هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔅 راز یک حمایت
❔ چرا رهبر انقلاب از مواضع اخیر رئیسجمهور در حوزهی سیاست خارجی صریحاً حمایت کردند؟
🔻 از جمله نکات خبرساز در دیدار اخیر هیئت دولت با رهبر انقلاب اسلامی، حمایت صریح حضرت آیتالله خامنهای از مواضع مقتدرانهی رئیسجمهور در سفر به اروپا بود. این موضع در دیدار سفیران، کارداران و مسئولان وزارت امور خارجه با رهبر انقلاب نیز مورد تأکید قرار گرفت و ایشان سخنان رئیسجمهور مبنی بر اینکه «اگر نفت ایران صادر نشود، نفت هیچ کشوری در منطقه صادر نخواهد شد» را «سیاست و رویکرد نظام» معرفی نموده و از وزارت خارجه پیگیری جدی اینگونه مواضع رئیسجمهور را خواستار شدند.
🔹️ اما راز حمایتهای صریحی که اخیراً از سوی رهبر انقلاب نسبت به مواضع رئیسجمهور اعلام میشود چیست؟ برای پاسخ به این سؤال، توجه به چند نکته ضروری است:
🔍 ادامه مطلب را از آدرس زیر بخوانید:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=40199
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
صحبتهای عجیب امروز ظریف ظریف گفته :شکر نعمت برجام را نکردید ، وَ لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزيدَنَّکُ
.
جناب ظریف اگر شما و همفکرانتان و همچنین دستاورد ننگین برجامتان نعمت هستید، ما کفر نعمت میکنیم و از خداوند منان عاجزانه میخواهیم، نعمت برجام، رئیس جمهور، کابینه دولت، لیبرال ها،افساد طلبان، اختلاس ها، رانت ها و... تان را هر چه زودتر از ما بگیرد..
با تشکر قبل از فرار نصف بیشتر کابینه تان به خارج
🔴 قانونی که میتوانست جلوی دلالان و التهابات #دلار و طلا را بگیرد
🔻 چرا وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف است؟منافع چه کسانی در خطر است؟
🔹 این روزها با داغ شدن بازار سکه و ارز و افزایش قیمت زمین و مسکن، بار دیگر اخذ #مالیات_بر_عایدی_سرمایه به عنوان یک راه حل کنترل سوداگریها مطرح است. کسب و کار مردم در تنگنا قرار گرفته و ثباتی بر بازار حاکم نیست. طبیعی است که باید سیاستی در پیش گرفته شود که مانع سوداگری و کسب ثروت های افسانهای بشود.
🔹با این وجود اما آخوندی، وزیر راه و شهرسازی دولت شیخ حسن روحانی، به بهانه حمایت از سرمایه، همچنان مخالف جدی اخذ مالیات بر عایدی سرمایه است. سرمایه اگر به سمت تولید برود منجر به اشتغال و رشد اقتصادی و بهتر شدن وضع معیشتی مردم میشود. اما اگر سرمایه به سمت #سوداگری و دلالی برود، نه تنها مانع رشد و شکوفایی اقتصادی است که باعث به هم خوردن بازار و میلیاردر شدن یک شبه دلالان میشود.
🔹 منطق این مالیات این است که پول باید از کار و تلاش و تولید در بیاید و نه از سرمایه و کسی که سرمایه دارد نباید به خودی خود و بدون تولید سرمایهاش افزایش یابد. بنابراین از درآمدی که منشا آن صرفا سرمایه است مالیات میگیرند. اسم این مالیات را واقعا می توانیم بگذاریم مالیات بر ثروت های باد آورده!
🔹 مثالهای متعددی برای اعمال این مالیات وجود دارد. مثلا زمین بایری که رها میشود تا قیمتش زیاد بشود! این افزایش قیمت، مالیات زیادی دارد چون صاحب زمین کاری برای آن انجام نداده است. همین طور خانههای خالی. یا حتی افزایش قیمت زمین به دلیل احداث اتوبان جدید و...
🔹 با این وجود، آخوندی که در ابتدای روی کار آمدن مدعی بود، موافق اخذ مالیات بر خانههای خالی و مالیات بر عایدی سرمایه است، تنها هشت ماه بعد در نامهای به رئیس مجلس، مالیات بر خانههای خالی را خلاف سیاستهای وزارت راه عنوان کرد. این روزها نیز که شاهد افزایش نجومی قیمت مسکن و جولان سوداگران در این بخش هستیم، باز هم از مخالفت قطعی خود با این نوع مالیات میگوید!
