فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونید چرا گوشاشونو گرفتن؟! چون نمیخوان اسامی کودکان شهید در غزه رو بشنون!
"تاریخ همان است، یزیدی و حسینی"
‹ @YARALII_128 ›
🌱میگه :
تعجب میکنم از کسی که میتونه توبه و استغفار کنه اما نا امیده !
🌻نهجالبلاغه
حکمت ۸۷
✿‹ @YARALII_128 ›✿
فارِس
.﷽. فراماسونری عمده ی تعلیمات خودشو از حکومت طاغوتی و شیطانی مصر باستان بدست آورده، هر چند تع
.﷽.
نماد ستاره شش پر در مکتب های شرک آمیز دیگه، مثل هندوییسم و مکتب های شرقی نیز با مفاهیم مشابهی به کار میره. نکته ی مهم اینه که این تفکر تعادل عالم خلقت، متفاوت با دیدگاه اسلامه. در اسلام نیز مفهوم تعادل وجود داره، اما توی دیدگاه اسلامی، این تعادل مخلوق خداوند یکتاست. امّا در مکاتب شرک آمیز نامبرده، این تعادل رو خدایان مختلفی با کمک هم ایجاد کردن. برای مثال در تفکر مصر باستان، از امتزاج قدرت خدایان آیسیس Isis و اسایرس Osiris، تعادل در عالم خلقت ایجاد شده است.
#فراماسونری
#مکاتب_انحرافی
#نظم_نوین_جهانی
#freemason
#thenewworldorder
‹ @YARALII_128 ›
💠 نکته ی عجیبی که وجود داره، اینه که شیطان پرستان هم این علامتو قویترین علامت خودشون میدونن و از اون در مراسم شیطانی خودشون استفاده میکنن.
در کتاب
Web of Darkness :
شبکه ی تاریکی
اثر Sean Sellars (شیطان پرست معروف) در زیر این علامت نوشته شده است :
« این علامت، قوی ترین علامت در شیطان پرستی است. ستاره ی شش گوشه از شش ضلع، شش گوشه (زاویه) و شش مثلث کوچک درست شده است که معرّف عدد 666 می باشد.» این عدد در بین مسیحیان و نیز شیطان پرستان عددی ویژه و خاصه و نشان دهنده ی دجال یا Antichrist هست.
#فراماسونری
#مکاتب_انحرافی
#نظم_نوین_جهانی
#freemason
#thenewworldorder
‹ @YARALII_128 ›
💠 هدف اصلی شیطان پرستان و فراماسونها به حکومت رساندن Antichrist هست؛به همین دلیله که ستاره ی شش گوش، بهترین و قوی ترین نمادشون محسوب میشه. در ادامه در کتاب نوشته شده که حتی کلمه ی « hex » که در زبان انگلیسی به معنی نفرین و تلاش برای آسیب رساندنه،از کلمهی«HEXAGRAM : ستارهی شش گوش» گرفته شده .
ادامه دارد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبیه_عباس
او آرزویی جز رضایت امام زمانش نداشت..
حضرت عباس رفت کاری کند که اشک از چشمان امام زمانش نیاید...
امّا ما...
چقدر به او شبیه هستیم؟!
✿‹ @YARALII_128 ›✿
✨#مولایغریبم
🌱شب نیست که آهم به ثریا نرسد...
از چشم ترم آب به دریا نرسد...
🌱میمیرم از این لحظه که آیا روزی
دیدار به دیدار رسد یا نرسد....
#اللهمعجللولیکالفرج
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
#شبتونمهدوی🌙
✿‹ @YARALII_128 ›✿