eitaa logo
اینترآشغال|InterAshghal
5 دنبال‌کننده
54 عکس
39 ویدیو
0 فایل
به "اینترآشغال" خوش آمدید. https://eitaa.com/joinchat/2225340661C69c431a05e
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ مدیران ایران خودرو و سایپا، سلب صلاحیت شوند محمدعلی دهقان دهنوی رئیس پیشین سازمان بورس: هر شرکتی که با روشی نامناسب و سیاست نادرست به صورت تحمیلی اداره و یا قیمت گذاری می شود، در درجه اول منجر به آسیب به منافع سهامداران می‌شود، در نتیجه مدیران موظف اند که با مشکلات مقابله کنند، که اگر مقابله نکنند، صلاحیت نشستن روی میز مدیریت را ندارند. این مهم نیست که مدیر عامل یک شرکت را چه کسی منصوب می‌کند، مهم این است که مسئولیت قانونی وی در برابر همه سهامداران است، نه فقط در مقابل یک سهامدار و یا دولت؛ بلکه باید به همه پاسخگو باشد. ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
✅هشدار سـندرز و همکارانـ‌ش اثبات کردند نوجوانانـی کـه از اینترنت زیاد اسـتفاده می‌كننــد، 👈 ارتبــاط و تماس‌شــان بــا والدیــن کاهــش می‌یابــد و همچنیــن ازنظــر اجتماعــی گوشــه‌گیر و کناره‌گیــر می‌شــوند. ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 پیشنهاد تماشا مجموعه جذاب از صوت‌های کمتر شنیده شده از بزرگان انقلاب 🔘صحبت‌های روشنگرانه شهید بهشتی که مناسب این روزها و کمپین "من وکالت می‌دهم" توسط حامیان پهلوی‌ست... ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
🔴 فساد و انحطاط اخلاقی 🔹 «ژان لوروریه» روزنامه‌نگار فرانسوی، دلایل نارضایتی مردم از رژیم پهلوی را اینگونه نوشته است:اگر در کوچه و خیابان از ایرانیان بپرسید که چرا رژیم را مورد انتقاد و سرزنش قرار میدهند و جواب آنها را جمع کنید فساد و انحطاط اخلاقی رژیم در ردیف اول پاسخ آنها خواهد بود. 📚 منبع: کتاب ایران بر ضد شاه/نوشته ژان لوروریه و احمد فاروقی/ترجمه مهدی نراقی/ص103 ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
خیل بی شمار معتادان در حال مصرف موادمخدر 😂صنعت فضایی قدرتمند ایران در زمان پهلوی خیابان مولوی تهران - دوره پهلوی 😁😊😊 ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
👤 امروز در آمریکا یک قطار با 50 واگن از ریل خارج شده است و دولت آمریکا اجازه انتشار جزئیات این حادثه را برای مدت نامعلومی ممنوع کرده است. لحظه ای تصور کنید این اتفاق ریلی در ایران افتاده بود خودتون بهتر از همه می‌توانید حدس بزنید چه فاجعه ای رسانه ای از دل این اتفاق بیرون می آوردند و کار حاکمیت را تمام شده می‌دانستند و تا ده سال بعد همه می‌گفتند ایران بی عرضه هست حتی یک قطار را نمی‌تواند هدایت کند اما امروز غربگدا ها لال شدند ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
باهنر: حتی آنهایی که در راهپیمایی‌ها شرکت می‌کنند گلایه دارند 🔸 از بی‌هنری ماست که وقتی اغتشاشات ساکت می شود فکر می‌کنیم مساله حل شده؛ حل نشده! 🔺عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه «حضور» گفت: 🔹فوت مهسا امینی دلیل اصلی وقایع اخیر نبود؛ این تنها یک جرقه بود. 🔹برخی نارضایتی‌ها و ناکارآمدی‌هایی در ساحت اقتصاد، سیاست و حتی فرهنگ و دیپلماسی در داخل کشور وجود دارد؛ این اشکالات را ما باید کشف و درک کنیم و آنها را بفهمیم و حل کنیم. 🔹حتی آنهایی که در راهپیمایی‌هایی به نفع نظام شرکت می‌کنند، در ۱۳آبان و نماز جمعه، اگر پای درد و دل اینها بنشینیم گلایه‌هایی دارند؛ گلایه از رئیس جمهور، از نماینده مجلس، از من، از آقای امام جمعه هم گلایه دارند. ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ 🎞 ] . . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💬 پشت پرده دیدار شهید نواب صفوی با محمدرضا شاه ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر از دستیابی فرزندانتان (هنگام جستجو در گوگل) به محتوای مستهجن نگرانید، می‌توانید با این تنظیمات دسترسی آنها را محدود کنید. نگرانی خیلی از پدر و مادر هاست ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
💢یکی از مزدوران رژیم بعد از کوشتار مردم،، ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢عصبانیت مزدوران شبکه سعودی اینترنشنال از التماس غربی‌ها و آمریکا برای مذاکره با ایران،، ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های مکرر شاه دربارۀ گرانی و تورم در طول دهۀ پنجاه 🔺تشکیل ۱۰۰هزار پروندۀ گران‌فروشی 🔺خطر کمبود مواد غذایی و گرسنگی 🔺تورم ۴۰۰ درصدی 🔺کمبود مسکن و افزایش قیمت مسکن و کرایه‌ها ┅┅♨️@EFSHAGHARI♨️┅┅ 📣 [افشاگری] 📣 👇 eitaa.com/joinchat/1248002071Cbdd8320bc6 ✅ حداقل برای✌️نفر از دوستان‌تون ارسال کنید.