🔹 براستی وزارتخانهای که وظیفهای جز تأمین مسکن بهعنوان نیاز ابتدایی هر خانوار ندارد، چرا باید سیاستی را در پیش میگیرد که هرچه بیشتر به سوداگری و ثروتهای بادآورده دامن بزن؟ منافع چه افرادی با اینگونه سیاستهای ضد تولیدی تأمین میشود؟ #تعارض_منافع و سود بردن آن بخش از سیاستگذران بخش مسکن که خود فعال بخش خصوصی هستند، از این مخالفتها چقدر جدی است؟
@injairanast
⭕️ حسین راغفر: هدف از کودتای اقتصادی، براندازی سیاسی است/ سکوت دستگاههای امنیتی درخصوص کودتای اقتصادی جای تعجب دارد
🔹حسین راغفر استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی در خصوص شرایط فعلی اقتصاد کشور گفت:
🔹در چهل سال گذشته 400 الی 500 چهره اصلی در نظام معرفی شدند که آنها تصمیمگیر هستند و مردم هم به خوبی آنها را میشناسند و قطعا همین افراد مسئول پاسخگویی در برابر تخلفهای اقتصادی هستند اما ندیدهایم که یک نفر از این افراد به دلیل بیکفایتی عزل شوند.
🔹در خیلی از موارد فسادی صورت گرفته مسئولی را برکنار کردهاند اما پس از مدتی مسئولیت مهمتری را به وی واگذار کردند.
🔹 با این اتفاقات رخ داده شاهد بیسابقهترین جهش قیمتها در بازار ارز بودیم که یک عدهای با شارلاتانیزم تلاش کردند که بگویند درصد تغییرات بالا نبوده این در حالی است که اساسا موضوع درصد تغییرات قیمت نیست بلکه مقدار مطلق افزایش قیمتها، افزایش بیسابقه داشته است.
🔹 ظرف مدت کوتاهی نرخ دلار از 3500 تومان به بیش از 9000 تومان رسید که این جهش قیمت در اقتصاد ایران بی سابقه بود.
🔹معتقدم این موضوع در قالب یک کودتای اقتصادی که هدف آن براندازی سیاسی است باید ارزیابی کنیم، در تصمیماتی که رخ داده یک همسویی بسیار بالایی با سیاستهای آمریکا و اسرائیل قابل مشاهده است.
🔹در شرایطی که دلار تا این حد ارزش پیدا کرده اعطای 20 میلیارد دلار در ظرف یک دوره چند روزه فینفسه نشان دهنده اغوای تصمیمگیریها برای خالی کردن ذخایر مملکت و بحرانیکردن شرایط محسوب میشود.
🔹نمونه دیگر این کودتا تصمیماتی است که بلافاصله طی ادامه همین سیاستها اتخاذ میشود و اصرار بر راهاندازی بازار ثانویه ارز وجود دارد این هم در راستای کودتای سیاسی و نه اقتصادی با هدف براندازی نظام سیاسی است.
🔹 معتقدم این مساله بسیار مشکوک است و با توجه به شواهدی که وجود دارد عدهای به صورت ناآگاهانه و آگاهانه در زمین اسرائیل و آمریکا بازی میکنند تا نارضایتیهایی را به وجود بیاورند و معتقدم هدف از راهاندازی بازار ثانویه تثبیت قیمت دلار با نرخ 9000 تومان است که گامهای بعدی آن افزایش قمیت دلار از این قیمت پایه خواهد بود.
🔹 گروهی به دنبال غارت منابع عمومی با نیت منفعتهای شخصی، گروههای مافیا تشکیل دادهاند و به صورت ناآگاهانه شرایط بحرانی ایجاد کردهاند اما گروه دیگر عامدانه از عناصر خارجی هستند که اهداف اسرائیل و آمریکا را در ایران دنبال میکنند.
🔹 فقط دولت نیست که مسئول این وضعیت اقتصادی است بلکه بخش قابل توجهی از نظام اقتصادی ما از حیطه دولت خارج هستند و آنها هم مسئول این آشفتگی اقتصاد ایران .
