7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کنایه جالب زیرخاکی به مذاکرات هستهای و نتیجه آن!
🔹«انواع و اقسام مذاکرات داشتیم؛ نرم، ظریف، زمخت، تند...
🔹به هرکی بگی باورش نمیشه که من مذاکره کردم روزی دو بار بریم دستشویی!»
✅ @Rajanews_com
جوک غیرمنتظره قرائتی درباره کاظم صدیقی - تابناک | TABNAK
https://www.tabnak.ir/fa/news/1228838/%D8%AC%D9%88%DA%A9-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%B1%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B8%D9%85-%D8%B5%D8%AF%DB%8C%D9%82%DB%8C
التماس دعا 🤲
🔴 ملی گرایی، انقلابی، وطن دوستی، حزب اللهی
دوستان ایران زمین و ایرانیان در ایتا 🇮🇷
@iran_doostan
همانطور كه بيان شد، به علت تأخير در تصميمگيري، فرصت كافي براي يك شناسايي مؤثر و يك طرح-ريزي هماهنگ جهت يگانهاي اجرايي قرارگاه نصر باقي نماند؛ لذا يگانهاي تابعه¬ي قرارگاه نصر، بهويژه تيپ ـ 37 زرهي، به جاي ساعت 01:00 در ساعت 05:00 روز چهارم فروردين وارد عمل شدند. نحوه¬ي وارد عمل شدن تيپ ـ 37 به اين شكل بود كه تانكها در حوالي تپه¬ي عليگرهزد از تانكبرها (كمرشكنها يا مازها) پياده شدند و بدون هيچگونه آرايش از¬پيش¬تعيينشده و درحالي¬كه جناج چپ (جنوبي)آنها به طور کامل باز بود، در مسير جاده¬ي عليگرهزد ـ دچه حركت كردند. در دستور جزءبهجزء قرارگاه نصر، مأموريت اين يگان، دنبال كردن قرارگاه نصرـ5 بوده و مسئوليت محور مزبور به فرمانده¬ نصرـ5 محول شده بود. فرماندهان اين دو يگان هرگز فرصت نيافتند طرح خود را هماهنگ سازند و مسئوليتهاي خود را مشخص و يا تقسيم نمايند. اگر قرار بود نصرـ5 در شمال (در سمت تپه¬ي شاوريه ـ امامزادهعباس) و نصرـ 6 در جنوب (در سمت عليگرهزد ـ دچه) حركت نمايند، برقراري يك پهلودار جنوب (جناح چپ قرارگاه نصرـ6 ) ضروري و حياتي بوده است كه البته برقرار نشده بود و نصرـ2 نيز حركتي به جلو انجام نداد و از دور، ناظر حركات موتوري دشمن بر روي محور حسن بربوطي بود.
هنگاميكه تيپ ـ37 زرهي شيراز با آرايشي تعجيلي و غيراصولي به سمت دچه حركت مي¬كرد، عراق مشغول وارد عمل¬كردن احتياط خود (حدود صد دستگاه تانك و نفربر) جهت پاتك به عينخوش از سمت شرق، در مسير واوي ـ حسن بربوطي ـ دشتعباس ـ تپه¬ي 202 بود. حركت اين دو ستون به موازات هم و هر كدام به منظور خاص، يكي از نكات فراموش¬نشدني نبرد روز چهارم فروردين بود؛ زيرا درحاليكه ستون تانكهاي زرهي عراقي در حدود ساعت 30:06 به سمت شمال غرب در حركت بودند، متوجه حركت ستون تيپ ـ 37 زرهي روي جاده¬ي آسفالته عينخوش ـ دچه شدند. ابتدا ستون عراقي متوقف شد؛ ممکن است دستور توقف آن، دو