انتخابات آمریکا، اسرائیل خوشحال یا ناراحت ؟ / اسرائیل چگونه میتواند در عین حال خوشحال و ناراحت باشد ؟ / خوشحالی اسرائیل از پیروزی بایدن و ناراحتی نتانیاهو از پیروزی وی / با ما همراه باشید ... ( قسمت دوم )
#استوری
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خیابانهای آمریکا در تسخیر هواداران ترامپ
♨️ اینجا آریزوناست و معترضان شعار میدهند: «۴سال بیشتر».نشانهای از عقبنشینی در رفتار ترامپ مشاهده نمیشود.
@iran_onlin_ir
⭕️ سیانان: جارد کوشنر از ترامپ خواست به شکست اذعان کند
♨️ شبکه خبری سیانان به نقل از دو منبع گزارش داده که داماد و مشاور رئیسجمهوری فعلی آمریکا از او خواسته تا به شکست در انتخابات سوم نوامبر اذعان کند.
🔻تاکنون دونالد ترامپ از اذعان رسمی به شکست در انتخابات مقابل جو بایدن دموکرات امتناع کرده است. کمپین او دعوی قضایی بر سر شمارش آراء به جریان انداختهاند و او و حامیانش بدون ارائه اسناد و مدارک بارها از تقلب در انتخابات سخن به میان آوردهاند.
🔴 شبکه خبری سیانان به نقل از دو منبع مطلع گزارش داد، جارد کوشنر، داماد و مشاور رئیسجمهوری فعلی آمریکا از او خواسته تا به شکست در انتخابات سوم نوامبر اذعان کند.
💢 در همین حال شبکه خبری فاکس نیوز هم به نقل از منابع گزارش داد، ترامپ در صورتی حاضر به پذیرش پیروزی رقیب دموکراتش است که تمام چالشهای حقوقی تیم او به جایی نرسند. به گفته این منابع، ترامپ در صورتی که در مسیر حقوقی شکست خورده و راهی برای روی کار آمدن دوباره نیابد، "با روی خوش تصدیق" خواهد کرد.
🔻به گزارش ایسنا، انتخابات سوم نوامبر که شمارش آرای آن هنوز تکمیل نشده است، نشان میدهد که جو بایدن به ۲۷۰ رای الکترال لازم برای رسیدن به ریاست جمهوری دست یافته است. ترامپ هم به رئیسجمهوری تکدوره آمریکا تبدیل شد.
@iran_onlin_ir
⭕️ شرطی که حاج قاسم برای محافظین خود گذاشته بود ...
♨️ محمد طه امیری، فعال رسانهای و عکاس جبهه مقاومت، عکسی از محافظان حاج قاسم سلیمانی را برای اولین بار در صفحه شخصی اینستاگرام خود منتشر کرد.
در بوکمال کار گره خورده بود، همه چیز به هم دیگر قفل شده بود. مشکلاتی در پشتیبانی، کمی کلافگی نیروهایی که نمیتوانستند راه ورود به شهر را پیدا کنند و ترس اینکه نکند با کار حساب نشدهای همه چیز بهم بریزد.
🔻چند متر عقبتر از خط اما هلیکوپتری بر خلاف اصرار که «پرواز در این منطقه اصلا به صلاحش نیست» از زمین کنده میشود و به پرواز در میآید.
💢 کمی جلوتر از خط و نزدیکی شهر در میان دود و خاک به هوا بلند شده، آرام به زمین مینشیند. کمک خلبان بیرون میپرد، در هلیکوپتر را باز میکند و بعد از آن حاجی پیاده میشود و روی خاک ناامن بوکمال که هنوز نیروهای اصلی به آن نرسیدهاند قدم میگذارد.
🔴 چند لحظه بعد سه نفر دیگر هم از پرواز پیاده میشوند. لباس رزم به تن دارند با اسلحهای در دست. تیم حفاظت حاجی هستند.
🔸حاجی بیسیم میزند که ما نزدیکی ورودی بوکمال هستیم، بگویید نیروها بیایند.
⭕️ این گوشهای از روایت سخت محافظت از شخصی است که همیشه جلوتر از محافظانش حرکت میکند.
💢 برای توصیف عکس باید بگویم از سمت راست، شهید «هادیطارمی» ایستاده وسط شهید «رضاخرمی» و در گوشه سمت چپ هم شهید شهروزمظفرینیا».
🔻اما ای کاش اینجا این امکان را داشتم که عکس را از سی متر عقبتر برایتان توصیف کنم.
🔸حاجی و چند نفر دیگر در حال بازدید از میدان جنگی در عراق هستند.
⭕️ قانون سی متر را خود حاجی وضع کرده بود، اینکه هر جایی که من هستم شما باید حداقل سی متر عقبتر باشید. در تعریف عرفی محافظ آمده، که او باید نفس به نفس با شخصیت برود. اما هادی و شهروز و رضا موتوری هیچ چیزشان مثل محافظهای عرفی نبود. همیشه باید همه چیز را از سی متر عقبتر هدایت میکردند.
💢 یک بار حاجی گفته بود، من اصلا دیگر تیم حفاظت نمیخواهم! هادی و رضا و شهروز مثل دیوانهها آتش کردند، رفتند دم خانه حاجی. داخل خانه حاجی سینی چای را که گذاشت، شیرینی کلمپه کرمان را که تعارف کرد، هادی با بغض گفته بود: حاجی دیگه ما رو دوست نداری؟ خودت گفتی هرکی رو از تیم حفاظت بذارم کنار یعنی دوستش ندارم! حاجی هم گفته بود که نه همه شما را دوست دارم منتها بار بودن شما کنار من سنگین است، نمیخواهم برای وظیفه سازمانی ور دل من بمانید.