🔹عدهای در این سیستم اقتصادی به دنبال حرص و منفعت شخصی خود بودهاند و با این هدف کشور را غارت کردند اما عدهای هم عناصر خارجی هستند که دست به غارت کشور میزنند به هر حال هر گروه با بهانه تنظیم بازار اقداماتی برای غارت کشور انجام داده است.
🔹 در این بین تعجب میکنم که چرا دستگاههای امنیتی در برابر این کودتا سکوت کردهاند.
👈 متن کامل:
https://goo.gl/X1yGYt
در 9دی 324 ام می خوانید:
💠 پروژه شیلی سازی در ایران
🔸آیا تا کنون از پروژه شیلی سازی چیزی شنیده اید ؟ در دهههای 60 و 70 میلادی که اوج حکومت ها و دولتهای پدید آمده از کودتای آمریکایی در منطقه آمریکایلاتین بود برخلاف خواسته آمریکا، در شیلی رئیس جمهوری مردمی روی کار آمد با نامِ (سالوادور آلنده ) دولتها و نظامیانِ وابسته به آمریکا که از حمایتCIA برخوردار بودند با شعار مبارزه با کمونیسم و مبارزه با شوروی همه حکومتهای مردمی را قلع و قمع میکردند اما استثنائا درشیلی به مشکل برخوردند سرنخِ تمامِ کودتا ها و توطئهها هم طبقِ معمول درسفارت آمریکا بود.
🔸آلنده (رئیس جمهور مردمی) شیلی با آگاهی از این مسئله راههای ارتباطی با سفارت آمریکا را محدود کرده بود.او با پشتوانه مردمی به رهبری قدرتمند در منطقه آمریکای لاتین تبدیل شده بود. بطوریکه در خودِ ارتش هم از او حمایت میکردند و کسی را یارای مخالفت با آلنده نبود... در این شرایط تمام راه های کودتا بسته شده بود و آمریکا در این کشور با مشکل روبرو شده بود. به طوریکه غربیها شیلی ررا هم مانند کوبا از دست رفته میپنداشتند.
🔸اینجا بود که سازمان سیا، موقتا فرمول انقلابهای رنگین و مخملی را تعطیل کرد و از راه مکر و تزویر وارد شد. سیا با استخدامِ افراد نفوذی و استفاده از جاسوسهایی که در بدنه دولت آلنده داشتند، هزینه خدمات را در کشور بالا بردند. خدماتی مثلِ هزینه درمان هزینه سوخت هزینه تحصیل هزینه بهداشت هزینه رفت و آمدو ...
🔸هدف آنها ایجادِ قحطیهای مصنوعی در کشورِ شیلی بود نفوذیها، برای فقرا صف های طولانی جهت پرداخت کوپنهای غذا و یا یک کاسه سوپ و یا سبدکالا ترتیب میدادند و طی آن افرادی را وارد صفها میکردند تا به آلنده فحاشی کنند. آنها مرتب به مردم القا میکردند که سایه جنگ بر کشور سایه افکنده است.
🔸میگفتند ناوهای هواپیمابر در اقیانوس بسمتِ آبهای شیلی حرکت کردند و خطرِ قحطیها و گرسنگیهای کشنده، بزودی و قریب الوقوع خواهد بود وتقصیر تمام این بدبختیها به گردن رهبر شیلی و اعتقادات ِضد آمریکایی اوست! نفوذیهای سیا، سوبسیدها (یارانهها) را قطع کردند و قیمتها لحظهبهلحظه بالاتر میرفت. آنها آلنده که در اوج محبوبیت بود را مسئول این قحطیها و کمبودها معرفی میکردند؛ قیمتِ آب و برق را بالا بردند و نان و مایحتاجِ مردم در انبارها عمدا از بین میرفت اما بدست مردم نمیرسید.
🔸رادیوی اسپانیایی زبانِ آمریکا دلیلِ این مشکلات را دکتر آلنده معرفی میکرد و به مردم القا میکرد که سیاستهای غلط و ضدآمریکایی او کشور را به ناکجا آباد برده و مردم اگر خواهان برآورده شدن خواسته های حداقلی برای زنده ماندنِ خود هستند، باید دست از حمایت از آلنده بر دارند! آمریکائیها آلنده و خانواده اش را با دروغ، کاسب تحریم معرفی میکردند که از کنارِ تحریمهای اقتصادی آمریکا به ثروتِ هنگفتی رسیدهاند. آنها با انواع و اقسام شیوههای تبلیغاتی رئیس جمهورِ محبوب شیلی را نا کارآمد معرفی میکردند.
