🔶🔸 ۱۸ ماه شعبان سالروز وفات «حسین بن روح» سومین نائب خاص امام زمان (عج) در سال ۳۲۶ هجری است که به مدت ۲۱ سال نیابت خاصه را بر عهده داشت. وی، ایرانی و اهل شهر قم بود که در زمان نائب اول، به بغداد مهاجرت میکند.
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
⬅️➡️ دو قطبی واقعی، اینجاست... 🔸جامعهی آرمانی مهدوی، جامعهی هجری است که در آن یکیک آدمها به انت
🔸جوری زندگی کرد، تا خدا عاشقش بشه
🔸و وقتی خدا عاشقش شد، او رو ذبیحالله پسندید..
💠 تمدن آرمانی مهدوی، چیز پیچیدهای نیست.
همینجاست؛ در قلب این آدمهای طراز. روح مهدویت، یعنی من و شما هر لحظه اراده کنیم خوب و خوبتر شویم. هر آن، در حال هجرت باشیم. و این ارادهی تکتک ما برای خوبتر شدن، جامعه و محیط زندگی ما را هجری میکند.
#ساکن_کوی_مهدوی
❇️ #جامعه_مهدوی
❇️ #جامعه_هجری
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
🔸جوری زندگی کرد، تا خدا عاشقش بشه 🔸و وقتی خدا عاشقش شد، او رو ذبیحالله پسندید.. 💠 تمدن آرمانی مهدو
🔸تجربهی بشری، در سه هزار سال گذشته، ۶ نوع جامعهسازی را عرضه کرد:
۱- جامعه شهری ایرانی (قدیمیترین جامعه تاریخ)
۲- جامعه مدنی یهودی
۳- جامعه پولیس یونانی
۴- جامعه سیویل رومی
۵- جامعه بورژوایی آلمانی - فرانسوی
📚هریک، شرح مفصلی دارد که برای اطلاع بیشتر میتوانید به جلسه ۴۸ کلبه کرامت مراجعه کنید.
✨ اما، جامعه ششم ⬅️ جامعه مهدوی
🔍 جامعهای که امام مهدی میخواهد تشکیل بدهد، چه چیزی هست و «چه چیز نیست»؟
⬅️ مگر نه آنکه مهمترین کارکرد حضرت مهدی (عج) در دوران غیبت و در جهان پس از ظهور، بدعتزداییست؟ و مگر نه آنکه بسیاری از گزارههای کنونی زندگی بشر، بدعتاند؟
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
❇️ #جامعه_مهدوی
❇️ #جامعه_هجری
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
🔹مشخصهی نظام متمدن امروز جامعهی مدنی است. اما این تمام ماجرا نیست! جامعه مدنی امروز، جامعهای بورژوازیست. آنچه که بخصوص از دهه دوم انقلاب به اینسو، ریشه دواند و آرامآرام تار و پود جامعهی ما را نیز دربرگرفت.
🔺فهمیدنش خیلی سخت نیست. میزان برجستگی بانکِ ربوی و بورسِ قمارپایه در هر جامعه، نشانهی مهمی از درصد فراگیری بورژوازی در آن جامعه است.
❓راستی، در طول روز و در یک ماه چقدر سروکار ما به بانک و بورس میافتد؟
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
❇️ #جامعه_مهدوی
❇️ #جامعه_هجری
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
🔹مشخصهی نظام متمدن امروز جامعهی مدنی است. اما این تمام ماجرا نیست! جامعه مدنی امروز، جامعهای بورژ
⬅️➡️ جامعه مدنی بورژوازی، درست در مقابل #جامعه_مهدوی ست.
🔹در جامعهی مدنی، بشر مجاز به لذت بیحد و حصر است.
اما انسانی که از لذات به نحو افراطی و بدون رعایت حد و حدود، بهره ببرد، خواه ناخواه راهی به کمال نخواهد داشت.
