♨️دستگیری ۶ نفر از عاملان منافقین در بویینزهرا
🔹دادستان بویینزهرا: ۶ نفر به اتهام ارتباط با گروهکهای منافقین، توهین به مقدسات، تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی در فضای مجازی، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت عمومی در شهرستان بویین زهرا دستگیر شدند.
@iran_onlin_ir
🔴اقدام عجیب منافقین برای راهاندازی تجمع مقابل سازمان ملل
🔹گروهک تروریستی منافقین برای برگزاری تجمعات مقابل محل برگزاری سخنرانی رئیسی در سازمان ملل شیوۀ مرسومی همچون دادن وعدههای مالی، برنامههای تفریحی رایگان، دادن غذا و... دارد اما در حال حاضر بهدلیل ممنوعیت تردد اعضا به سایر کشورها، ترس از ارتباطگیری عناصر با دستگاه امنیتی ایران در فضای مجازی برای جدایی از گروهک و ورود به ایران با پذیرش شرط تشکیل پرونده قضایی و همچنین نگرانی بابت تکرار فرار اعضای این تشکیلات از کمپ اشرف ۳ حاضر این شیوه دیگر جوابگوی نیاز آنها نیست.
🔹منافقین شیوۀ جدیدی را برای جذب نیرو و سیاهی لشکر در تجمعات خود برگزیدهاند. آنها با سو استفاده از جاذبههای جنسی برای جذب جوانان و اتباع بیگانه برای حضور در برنامههای خود، دختران و زنان زیبا و آرایش کرده را در با هدف عشوهگری و صحبت به ورودی کمپ پناهندگان مردمی فرستند تا بتوانند مردان را جذب کنند. از سوی دیگر پسران و مردانی جوان و به اصطلاح خوشتیپ را برای حضور در کمپ زنان مامور کردهاند.
@iran_onlin_ir
🔴دستگیری لیدرها و عوامل خرابکاری در تهران
🔹با تلاش مأموران یگان ویژه فراجا، تعدادی از لیدرها و عناصر خودفروخته که قصد ایجاد ناامنی و آشوب در تهران را داشتند شناسایی و دستگیر شدند.
♦️در فراخوان روز شنبه، تنی چند از لیدرها و برهم زنندگان نظم و امنیت که قصد ایجاد آشوب و ناآرامی در معابر و میادین تهران را داشتند در خلال اجرای طرح ارتقاء امنیت توسط مأموران یگان ویژه فراجا شناسایی و دستگیر شدند.
🔺از جمله دستگیر شدگان، ۲ نفر از لیدرهای خودفروخته بودند که قصد برهم زدن نظم و ایجاد خرابکاری و آتش افروزی در «بوستان دانشجو» در چهارراه ولیعصر را داشتند که قبل از هرگونه اقدامی با اشراف و رصد اطلاعاتی و امنیتی مأموران اطلاعات یگان ویژه شناسایی و دستگیر شدند.
🔻لازم به ذکر است که تعدادی اقلام ممنوعه شامل سلاح سرد و باتوم فنری، تعدادی بروشور و دست نویس غیرقانونی از عوامل معاند که قصد آشوب و ناامنی در جامعه را داشتند کشف و ضبط و همراه دستگیر شدگان به مراجع قضایی تحویل داده شد.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شرافت و اصالت اگرفیلم بود
♨️چیزهایی که از صد تا طلا ارزشمندتره
امیر حسین زارع در واکنش به سیلی حریفش میگه عیبی نداره عصبانی بود و بعدش از من عذرخواهی کرد.ما با هم رفیقیم
@iran_onlin_ir
⭕️تصمیم یونسکو خشم اسرائیل را برانگیخت
♦️رژیم صهیونیستی یکشنبه شب تصمیم سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) برای قرار دادن یک منطقه تاریخی فلسطین در فهرست میراث جهانی را محکوم کرد.
🔹از خبرگزاری "سما" فلسطین، یونسکو تپه "السلطان" در شهر اریحا را در فهرست میراث جهانی قرار داد.
🔺در بیانیه صادره از وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی که یکشنبه شب منتشر شد، از تصمیم یونسکو به عنوان اقدامی "ظالمانه" یاد و تأکید شد که تل آویو با همکاری دوستان خود در این سازمان برای تغییر تمامی تصمیماته ظالمانه این سازمان تلاش خواهد کرد.
🔻این بیانیه رژیم صهیونیستی مدعی شد که تصمیم امروز یونسکو شاهد دیگری بر آن است که فلسطینیها از یونسکو سوء استفاده کرده و این سازمان را سیاسی کردهاند.
♨️تصمیم به قرارگرفتن تپه السلطان (تل السلطان) در اریحا در میراث جهانی در نشست چهل و پنجمین کمیته میراث جهانی که در ریاض عربستان و با مشارکت هیأت رژیم صهیونیستی برگزار شد، انجام گرفت.
