⭕️ اخبار امیدبخش از واکسنهای ایرانی کرونا
♨️ علیرضا رئیسی، در گفتگو با بخش خبری شبکه یک سیما، گفت: تا ۱۰ روز آینده مرحله اول انسانی واکسن ساخت ستاد اجرایی فرمان امام به پایان میرسد اگر سازمان غذا و دارو نتایج آزمایشهای این واکسن را تأیید کند اوایل اسفند ۹۹ مرحله دوم آزمایش روی این واکسن آغاز خواهد شد.
🔻وی افزود: با توجه به وضع اضطراری موجود در دنیا، مراحل ۲ و ۳ این بررسیها امکان ادغام دارند، پس از ۴۵ روز ادغام و آغاز مرحله دوم و سوم آزمایشها به اتمام خواهد رسید و در صورت صدور تائیدیه سازمان غذا و دارو، در اواسط اردیبهشت ۹۹ مرحله تولید انبوه این واکسن آغاز خواهد شد.
🔴 رئیسی، مؤثر واقع شدن واکسن ایرانی روی ۳ داوطلب که دارای ویروس جهش یافته انگلیسی بودند به عنوان خبری خوش اعلام کرد و ادامه داد: در تولید این واکسن از نوعی ویروس غیرفعال شده بهره گیری شده که تا این لحظه مؤثر واقع شده است.
💢 وی همچنین افزود: واکسنی که سرم سازی رازی در دست تولید دارد وارد فاز انسانی خواهد شد.
🔻رئیسی در خصوص تولید واکسن مشترک ایران و کوبا گفت: واکسن فاستور بسیار امید بخش است. این واکسن فاز یک خود را در کوبا گذرانده و مراحل ۲ و ۳ را در ایران سپری خواهد کرد که پس از آن به تولید انبوه خواهد رسید.
💢 وی از امید بخش بودن واکسنی که در وزارت دفاع در حال بررسی و آزمایش است، خبر داد و افزود: امیدواریم که این واکسن هم بتواند مجوز ورود به مرحله انسانی را دریافت نماید.
‼️ رئیسی گفت: در دنیا FDA متولی ارائه تائیدیه دارو و واکسن است در کشور ما هم اگر سازمان غذا و دارو واکسنی را تائید نماید برای ما حکم تائید نهایی را خواهد داشت.
🔴 سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: در صورت ورود اولین محموله واکسن با در نظر گرفتن اولویت بندیهای تعیین شده، پیش از پایان سال جاری مرحله اول تزریق را شروع میکنیم.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با دقت ببینید / فیلم هایی داریم از اشک و فریاد نظامیان آمریکا ، همزمان با آغاز حملات علیه آنها ...
@iran_onlin_ir
⭕️ نیویورکتایمز| چین کابوس دولت بایدن خواهد بود
♨️ یک روزنامه آمریکایی با اشاره به افزایش قدرت پکن و بالا گرفتن تنشها میان این کشور آسیایی و واشنگتن در دولت ترامپ گزارش کرد که احتمالا چین یکی از کابوسهای بایدن خواهد بود.
🔻روزنامه آمریکایی «نیویورکتایمز» طی یادداشتی به قلم «نیکلاس کریستوف» با اشاره به تنشهای دولت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور سابق آمریکا با چین گزارش کرد که «پکن، کابوس جو بایدن خواهد بود».
🔴 در این گزارش در حالیکه رویارویی نظامی میان ایالات متحده و چین را غیرمحتمل توصیف کرده است اما تأکید کرده است که سالهای پیش روی «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا با بزرگترین خطرات همراه خواهد بود و بخشی از آن به این دلیل است که «شی جینپینگ» رئیسجمهور چین بیش از حد اطمینان دارد که ایالات متحده رو به افول است.
💢 «بانی گلیسر» از مرکز مطالعات راهبردی و بینالمللی در این خصوص میگوید: «فکر میکنم وقوع تقابل نظامی (میان چین و آمریکا) بعید باشد اما این گزینه را رد نمیکنم».