پس، دستیابی به بالندگی و کمال و استعلا در جامعهی بورژوازی معنی ندارد. یادتان هست میگفت: ما مسئول بهشت بردن مردم نیستیم؟ 👇
💬 «بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را پیدا کنند. به زور که نمیشود مردم را به بهشت برد» حسن روحانی - سوم خرداد ۹۳
◀️ اما کسی که میخواهد به کمال برسد، میباید از لذتها به صورت تعدیل شده استفاده ببرد.
🔸💬 «فرق حاکم اسلامی با حکام دیگر همین است که حاکم اسلامی میخواهد کاری کند تا مردم به بهشت برسند.» امام خامنهای - اردیبهشت ۹۳
🔸جامعه مهدوی، جامعهایست از دنیا تا عقبا
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
❇️ #جامعه_مهدوی
❇️ #جامعه_هجری
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
🔰پایگاه خبری العهد: کرونا ناتوانی و توحش غرب و توان ایران اسلامی را نشان داد
🔸دکتر «علی مطر» تحلیلگر لبنانی با انتشار یادداشتی در پایگاه خبری «العهد» لبنان، به مقایسه این دو جامعه پرداخت و نوشت:
💬 با وجود ادعای کشورهای غربی مبنی بر پیشرفته بودن، شیوع کرونا در این کشورها، سبب شد، سردمداران آنان در برابر آزمون سختی قرار گیرند؛ زیرا در دانش و ارزشهای انسانی، مدعی بودند، ولی در نخستین آزمون خود، شکست خوردند.
💬 این ویروس بهتر از هر چیزی، پوشالی بودن تمدن، فرهنگ، اخلاق و پیشرفت جوامع غربی را نشان داد.
💬 به فرموده رهبر معظم انقلاب، بشریت به مرحله امنیت و خوشبختی نرسیده و میلیاردها انسان، هم اکنون نگران و مضطرب هستند. این مسئله در کشورهای لیبرال که مدعی انحصار پیشرفت برای خود بودند و کشورها را بر اساس منافع خود به پیشرفته و در حال توسعه تقسیم میکردند، بیشتر جلوهگر است. همین تبلیغات غرب، باعث شده بود که ملتهای کشورهای در حال توسعه، احساس حقارت کنند؛ زیرا رسانههای غربی در حال تبلیغ این مسئله هستند که اسلام نمیتواند هیچ کشوری را رهبری کند.
💬 امام خمینی (ره) در کتاب خود «دولت اسلامی» میگویند که حتی اگر غربیها به مریخ و سایر کهکشانها بروند، باز هم نخواهند توانست فضایل اخلاقی به دست آورند و مشکلات اجتماعی خود را حل کنند؛ زیرا حل مشکلات اجتماعی و بدبختی آنان، نیازمند راهکارهای عقیدتی و اخلاقی است. قدرت مادی، ثروت و تسلط بر طبیعت و فضا، راهکار مناسبی نیست؛ زیرا راهکار، ایمان است و اخلاق اسلامی و اعتقاد.
💬 بدیهی است، آنچه امروز ما را به این وضعیت رسانده، دوری سیاسی از اخلاق و جدا شدن آن از ابعاد معنوی و فضایل اخلاقی است. لذا، دین و سیاست، جداییناپذیرند. اگر دین نباشد، سیاست از شرع آسمانی، منحرف میشود. سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست.
💬 کرونا اهمیت وظایف کشورها در قبال مردم خود را نشان داد. این مسئله را در جمهوری اسلامی شاهد هستیم؛ زیرا بر عکس آمریکا، کنترل کرونا را آغاز کرده است، ولی ایالات متحده به زعامت دونالد ترامپ موفق به انجام این کار نشده است.