🔴«ارنستو اوتن» معاون مدیرکل یونسکو در این جلسه گفت که این مکان پیشنهادی برای قرار گرفتن در میراث جهانی، تل السلطان باستانی است که به ماقبل تاریخ بازمیگردد و بیرون از سایت باستانی اریحا قرار گرفته است.
🔹وی در عین حال گفت: هیچ اثری از بقایای آثار یهودیان و مسیحیان در این منطقه وجود ندارد، بلکه آثار به جا مانده در این محل به تاریخی میان ۱۰ هزار تا ۷۰۰ سال پیش از میلاد باز میگردد.
♦️معاون مدیرکل یونسکو همچنین گفت که تل السلطان سه سال ثبل برای قرار گرفتن در فهرست میراث جهانی نامزد شده بود و هیچ اعتراضی در مورد این اقدام از سوی هیچ کشوری انجام نشده است.
🔺رژیم صهیونیستی درحالی نسبت به این اقدام یونسکو اعتراض دارد که در سال ۲۰۱۹ با متهم کردن این سازمان به علت جانبداری از فلسطینیها از آن کناره گرفت، با این وجود در نشست امسال خود در ریاض هیأتی را راهی عربستان سعودی کرد.
🔻خبرگزاری سما فلسطین اعلام کرد که تل السلطان (تپه سلطان) تپه سفیدی است که قدیمیتر از اهرام مصر به شمار میرود و در منطقه الاغوار قرار گرفته است.
♨️یونسکو اعلام کرد که در بین هزاره نهم تا هشتم پیش از میلاد، به علت خاک حاصلخیز و دستیابی آسان به آب تل السلطان، این منطقه دارای ساکنان دائمی بوده است.
🔻سایت تل السلطان در ۱۰ کیلومتری شمال بحر المیت و ۲ کیلومتری شمال مرکز شهر اریحا واقع شده است.
🔺این مکان باستانی همچنین قدیمیترین شهر کشاورزی حصارکشی شده در جهان است که تاریخ آن به بیش از ۸ هزار سال پیش باز می گردد و یک الگوی معماری منحصر به فرد در روزگار باستان است.
♦️قراگرفتن تل السطان توسط یونسکو با استقبال مقامات فلسطینی از جمله محمود عباس روبه رو شد و وی این اقدام را نشانه اصالت و تاریخ ملت فلسطین دانست.
🔴«رولا معایعه» وزیر گردشگری و آثار باستانی تشکیلات خودگردان فلسطین که در ریاض به سر میبرد نیز بر اهمیت این تصمیم یونسکو تأکید کرد و گفت که این سایت باستانی بخشی اصیل از میراث فرهنگی متنوع فلسطین و دارای ارزش انسانی استثنایی است.
@iran_onlin_ir
⭕️حسن یزدانی تیلور آمریکایی مقایسه کنید
♨️ما هم از پیروزی امیرحسین زارع خیلی خوشحالیم و هم از باخت حسن یزدانی خیلی ناراحت....آن خوشحالی و این ناراحتی رو فریاد میزنیمآن خوشحالی و این ناراحتی سند افتخار ماست چون ما «وطن🇮🇷» داریم.برخلاف اراذل و اوباشِ بیوطن و ویرانیطلب که آرزوی ویرانیِ ایران رو به گور خواهند برد!
@iran_onlin_ir
39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 وقتی اسرائیل مشغول باکو بوده ایران 20 کیلومتری تلاویو، فرودگاه نظامی ساخته
🎥 وقتی رژیم صهیونیستی مشغول برگزاری جلسات در باکو بوده ایران یک فرودگاه در 20 کیلومتری مرزهای فلسطین اشغالی ساخته است /. وزیر صهیونیست: در صورت جنگ ما مجبوریم این فرودگاه را بزنیم / ایران چه خوابی برای صهاینه دیده؟!
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
@mrtahlilgar
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای تیراندازی به بسیجیان در نورآباد ممسنی
🔹معاون سیاسی امنیتی استاندار فارس گفت: در تیراندازی کور دو نفر ناشناس به سمت نیروهای بسیجی مدافع امنیت در شهرستان نورآباد ممسنی، یک نفر شهید و سه نفر زخمی شدند.
@iran_onlin_ir
⭕️شما راجع به دو تا پات نظری نداری؟
♨️همین است. فضای وطن فروشی همین است که یک نفر با دروغ گنده میشود و بعد تیتر یکشان میشود. این همانی نیست که میگفتند دو پایش در زندان شکسته ولی سالم بود؟ همانی که گفتند اعتصاب کرده بعد مشخص شد عسل و ارده میخورده
@iran_onlin_ir
⭕️کم آبی در عربستان و رویارویی با پیامدهای گسترده نمکزدایی
🔹کمبود دریاچه، رودخانه و بارندگی منظم در عربستان سعودی، باعث شده که این کشور با وضعیتی وخیم روبرو شود و این مساله همواره دغدغه مسوولان سعودی بوده تا جائیکه محمد الفیصل شاهزاده سعودی حتی در برههای امکان انتقال کوههای یخ از قطب جنوب را برای رفع نیازهای فزاینده عربستان بررسی کرد.