علت داشته باشد: يك علت آن، سقوط تنگه¬ي رقابيه توسط قرارگاه فتح و ديگري مشاهده¬ي ستون تيپ ـ 37 زرهي و شايد حركت يگانهاي تيپ ـ 58 تكاور ذوالفقار در جناح راست اين ستون بوده است. نگارنده كه بر روي تپه¬ي عليگرهزد اين صحنه را مشاهده ميكردم، به وضوح سردرگمي و عدم تعادل فكري فرماندهان دشمن را درك نمودم، آنها نميدانستند چكار كنند! آيا حركت ستون را براي اجراي پاتك به عينخوش ادامه دهند و يا با تيپ ـ 37 زرهي درگير شوند؟ و يا براي كاربرد اين ستون در تنگه¬ي رقابيه، به عقب برگردانند و از اجراي پاتك بر عليه عينخوش صرفنظر نمايند. در اينجا بود كه تيپ ـ 37 زرهي درحالي¬كه به ستون تانك متوقف¬شده¬ي دشمن جناح داده بود و پهلوداري هم براي پوشش جناح چپش نگمارده بود، ناگهان با انبوهي از آتشهاي جناحي دشمن مواجه گرديد. در نتيجه، تلفات و ضايعات بالنسبه سنگيني به تيپ مزبور وارد آمد. تيپ ابتدا متوقف شد و سپس سراسيمه به سمت تپههاي شاوريه و لزه تغيير مسير داد كه در اين حالت نيز تانكهاي عراقي و جنگافزارهاي ضدزره عراقيها از پشت سر، آنها را مورد هدف قرار دادند. دود سوختن تانكهاي خودي از يك سو و دود سوختن تعدادي از تانكهاي عراقي از سويي ديگر، فضاي منطقه را تيره كرده بود.
در اين لحظات، بالگردهاي تك هوانيروز ارتش مانند هر شرايط بحراني ديگري، بر عليه تانكهاي عراقي وارد عمل شدند و مانع از وارد آمدن صدمه¬ي بيشتر به تيپ ـ 37 زرهي گرديدند.
سرتيپ 2 ستاد نصرتالله معينوزيري در كتاب "نزاجا در عمليات فتح¬المبين" مينويسد: در همين اثنا كه در كنار فرمانده¬ قرارگاه نصر روي تپهي عليگرهزد بودم، از فرمانده¬ گروه ـ 33 توپخانه¬ي ارتش (سرهنگ ستاد مهدي صدري) خواستم تا گروه آتش¬ها و سري آماج¬هاي پيشبيني¬شده را روي جاده ـ در حوالي حسن بربوطي ـ اجرا كند. همچنين بلافاصله درخواست پشتيباني نزديك هوايي براي درهم¬كوبيدن ستون زرهي دشمن نمودم كه اندكي بعد هواپيماهاي خودي، منطقه را بمباران كردند. هر چند تأثيرات تخريبي بمبها قابل ملاحظه نبود ولي صدمات روحي روي دشمن به جاي گذاشت و حركات آنها را مختل نمود. در بازديدي كه روز هشتم فروردين از زمين منطقه به عمل آمد، مشخص گرديد كه علاوه بر ستون مزبور، تعدادي تانك تي ـ 62 عراقي نيز در جنوب جاده¬ي آسفالته و در شمال مسير رفائيه ـ در زمين پلهاي كه در آن بدنه¬ي تانكها محفوظ بودند ـ مخفي شده بودند و بدون اينكه ديده شوند يا خطري آنها را تهديد كند، با دقت تانكهاي ام ـ 47 تيپ ـ 37 را از مسافت كمتر از دو كيلومتر هدف قرار بودند. وجود تعداد بي¬شماري پوكه¬ي گلوله از اين نوع تانك، در امتداد مسير فوق الذكر، اين فرضيه را ثابت مي¬كرد.