💬 اگر اسلام به درستی در کشور اسلامی اجرا شود، -همان گونه که پس از انقلاب، در ایران، اجرا شد- بیشترین توانایی را در هدایت زندگی خواهد داشت؛ به ویژه اینکه رهبرانی مانند امام خمینی (ره) و امام خامنهای (مد ظله)، نقش حاکم اسلامی را ایفا میکنند و رهبری آنان بر اساس، علم، عدالت و رهبری حکیمانه است. این مسئله را در مدیریت تمامی بحرانهایی مشاهده میکنیم که ایران به خود دیده است. به هر حال، ایران توانسته است با رهبری رهبران خود، با وجود تمامی جنگها و تحریمهای ظالمانه آمریکا، از این بحرانها عبور کند؛ آمریکایی که در طول مسیر سیاسی خود و حتی در برخورد با بحران کرونا، جز غرور و توحش، رفتار دیگری از خود نشان نداده است.
▫️ alahednews.com.lb/article.php?id=18389&cid=124
▫️ fna.ir/ewlcqb
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
✍️ برخی دلایل جامعهشناختی در چرایی عملکرد بهتر ایران نسبت به کشورهای توسعهیافته مثل آمریکا، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و..
🔰 جلوهای از قدرت نرم ایران
❇️ #مثل_ایران
❇️ #ایران_قوی
🔸علاوه بر زیرساخت بهداشت قوی که در طول این ۴۰سال پدید آمد، اونچه که موجب عملکرد بهتر ایران نسبت به این کشورهای توسعهیافته شده، 《سرمایهداری》متفاوتِ بین این دو ست. مردم برای هر حکومتی، سرمایه محسوب میشوند، اما چه سرمایهای؟
🔹در نظامهای سرمایهگرایی، مردم تا زمانی سرمایه هستند که تولید ثروت مادی کنند و یا مصرفکننده باشند. ارزش شما تا زمانیست که جزئی از این چرخه (تولید-مصرف) باشید.
❤️ عشق، عواطف انسانی، سلامت، حکمت، محبت و.. ارزشها و روابط انسانی در این جوامع، قیمتگذاری شده!
چند میگیری خادم باشی؟
▪️کپیتالیسم یعنی همه چیز، کالاست. و هرچه کالا بود، قیمت دارد. حتی طبابت و پرستاری از بیمار، همه با چشمداشت مادیست.
🔹تصور میکردیم آنجا همهچیز مثل ساعت کار میکند? تا زمانی که چرخ سرمایهگرایی بچرخد، ظاهراً همهچیز مرتب و منظم سرجای خودش است. و زیرساختها مثل ساعت کار میکنند. اما..
🔹سبک زندگی منفعتطلبانه، یعنی اگر کاری سودی برای من ندارد، دلیلی ندارد برای انجامش به زحمت بیفتم. نگرشی سودجویانه به زندگی که، درست مقابلِ روحیهی سلحشوری و جهادیست. این اخلاقِ سرمایهگرایی، از کودکی در ذهن مردم نهادینه شده؛ چون هرچه باشد، چرخ سرمایهگرایی با همین روحیه میچرخد.
☑️ کرونا، به پاشنهی آشیل نظام سرمایهگرایی یورش برد. جایی که دیگر هیچ کمکی از پول برنمیامد.. سود؟ سودی در کار نیست. خدمتِ تو برابر با احتمالا مبتلا شدن و از بین رفتن توست؛ پس فکر خودت باش.
🔺بیماری مسری، به طور تصاعدی شیوع پیدا میکرد. پس: آن نظم ساعتی متداول، برهم خورد. برای جبران، نیاز به سرمایهی دیگری بود که در جوامع توسعهیافته، معنایی نداشت. نیاز به روحیهی سلحشوری و جهادی و خدمت جهادگرانه بود که درست برعکسِ اخلاق سرمایهگراییست. اینجا بود که سرمایههای اصلی، عرض اندام کرد:
۱- سرمایه ایمانی
زیرساخت نرم انقلاب اسلامی، تولید سرمایه ایمانی بود. به طور کلی، در ابرپروژهی امتسازی نظام جمهوری اسلامی مردم، ماشینپولساز نیستند. مردم زمانی واجد ارزشند که میتوانند برای خود و برای جامعهشان تولید ایمان کنند. سرمایه ایمانی، را کجا دیدیم؟
+ حفظ روحیه مردم
(مردم، کرونا را امتحان الهی دیدند که میگذرد..)
