی #جمهوریت و کمی #ایرانیت!
اما میخواهم این خمیرمایه فکری و گفتمانی اصلاحات را اندکی محک بزنیم و ورز دهیم.
1⃣ یک. نوسازی و توسعه سیاسی
تئوری توسعه، در واقع، نسخه نظریه پردازان غربی دهه 1970 برای مدرنیزاسیون و صنعتی شدن کشورهای جهان سوم است. آنها مدلها و تیپ های مختلفی از توسعه را برای کشورهای مختلف جهان سوم تجویز کردند تا این کشورها هم شبیه کشورهای توسعه یافته شوند. برای یک کشور «توسعه درونزا»، برای دیگری «توسعه برونزا»، برای آن یکی «توسعه کاردوزو و ترکیبی»، «تجارت آزاد»، «توسعه پایدار»، «اقتصاد دموکراسی محور» و.. اما آنچه در عمل اتفاق افتاد، بسیار متفاوت از ساحت تئوریک بود. #مالزی با نسخه توسعه آمریکایی (جانشینی صادرات) و خروج یک شبه سرمایه گذاران خارجی، به ویرانه ای اقتصادی تبدیل شد که تا یک دهه مشغول آواربرداری بود. #لهستان لخ والسا با استراتژی دموکراسی محور نه تنها به شکوفایی اقتصادی نرسید که اینک به همراه #یونان ضعیفترین کشور اروپایی است. #برزیل، #آرژانتین و.. با استراتژی جایگزینی واردات، تا دو دهه مقروض های دائمی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول شدند.
نسخه برای ایران «توسعه سیاسی» با هدف تغییر ساختار سیاسی و تغییر جامعه و فرهنگ سیاسی مردم (تحت عنوان جامعه مدنی) بود. آنچه به صورت رسمی در دولت خاتمی دنبال میشد و پس از آن هم توسط اصلاح طلبان ادامه یافت.
ادامه دارد..
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در صفحه نخست روزنامه فرهیختگان:
http://newspaper.fdn.ir/newspaper/page/2542/1/146786/0
⏫ نمودار کاهش 45 درصدی حجم فعالیت کاربران ایرانی در تلگرام, صرفا جهت اطلاع کسانی که اعلام می کنند فیلتر تلگرام شکست خورده است!
🔴 علیرغم اینکه با فیلتر شکن های خارجی بطور جدی مبارزه نمی شود و با وجودی که فیلتر شکن های داخلی (هاتگرام و طلاگرام) را برای جلوگیری از تعطیلی تلگرام مهیا کرده اند, حجم فعالیت کاربران ایرانی در تلگرام 45 درصد کاهش یافته و رتبه تلگرام در ایران وجهان بطور فاحش سقوط کرده
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔴 نقدی بر دنیای فکری حجاریان (ها) #اصلاحات با دو وجه «گفتمان» آن و «دستاوردهای» آن شناخته میشود. بس
🔰 نقدی بر دنیای فکری #اصلاحطلبان و #حجاریان ها
1. #اصلاحات چیست؟ هدف آن و #دستاورد های آن
#گفتمانی #کانفورمیست #قدرت #خاتمی #روحانی #توسعه #نوسازی #دموکراسی #مردم #عرف #شرع #اعتدال #ناکارآمدی #اقتصاد #اختلاس #رانت
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در صفحه نخست روزنامه #فرهیختگان: http://newspaper.fdn.ir/newspaper/page/2542/1/146786/0
🔶شرایط امروز و درسی از جنگ خندق🔶
✍امیر حمزه مهرابی
🔴 این روزها برخی ها با پیش کشیدن و بزرگنمایی مشکلات اقتصادی و با تمسخر پیش بینی مقام معظم رهبری در مورد نابودی اسرائیل، یاس و نومیدی را به جامعه القا می کنند و می نویسند:
«در شرایطی که در حل مشکل آب و نان خودمان مانده ایم برخی وعده نابودی اسرائیل و غلبه بر مستکبرین را می دهند!»