ادامه تاریخچه نبردهای دفاع مقدس جهت عزیزانی که تمایل دارند تجدید خاطرات شود👆👆👆👆👆👆
هرچند قرارگاه نصر در ساعت 20:07 روز چهارم گزارش كرد كه تيپ ـ 37 زرهي و تيپ ـ 58 تكاور ذوالفقار از ارتش و تيپ ـ 27 محمد رسولالله(ص) از سپاه به دشتعباس وارد شدند و آنجا را اشغال نمودند و در ساعت 30:08 اعلام نمود كه تيپ ـ 37 زرهي در دشت عباس، زير آتش دشمن است و در ساعت 35:08 گزارش داد كه الحاق تيپ ـ 37 زرهي با يگانهاي قدس در شرف انجام ميباشد، اما بررسي اين گزارشها از يكسو و مشاهده¬ي حوادث اتفاق افتاده در آن روز نشان ميدهد كه گزارشهاي مزبور از صحت كافي برخوردار نبودهاند، زيرا نصر ـ 5 به علت اينكه تيپ ـ 37 زرهي نتوانست با وي همراهي و هماهنگي كند، در حوالي دشتعباس متوقف شد و سپس به محل استقرار اوليه (تپههاي شاوريه) مراجعت نمود و تيپ ـ 37 زرهي هم به دليل اينكه از جناح چپ ضربه خورد، قادر نشد به سمت غرب، حركت خود را ادامه دهد و به ناچار به سمت شمال تغيير مسير داد و سپس به حوالي شمال شرق دچه عقبنشيني كرد. نكتهاي كه بيان آن مهم به نظر ميرسد، اين است كه هر چند در دستور جزءبهجزء قرارگاه نصر، به نصر ـ 2 (تيپ ـ 2 لشكر ـ 21ارتش) مأموريت داده شده بود كه به منظور انهدام دشمن در ساعت 00:01 روز 4/1/1361 در منطقه¬ي حسن بربوطي تك کند و معابر وصولي حسن بربوطي را كنترل و از هرگونه حركت دشمن از جنوب به شمال جلوگيري نمايد؛ اما اين حركت هرگز اجرا نگرديد و نتيجه¬ي آن اين شد كه ستون عظيم تانك و نفربر دشمن با آزادي عمل و بدون اينكه تهديدي متوجه آنها ـ در مسير حسن بربوطي ـ شود، روي اين محور در جولان بودند و عمليات تيپ ـ 37 زرهي را با ناكامي مواجه ساختند. در واقع ميتوان چنين نوشت كه عمليات روز 4/1/1361 قرارگاه نصر، فقط توسط تيپهاي غيرسازماني لشكر اجرا گرديده است!
مقارن ظهر روز 4/1/1361، برادر پاسدار شهيد حسن باقري (افشردي) ـ فرمانده¬ سپاهي قرارگاه نصر ـ با يك دستگاه لندكروز به محل گروه فرماندهي فرمانده¬ لشكر ـ 21 ارتش واقع روي تپه¬ي عليگرهزد وارد شد و از فرمانده¬ لشكر ـ 21 خواست تا همراه وي به جلو عزيمت نمايد و وضع يگانها را در منطقهي دشتعباس وارسي كنند؛ فرمانده¬ لشكر ـ 21 نيز از سرهنگ ستاد معينوزيري ـ كه همراه ايشان به عنوان افسر عمليات قرارگاه مركزي کربلاي2 و ناظر انجام وظيفه ميكرد ـ درخواست كرد تا همراه شهيد باقري برود. اندكي بعد، هر دو نفر حركت كردند و هنگاميكه از مسير جاده پيش ميرفتند، تانكهاي عراقي مستقر در روي محور حسن بربوطي ـ امامزادهعباس(ع)، مرتب آنها را زير آتش گرفته بودند؛ به هرحال آنها به منطقه¬ي دچه رسيدند و متوجه شدند كه وضع نابسامان است. درحاليكه به طور مرتب زير آتش تانك و كاتيوشاي دشمن قرار داشتند، با فرمانده¬ تيپ ـ 37 زرهي (سرهنگ صارمي) كه مشغول جمع¬آوري تانكها و نفربرهاي باقيمانده از عمليات بود، صحبت كردم و كمي ايشان را دلداري دادم و گفتم: «بالاخره جنگ جزر و مدّ دارد، بايد مقاوم بود و...» ايشان پاسخ داد: «هفت دستگاه تانك برايم باقي مانده است! اگر دستور بدهيد، باز هم حمله ميكنم، ترسي ندارم!»
سرهنگ معينوزيري به اين افسر شجاع ميگويد: «نمي¬خواهد حمله كنيد، همين موضع را نگهداري كنيد تا دشمن نتواند عليگرهزد را از سمت غرب بار ديگر تصرف نمايد.» ايشان پس از مدتي، تانكها را سروسامان داد و در شرق دچه مستقر نمود و با اولين تيراندازي، تانك¬ها و نفربرهاي عراقي كه داشتند به سمت جاده¬ي آسفالته پيشروي مي¬كردند، متوقف شدند.
متعاقب اين وضعيت، به تپهي عليگرهزد مراجعت نمودند. در اين لحظه جانشين فرمانده¬ نزاجا (سرهنگ ستاد اصغر جمالي) كه نگران اوضاع بود، وضعيت را توسط بيسيم سؤال كردند كه پاسخ لازم ارائه گرديد. در بعد از ظهر روز چهارم، باد تند و گردوخاك فضاي منطقه را تيرهوتار نمود و در نهايت تاريكي فرا رسيد و هوا باراني شد و وضعيت به حالت عادي برگشت.
تنها يك نتيجه از اين حركت گرفته شد و آن اين بود كه پاتك سنگين عراق به عينخوش اجرا نگرديد و از سقوط آن به صورت مستقيم جلوگيري شد. اين وضعيت تا روز ششم ادامه يافت.
تلفات و ضايعات تيپ ـ 37 زرهي ارتش در اين عمليات به شرح زير بود:
تلفات:
ـ شهيد: سه افسر ، ده درجه¬دار ، هفت سرباز؛
ـ زخمي: سه افسر ، پانزده درجه¬دار ، دو سرباز؛
ـ مفقود: هفت نفر.
ـ ضايعات:
سيزده دستگاه تانك، پنج دستگاه نفربر، سه دستگاه خودرو، يک دستگاه آمبولانس.
✅ نعمت ولایت وامامت 🌹🌸🌹🌸
امام خامنه ای رهبری حکیم وبزرگ و نعمتی هستند که خدا بعداز امام راحل به ملت ایران عنایت فرموده است . چرا❓
۱- ایشان رهبری دلسوز وپدری مهربان برای ملت ایران وتمام آزادگان دنیاو حتی غیرمسلمانان هم میباشند ورسالتی جهانی دارند .
۲- معظم له یک تنه مواظب بوده و هستند که انقلاب توسط مدعیان قلابی سیاست ودیانت به انحراف کشیده نشود .
۳- آقا مراقب تمام دولتها ومجالس بوده اند که مردم را به انحراف نکشانند .
۴- درزمان بیماری کروناتاکید کرده بودند که واکسن آلوده بویژه از آمریکا وانگلیس توسط غربگرایان وارد کشورنشود چون تجربه خونهای الوده ازفرانسه را میدانستند .
۵- باتمام اقشارجامعه وباتخصصهای خودشان دیدار داشته وسخن میگویند .
۶- یک تنه وقاطعانه درمقابل دشمنان اسلام وملت ایران ایستاده اند .
۷- مقابل بدعتها وکج رویها وفتنه هاو اشرافیگریهاایستاده ومدام تذکر میدهند.
۸- سفره نیروهای مسلح را همانند امام درکنارسفره ولایت پهن کردند که دولتها ومجالس نتوانند انهارامصادره وبه گروگان گرفته و برعلیه ملت کودتا کنند.
۹- حرفی که درپنهان میزنند درآشکارهم همان را میگویند واهل معامله وملاحظه نمیباشند .
۱۰- ساده گویی ؛ ساده زیستی ؛ سلامت ؛ صداقت وصراحت لهجه از ویژگیهای این رهبر عزیز میباشد .