+ حفظ روحیه کادر درمانی،
+ بازتولید ارزشهای الهی و انسانی در کادر درمانی
(خدمت، برای نوعدوستی و برای رضای خدا)
+ بازتولید روحیهی جهادی در خدمترسانی عمومی
۲- سرمایه اجتماعی
خانواده، قلب جامعهست؛ کانون گرمی برای سالمندان و ژنراتور تولید آرامش. پرستاریِ بدون چشمداشتِ خانواده از عضو بیمارشان و همدلی و تولید روحیه ولو با رعایت فاصله.
نقش خانواده در مقابله با کرونا بسیار نقش پررنگی بود.
جایگاه خانواده در کشورهای توسعهیافته کجاست؟
🔹شاید بگویید، سوداگری، منفعتطلبی، سرمایهگرایی و.. در ایران هم رسوخ دارد و تازه، در اینجا هم بسیاری از روابط همینگونه هستند که متاسفانه صحت دارد اما همان درصدی که این چنین نبودند، خوش درخشیدند.
🔸معتقدم اگر کوتاهی دولت در گروگان گرفتنِ سلامتی مردم جهت جلب نظر رهبری برای میز مذاکره نبود و از روز نخست، با جدیت بالا کار را عهده میگرفت، امروز در شرایط بسیار بهتری بودیم. آنچه که موجب شد علیرغم کمکاری واضح دولت، عملکرد ایران بهتر بشد، سرمایه ایمانی و اجتماعی مردم ما بود. علیرغم آنکه پروژه امتسازی ما در نیمهی راه است و آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، آموزش عالی ما هم هنوز بومیسازی نشده و دست به عصا قدم برمیدارد، سرمایهی ایمانی و اجتماعی مردم که حاصل لقمه حلال،شیرپاک،نطفهی حلال،نماز،تاسوعا،عاشورا،نیمه شعبان، شب قدر، عرفه و.. بود، معجزه کرد.
❇️ زیرساخت نرم انقلاب اسلامی، بر کرونا غلبه کرد.(و انشاءالله کامل غلبه میکند) تصور کنید زمانی را که سرمایهی ایمانی و اجتماعی مردم به نظامسازی تسری پیدا کرده و نظام آموزش عالی و نظام بهداشت و درمان و.. را با مولفههای بومی ایرانی-اسلامی متحول کند، چه شود..
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
💠 این عکس یکشنبه (٢۴فروردین) مترو تهران است، علیرغم اینکه صندلی خالی وجود دارد اما مردم، تکلیف مدار
🔻آنچه باعث شده تا عملکرد ایران در مقابله با #کرونا بهتر از امریکا، ایتالیا، اسپانیا و سایر کشورهای پیشرفته غربی باشد فقط زیرساخت بهداشتی قوی حاصل شده در این ۴۰سال نیست.
💠 بزرگترین دستاورد انقلاب، بوجود آمدن همین روحیه انقلابی در مردم و تشکیل گروه های جهادی است که در جهان نظیر ندارد.
✍️ امیرحسین ثابتی
💚 #مثل_ایران
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
🚤 چرا ناوگان آمریکا از قایقهای کوچک سپاه واهمه دارند!؟
🔖 #اختصاصی
📸 b2n.ir/618479
⚓️ اشتباه نظامی شوروی در دوره جنگ سرد، یعنی توازن نظامی از طریق توازن تسلیحاتی که توأم با رقابتهای پر هزینه شده بود نشان داد صرفا بازدارندگی از طریق اقدام متقارن رخ نخواهد داد.