🔸کار بجایی رسید که مردم و انقلابیونِ شیلی به خیابانها ریختند و فریاد میزدند: ما عدالت نمیخواهیم؛ ما آزادی نمیخواهیم؛ ما برابری نمیخواهیم؛ ما نان میخواهیم تا از گرسنگی نمیریم! در نهایت مردم با هدایت پینوشه (نظامی شیلیایی که مامورِ سیا بود) به کاخ ریاست جمهوری حمله ور شدند و رهبر شیلی، یعنی آلنده را کشتند. دولت مردمی آلنده سقوط کرد و پینوشه بلافاصله با کشتاری تاریخی که در شهرِ سانتیاگو به راه انداخت قدرت را بدست گرفت. و ابتدا همان مردمی که آلنده را کشته بودند، کُشت و سپس برای زهرِچشم گرفتن حکومت نظامی اعلام کرد و هزاران نفر از مردم را به جوخه های تیرباران سپرد.
🔸این پروژه در سال60 خورشیدی هم قرار بود توسط بنی صدر در ایران اجرا شود که انقلابیونِ ایرانی، بدرستی دست بنیصدر را خواندند و در تظاهرات هایی که برعلیه او در گوشه و کنارِ کشور برگزار میشد شعار میدادند: ابوالحسن پینوشه- ایران شیلی نمیشه....
🔸احتمالا آمریکاییها پینوشه هایی دیگری نیز در آستین دارند؛ پس باید مراقب نفوذی ها و پینوشههای زمان باشیم و اجازه ندهیم به سرنوشت شیلی دچار شویم. حالا پیدا کنید چه کسانی برای مردم گرانی می تراشند و نارضایتی ایجاد میکنند؟
💬 مهدی محمدی:
🔹 8 مرداد 97: آقای ظریف، ما کفران نعمت کردیم. شما که صبح تا شام نعمت برجام را شکر میکردید؛ از شما چرا نعمت را گرفتند؟
🔹24 تیر 94: استراتژی ویژه مذاکراتی رهبر انقلاب به تولید یک متن متوازن منجر شده است. بیگمان بر ما فرض است که کوشش تیم مذاکرهکننده را ارج بنهیم و به آنها خداقوت بگوییم.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
📸 سقوط تاریخی ارزش ریال، سرخط رسانههای جهان
.
⭕️شبکههای اجتماعی عربستان و امارات فاجعه سقوط پول ملی ایران رابه تمسخر گرفته و از آن بعنوان "مرگ اقتصاد ایران"نام بردند
🔺هیچکس این فاجعه اقتصادی رابه گردن نمیگیرد!
📚مرکز مطالعات خلیج فارس
⭕️ قدرت خرید کارگران حدود ۵۰% کاهش یافته است.
🔹بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور با اشاره به اینکه از مسئولان انتظار داریم که تورم تیر ماه را واقعی و حدود ۳۰۰ درصد اعلام کنند گفت:از ابتدای سال ۹۷ تا کنون قدرت خرید کارگران حدود ۵۰ درصد به صورت غیر قابل انکار کاهش یافته است.
⭕️ قانونی که میتوانست جلوی دلالان و التهابات #دلار و طلا را بگیرد
🔻 چرا وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف است؟منافع چه کسانی در خطر است؟
🔹 این روزها با داغ شدن بازار سکه و ارز و افزایش قیمت زمین و مسکن، بار دیگر اخذ #مالیات_بر_عایدی_سرمایه به عنوان یک راه حل کنترل سوداگریها مطرح است. کسب و کار مردم در تنگنا قرار گرفته و ثباتی بر بازار حاکم نیست. طبیعی است که باید سیاستی در پیش گرفته شود که مانع سوداگری و کسب ثروت های افسانهای بشود.
