🔸دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در خلال دیدار های دوجانبه دیپلماتیک خود در ژنو، با میرزویان آرارات وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار و گفتگو کرد
در این دیدار علاوه بر موضوعات مختلف روابط دوجانبه، برخی موضوعات مورد علاقه منطقه ای و بین المللی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گفت.
وزیر امور خارجه کشورمان روابط میان ایران و ارمنستان را تاریخی خواند و با اشاره به دیدار بسیار خوب و مهم مقامات عالیرتبه دو کشور در تهران و توافقات انجام شده، افزود خوشبختانه ما در مسیر اجرای نقشه راه دو کشور برای گسترش روابط دوجانبه حرکت می کنیم.
┄┅═✧❀☫❀✧═┅┄
@Nok_teha #نکتهها🍃🌸
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرمایه گذاری عظیم جهانی در ال ان جی
آمریکا با ۸۰۰ میلیارد دلار بزرگترین سرمایه گذار جهانی در صنعت ال ان جی در پنج سال آینده به شمار می رود.
آمریکای شمالی قصد دارد ظرفیت سالانه صادرات ال ان جی را با سرمایه گذاری ۳۲۱.۳ میلیارد دلاری بیش از ۴۶۱ میلیون تن افزایش دهد.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ پروژه واردات و صادرات ال ان جی در سراسر جهان در مرحله طراحی یا ساخت قرار دارد.
چین و اروپا بزرگترین واردکنندگان ال ان جی جهان به شمار می روند.
آمریکا قطر و استرالیا نیز رقابت تنگاتنگی برای تبدیل شدن به بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده گاز مایع طبیعی دارند.
┄┅═✧❀☫❀✧═┅┄
@Nok_teha #نکتهها🍃🌸
🔸وزیر خارجه آلمان: اعتراضات ایرانیان با سرکوب مواجه شده و صدها نوجوان و زن کشته شدهاند.
ایران باید با کمیته حقیقتیاب همکاری کند و به سرکوب معترضان پایان دهد و صدور و اجرای حکم اعدام را متوقف کند.
مردم ایران ما هرگز فراموشتان نمیکنیم و هر روز در کنار شما میایستیم.🤣🤣🤣
┄┅═✧❀☫❀✧═┅┄
@Nok_teha #نکتهها🍃🌸
🔸کمک 410 میلیون دلاری عربستان به اوکراین
وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین روز گذشته میزبان فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان بود.
وزیر خارجه عربستان در ابتدا سلام سلمان بن عبدالعزیز آل سعود، پادشاه عربستان و محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور را به زلنسکی، دولت و ملت اوکراین ابلاغ کرد.
وی از کمک 410 میلیون دلاری به اوکراین خبر داد
┄┅═✧❀☫❀✧═┅┄
@Nok_teha #نکتهها🍃🌸