⚓️ استراتژی قایقهای تندرو ایران که با تأسی از قاعدهی قرآنی «فَلا تُطِعِ الكافِرينَ وَجاهِدهُم بِهِ جِهادًا كَبيرًا/۵۲ سوره فرقان» شکل گرفت و ریشه در جنگ نامتقارن دریایی دارد، در قالب #دکترین_دست_بلند عمل میکنند. این قایقها علیٰرغم جُسه کوچکشان، دارای هزینه پایین، کارآیی بالا و البته غیر رقابتی بودن، توانستند ایجاد بازدارندگی کنند؛ به گونهای که آمریکا متوجه شد در نبرد دریایی منطقه، سیادت با ایران است.
⚓️ کلاسهای مختلف رزمناوهای آمریکا برای پنج نوع نبرد طراحی شدند که به ترتیب عبارتند از:
1️⃣ نبرد با زیر سطح
2️⃣ نبرد با سطح
3️⃣ نبرد با هوا
4️⃣ تهاجم موشکی به خشکی
5️⃣ رزم در ساحل با تخلیه نیرو
⚓️ این ناوها در رزم سطحی با ناوهای هم جُسهی خود میتوانند اعمال توانایی کنند اما مواجهه با قایقهای تندرو مسلح شبیه هیچیک از پنج نوع نبرد نیست.
⚓️ به گونهای که اگر تعداد بالایی از آنها به صورت همزمان به یک ناو با سه هزار خدمه از نقاط مختلف حملهور شوند، تعدادی کمی مورد هدف قرار میگیرد و ناو صد درصد آسیبپذیری بیشتری دارد.
نه ناو هواپیمابر و نه رزمناوها، یارای مقابله با تعداد انبوه قایقهای تندروی متحرک که میتوانند شلیک همزمان کنند را ندارند.
#بازی_جنگ
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
🔻آنچه باعث شده تا عملکرد ایران در مقابله با #کرونا بهتر از امریکا، ایتالیا، اسپانیا و سایر کشورهای پ
🔰 در کتاب «دریانوردی ایرانیان» از زبان "لرد کِرزِن" نایبالسلطنه انگلیس در هند و خلیج فارس (۱۸۹۹) آمده: «اگر در ایسلند مار پیدا میشود، در ایران هم دریانورد پیدا میشود»
لرد کرزن حالا کجاست تا #قدرت_دریایی_طراز جهان را ببیند؟
#ایران_قوی
▫️ تصویر یکی از تکاوران نیروی دریایی سپاه در نزدیکی ناوهای تروریستی آمریکا در خلیج فارس - ۱۳۹۹/۱/۲۷
✍️ اندیشهجویان
💚 #مثل_ایران
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
🔰 در کتاب «دریانوردی ایرانیان» از زبان "لرد کِرزِن" نایبالسلطنه انگلیس در هند و خلیج فارس (۱۸۹۹) آم
🔰 واکنش جالب محمدعلی الحوثی به نزدیک شدن شناورهای سپاه به ناو آمریکایی:
💬 شناورهای ایرانی باید از کشتیهای گارد ساحلی آمریکا دور شوند. فاصله بگیرند تا به ویروس کرونا مبتلا نشود..
هههه
▫️ محمد علي الحوثي
💚 #مثل_ایران
🔸 #ایران_قوی
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
⬅️➡️ جامعه مدنی بورژوازی، درست در مقابل #جامعه_مهدوی ست. 🔹در جامعهی مدنی، بشر مجاز به لذت بیحد و
✅ «آدم انقلابی مسؤوله. هرکجا ضرورت داشت میاد در صحنه؛ و به کمتر از نمرهی بیست هم قانع نیست. چون میاد با جان و دل اون کارو انجام بده، پس اونو به نحو احسن انجام میده و همیشه کار او طراز هست. انسان انقلابی، میاد که زیر و رو کنه؛ تحول ایجاد کنه. همهی زندگی خودشو روی کاری میذاره، و کارو به نتیجه میرسونه. نتیجهاش اینکه کار به نحو احسن انجام میشه»
🔸استاد حسن عباسی
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
❇️ #جامعه_مهدوی
❇️ #جامعه_هجری
❇️ #ساکن_کوی_مهدوی
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
✅ «آدم انقلابی مسؤوله. هرکجا ضرورت داشت میاد در صحنه؛ و به کمتر از نمرهی بیست هم قانع نیست. چون میا
⬅️ مهمترین پروژه علمی در علوم سیاسی امروز، دولتسازی و ملتسازیست. یعنی:
▫️دولتچینی
🔸▫️نظامچینی
▫️ملتچینی
🔹ملتچینی، خود پروسهای تخصصی دارد.