شبیه این سخنان، در جنگ خندق نیز زده شد. ببینید: ⬇️
🔵جنگ خندق که به «جنگ احزاب» هم معروف است یکی از سخت ترین جنگها(غزوات) رسول خدا (ص) بود .مشرکین مکه به فرماندهی ابوسفیان با حدود 18 هزار سپاه و تجهیزات فراوان و مشارکت بسیاری از قبایل به سمت مدینه حرکت کردند تا حکومت نوپای اسلامی را از ریشه نابود کنند .
✅به پیشنهاد سلمان، تصمیم گرفتند حدود نیمی از اطراف مدینه را خندق حفر کنند و بخش کوهستانی مدینه و همچنین قسمت استقرار یهودیان قوم بنی قریظه( که هم پیمان مسلمین بودند و تعهد داشتند که ار نفوذ دشمن جلوگیری کنند)، را خندق نزدند .
ولی یهودیان در زمان محاصره مسلمین نقض پیمان کرده و به مشرکین مکه پیوستند. ( که داستان مفصلی دارد)
♦️ جنگ خندق در زمانی اتفاق افتاد که در مدینه خشکسالی شده بود و مردم شهر از نظر آذوقه و مواد خوراکی در فشار و مضیقه بودند به حدی که مسلین در زمان کندن خندق،خوراک نداشتند و مجبور بودند یک خرما را چند نفر بمکند تا شیرینی آن تا حدودی ضعف و گرسنگی آنها را بر طرف کند . در این جنگ مسلمین حتی ابزاری مثل بیل و کلنگ نداشتند و از یهودیان هم پیمان پیامبر(ص)اجاره کردند.
🔆در هنگام حفر خندق، مسلمانان به صخره سختی برخورد کردند و پیامبر(ص) که شخصاً در کندن خندق کمک می کرد ، ضمن زدن سه ضربه به سنگ، با هر برقی که از ضرباتش نمایان میشد، مژده فتوحات آینده مسلمانان در شام، یمن وایران را به آنان داد.
🚫منافقین از نقض پیمان بنیقریظه، ترس و وحشت و مشکلات اقتصادی مردم، سوء استفاده نموده و سعی کردند تا مسلمانان را دلسرد و نا امید کنند.
تاثیر این تبلیغات به حدی بود که مُعَتِّب بن قشیر که از همراهان پیامبر بوده و حتی در جنگ بدر درکنار حضرت(ص) حضور داشت، تحت تاثیر این تبلیغات و شایعات قرار گرفته و گفت:
«محمد (ص) ما را به گنجهای کسری و قیصر و فتح شام و یمن و ایران بشارت می دهد در حالیکه چنان در سختی و نا امنی به سر می بریم که حتی برای دستشویی رفتن در امان نیستیم، خدا و پیغمبرش جز به فریب به ما وعده نمیدهند» العیاذ بالله
همین فرد بعدا جزء منافقین شد و مقابل رسول خدا(ص) ایستاد.❗️
❌نکند تاریخ تکرار شود و عده ای تحت تاثیر القائات دشمن، دلسرد شده و در وعده های ولی خدا تردید کنند.
📍قضاوت با شما
🔹در توافق برجام خیانت ها بسیار است، چند خیانت آشکار حامیان برجام و دولت جناب روحانی چنین است:
🔸در ننگین بودن این قرار داد همین بس که هم اکنون دلار، سکه، مسکن و... نسبت به قبل از برجام ۲۰۰ الی۳۰۰ درصد افزایش داشته اند.
