5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌بی تعارف بگید به مردم به مرگ گرفتیم که به تب راضی بشید!
📛آقای وزیر محترم نیرو بیاید و بی تعارف بگید به مردم به مرگ گرفتیم که به تب راضی شید!
ممنون که اقداماتی انجام دادید که پنج شنبه قطعی برق نداشته باشیم، باید بهتون مدال تدبیر داد حتما که یکروز در هفته تونستید برق کشور رو مدیریت کنید☺️
⛔مرسی که هستید
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌یک تجربه تلخ، که اسمش را در دولت روحانی گذاشتند دستاورد!
⛔شش سال از برجام گذشت
تجربه ای تلخ که شد "دستاورد"
@iran_onlin_ir
💢شروط ترکیه برای بر عهده گرفتن امنیت فرودگاه کابل چیست؟
⭕️طی هفته های اخیر و با تسریع خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان که تا سپتامبر تکمیل خواهد شد، موضوع تامین امنیت فرودگاه کابل از سوی ترکیه تبدیل به یکی از موضوعات مهم افغانستان شده است.
🔷ترکیه اعلام کرده که با 500 نیرویی که در افغانستان دارد این کار را انجام خواهد داد و نیروی جدیدی به افغانستان اعزام نمی کند.
🔹روز گذشته رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سفر به استان دیاربکر با اشاره به این موضوع گفت: مذاکرات خود را با بایدن انجام داده و تصمیم خود را گرفته ایم.
🔹بر این اساس ترکیه در تامین امنیت فرودگاه نقش آفرین خواهد بود.
🔶بر اساس گزارشی که رسانه های ترکیه منتشر کرده اند، ترکیه پس از رایزنی در سطوح مختلف سیاسی و نظامی با مقامات آمریکایی چند شرط را برای طرف آمریکایی و اروپایی گذاشته است.
🔸در این خصوص، خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه با بیان اینکه ترکیه 6 سال است در موضوع امنیت فرودگاه کابل نقش آفرینی می کند گفته بود: همانطور که اردوغان در نشست ناتو اعلام کرد ما بعضی شروط و موضوعات داریم. اگر شرایطمان تامین شود می توانیم ماموریت خود را ادامه دهیم. در این چارچوب، تماسهایمان با کشورهای مختلف دنبال می شود.
🔸بر این اساس، ترکیه از طرف آمریکایی خواسته است که در این ماموریت، پاکستان نیز حضور داشته باشد. همچنین از ناتو خواسته شده که با وجود خروج از افغانستان، حمایت لجستیک و تسلیحاتی از ترکیه در افغانستان را بر عهده داشته باشند.
🔸استفاده از زیرساختهای فرودگاه بین المللی کابل از سوی ترکیه نیز یکی دیگر از شروط این کشور ذکر شده است.
🔴سالانه مبلغی بین 80 تا 120 میلیون دلار برای تامین امنیت فرودگاه کابل هزینه می شود که ترکیه خواهان دریافت این مبلغ در ازای حفاظت از فرودگاه شده است.
@iran_onlin_ir
🇮🇷ایران به سربازان وطن افتخار می کند .../ سربازان حافظ امنیت پرچمتان بالاست
💢وقتی درخواب نازهستیم، کمی آنطرفتر، سارقین واردآپارتمان میشوند، پلیس وظیفه شناس بازیرکی یکی رادستگیرمیکند، جانی دیگر از پشت سر14ضربه کاردبه پلیس زده وگلوی اورامیبرد، نگاه دلسوزانه خدا اورا زنده نگه داشته
🔴سلامتی حافظان امنیت صلوات
محمد شیرازی
@iran_onlin_ir
💢گسترش وقاحت «خودت بمال» در ساحات مدیریتی/مطالبهگران حقوق افغانستانیها, «فرافکن» شدهاند؟ // بخش اول
1⃣اول
🔺شاید همه چیز از پاسخ وزیر سابق بهداشت دولت وقت به پیرمردی شروع شد که برای دریافت کمکهزینه فیزیوتراپی به جناب وزیر رو زد. پاسخی که پیرمرد دریافت کرد در نهایت اختصار کلیت رویکرد برخی کارگزاران دولتهای اخیر را به خوبی و صراحت بازتاب داد: «خودت بمال»! این پاسخ وزیر به پیرمرد درمانده در فضای رسانهای و مجازی آن دوران ترند شد و کمی بعد هم این پاسخ مختصر و موجز به گزارهای نمادین برای طعنه زدن به سیاستهای نئولیبرالیستی دولت و فضای اقتصادی سیاسیای بدل شد که به شیوههای گوناگون راهبرد خلع ید دولت و نهادهای رسمی را پیش میبرد.
🔺در کنار این خوانش مبتنی بر اقتصادِ سیاسیِ سرمایهداریِ متاخر از پاسخ وزیر سابق بهداشت، عکسالعمل قاطبه اعضای طبقه متوسط شهری و رسانهگردها به آن پاسخ، یک واکنش اخلاقی ارزشی بود. این طیف عمدتاً از جسارت و وقاحت نهفته در این پاسخ شکایت داشتند که میرفت به رویکردی عمومی در مواجهه مسئولان با مردم تبدیل شود؛ مردمی که طبق ارزشهای نهفته در انقلاب اسلامی قرار بود ولینعمت مسئولان قلمداد شوند؛ مسئولانی که نباید هیچ ارزش و جایگاه بالادستی برای خود قائل میشدند، جز ارزش و جایگاه خادمی و خدمتگزاری برای مردم. حالا از نظر این کاربران رسانهها و فضای مجازی، گویی ورق برگشته بود و مسئولانی به صراحت و در مقابل دوربین رسانهها نوعی روحیه برتری جویی نسبت مردم را از خود بروز داده و به خود اجازه میدادند با مردمی مستضعف که صاحبان اصلی انقلاب اسلامی خوانده شدهاند، با جسارت برخورد کنند.
🔺آنچه در این میان، یعنی بین رویکرد اول مبتنی بر خوانشی وابسته به اقتصاد سیاسی و رویکرد دوم مبتنی بر اخلاق و نظامهای ارزشی و دینی کمتر مورد توجه قرار گرفت نسبت معنادار و تاریخی بین همین دو خوانش بود. اینکه چگونه نظامها و سیستمهای اقتصاد سیاسی در درون یک وضعیت فرهنگی در حال گذار، اخلاق متناظر با درونمایه «خلعیدگرایی» خود را با صورتبندیهای نوعی رئالیسم اخلاقی در وضعیت موجود از قبیل «به ما مربوط نیست...!»، «مشکل خودتان است...!»، «پول خرج کن تا مشکلت حل شود...!» و... به همه جا بسط میدهد و سطوح و لایههای متنوع فرهنگ و جامعه را درمینوردد؛ خواه شما یک کارمند عادی باشید، خواه یک مسئول طراز اول در یک ارگان و سازمان دولتی یا رسمی. در این وضعیت، تکرار رویدادهایی مشابه با آنچه در مواجهه وزیر سابق بهداشت با پیرمرد درمانده رخ داد، کاملاً طبیعی و عادی خواهد بود.
2⃣دوم
🔷چندی پیش باز رفتاری عجیب از یک مسئول تراز اول در کشور ترند شد؛ اینبار دیگر بیان و کاربرد زبان مسئول نبود که قائله درست میکرد، بلکه نوعی کنش رفتاری و زبان بدن بود که مورد توجه کاربران رسانهها و فضای مجازی قرار میگرفت؛ شیوه نشستن رئیس سازمان محیط زیست که صراحتاً مسئولیت داشت تا حافظ جان خبرنگاران این حوزه باشد ولی ضعف مدیریتی او یا مسئولان زیردستش باعث فاجعهای شد که دو تن از خبرنگاران این حوزه در اوج جوانی جانشان را از دست بدهند. او که مخاطب همکاران این دو خبرنگار قرار گرفته بود به شکلی بر روی صندلی نشسته بود که هیچ مناسبتی با جایگاهی که پس از رقم خوردن آن فاجعه باید برای مسئول آن قائل شد، نداشت.
🔹اما ماجرا به همین شیوه نشستن محدود نشد و اصل قضیه چند روز پس از آن کنش رخ داد. گویی مسئولانی که به طور سازمانیافته به راهبرد «خلع ید» در عرصه اقتصاد سیاسی گردن نهادهاند، این راهبرد را به لایههای اخلاق و فرهنگ هم وارد کرده و مثلاً در امر عذرخواهی هم از خود خلع ید میکنند! به عبارت دیگر، آنها هنگام قصور و تقصیرشان شش که برآیند همان خلع ید سیستماتیک اقتصادی سیاسی است و عمده این تقصیرات به فاجعه هم میانجامد، نه تنها به عذرخواهی تن نمیدهند، بلکه خود را مجاز میدانند به صراحت بگویند دست ما نبوده (خلع ید)، چنین اتفاقاتی پیش میآید، بنابراین نیازی به عذرخواهی نیست!
🔹بر این مبنا و با تاکید بر امر پیش گفته، به نظر میرسد وضعیت سیاست اقتصادی «خودت بمال»، به سطوح وقاحتبار فرهنگیای در زمینه مواجهه مسئولان با مردم رسیده است و نمیدانیم که باید منتظر پیشروی و پیشرفتهتر شدن آن هم باشیم یا نه؟
@iran_onlin_ir
💢گسترش وقاحت «خودت بمال» در ساحات مدیریتی/مطالبهگران حقوق افغانستانیها, «فرافکن» شدهاند؟ // بخش دوم
3⃣سوم
🔶نمونه سوم و نهایی آنچه که در این گزارش محل توجه قرار گرفته، به اندازه دو نمونه قبل آشنا و برجسته نیست؛ اما از منظر وقاحت مبتنی بر سیاست «خودت بمال» هیچ چیز کم از آن دو مورد ندارد. چند سال پیش دستوری از رهبر انقلاب اسلامی صادر شد مبنی بر اینکه همه مهاجران افغانستانی، چه مدارک قانونی داشته باشند، چه بدون مدارک قانونی در ایران زندگی میکنند، مجازند در مدارس رسمی ایران ثبتنام کرده و مانند همه ایرانیان درس بخوانند (قریب به مضمون). اما امسال اداره اتباع وزارت کشور بخشنامهای صادر کرد که صراحتاً نافی دستور رهبر انقلاب اسلامی بود. بنا بر متن این بخشنامه فقط مهاجرینی حق تحصیل داشتند که مدارکی را ارائه کنند که حتی بسیاری از مهاجران قانونی هم نمیتوانستند آن مدارک را تهیه کنند!
بعد از این ماجرا فعالان حوزه مهاجرین و رسانههای متعددی دست به کار شدند و با گوشزد کردن دستور رهبر انقلاب به مسئولان رسمی و دولتی تلاش کردند حق تحصیل مهاجران را بازپس گیرند. پس از مدتی اداره اتباع مجبور شد عقبنشینی کند و شیوهنامه جدیدی صادر کرد که در آن مشکل ثبتنام و تحصیل مهاجرانی که مدارکی در اختیار نداشتند به نوعی رفع شده بود. بلافاصله پس از این رویداد طی یکی از برنامههای تلویزیونی که از شبکه خبر صدا و سیما و با حضور دو نفر از فعالان رسانهای حوزه مهاجران و مدیرکل اداره اتباع وزارت کشور پخش شد، جناب مدیرکل خطاب به فعالان رسانهای این حوزه، رسانههایی و فعالان اجتماعیای را که دغدغهمندانه برای تحقق حق انسانی مهاجران و محقق شدن فرمان رهبر انقلاب تلاش میکردند، با اتهام «فرافکن» مواجه ساخت و گفت از ابتدا هم این بخشنامه مشکلی برای ثبتنام و تحصیل هیچ کدام از مهاجران ایجاد نکرده بود! این سخن عجیب که صراحتاً با واقعیت ناهمخوان بود، کار خود این مسئول را به مصداق بارزی از فرافکنی بدل کرد.
🔸مدیرکل اداره اتباع وزارت کشور از اساس منکر همه چیز شده بود و خیره به چشمان هزاران بیننده تلویزیون از قصور و تقصیری که مستقیماً متوجه خود او و سازمان زیر نظرش بود خلع ید کرد تا او هم تن به عذرخواهی ندهد. علاوه بر این، او قصد داشت این اقدامات غیرانسانی و غیرانقلابی ادارهاش را با این توجیه ناموجه که همه اینها از نوعی بدفهمی بروز کرده و فعالان اجتماعی و رسانهها بیخود و بیجهت به این بدفهمی دامن زدهاند، از سر خویش باز کند. او دیگرانی را که بی هیچ فرافکنیای برای احقاق حقوق بیصداها و به حاشیهرانده شدهها تلاش کرده بودند، به فرافکنیای متهم کرد که دقیقاً در کار و اقدام ناشایست خویش عینیت یافته بود.
🔸او نمیخواست مقصر جلوه کند، درست مانند وزیر بهداشت سابق و مدیر سازمان محیط زیست کنونی. خلع ید بهترین توجیه برای صاحبان قدرتی است که ساختار تحت امرشان پر از ضعف و ناکارآمدی است. بیجهت نیست که در سیطره گفتمان سراسری سرمایهداری متاخر، به طور وقیحانه، هر انسان، خودش مسئول شقاوت، فقر و بدبختی خویشتناش در نظر گرفته میشود و هیچ عذری متوجه ساختارهای رانتی، سرمایهها و امکاناتی که کاملاً نابرابر تقسیم شدهاند، نمیشود. خلع ید یا «خودت بمال» یعنی همین!
@iran_onlin_ir
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
مدیر خدمات ملی سلامت رژیم صهیونیستی گفته: از ۸۹۱ مورد بیمار (صهیونیست) مبتلا به کرونا که مورد بررسی قرار گرفته اند، بیش از ۵۰ درصد هر دو مرحله واکسن فایزر را دریافت کرده اند
اسرائیل خود را ، فاتحِ مبارزه با کرونا معرفی میکند، اما حقیقت این است که کوه این رژیم رسما موش زاییده است
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/CRL74ByMAD-/?utm_medium=copy_link
@mrtahlilgar1
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢با دقت ببینید / نرمالیزاسیون ایران روی میز است...
❌نرمالیزاسیون ایران
🔹تاریخ و فرهنگی که از ما با هدف خاص به تاراج میرود.
@iran_onlin_ir
💢تلآویو به متحدان خود در خلیج فارس: هیچ پولی برای کمک به لبنان ارسال نکنید
📛 تنها چند روز پس از گزارش منابع اسرائیلی درباره نگرانی تلآویو از اظهارات اخیر دبیرکل حزبالله لبنان در ارتباط با خرید سوخت از ایران، رسانهها خبر دادند که تلآویو از متحدانش در خلیج فارس خواسته که هیچ کمکی به لبنان نکنند.
⛔️منابع عبریزبان از جمله «آلون بن داوید» خبرنگار حوزه مسائل نظامی روزنامه «معاریو»، جمعه، با بازنشر کردن توئیتی خبر دادند که تلآویو از آمریکا، اروپا و متحدانش در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس خواسته است که هیچ کمکی اقتصادی برای حل بحران لبنان انجام ندهند.
🚫در توئیت بازنشر شده در حساب کاربری خبرنگار روزنامه عبریزبان معاریو همچنین از قدرت گرفتن حزبالله ابراز نگرانی شده بود.
📌روزنامه «الاخبار»، امروز (شنبه)، به گزارش منابع عبریزبان در این خصوص پرداخت و خبر داد که «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سعی دارد «بیطرفی» تلآیو و «همدردی» آن را با لبنان به نمایش بگذارد و اخیرا نیز کمک اقتصادی به لبنان پیشنهاد کرد.
🔻تنها چند روز پس از اظهارات سید حسن نصرالله دبیرکل جنبش حزبالله لبنان درباره خرید سوخت از ایران به منظور پایان دادن به بحران لبنان، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادعا کرد که تلآویو برای کمک اقتصادی به لبنان آمادگی دارد.
🔻الاخبار در ادامه با اشاره به گزارشهای مذکور، خبر داد، افشاگریهای منابع عبری حکایت از آن دارد تلآویو از هر سو به متحدان خود از جمله دوستانش در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس فشار آورده تا از کمک اقتصادی به لبنان جلوگیری کند.
🔻این روزنامه لبنانی خاطر نشان کرد که اظهارات وزیر جنگ تلآویو برای کمک به لبنان تنها چند روز پس از آن بود که او تهدیداتی را درباره کشتار مردم لبنان و ویران کردن زیرساختهای این کشور بیان کرد.
♦️گانتز اخیرا و پس از یکی سخنرانیهای دبیرکل حزبالله لبنان گفته بود: «ما آمادهایم تا از شهروندان اسرائیلی محافظت کنیم. اگر حملهای از شمال حادث شود، لبنان خواهد لرزید... خانههایی که تسلیحات و تروریستها در آن مخفی شدند، ویران خواهد شد».
♦️از سوی دیگر، چند روز پیش، منابع عبریزبان از جمله کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی صراحتا خبر دادند که تلآویو از اظهارات دبیرکل حزبالله لبنان درباره خرید سوخت از ایران نگران است.
♦️کانال 13 در گزارش خود گفته بود که سید حسن نصر الله برای بحران لبنان راهکار دارد و این راهحل آوردن سوخت و نفتکش از ایران به لبنان است که این مسئله باید برای تلآویو بسیار نگرانکننده باشد.
🔵دبیرکل حزبالله لبنان اخیرا در یکی از سخنرانیهای خود گفت که اگر مسئولان لبنانی قادر به حل بحران سوخت در این کشور نباشند، حزبالله این امکان را دارد که پس رایزنی با تهران از ایران سوخت بخرد.
🔹کشور لبنان پس از انفجار بندر بیروت وارد یک بحران سیاسی و اقتصادی بزرگ شده است؛ لبنان در تاریخ چهارم آگوست سال 2020 (14 مرداد) در بندرگاه بیروت شاهد انفجاری مهیب بود؛ انفجاری که بیش از 190 کشته و 6500 مجروح به دنبال داشت.
🔹به دنبال این انفجار و تشدید بحران سیاسی در این کشور «حسان دیاب» نخستوزیر پیشین این کشور استعفا کرد و «مصطفی ادیب» با رأی پارلمان لبنان به عنوان مأمور تشکیل کابینه در این کشور انتخاب شد با این حال، او نیز پس از گذشت چند هفته انصراف خود را اعلام کرد تا اینکه «سعد الحریری» نخستوزیر اسبق لبنان به عنوان مأمور جدید تشکیل کابینه در این کشور انتخاب شد؛ اما او نیز تا امروز موفق به تشکیل کابینه جدید نشده و با رئیسجمهور لبنان به اختلاف برخورده است.
🔹همزمان با بحران سیاسی در لبنان و در سایه عدم توافق احزاب برای تشکیل دولت، بحران اقتصادی این کشور نیز به اوج خود رسیده است.
@iran_onlin_ir
Tahlilgar.mp3
12.19M
قبض برق چهار میلیونی علی کریمی
♨️ حاشیه ای که علی کریمی برای خودش درست کرد. / واکنش های کاربران شبکه های اجتماعی به قبض برق چهار میلیونی علی کریمی / آیا واقعا سلبریتی های ایرانی مردم کشور خود را نمی فهمند ؟
👇 آدرس ما در پیام رسان های مختلف . لطفا با دنبال کردن صفحات و معرفی ما ، به دیده شدن ما کمک کرده و ما را در مسیری که انتخاب کرده ایم یاری کنید.
🔸گفت و گو با تحلیلگر / اینستا:
https://www.instagram.com/mr_tahlilgar
🔹 کانال ما در تلگرام:
https://t.me/mrtahlilgar
🔸کانال ما در یوتیوب:
https://www.youtube.com/c/mrtahlilgar1
🔹در توئیتر:
https://twitter.com/mr_tahlilgar_
🔸در ایتا :
https://t.me/mrtahlilgar1
44.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قبض برق چهار میلیونی علی کریمی
♨️ حاشیه ای که علی کریمی برای خودش درست کرد. / واکنش های کاربران شبکه های اجتماعی به قبض برق چهار میلیونی علی کریمی / آیا واقعا سلبریتی های ایرانی مردم کشور خود را نمی فهمند ؟
👇 آدرس ما در پیام رسان های مختلف . لطفا با دنبال کردن صفحات و معرفی ما ، به دیده شدن ما کمک کرده و ما را در مسیری که انتخاب کرده ایم یاری کنید.
🔸گفت و گو با تحلیلگر / اینستا:
https://www.instagram.com/mr_tahlilgar
🔹 کانال ما در تلگرام:
https://t.me/mrtahlilgar
🔸کانال ما در یوتیوب:
https://www.youtube.com/c/mrtahlilgar1
🔹در توئیتر:
https://twitter.com/mr_tahlilgar_
🔸در ایتا :
https://t.me/mrtahlilgar1