🔹ملتی که چیده میشود، برای حکمرانی بر خود نیاز به دولتچینی دارد.
🔹حدفاصل میانِ ملت چینی و دولت چینی، چینش نظام است. وقتی ملت شکل میگیرد و نظم و نسخ پیدا میکند، حالا این ملتِ چیده شده باید سیستمی را برای حکومت خودش را تعریف کند.
🔷🔹از چینش ملت، تا چینش دولت. و قلب این ساختار که چینش نظام و کلبه است. جامعهسازی، گوشتی است که روی این اسکلت چیده میشود.
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
❇️ #جامعه_مهدوی
❇️ #جامعه_هجری
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
⬅️ مهمترین پروژه علمی در علوم سیاسی امروز، دولتسازی و ملتسازیست. یعنی: ▫️دولتچینی 🔸▫️نظامچینی
🔴 عمیقترین دخالت خارجی در هر کشوری بعد از دستدرازی فرهنگی، دخالت در دولتسازی آن کشور است.
✅ استقلال، یعنی بتوانید ساختار حکومت و جامعهتان را خودتان معین کنید؛ خودتان قانونگذاری و سیاستگذاری کنید؛ #مثل_ایران
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
❇️ #جامعه_مهدوی
❇️ #جامعه_هجری
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
🔴 عمیقترین دخالت خارجی در هر کشوری بعد از دستدرازی فرهنگی، دخالت در دولتسازی آن کشور است. ✅ است
▫️دولتچینی
🔸▫️نظامچینی
▫️ملتچینی
▫️ملکچینی
🔺در تئوریهای جامعهسازی، هریک از لایههای بالا، ۲۵ سال به طول میانجامد تا در یک دوره صد ساله، ساختار جامعه رقم خورد.
✅ این چهار لایه در کشور ما نیز با شدت و ضعف پیش میرود. ایران، تنها کشور آسیاییست که فرآیند جامعهسازی خود را با سرعت پیش میبرد. و حتی کشورهایی مثل چین، هند، ترکیه، عراق، افغانستان، پاکستان، کره، ژاپن و.. در این مسیر نسبت به ما بسیار عقبتر هستند.
🔸هر قدر این بنا جامعیت بیشتر پیدا کند و کاملتر شود، استحکام نظام اجتماعی ما بیشتر شده و فروپاشی آن به حداقل میرسد.
▫️افغانستان، در پروسهی ملتسازی است.
▫️عراق، جمهوری آذربایجان و کشور روسیه دولتسازی هستند. پاکستان و لبنان در هیچکدام از این مراحل وارد نشده و به صورت طایفهای اداره میشود.
▫️عربستان سعودی، بدترین شرایط را در منطقه دارد، نه تنها در هیچ کدام از این لایهها نیست، بلکه مقدمات اولیه را دارا نیست و بسیار عقب نگاه داشته شده است.
▫️مصر علیرغم آنکه نسبت به کشورهای عربی در مبانی فکری پیشتر است، اما بازهم تقریباً ۱۵۰ سال از ایران عقبتر است.
▫️ترکیه به دلیل نزدیکی با غرب، مقداری دولتسازی خود را پیش برده اما چون عقبه تئوریکش شفاف نیست، ضعف بزرگی دارد؛ تکلیفش با خودش روشن نیست.