🔻طبق این گزارش، دولت بایدن علیرغم آنکه در بسیاری از مسائل همچون هنگ کنگ و تایوان و موضوعات دیگر با چین اختلاف دارد، در عین حال به دنبال همکاری با این کشور در خصوص موضوعاتی چون تغییرات اقلیمی و کره شمالی است.
🔴 با اینحال، طبق این گزارش، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده تصریح کرده است که رویکرد سخت دونالد ترامپ در قبال چین را ادامه خواهند داد و با همپیمانان آمریکا برای کارآمدتر کردن سیاست قاطعانه علیه چین وارد همکاری خواهند شد.
💢 از طرف دیگر، علیرغم آنکه وزیر خارجه دولت بایدن تأکید کرده که به دنبال تشدید سیاست قاطعانه علیه پکن هستند، همچنان جمهوریخواهان سیاست بایدن در قبال چین را آسیبپذیری دولت فعلی آمریکا میدانند و برخی از آنها به تمسخر رئیسجمهور آمریکا را «بایدن پکن» توصیف میکنند و سناتور «تد کروز» میگوید که آغوش تیم بایدن به روی حزب کمونیست چین باز است.
🔻روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز ادامه داد برخلاف اظهارات جمهوریخواهان، بایدن تیم سرسخت و متخصصی در زمینه آسیا را به خدمت گرفته است و انتقادات از سیاست آتی بایدن در قبال پکن موجب میشود که فضای اندکی برای دیپلماسی با چین باقی بماند.
♨️ این روزنامه آمریکایی با اشاره به تمامی چالشهایی که دولت بایدن در مقابل پکن با آن مواجه است، ادامه داد که بایدن علیرغم آنکه باید روابط خود را با تایوان تقویت کند، نباید این تقویت روابط به گونهای باشد که با لج و لجبازی با «شی جینپینگ» رئیسجمهور چین همراه شود.
🔴 نویسنده نیویورکتایمز همچنین به بایدن توصیه کرد که از طریق همکاری با چین، خطر برخوردها و تنشها با این کشور را کاهش دهد.
💢 «دیوید شامباگ» یکی از محققان دانشگاه جرج واشنگتن و نویسنده کتابهایی درباره روابط آمریکا و چین نیز توصیه کرده است که توافقاتی در زمینه کنترل تسلیحات و رایزنیهایی میان ارتش دو کشور میتواند از تنشها میان پکن و واشنگتن کاهش دهد.
🔻روز گذشته پایگاه خبری «بیزنس اینسایدر» گزارش کرد که پس از اقدام تحریکآمیز ایالات متحده در اعزام ناوگروه آمریکایی به دریای جنوبی چین، بمبافکنهای پکن حمله به این ناوگروه را شبیهسازی کردند.
🔻در بحبوحه تنشها میان واشنگتن و پکن در خصوص مسئله تایوان، یک ناوگروه نظامی آمریکایی با هدایت ناو هواپیمابر «یو اس اس تئودور روزولت» اوایل هفته گذشته وارد دریای جنوبی چین شد.
⭕️ در پی اقدام واشنگتن در ورود به آبهای مورد مناقشه چین، ارتش پکن نیز هشت بمبافکن « H-6K»، چهار جنگنده «جی-16» و یک فروند هواپیمای جنگی ضدزیردریایی « Y-8» اعزام کرد که از تایوان به سمت آبراه مورد مناقشه دریای جنوبی چین پرواز کردند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فرانس 24 : اسرائیل ضعیف تر از آن است به ایران حمله کند / ایرانی ها تهدیدات اسرائیل را جدی نمیگیرند...
@iran_onlin_ir
⭕️ رژیم صهیونیستی مجبور به تشدید تدابیر امنیتی در سفارتخانههای خود شد
♨️ رژیم صهیونیستی از تشدید تدابیر امنیتی برای حفاظت از سفارتخانههای خود پس از انفجار اخیر در نزدیکی سفارت این رژیم در دهلی نو خبر داد.
🔻کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تدابیر امنیتی برای حفاظت از سفارتخانههایش در سراسر جهان را تشدید کرده است.
🔴 در همین حال، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این تصمیم پس از انفجار اخیر در نزدیکی ساختمان سفارت این رژیم در دهلی نو اتخاذ شده است به ویژه اینکه بازپرسان بستهای که حامل پیامی به سفیر اسرائیل بوده در خیابان کشف کردند.
💢 شبکه هندی "NDTV" جمعه گزارش داد که یک انفجار در نزدیکی سفارت رژیم صهیونیستی در دهلی نو رخ داده است.
🔸این انفجار تلفات جانی نداشت اما به سه خودرو آسیب جدی وارد کرد.
@iran_onlin_ir
⭕️ ظریفکاری برجامی ملاقات با طالبان / تهران تجربه «بن» را در کابل تکرار نکند!
♨️ روزنامه جوان نوشت: سال ۲۰۰۱ بود که شهر بن میزبان کنفرانس «سازمان ملل متحد» برای ترسیم آینده سیاسی افغانستان از طریق تشکیل دولت موقت بود. از امریکا «جیمز دابینز» نماینده وقت امریکا در امور افغانستان در این کنفرانس شرکت کرد و نماینده ایران نیز محمدجواد ظریف نماینده وقت وزیر خارجه بود.
🔴 جیمز دابینز بعدها در خاطرات خود نوشت که در جریان آخرین جلسه کنفرانس بُن، در حالی که «یونس قانونی» نماینده ائتلاف شمال حاضر نبود به دولت موقت افغانستان ملحق شود، اتفاقی که میتوانست به شکست این کنفرانس منجر شود، علاوه بر اخضر ابراهیمی (فرستاده وقت سازمان ملل)، نمایندگان سایر قدرتهای ذینفوذ از جمله نماینده روسیه، آلمان، هند و امریکا هر یک بهنوبه خود با نماینده «ائتلاف شمال» صحبت و رایزنی کردند تا او را به تقسیم عادلانهتر کابینه متقاعد کنند، ولی این جواد ظریف بود که توانست در عرض چند دقیقه او را متقاعد کند که بدون پیششرط به این روند ملحق شود.
💢 ماحصل این کمک کلیدی ایران به روند صلح افغانستان، چیزی بود که بعدها مجله تایم آن را نوشت: «حاصل معامله بزرگ با امریکا درج نام ایران در محور شرارت بود.» گفته میشود همان موقع رئیس وقت دولت اصلاحات چیزی به این مضمون گفته بود که به امریکاییها کمک کردیم و بعد هم برچسب محور شرارت خوردیم.
🔸ملاقات با ظریف
🔴 حالا پس از ۱۸ سال از آن زمان، مذاکرات صلح امریکایی در افغانستان بار دیگر به بنبست خورده است. دونالد ترامپ، رئیسجمهور قبلی امریکا در اسفندماه ۱۳۹۸ در دوحه قطر به یک توافق صلح با امریکاییها رسید که به تازگی وارد مراحل محتوایی از جمله ترکیب دولت و نحوه تشکیل آن شده بود، ولی با ورود دولت جو بایدن به کاخ سفید، همه توافقات قبلی به هوا رفته و امریکا از بازنگری در توافق ترامپ صحبت میکند.
♨️ تحت چنین شرایطی، طالبان سه هیئت سیاسی به ایران، چین و روسیه فرستاده تا ضمن گفتگو با رقبای واشنگتن، دولت جدید بایدن را برای توافق تحت فشار بگذارد. هیئت طالبان به ریاست ملاعبدالغنی برادر که چند روزی است در تهران به سر میبرد، صبح دیروز با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.
⭕️ ظریف در این دیدار ضمن ابراز خشنودی از ایده تشکیل حکومتی فراگیر با حضور همه اقوام و گروههای سیاسی در افغانستان گفت: «تصمیمات سیاسی نمیتواند در خلأ اتفاق بیفتد و تشکیل حکومت فراگیر باید در یک فرآیند مشارکتی و با در نظر گرفتن ساختارها و نهادها و قوانین بنیادی مانند قانون اساسی شکل گیرد.»
💢 وی همچنین آمادگی ایران برای تسهیل گفتگو بین طالبان و دولت و دیگر گروههای افعانستانی را اعلام و تأکید کرد: «مردم خوب افغانستان مظلوم واقع شدهاند جنگ و اشغال افغانستان لطمات سنگینی به مردم افغانستان وارد ساخته است، امیدوارم که تمام تلاش شما آن باشد که آلام و مشکلات مردم هرچه زودتر به پایان برسد و با برقراری صلح در افغانستان هرچه زودتر بهانه اشغالگران از دستشان خارج شود.» در ابتدای این دیدار نیز ریاست هیئت طالبان گزارشی از روند صلح و گفتگوهای بینالافغانی ارائه و تأکید کرد که روابط ایران و افغانستان همواره روابطی بر بنیاد دوستی و حسن همسایگی بوده و امیدوار هستند که با برقراری صلح و آرامش در افغانستان روابط دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.
🔹طرحی در کار است؟
🔴 گفته شده که هیئت طالبان به دعوت ایران به تهران سفر کرده و قاعدتاً وزارت امور خارجه طرحی احتمالی برای آنچه که «تسهیل مذاکرات» صلح است، پیشبینی کرده که البته جزئیاتی از آن بیان نشده است.
💢 حدس و گمانهایی وجود دارد در این باره که تیم دیپلماسی دولت دوازدهم بخواهد بین روند مذاکرات افغانستان با بازگشت دولت بایدن به برجام پیوند بزند به خصوص که دیروز چهار مقام ارشد ناتو به خبرگزاری رویترز اعلام کردند که نظامیان بینالمللی قصد دارند بیش از مهلت ماه می، که در توافق میان طالبان و ایالات متحده پیشبینی شده، در افغانستان باقی بمانند.
♨️ با این حال، پیش از ایفای هرگونه نقش میانجیگری، باید تجربه ناخوشایند گفتگوهای سازمان ملل در بن در گوشه ذهن دیپلماتهای برجامی باشد.
@iran_onlin_ir
⭕️ جزئیات جدید از فاجعه قرارداد با ویلموتس
♨️ رحیم زارع رئیس کمیته فوتبال مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس درباره آخرین وضعیت پرونده ویلموتس اظهار داشت: هم مجلس، هم قوه قضاییه به ویژه سازمان بازرسی به این موضوع به خوبی ورود کردهاند.
🔻وی افزود: گزارش نهایی درباره پرونده ویلموتس در حال حاضر تهیه شده است و در گزارش درباره افرادی که این قرارداد را منعقد کرده بودند نیز مواردی مطرح شده است.
🔴 رئیس کمیته فوتبال مجلس گفت: در حال حاضر پرونده ویلموتس و گزارش مربوط به آن در دادسرای فرهنگ و رسانه مفتوح و در حال بررسی است و نظر قاضی نظر نهایی است که باید ملاک قرار گیرد.
💢 زارع همچنین در ادامه خاطرنشان کرد: نهایتاً نظر قاضی برای کسانی که این قرارداد را بستهاند فصلالخطاب خواهد بود و رأی قاضی مهم است که قابلیت اجرایی هم دارد.
🔻 وی افزود: به هر حال در مجموع قرارداد کل برای ویلموتس که با ساحل عاج به صورت سالانه 400 هزار یورو با با بلژیک 600 هزار یورو قرارداد میبندد در کشور ما قرارداده سالانه 2.3 میلیون یورو قرارداد میبندد اصلاً منطقی نیست.
⭕️ رئیس کمیته فوتبال مجلس خاطرنشان کرد: ویلموتس در ازای هر روزی که در کشور ما حضور داشته مبلغ یک میلیارد تومان دریافت کرده است. حال حساب کنید فقط به ازای حضورش در ایران چه مبالغی دریافت کرده است. مردم از اینها ناراحت و گلایهمند هستند.
♨️ زارع بیان کرد: شاید اصلاً در قرارداد شکل قانونی آن رعایت شده باشد یا اصلاً اینها جزو پاکترین آدمهایی باشند که قرارداد بستند شاید هم هیچ دخل و تصرف و دلالی در قرارداد نباشد اما ای کاش درباره پیشنیه این شخص (ویلموتس) مطالعه میشد آن هم با شرطهایی که پایبند به ماندنش و ادای وظیفهاش باشدنه اینکه این اتفاقات بیفتد مردم از این همه موارد ناراحتند.
💢 وی تصریح کرد: هم سازمان بازرسی کل کشور در این راستا تلاش کرد و هم نمایندگان مجلس پیگیریهای لازم را انجام دادند اما در هر صورت نظر و ملاک اصلی رأی قاضی است.
🔸 نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که شما از رأی قاضی اطلاعی دارید و یا پیشبینی میکنید رأی چه باشد، گفت: هنوز رأی صادر نشده لذا نمیتوانم در این خصوص اظهارنظر کنم.
♨️ زارع همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا در گزارش مذکور تخلفی محرز شده است یا خیر، بیان کرد: البته که این موارد همگی منوط به نظر قاضی است و ما نمیتوانیم در این خصوص محرز بودن تخلفی را اعلام کنیم.
⭕️ وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: موضوع منبع مالی ویلموتس با قراردادی که بستند کاملاً متفاوت است و این دو، دو مجوضوع مجزا هستند، مبلغ 2 میلیون یورو از از شستا به این موضوع اختصاص یافته و در حال حاضر هم همین پرونده با فشار مردم و شفافسازی صورت گرفته، شستا ساختمان فدراسیون را توقیف کرد و حکم اجرای آن هم صادر شده است که این پرونده جدایی است.
🔻 رئیس کمیته فوتبال مجلس در خاتمه سخنانش گفت: واقعاً در پرونده ویلموتس صورت گرفته دقت نشد چراکه او مربی نبود و اصلاً در سطحی نبود که با این قرارداد با او کار کنیم و بعد هم دست او باز باشد هر زمانی که دلش خواست برود و بعد هم شکایت کند و طلبکار هم باشد! به نظر من یک بیدقتی و سهلانگاری در این قرارداد صورت گرفت.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شاهکار بی نظیرِ هنرمند ایرانی در عصر جدید / این ویدئو تقدیم به "آقا مصطفی چمران"
@iran_onlin_ir
⭕️ اف ۳۵ و آغاز 'بازی' بایدن با عربهای سازشکار منطقه / بخش اول
♨️ در روزهای اخیر منابع غربی اعلام کردند که دولت جدید آمریکا به صورت موقت فروش تسلیحات نظامی به عربستان و امارات به ویژه فروش جنگندههای «اف ۳۵» به ابوظبی را متوقف کرده، اقدامی که مورد توجه رسانههای و تحلیلگران مسایل منطقه قرار گرفته است.
🔻روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که دولت "جو بایدن" همزمان با بررسی معاملات تسلیحاتی که دولت «دونالد ترامپ» مجوز آنها را صادر کرده، به طور موقت خواستار توقف فروش تسلیحات به دو کشور عربستان و امارات شده و دلیل آن جنگ این دو کشور عربی علیه یمن است.
🔴 براساس گزارش وال استریت ژورنال، تصمیم تسلیحاتی دولت بایدن شامل توقف فروش مهمات با هدایت دقیق به ریاض و همچنین جنگندههای پیشرفته اف ۳۵ به ابوظبی است، معاملهای که واشنگتن در دولت ترامپ تصویب کرده بود.
💢 قرارداد فروش نهایی جنگندههای اف ۳۵ به امارات قراردادی است که ترامپ رییس جمهوری جنجالی و سابق آمریکا یک ساعت پیش از مراسم تحلیف بایدن، آن را امضا کرد و به اعتقاد کارشناسان مسایل منطقه، این اقدام ترامپ عملا هدیهای به ابوظبی از سوی واشنگتن به خاطر سازش با رژیم صهیونیستی بود.
💢 مقامات آمریکایی اعلام کردهاند، غیرمعمول نیست که دولت جدید فروش تسلیحات به دیگر کشورها را که توسط دولت پیشین تأیید شده، مورد بررسی مجدد قرار دهد و به رغم توقف فروش، بسیاری از معاملات در نهایت ادامه خواهد یافت.
🔻به نوشته وال استریت ژورنال، رییس جمهوری جدید آمریکا طبق وعدههای پیشین خود به دنبال کسب اطمینان از آن است که تسلیحات آمریکایی فروخته شده به امارات و عربستان در جنگ یمن مورد استفاده قرار نگیرند.
⭕️ هرچند قرارداد نهایی فروش جنگندههای اف ۳۵ از سوی آمریکا به امارات در اول بهمن ماه و دقیقا یک ساعت قبل از تحلیف بایدن به امضای نهایی رسید، ولی موافقت این قرارداد بیستم آبان ماه سال جاری خورشیدی (۱۳۹۹) از سوی "مایک پمپئو" وزیر خارجه جنگطلب و پیشین آمریکا آمریکا اعلام شده بود.
♨️ وزیر امور خارجه آمریکا در همان زمان و در بیانیهای اعلام کرد که وزارتخانه تحت امرش با فروش حداکثر ۵۰ فروند جنگنده اف-۳۵ و تسلیحات دیگری از جمله ۱۸ فروند پهپاد «امکیو-۹ » به امارات موافقت کرده است.
🔻پمپئو در این بیانیه تاکید کرده بود که "امارات متحده عربی یک شریک امنیتی قدیمی و حیاتی برای ایالات متحده است و امروز به دستور من، وزارت امور خارجه رسماً تصمیم ما مبنی بر موافقت با درخواست ابوظبی برای خرید تسلیحات پیشرفته به ارزش ۲۳.۳۷ میلیارد دلار را به اطلاع کنگره رساند".
@iran_onlin_ir
⭕️ اف ۳۵ و آغاز 'بازی' بایدن با عربهای سازشکار منطقه / بخش دوم
🔴 وی این موافقت را شامل فروش ۵۰ فروند جنگنده پیشرفته اف-۳۵ لایتنینگ به ارزش ۱۰.۴ میلیارد دلار، ۱۸ فروند هواپیمای بدون سرنشین امکیو-۹ به ارزش ۲.۹۷ میلیارد دلار و مجموعهای از مهمات هوا به هوا و هوا به زمین به ارزش ۱۰ میلیارد دلار اعلام کرده بود.
💢 موضوع قرار داد خرید جنگنده اف ۳۵ امارات از آمریکا چند سال بود که مطرح بود، ولی با مخالفتهای رژیم صهیونیستی این موضوع به ثمر نمینشست تا این که در ۲۵ شهریور ماه سال جاری قرارداد سازش میان دو کشور عربی امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی در کاخ سفید به امضا رسید و همین مساله مجوزی شد از سوی صهیونیستها به آمریکا برای فروش جنگندههای اف ۳۵ به امارات.
♨️ اقدام دولت بایدن در توقف فروش جنگندههای اف ۳۵ به امارات با واکنش " یوسف العتیبه" سفیر این کشور در واشنگتن مواجه شد، ولی وی با عادی جلوه دادن این موضوع ادعا کرد که امارات انتظار داشت تا دولت جدید آمریکا سیاستهای دولت ترامپ را بازنگری کند، به ویژه اینکه فروش جنگندههای اف ۳۵ به امارات و عربستان معاملهای فراتر از فروش تجهیزات نظامی به یک شریک است.
💢 العتیبه بدون اشاره به جنایات سران ابوظبی و ریاض در کشتار مردم مظلوم یمن با ادعای این که سلاحها "نقش بازدارندگی" دارند، افزود که مانند آمریکا، این گونه سلاحها به امارات اجازه میدهد تا دارای بازدارندگی قوی در برابر تجاوزها به موازات گفت وگوهای جدید و همکاریهای امنیتی باشد و این وضعیت به اطمینان خاطر شرکای منطقهای کمک میکند!.
⭕️ "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه جدید آمریکا در اولین مصاحبه مطبوعاتی خود تاکید کرد که این وزارتخانه درحال بازنگری معاملات فروش سلاح با دیگر کشورها است.
♨️ آمریکا از دهه ۱۹۶۰ تضمین کرده که "برتری جایگاه نظامی اسرائیل" را در منطقه حفظ کند، ولی به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران مسایل منطقه اقدام دولت ترامپ در فروش جنگنده اف ۳۵ به امارات این مساله را نقض میکند، ولی چون امارات باب سازش و گفت وگو با رژیم صهیونیستی را باز کرده، مقامات تل آویو چون خیالشان از سران مرتجع عرب در همراهی با آنها راحت است، از این رو با فروش جنگنده اف ۳۵ به ابوظبی موافقت کردهاند.