🔹با این وجود اما آخوندی، وزیر راه و شهرسازی دولت شیخ حسن روحانی، به بهانه حمایت از سرمایه، همچنان مخالف جدی اخذ مالیات بر عایدی سرمایه است. سرمایه اگر به سمت تولید برود منجر به اشتغال و رشد اقتصادی و بهتر شدن وضع معیشتی مردم میشود. اما اگر سرمایه به سمت #سوداگری و دلالی برود، نه تنها مانع رشد و شکوفایی اقتصادی است که باعث به هم خوردن بازار و میلیاردر شدن یک شبه دلالان میشود.
🔹 منطق این مالیات این است که پول باید از کار و تلاش و تولید در بیاید و نه از سرمایه و کسی که سرمایه دارد نباید به خودی خود و بدون تولید سرمایهاش افزایش یابد. بنابراین از درآمدی که منشا آن صرفا سرمایه است مالیات میگیرند. اسم این مالیات را واقعا می توانیم بگذاریم مالیات بر ثروت های باد آورده!
🔹 مثالهای متعددی برای اعمال این مالیات وجود دارد. مثلا زمین بایری که رها میشود تا قیمتش زیاد بشود! این افزایش قیمت، مالیات زیادی دارد چون صاحب زمین کاری برای آن انجام نداده است. همین طور خانههای خالی. یا حتی افزایش قیمت زمین به دلیل احداث اتوبان جدید و...
🔹 با این وجود، آخوندی که در ابتدای روی کار آمدن مدعی بود، موافق اخذ مالیات بر خانههای خالی و مالیات بر عایدی سرمایه است، تنها هشت ماه بعد در نامهای به رئیس مجلس، مالیات بر خانههای خالی را خلاف سیاستهای وزارت راه عنوان کرد. این روزها نیز که شاهد افزایش نجومی قیمت مسکن و جولان سوداگران در این بخش هستیم، باز هم از مخالفت قطعی خود با این نوع مالیات میگوید!
🔹 براستی وزارتخانهای که وظیفهای جز تأمین مسکن بهعنوان نیاز ابتدایی هر خانوار ندارد، چرا باید سیاستی را در پیش میگیرد که هرچه بیشتر به سوداگری و ثروتهای بادآورده دامن بزن؟ منافع چه افرادی با اینگونه سیاستهای ضد تولیدی تأمین میشود؟ #تعارض_منافع و سود بردن آن بخش از سیاستگذران بخش مسکن که خود فعال بخش خصوصی هستند، از این مخالفتها چقدر جدی است؟
⭕️ پیشنهاد منطقی احمد توکلی به دولت:
🔺کره از ما نفت نخرید،خرید از"ال جی" و "سامسونگ" را ممنوع کنیم. هر کشوری از ما نفت نخرد،ما هم نباید هیچ کالایی از آنها بخریم.
در 9دی 324 ام می خوانید:
🌿 مکرالله
🔹حجت الاسلام علی مهدیان
🔸 ما کمتر به این بعد حیات امام هشتم توجه داریم که او مظهر مکر الهی بوده است. و بازوی مکر شیطان که در کنار بازوی زور و تهدید ابزار اصلی شیطنت است را قطع کرده است. من معتقدم سبک امام رضا در مبارزه با مکر طاغوت به جهات متعدد الهام بخش به سبک رهبر و امت ما در مقابله با مکر شیطان بوده است.
🔸 رهبر انقلاب در دوران ریاست جمهوری اش تحلیلی از مکر طاغوت و مکر الهی امام رضا ارائه میدهد. او در یادداشتی روش مامون را اینطور تحلیل میکند که :
🔸 اولا مامون تلاش کرد با بردن امام به دستگاه طاغوت و نزدیکی ظاهری با امام رضا دو برند و تابلوی مهم مبارزه شیعه را از آنها بگیرد یکی مظلومیت و دوم قداست. نزدیکی امام رضا به دستگاه طاغوت ولو به اجبار مامون و در بستر نادانی و سکوت مردم رخ میداد ولی چنین اثری داشت.
🔸 او امام را هم کنترل میکرد و یعنی کل شیعه کنترل میشد. او بین امام و مردم فاصله میانداخت. چه بسا امام مجبور میشد برای توجیه حضورش در دستگاه در مقابل برخی ظلمها سکوت یا توجیه کند. نشان میداد که مبنای اعتقادی غصب ولایت که شیعه معتقد است کشک است. و اینها دستشان به گوشت نمیرسیده.
