🚩 بانوی مصری و ۶۰ سال خدمت به قرآن با نور دل
🔹شیخه «حسینه احمد محمدین عبدالفتاح الربعی»، اهل روستای «کفر عبدالمؤمن» واقع در شهرستان «دکرنس» از توابع استان «دقهلیه» مصر است که از کودکی دیدگان خود را از دست داده، اما با ارادهای قوی توانست حافظ کل کلام وحی شود و اکنون بیش از ۴۰ سال است که در امر آموزش قرآن به کودکان فعالیت میکند.
🔹شیخه حسینه، ۶۰ سال از عمر خود را در راه خدمت به کتاب خدا گذرانده است و بیشتر از ۵۰ نفر از اهالی روستای محل سکونتش با راهنماییهای وی حافظ قرآن شدهاند.
http://iqna.ir/00G3vB
@iqnanews
🚩 با قهرمانان قرآنی چه کردیم؟
غلامرضا شاهمیوه، پیشکسوت قرآنی کشورمان:
🔹 در حال حاضر برای فردی که پس از سالها در مسابقات موفق شده است چه خدماتی در نظر گرفتهایم؟
🔹یک قاری یا حافظ که از مسابقات کنار میرود، دیگر هیچ برنامهای برای او وجود ندارد.
🔹 یک قاری اگر صدای خود را از دست بدهد، چگونه میتواند، گذران زندگی کند؟
🔹در برخی برنامههای تلویزیونی یک فرد با چند دقیقه اجرا به شهرت میرسد و دعوتهای بسیاری از او برای حضور در برنامههای دیگر به عمل میآید، اما در عرصه قرآنی چنین است.
http://iqna.ir/00G4Rc
@iqnanews
📣 بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره ادغام اتحادیههای مؤسسات قرآنی
🔹توسط دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بیانیهای به منظور تبیین روند ادغام اتحادیههای مردمنهاد قرآنی استانی صادر شد.👇👇👇
🔺یکی از اصلیترین مصوبات و تصمیمات شورا در پاسخ به مطالبات بخشهای مختلف جامعه قرآنی تصویب اصل ادغام دو اتحادیه و کلیات اساسنامه اتحادیه مدغم مؤسسات مردمی و تشکلهای قرآن و عترت کشور و فرایند ادغام دو اتحادیه مردمنهاد قرآنی در جلسه ۲۴ و ۲۵ شورا در سال ۱۳۹۳ و واگذاری تعیین تکلیف موارد اختلافی به هیئت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت بوده است. مصوبه ابلاغی مذکور، برای همه بخشهای مرتبط قطعی و لازم الاجرا میباشد.
🔺در این مسیر پرنشیب، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت بازگرداندن فرایند ادغام به طریق مصوب قانونی مساعی بسیاری مصروف کرد و جلسات فراوان به منظور گفتوگوی طرفین به ویژه اقناع طرف مستنکف برگزار نمود. لکن علیرغم این تلاشها همچنان مسئله برجای مانده و منجر به ظهور و بروز مطالبات فزاینده تعداد کثیری از فعالان مردمی امور قرآنی در ماههای اخیر گردیده است.
🔺اتحادیههای مردم نهاد قرآنی استانی که به ثبت رسیدهاند و بر اساس مصوبات شورا و هیأت رسیدگی به مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت به عنوان اتحادیه مدغم استانی تغییر نام و اساسنامه دادهاند، تنها اتحادیه مردمنهاد قرآنی استان میباشند و تمامی مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت که دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی هستند، میتوانند به عضویت اتحادیه استانها درآیند.
🔺اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور و اتحادیههای استانی تحت پوشش آن، تنها تشکیلات مرکزی فراگیر مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت در سطح کشوری و استانی هستند. از این پس مسئولیت نظارت بر فعالیت اتحادیه های کشوری و استانی و تأیید هر گونه تغییرات اساسنامه و سایر امور حقوقی و معرفی به مرجع ثبتی منحصرا بر عهده هیأت فوق خواهد بود.