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
❇️ #جامعه_مهدوی
❇️ #جامعه_هجری
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
💚 سلام بر ابراهیم
❇️ «من ‹امام› را برای ‹اطاعتکردن› میخواهم..»
🌹 یکم اردیبهشت ماه سالروز تولد شهید #ابراهیم_هادی است. روحش شاد💐
🔹در چینش ملت برای جامعهسازی، مردمی که میتوانند بر حکومت خودشان اثر داشته باشند، در قاعده هرم جای میگیرند.
⬅️ به نظر شما، چرا جامعه مدنیِ امروز، جامعهی بورژوازیست؟ چون در جامعه سوداگری، این مرچنتها هستند که با روابط خاص، ویژهخواری و فساد سیاسی، خواستههای خود را بر کرسی حکومت مینشانند. و شهروندانی که در دموکراسی ادعا میشد نقش فعال در حکومت دارند، تبدیل به مصرفکنندگانی منفعل شدند که باید صبح تا به شب بدوند تا چرخ سرمایهگرایی بچرخد.
🔰اما در «امتسازی»، نه شهروند‘ منفعل یا سوداگر، بلکه این مردم مؤمنی که خودشان را در قبال حکومت و نظام مسئول میدانند، جامعه هجری را میسازند. رابطهی بین امام و امت، رابطهای الهیست. #امام_امت.
🔸و #شهید_ابراهیم_هادی این را به خوبی دانسته بود..
💠 پاسخ زیبای شهید ابراهیم هادی را بخوانید وقتی از او پرسیده شد، چرا برای دیدن امام روحالله(ره) منطقه عملیاتی را رها نکرد:
💬 «ما رهبر را برای دیدن و مشاهده کردن نمیخواهیم، ما رهبر میخواهیم برای اطاعت کردن. من اگر نتوانستم رهبرم را ببینم مهم نیست. بلکه مهم این است که مطیع فرمانش باشم و او از من راضی باشد.»
✅ تمدن آرمانی مهدوی، همینجاست..
🌷 روح مهدویت، یعنی هر آن اراده کنیم خوب و خوبتر بشویم و این مجاهدت ما برای خوبتر شدن، جامعهی ما را هجری و مهدوی میسازد که فرمود:
💠 «اِنَّ اللهَ لا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرواْ مَا بِآنفُسِهِم»
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
❇️ #جامعه_مهدوی
❇️ #جامعه_هجری
❇️ #ساکن_کوی_مهدوی
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
✅ آدم بسازیم و علم اقتصادی شایستهی آدمها
❇️ مقید بود مرغ و خروس توی خانه داشته باشند. و هم مقید بود رسیدگی به مرغ و خروسها را خودش تنهایی انجام دهد. صبح از مسجد که برمیگشت اول آب و دانهی مرغ و خروسها را میداد و قفسشان را مرتب میکرد. خودش پوست خیارها و غذاهای مانده را از توی خانه جمع میکرد میآورد برای حیوانها بعد ظرفی را که با آن غذا آورده بود توی حوض میشست. یک بار اول شب به مرغ و خروسها سر میزد، یک بار بعد از عبادت یک ساعتهی سرشبهایش؛ یک بار هم موقع خواب که روی قفس را با پتوی مخصوصشان میپوشاند، میگفت سرما میخورند..
🔸برگی از زندگی آیتالله محمدتقی بهجت
▪️ علمِ اقتصاد منفعتگرایی که دست مرئی خدا، (یدالله) را گم کرده و با دست نامرئی بازار، جوجهکُشی را به بهانه #تنظیم_بازار نسخهپیچی و توجیه میکند، اقتصادِ منهای «انسان طراز» است.
✅ برای بازشناختن «اقتصاد طراز قرآنی» میانبر ⬅️ #یدالله را لمس کنید و یا به مجموعه جلسات کرسی طرحریزی کلبه کرامت با عنوان «دکترین بیع» مراجعه نمایید.
❇️ #دست_نامرئی_بازار
❇️ #یدالله ، #دست_مرئی_خدا
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir