فارِس
••
به غیبت کردن خیلی حساس بود، می گفت هر صبح در جیبتان مقداری سنگ بگذارید، برای هر غیبت یک سنگ بردارید و در جیب دیگرتان بگذارید، شب این سنگ ها را بشمارید، این طوری تعدادغیبت ها یادمان نمی رود و سعی می کنیم تعداد سنگ ها را کم کنیم...
#شهید_علی_اکبر_جوادی
➥‹ @YARALII_128 ›
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید رئیسی به مثابه یک پهلوان سیاسی 🖤
➥‹ @YARALII_128 ›
نشوندادنِتصـویرامامخامنها؎؛
توۍشبڪہهاۍماهوارها؎ ...
بینُالملݪـۍممنو؏اسـت!چـرا؟!
چونیكدخترِآلمانۍفقطبادیدنِ...
چھرهآقآمسلمانشد♥️:)!
#رهبرانه🇮🇷
#سیدعلی
➥‹ @YARALII_128 ›
فارِس
امیرالمؤمنینعلیعلیهالسلام:
کسی را که نزدیکانش وا گذارند بیگانه او را پذیرا گردد
نهجالبلاغهحکمت۱۴🌱
➥‹ @YARALII_128 ›
فارِس
•موضوع و خلاصه داستان کتاب ستاره ها چیدنی نیستند♥️🙂•
کتاب ستارهها چیدنی نیستند که تلفیقی از داستان و واقعیت است، از زندگی دختری آمریکایی الهام گرفته شده است. دختر آمریکایی داستان که سارا نام دارد برای دفاع از حقوق زنان در موسسهای در آمریکا مشغول به کار است. در یکی از فعالیتهای این موسسه که زیر نظر وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا است فعالان این موسسه به بهانهی نجات زنان مسلمان به تخریب چهرهی حجاب میپردازند و این جریان باعث ایجاد سوالات و تضادهایی در ذهن سارا میشود. سارا در پی یافتن پاسخ سوالات ذهنی خود، به همراه دوستش ماشا به مرکز مطالعات اسلامی نیویورک مراجعه میکنند و در این بین با سلسلهی جلسات «برای همهی خانمهای دنیا» آشنا میشوند. در این جلسات سخنران به بررسی مقولهی حجاب از زوایای مختلف میپردازد و مسالهی حجاب را در ادیان و جوامع مختلف بررسی میکند.
رمان ستاره ها چیدنی نیستند در سیزده فصل نگارش شده است که این فصول عبارتند از: رویای آزادی، نگاه سیاه، نگاه سفید، تقابل سیاه و سفید، از خاتون تا بانو، گل و گلاب، من برهنه نیستم، الههی خانه، مدرن و عفیف، واجبتر از نان شب، توطئهی بزرگ، زنها فرشتهاند و ستارهها چیدنی نیستند. در هر کدام از این فصول حجتالاسلام محمدعلی حبیباللهیان در بستر داستانی پر از وقایع مختلف و فراز و نشیب و چاشنی عاشقانه به بررسی و بیان حقوق زن در اسلام، نحوهی برخورد جوامع غربی با حقوق زن و موضوعاتی از این دست پرداخته است.
از جمله نقاط قوت کتاب بررسی دقیق و با استدلال منطقی و به دور از تعصب و با ارجاع به بیش از صد منبع مورد تایید موضوع حجاب و حقوق زن در اسلام است. حجتالاسلام محمدعلی حبیباللهیان در این کتاب کوشیده است تا در قالب رمان به بررسی این پرسش که آیا حجاب مانع آزادی زن است و یا به او عزت میدهد و یافتن پاسخ این پرسش بپردازد.
دختر آمریکایی داستان ستارهها چیدنی نیستند پس از چندین بار شرکت در جلسات نشست «برای همهی خانمهای دنیا» در مرکز مطالعات اسلامی و پس از مباحثه با سخنران و مدعوین جلسات، اسلام را میپذیرد و پوشش اسلامی را برای خود انتخاب میکند. پس از این تصمیم سارا با تمسخر و کنایههای خانواده و اطرافیانش مواجه میشود و مشکلات مختلفی در این زمینه برای او ایجاد میشود. در این بین و در خلال این جلسات سارا با فرهاد که دانشجوی جامعهشناسی است آشنا میشود و کمکم علاقهای بین این دو نفر شکل میگیرد و مسیر زندگی سارا به طور کل تغییر میکند. تغییر مسیر زندگی سارا بر روی دوستش ماشا نیز اثر میگذارد و او نیز به اسلام روی میآورد. هرچند داستان گرهها و پیچیدگیهای مختلفی دارد ولی در نهایت اتفاقات خوشایندی برای دختر آمریکایی داستان رخ میدهد و تغییرات خوشایندی را در مسیر زندگیاش تجربه میکند.
به گفتهی حجتالاسلام محمدعلی حبیباللهیان نویسندهی این اثر، از آنجا که همهی ماجرای این کتاب در فضای جامعهی آمریکا اتفاق میافتد، مطالب ارائهشده در کتاب ستارهها چیدنی نیستند فراملیتی و فرادینی هستند و رنگ و بوی دینی ندارند. وی برای ارجاع دقیق و مستند مطالب بیانشده در کتاب، به مطالعهی بیش از ۶۰۰ کتاب و نکتهبرداری از آنها پرداخته است.
محمدعلی حبیباللهیان با پذیرفتن برخی نقاط ضعف کتاب و با اشاره به اینکه خود را داستاننویس نمیداند دربارهی هدف اصلی خود از نگارش این کتاب میگوید: «هدف اولیه، اقناع ذهن مخاطب است و با جنبه داستان، ذهن مخاطب اقناع نمیشود. از سوی دیگر به سمت قالب داستانی رفتیم که به جای استدلالهای خشک و متطقی یک تلطیف ایجاد شود و رنگ و بویی از داستان داشته باشد.». به گفتهی نویسنده «در این کتاب، این مهم مورد تاکید قرار گرفته است که پوشش، مساله زنانه نیست و مربوط به انسانیت انسانها است.»
#کتاب_خوب
➥‹ @YARALII_128 ›