🔺انتظار می رود همه دستگاهها و نهادها به ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی، با اتباع از معارف ناب قرآنی و تأسی به سیره ائمه معصومین علیهم السلام در حفظ وحدت کلمه، از تصمیمات و مصوبات وحدت آفرین حمایت کنند و در طریق پرتوفیق انسجام و یکپارچگی در امور مردمی قرآنی با همراهی و همدلی و اخلاص، زمینه کسب عنایات الهی و توجهات ائمه طاهرین علیهم السلام را فراهم آورند. بمنّه و کرمه
http://iqna.ir/00G4SU
@iqnanews
📣 #چند_خبر_کوتاه
🔹مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان: ۶۰ خانوار سیلزده در جنوب سیستان و بلوچستان اسکان یافتند.
🔹پیکر مادر شهید مسعود خزاعی تشییع شد.
🔹امام جمعه کرج: بیکاری مقدمه دینفروشی است.
@iqnanews
🚩 تشکیل شورای فعالیتهای قرآنی در دانشگاه تهران
🔹مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران از تشکیل شورای فعالیتهای قرآنی در این دانشگاه خبر داد و گفت: با تشکیل این شورا قصد داریم که فعالیتهای دینی و قرآنی هماهنگتر و توسعهیافتهتر در سطح دانشگاه دنبال شود؛ متأسفانه مفاهیم قرآنی به صورت هماهنگ و به زبان روز در اختیار جامعه دانشجویی و دانشگاهی قرار نگرفته است.
http://iqna.ir/00G4UY
@iqnanews
📸 گزارش ایکنا از رشد جمعیت مسلمانان در آمریکا
🔹در چند سال اخیر جمعیت مسلمانان آمریکا به علت مهاجرت افراد از کشورهای اسلامی رشد قابل ملاحظهای داشته است.
🔹مسلمانان بیشتر در مناطق شهری آمریکا متمرکز هستند. ایالتهای تگزاس، نیویورک، ایلینوی، کالیفرنیا و فلوریدا به ترتیب بیشترین مسلمانان آمریکا را در خود جای دادهاند و با بررسی نحوه توزیع جمعیت مسلمانان میتوان به این نتیجه رسید که بیشتر آنها در ایالتهای شرقی متمرکز شدهاند.
🔹قدیمیترین مسجدی که در حال حاضر در ایالات متحده قرار دارد، مسجد «الصادق» است که در سال ۱۹۲۱ یا ۱۹۲۲ در منطقه «برنزویل» شیکاگو ساخته شد.
🔹در سال ۱۹۶۹ گروهی از مسلمانان از نژادهای مختلف تصمیم گرفتند مرکز جامعه اسلامی (MCC) را در شیکاگو تأسیس کنند. یک سال پس از آن، این مرکز به عنوان یک سازمان غیر انتفاعی در ایالات متحده به رسمیت شناخته شد.
http://iqna.ir/00G49p
@iqnanews
🚩 مرتضی طلایی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکلهای مردمی قرآن و عترت کشور:
🔹 باید از بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره ادغام اتحادیههای قرآنی که در جایگاه حکم قانونی است، تمکین کنیم.
🔹با این بیانیه، اتحادیه مؤسسات قرآنی استانها توانمندتر از گذشته در مراکز و شوراهای فرهنگی حاضر شوند.
http://iqna.ir/00G4TY
@iqnanews
s
🚩 توسعه معنویت سکولار با قدسیزدایی از ساحت جامعه
حجتالاسلام حافظ پژوهشگر عرفان اسلامی:
🔹در جهانی که قدسیزدایی هست دیگر دین قدسی وجود ندارد.
🔹در نتیجه دین در بستر سکولاریزاسیون معنا مییابد و به معنویت سکولار فروکاست پیدا میکند.
🔹 هرچه جامعه سکولارتر باشد توسعه دینوارهها بیشتر است.
http://iqna.ir/00G4Mm
@iqnanew
📣 جلسه مشترک رؤسای جهاددانشگاهی و رسانه ملی
🔹در این نشست مشترک همچنین عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهشی این نهاد، سیدمحمدجواد شوشتری، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، علی متقیان، مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حبیباله اصغری، رئیس واحد خواجه نصیرالدین طوسی جهاددانشگاهی، ابوالقاسم رئیسی، مدیرکل روابط عمومی جهاددانشگاهی، حضور داشتند.
http://iqna.ir/00G4f6
@iqnanews