خبرگزاری فرانسه در مطلبی نوشت:
🔺عربستان سعودی به دلیل کمبود دریاچه، رودخانه و بارندگی منظم، امروزه به دهها تأسیسات تصفیهخانه متکی است که آب خلیجفارس و دریای سرخ را به مایعی قابل شرب تبدیل و نیاز شهرهایی را تامین میکنند که در غیر این صورت زنده نمیمانند.
🔻اما نیازهای رو به افزایش در حوزه نمکزدایی عربستان - که با رویاهای محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، برای ریاست بر یک مرکز تجاری و گردشگری جهانی تقویت میشود - احتمال تقابل با اهداف پایداری آن کشور، از جمله دستیابی به انتشار گازهای گلخانهای خالص صفر تا سال ۲۰۶۰ را افزایش میدهد.
♨️پروژههایی مانند جزله، نخستین نیروگاهی که نمکزدایی را با انرژی خورشیدی در مقیاس بزرگ ادغام میکند، به منظور کاهش این تعارض دردستور کار قرار گرفته اند. مقامات میگویند این صفحات خورشیدی سالانه به صرفهجویی در حدود ۶۰ هزار تن انتشار کربن کمک میکند. نیروگاه جزله در شهر جبیل، جدیدترین پیشرفتهای فناوری را در کشوری به کار میگیرد که بیش از یک قرن پیش برای اولین بار به نمکزدایی روی آورد، زمانی که حاکمان عصر عثمانی از دستگاههای تصفیه برای زائران حج که در معرض خطر خشکسالی و وبا قرار داشتند، استفاده کردند.
♨️این الگویی از نوآوری است که کاربرد آن باید به سرعت بیشتر شود زیرا شاهزاده محمد افزایش جمعیت را به بالغ بر ۱۰۰ میلیون نفر تا سال ۲۰۴۰ هدف قرار داده است. جمعیت عربستان هماکنون ۳۲.۲ میلیون نفر است.
🔹مایکل کریستوفر لو، مورخ در دانشگاه یوتا که مبارزه عربستان با معضل کمبود آب را مطالعه کرده است، در این خصوص گفت: «استفاده از نمکزدایی برای حفظ سرعت توسعه، یک چالش مرتبط با مرگ و زندگی است.»
🔺وی افزود: «این برای کشورهای خلیجفارس تعیینکننده حیات آنهاست. بنابراین وقتی کسی از نظر پیامدهای زیست محیطی نسبت به کاری که انجام میشود، انتقاد میکند، من کمی سرم را تکان میدهم.»
♦️او در عین حال افزود: «محدودیتهایی» در مورد چگونگی نمکزدایی سبز وجود دارد.»
🔻جستوجوی آب آشامیدنی، عربستان سعودی را در دهههای نخست پس از تأسیس آن در سال ۱۹۳۲ به شدت آزار داد، موضوعی که پژوهشهای زمینشناسی را به همراه داشت که به نقشهبرداری از ذخایر عظیم نفت این کشور کمک شایان کرد.
شاهزاده محمد الفیصل، پسر ملک فیصل که برخی او را «شاهزاده آب» لقب داده اند، حتی در زمانی امکان انتقال کوههای یخ از قطب جنوب برای رفع تشنگی فزاینده عربستان را بررسی کرد؛ موضوعی که شگفتی بسیاری را به همراه داشت.
♨️اما شاهزاده محمد همچنین بر ظهور زیرساختهای مدرن نمکزدایی عربستان که از سال ۱۹۷۰ آغاز شد، نظارت داشت.
♦️شرکت ملی تبدیل آب شور (SWCC) اکنون ظرفیت تولید ۱۱.۵ میلیون متر مکعب در روز در ۳۰ مرکز را در اختیار دارد. اما این رشد بهویژه در نیروگاههای حرارتی که با سوختهای فسیلی کار میکنند، هزینههای سنگین را به همراه داشته است.
🔹تا سال ۲۰۱۰، تاسیسات نمکزدایی عربستان ۱.۵ میلیون بشکه نفت در روز مصرف میکردند که بیش از ۱۵ درصد تولید کنونی است.
@iran_onlin_ir
⭕️از دستش در رفته
♨️معمولا عادت دارن ایران رو سیاه نشون بدن ، این یکی انگار از دستشون در رفته.../ کلی هزینه کردن که جمهوری اسلامی رو ضدزن معرفی کنن؛ حالا تیتری که بیبیسی تو سالگرد شورش ززآ میزنه...
@iran_onlin_ir
84.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قصۀ نیکا
🔹در یکی از قسمتهای گزارشمستند «رمزِ چهاردهصفریک» به قصۀ نیکا شاکرمی پرداخته شده است که در ادامه می بینید.
@iran_onlin_ir