۱۱- تنها رهبری هستند که به معنای واقعی به ملت خوداحترام گذاشته ومردم را عزیزدانسته وآنهارا پشتوانه کشور میدانند.
۱۲-چترمهربانی وپدرانه وولائی ایشان حتی برسرکسانیکه به ایشان علنا اظهار بی محبتی میکنندپهن میباشد .
۱۳- درانتخاباتهاهمیشه کنارمردم بوده ودلسوزانه رهنمود میدهند .
۱۴- ازهرکسی که دل درگروانقلاب وحل مشکلات مردم راداردجانانه دفاع میکنند.
۱۵ - سی وپنج سال است که بصورت مستمرحل مشکلات اقتصادی ومعیشتی مردم راازدولتهاومجالس مطالبه مینمایند.
🔺 وحرف اخراینکه 👈 نظریه پردازان آمریکائی وغربی آقا ومولای ماراابرحریف وابر سیاستمدار میدانند .
رهبربزرگ وشجاع ما باترفندهاوطرحهای دشمنان آشنا بوده ودرسربزنگاههاملت را آگاه وتوطئه آنها را خنثی مینمایند .
۷ فروردین ۱۴۰۳ #فرهادنیا
هدایت شده از طنز سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ایرانی ها ادای افسرده ها رو در نیارید
🔹اگر احساس میکنی افسرده هستی، یه سر بیا غرب تا معنای افسردگی رودرک کنی
🆔@Tanzsiysii
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در آخر الزمان همه نمازخوان ها بی نماز می شوند مگر...
پیشنهاد میکنم ببینید ارزش دیدنش داره
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ورزشگاه آزادی پر شد
ندای یا علی مدد(علیه السلام) هماکنون از قلب پایتخت شیعه به آسمان می رود
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از مدینه فاضله
📢 پرونده تفصیلی دیدار شاعران ۱۴۰۳ منتشر شد
🔺 متن، فیلم و صوت ۴۱ شعرخوانی دیدار شاعران با رهبر انقلاب در شب میلاد امام حسن مجتبی علیهالسلام
🔎 از اینجا ببینید:
khl.ink/shaeran1403
رهبر انقلاب: در حمایت از فلسطین تردید نمیکنیم
امام خامنهای:
🔹صبر تاریخی مردم غزه در مقابل جنایتها و وحشیگریهای رژیم صهیونیستی که با حمایت کامل غرب انجام میشود، یک پدیده عظیم است که حقیقتا به اسلام عزت بخشیده است.
🔹کشتار مردم غزه و نسلکشی در این منطقه هر انسان صاحب وجدانی را متاثر میکند. جمهوری اسلامی ایران در موضوع حمایت از قضیه فلسطین و مردم مظلوم و مقاوم غزه هیچ تردیدی به خود راه نخواهد داد.
🔹موضوع حمایت افکار عمومی بینالمللی و همچنین افکار عمومی جهان اسلام بهویژه دنیای عرب از مردم غزه مهم است.
🔹اقدامات تبلیغاتی و رسانهای مقاومت فلسطین تاکنون بسیار خوب و جلوتر از دشمن صهیونیستی بوده است و باید در این زمینه بیش از پیش اقدام شود.
🔹آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در این دیدار گفت: صبر و ایستادگی مثالزدنی مردم غزه و نیروهای مقاومت در این ۶ ماه، که ناشی از ایمان راسخ آنان است موجب شده دشمن صهیونیستی به هیچ یک از اهداف راهبردی خود در جنگ غزه، دست نیابد.
خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «عقلشان نمیرسد!»؛ کنایه سنگین رهبر انقلاب به برخی سیاستمدارانی که اهل شعر و ادب نیستند
🔹شاعره هندوستانی: خدا را شکر امروز دیدم که رهبر ایران چقدر به ادبیات اهمیت میدهند بر خلاف برخی سران و دولتمردان که به امور ادبی توجه ندارند
🔹رهبر انقلاب: عقلشان نمیرسد!