🔸آن کور مغزان و افراطیی که یک دلار را با یک هزار تومان مقایسه میکردند و می گفتند بعد از اجرایی شدن این توافق ایران گل و بلبل میشود، چرا الان لال شده اند و چیزی نمیگویند؟
🔹قبل از برجام در شرایط تحریم بودیم، دلار از سه هزار و۸۰۰ بالاتر نرفت، اما هم اکنون باوجود برجام نافرجام، دلار به عدد ۱۰ هزار تومان رسید
🔸قبل از برجام سکه از یک میلیون و ۳۰۰ هزار بالاتر نرفت،اکنون با وجود برجام، سکه رکورد ۳ میلیون تومان را زده است
🔹قبل از برجام چرخ صنعت فضایی، هسته ای و اقتصاد کشور میچرخید، اما بعد از برجام صنعت فضایی و هسته ای تعطیل و کمر اقتصاد کشور شکسته است.
🔸قبل از برجام ارزش پول کشور ۴ برابر پول عراق، افغانستان و... بیشتر بود، بعد از برجام ارزش پول کشور به حدی پایین آمده است که حتی کارگران افغانی هم در حال ترک کشور هستند، دینار عراق شش برابر و نیم پول کشور شده است
🔹جناب روحانی وحامیان دولت وبرجام باید شرمنده باشند که ارزش پول ملی را به بی ارزش ترین واحد پولی دنیا بدل کرده است
🔸از زمان روی کار آمدن روحانی و اجرای توافق برجام، اعتبار پاسپورت ایران ۱۷ پله سقوط کرده است
🔹خیانتهای متعددی در این قرارداد ننگین وجود دارد، از جمله عبور از شروط نه گانه رهبر ایران
🔸جناب ظریف در مجلس شورای اسلامی اذعان داشتند که خطوط قرمز رهبری در برجام را نقض کردیم و از آن ها به سادگی گذشتیم.
روابط ایران روسیه از نگاه #علی_علیزاده تحلیلگر سابق bbc
۱- یک بیماری خطرناک به سیاست ایران نفوذ کرده و درحال گسترش است: Russophobia یا روس-هراسی، آنهم در نازلترین شکل. بیماری که سال۸۸ از شایعات زردترین رسانههای اپوزیسیون شروع و در شعار مرگ بر روسیه تجلی یافت ولی حالا به لیبرالها و غربگرایان و اصلاحطلبان رسمی داخل کشور سرایت کرده
۲- غربگرایان ایرانی با ارجاع مدام به زخمهای تاریخی ما از استعمارگری روسیه تزاری یا خیانتهای شوروی (در ۲۸ مرداد یا فروش باواسطه اسلحه به صدام) روسیه را خطری «مساوی» و یکسان با امریکا جلوه میدهند. نوعی تحریک ناسیونالیستی افکار عمومی به منظور جلوگیری از نزدیکی تهران به مسکو.
۳- خطر نظامی: امریکا بزرگترین ابرقدرت نظامی تاریخ با بیش از هزار پایگاه نظامی در ۱۳۰کشور از جمله ۴۵ هزار پایگاه وسیع با حداقل ۱۳۰ هزار سرباز دقیقا دورتادور مرزهای ایران است. روسیه ۲۶ پایگاه نظامی در ۶ جمهوری سابق + سوریه و ویتنام دارد و مطلقا هیچ حضور نظامی در مرزهای ایران ندارد
۴- خطر سیاسی: از کودتای ۲۸ مرداد تا بهمن ۵۷ ایران نه شریک یا برادر کوچکتر که مستعمره و برده و مطیع آمریکا بود. از ۵۸ تا همین امروز هم (بجز یکسال اخر اوباما) همواره مثل یک آقابالاسر بر تغییر نظام تاکید داشته، گزینه نظامی را هم هرگز برنداشته.
آخرین بار روسیه ۱۳۲۰ چنین وقاحتی داشت.