🔸 شبیه این مکر را بازوی مکر شیطان بزرگ در نسبت با ایران داشت. در اولین تماس با عجله روحانی به اوباما او پشت تریبون رفت و اعلام کرد ایران هم حاضر شد برای دستیابی به مصالح دنیایی با ما وارد معامله شود. این یعنی پرچم مبارزه با شیطان از ایران گرفته میشود و اقتدار و کدخدایی اش در دنیا به رخ کشیده میشود.
🔸 مبنای اعتقادی مبارزه با استکبار کشک است. و ایران چه بسا برای پیشرفت معامله همراهی هم میکرد یا مقابل ظلم سکوت میکرد. بین امام جامعه و امت دوتایی و گسل شدید و شدیدتر میشد. قدرت ایران که در رهبری مبارزه با ایمان و آرمانگرایی بود سست میشد.
🔸 رهبری در آن یادداشت درباره روش مکر الهی امام رضا چنین مینویسد:
اولا امام رضا رفتارش را معنا دار کرد. او به همه نشان داد که مخالف رفتن است. لذا دائم در مدینه محفل میگرفت که همه گریه وداع کنند و بفهمند او مجبور شده است. به اجبار طاغوت در بستر سکوت مردم.
🔸 او خطوط قرمز گذاشت برای مامون که خواسته های مامون کنترل شود مثل اینکه من در امور حکومتی دخالت نمیکنم و این خودش معنا دار میکرد حضورش را.
🔸 از این فرصت استفاده کرد و از لاک تقیه خارج شد و بیان شیعه را به همه کسان رساند اشعار با محتوا از شاعران معروف در تبیین شیعه سروده میشد و پخش میشد اعتقادات شیعه هم در مناظرات پر طمطراق گسترده میشد. حضورهای مردمی امام هم جدی تر شد.
🔸 شبیه این داستان در برجام هم رخ داد. رهبر از روز اول نشان داد که موافق نیست. اولین جمله او این بود با مذاکره موافقم ولی خوشبین نیستم. میخواهم همه تجربه کنند.
🔸 کاری کرد که عدم همراهی دشمن را همه کشور درک کنند حتی مردمی که هیچوقت سخنان رهبر را نمیشنیدند و رسانه و حزب الله ناتوان هم نمیتوانست سخن رهبر را به آنها برساند این پیام را درک کردند که آمریکا دشمن است و غیر قابل اعتماد.
🔸 او خطوط قرمز گذاشت. اگر عمل به خطوط قرمز میشد که جلوی دشمن را تا جای ممکن میگرفت و اگر هم دولت چانه زنی میکرد و رهبر راضی میشد باز معناداری تصمیم او بیشتر هویدا میشد که او خواسته حقیقی اش چیست و مخالف است و تن داده.
🔸 در سایه این معامله ایران در منطقه دست تعرض شیطان را هم قطع کرد و بیش از پیش نشان داد که او محور دشمنی با شیطان است. این همان انعطاف قهرمانان است.
🔸 سخنان خود دولت غرب گرا شد بی اعتمادی به آمریکا و یک ناامیدی فراگیر از امید بستن به خارج از خود در مردم شکل گرفت. حالا راه جایگزین رهبر یعنی رجوع به خویشتن را امت درک میکرد. رهبر این نقطه امید را از اول بیان میکرد.
🔸 رهبری در آن یادداشت میگوید شهادت امام رضا نشان دهنده پیروزی او در مبارزه با مکر طاغوت بود لذا مامون مکار هم رفتار خود را عوض کرد و دست به زور برد مثل پدرش هارون. یعنی استفاده از ابزار دیگر شیطان. این نشان دهنده پیروزی امام در جبهه مکر بود.
🔸 تهدیدها و تحریمهای جدید آمریکا معنایش این است که ایران در داستان تقابل مکر الهی با مکر شیطان مظهر مکر الله شد و پیروز. و این حقیقتا جشن نیاز دارد.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔹توییت محمود صادقی نماینده اصلاح طلب مجلس در پاسخ یک مخاطب!
⭕️ رساندن دلار به ۱۲هزار و سکه به ۵ میلیون عمدی است؟؟؟
از کی انتظار دارید به مملکت خدمت کنه؟
کسی که بخش اصلی طرفداراش میگفتن "انتخابات بهانهس اصل نظام نشانهس"؟
چطور میتونید به عمدی بودن این شرایط شک نکنید؟
»مهدی میرلوحی«