🔴 نکته بعدی ادعای بایدن در دوران تبلیغات ریاست جمهوری آمریکا میباشد؛ او بارها قول داده که به جنگ یمن که حدود شش سال از آن میگذرد، پایان دهد و دلیل جلوگیری از فروش جنگندههای اف ۳۵ نیز در همین راستا میباشد، ولی هنوز معلوم نیست که رییس جمهوری جدید آمریکا تا چه حد به قول و قرار خود پایبند است و یا اینکه وی نیز همچون ترامپ برای گرم کردن بازار و بهرهمندی از دلارهای نفتی اعراب نقشه کشیده است، ولی هرچه باشد، بیشترین نفع را در این بین صهیونیستها میبرند.
‼️ البته بایدن همین بازی را نیز با سران عربستان به ویژه «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی نیز آغاز کرده و باید منتظر بود و دید که هدف رییس جمهوری جدید آمریکا از این اقدام چیست.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رزمندهای که حاج قاسم برایش صدقه میداد
🎥 مادر شهید محمد حسین محمدخانی : شهید حاج قاسم سلیمانی به من گفت هر روز برای محمدحسین صدقه کنار میذاشتم.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قابل توجه جواد ظریف و حسن روحانی / مشاور امنیت ملی آمریکا : به دیپلماسی بر میگردیم تا از طریق مذاکره به موشک های ایران برسیم ...
@iran_onlin_ir
⭕️ درخواست هزاران آمریکایی از بایدن برای لغو تحریمهای ایران
♨️ بیش از سه هزار تن در طوماری خطاب به رئیس جمهوری آمریکا خواستار لغو تحریم کشورهایی همچون ایران شدند؛ چرا که این تحریمها تأثیر همهگیری کرونا را افزایش داده است.
🔻 گروه صلح کدپینک طوماری را در تارنمای خود قرار داده است که تا کنون بیش از سه هزار نفر آن را امضا کردهاند.
🔴 در این طومار خطاب به جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا و وزیران خارجه، بازرگانی و خزانهداری این کشور، آمده است: ما از نقد و بررسی شما در رابطه با تاثیر تحریمهای مالی و اقتصادی بر واکنش جهانی به همهگیری کرونا استقبال میکنیم.
💢 این طومار میافزاید: تصمیم دولت قبلی آمریکا در مورد اعمال تحریمها در دوره همهگیری سراسری، بیرحمانه بود که با محکومیت گسترده جهانی هم روبرو شد. طی سال گذشته، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، میشل باچلت کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل و پاپ فرانسیس به همراه تعداد بیشماری از نمایندگان پارلمانها، اقتصاددانان و کارشناسان خواستار کاهش تحریمها شدهاند.
🔻امضاکنندگان این طومار اظهار کردهاند: به طور گستردهای گزارش شده است که تحریمها به طور مستقیم مانع دستیابی به دارو و تجهیزات پزشکی از جمله واکسن کووید-۱۹ در ایران، ونزوئلا و سایر کشورها شده است. بنابراین پیشاپیش مشهود است که تحریمها "مانع ناروایی" در پاسخ به همهگیری هستند.
⭕️ در این طومار تاکید شده است: معافیتهای بشردوستانه مندرج در قانون تحریم در عمل بینتیجه است. یک روند دست و پا گیر برای اخذ مجوزها وجود دارد که معلوم نیست کدام یک مشمول معافیت است و کدام نیست. علاوه بر آن، بانکها و شرکتها برای انجام معاملات یا فروش کالا به کشورهای تحریم شده، بش از حد مردد هستند.
♨️ بیش از سه هزار امضاکننده این طومار تصریح کردهاند: تحریمهای گسترده پیامدهای اقتصادی شدیدی دارد که به طور مستقیم بر زندگی روزمره افراد تاثیر میگذارد. این پیامدها در نتیجه بحران جهانی بهداشت وخیمتر شده است و غیرنظامیان بی گناه بیشماری را مجازات میکند.
💢 در این طومار از دولت بایدن خواسته شده است بسرعت طیف گستردهای از تحریمها را لغو کنند که به طور بیحساب، انسانها را میکشد.
@iran_onlin_ir