۵- خطر اقتصادی: امریکا از ۵۸ مشغول جنگ اقتصادی با ایران بوده: انجماد اموال و تحریمهای دهه ۶۰، منع کامل هرگونه تجارت با ایران از سال ۷۴، تحریم بخشی از نظام بانکی از سال ۸۵ وتحریم کامل نظام بانکی از سال ۹۰
«فلج کننده ترین تحریمهای تاریخ» به قول اوباما که حتی برجام هم برطرفشان نکرد
۶- خطر اقتصادی: امریکا بزرگترین اقتصاد و بزرگترین زورگوی اقتصادی تاریخ است که برخلاف ادعای بازار آزادش، نرخ برابری ارزهای ملتها با دلار و تعرفه گمرکی را هم به کشورها تحمیل میکند. ضمانت اجرایی سلطه اقتصادی آمریکا البته نه فقط کیفیت اقتصاد که همان هزار پایگاه نظامیش در جهان است
۷- اندازه اقتصاد روسیه اما کمتر از ۸٪ اقتصاد کل امریکا و نصف اقتصاد ایالت کالیفرنیا و کمتر از اقتصاد تگزاس است. در ۴۰سال گذشته مانع اصلی عدم توسعه اقتصادی ایران جنگ تمام عیار اقتصادی امریکا بوده. اندازه کوچک اقتصاد روسیه یعنی روسیه اگر میخواست هم نمیتوانست دشمن جدی ایران باشد.
۸- قیاس مع الفارق: همسایه شمالی ممکنست شریک/متحد خوب یا بدی باشد. اما پوتین ثابت کرده نیت/انگیزه/توان «دشمنی» با ایران را ندارد. بزرگترین ابرقدرت تاریخ اما ایران را یا مطیع و تحت نفوذ میخواهد یا دشمنی که باید نابود و تضعیف شود. جنس این دو رابطه اصلا یکی نیست تا با هم مقایسه شوند
۹- اینکه استعمارگر سابق رسما از شراکت استراتژیک با ایران میگوید محصول قدرتمند شدن ایران درین ۴۰سالست. روسیه پذیرفته خاورمیانه بدون اراده ایران شکل نمیگیرد. ولی امریکایی که حتی اروپا را در مقام شراکت نمیداند، هنوز امیدوارست ایران را له و تسلیم کند: به قیمت جنگ و تجزیه و تحریم
۱۰- در سیاست هیچ چیز ازلی ابدی نیست. همه چیز متاثر از وضعیت خاص نیروها در این لحظه است. توازن قوای بعد فروپاشی شوروی و بلامنازع شدن امریکا این امکان تاریخی را بوجود اورد که روسیه بدنبال شراکت بیاید. اگر روزی امریکا هم مقابل واقعیت ایران تسلیم شود، مسلما سیاستهای بسیاری عوض میشود
۱۱- امتیازگیری روسیه در سوریه، مذاکره با اسراییل، رقابت در خزر یا حتی خروجش شرکتهایش برای تحریم نشدن، همه عادی است و به معنی غیرقابل اعتماد بودن و خیانت نیست. روسیه و ایران شراکت استراتژیک برای جلوگیری از نفوذ نظامی غرب دارند نه رابطه عاشقانه. اختلاف و رقابت بر سر منافع طبیعیست
۱۲- روسهراسان دشمنی واقعی و حاضر آمریکا را با توهم خطر ساختگی روسیه یکی میگیرند. این بیماری اگر صادقانه باشد محصول فقر دانش و کندذهنی است و اگر به هدف تضعیف و مقابله با آمریکاستیزی جناح رقیب تظاهر به این بیماری کنند، کارشان خیانت و تکرار خط تبلیغی واشنگتن و ضدملی و ضدایرانی است.
⭕️ مقایسه سخنان روحانی درباره تحریمهای هستهای:
🔺تیر۹۷: «شش ماه، یکسال بایستیم دشمن خسته و تسلیم میشود»
🔺فروردین۹۶: «یک عده میگفتند بایستید مهم نیست تحریمها را دور میزنیم. از جیب چه کسی مهم نیست؟ از جیب خودتان هرچه میخواهید بروید دنبال تحریم نه از جیب مردم»