🔴 آن شب بچهها بار دیگر مجوز حضورشان را این بار با اشک از حاجی گرفته بودند. رابطهشان با حاجی یک جور دیگری شده بود. انگار که حاجی محافظ آنها بود. انگار قرار بود حاجی خیلی چیزها را برایشان تضمین کند.
🔸شهر بوکمال سال ۹۶ آزاد شد اما شهید رضا خرمی سال ۹۵ به شهادت رسید.
⭕️ آدمیزاد وقتی راه درست را پیدا میکند، رهایش نمیکند. آدمیزاد عاشق پایان درست است و انگار هر سه آنها خوب فهمیده بودند که به یمن حاجی قرار است تمام این راه صحیح و سالم بروند.
💢 وقتی خبر رضا را که در حلب شهید شده بود به حاجی دادند، حاجی خدا را شکر کرده بود که «الحمدلله در میدان شهید شد، پیش من از دنیا میرفت نمیتوانستم جواب خونش را بدهم».
🔻تمام تعاریف عرفی محافظ را بار دیگر مرور میکنم. یادم میآید یک بار یکی از مسئولین سابق بعد از اتمام کارش گفته بود همه پول محافظان را خودم میدهم فقط بگذارید بمانند، من بدون اینها نمیتوانم زندگی کنم!
🔴 هادی و شهروز هیچگاه قرار فاصلهی سی متر را نشکستند البته به جز یک بار فرودگاه بغداد و آن شب کذایی وقتی که دیگر حاجی اجازه داد بود در نزدیکترین حالت پیش او بمانند. حالتی که حتی دیگر نتوان گوشت و پوست و استخوانشان را هم از یکدیگر جدا کرد. حاجی انگار تیم محافظت از عاقبت بچهها بود. حفاظتی که تا شهادت شخصیت ادامه پیدا کرد. هادی، رضا و شهروز خوب میدانستند که در این قصه این حاجی است که محافظ است نه آنها...
@iran_onlin_ir
چرا میگوییم انتخابات آمریکا هنوز تمام نشده ؟ / ریاست جمهوری بایدن نه تنها میتواند قطعی شده باشد، بلکه ترامپ میتواند فعلا در کاخ سفید بماند و به ریاست جمهوری تا زمانی نامشخص ادامه دهد / همه چیز درخصوص انتخابات عجیب و غریب آمریکا / با ما همراه باشید ... ( قسمت اول )
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir
چرا میگوییم انتخابات آمریکا هنوز تمام نشده ؟ / ریاست جمهوری بایدن نه تنها میتواند قطعی شده باشد، بلکه ترامپ میتواند فعلا در کاخ سفید بماند و به ریاست جمهوری تا زمانی نامشخص ادامه دهد / همه چیز درخصوص انتخابات عجیب و غریب آمریکا / با ما همراه باشید ... ( قسمت دوم )
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir
⭕️ انتخابات یا بحران دموکراسی
♨️ جریان روشنفکری غربگرا و طرفدار دموکراسی غربی در ایران، شرمنده حوادث این روزهای آمریکاست. این جریان مخالف و منتقد نظام جمهوری اسلامی با ماهیت مردمسالاری دینی بر محور ولایت فقیه، سالها در مدح و ثنای نظامهای لیبرال دموکراسی غربی سخن گفته و حرفها زده، اما اکنون در تحلیل وقایع در کشورهای غربی و به ویژه انتخابات آمریکا، در بنبست تحلیل قرار گرفته است.
🔻نباید فراموش کرد که نظریهپردازان اصلی جبهه اصلاحات، از زمان دوم خرداد 1376 تاکنون، تحت عناوینی چون «جامعه مدنی»، «توسعه سیاسی» و «ضرورت اصلاحات ساختاری در ایران»، الگوی «دموکراسی غربی» را به منزله الگوی مناسب برای جایگزینی نظام جمهوری اسلامی معرفی میکردند. اکنون بحران در دموکراسی غربی، بیش از هر زمان دیگری قابل مشاهده و مطالعه است. در واقع الگوی آرمانی روشنفکران غربگرای ایرانی در حوزه سیاست و حکومت، دچار بحران در بنیانهای فکری و فلسفه خود شده است.
🔴 رفتارهای «دونالد ترامپ» و «جو بایدن» در مناظرههای انتخاباتی، رفتار نژادپرستانه نظام سیاسی حاکم بر آمریکا با مردم، شکافهای طبقاتی، شکست نظامات حقوقی، اخلاقی و اجتماعی و در یک کلام درگیریهای کف خیابانی، همگی نشان از بحران دموکراسی غربی است.
💢 اکنون در آمریکا از اندیشمندان گرفته تا شهروندان آمریکایی، بسیاری نگران حوادث پساانتخابات در ایالات متحده هستند.
🔻تناقضگویی، ادعای تقلب و دزدی آرا، دستور توقف شمارش آرا در یک محل و تعجیل همزمان برای شمارش آرا در محل دیگر، نمونههایی از رفتار رئیسجمهور آمریکا در انتخابات 2020 ایالات متحده است. رفتار و سخنان بدون منطق آقای ترامپ در موضوع شمارش آرا، به گونهای بر اعتبار دموکراسی غربی ضربه وارد میکند که «ریک سنتروم» سناتور جمهوریخواه سابق آمریکایی در شبکه خبری «سیانان» میگوید: «چطور آدم میتواند بگوید منتظر شمارش آرا در آریزونا هستم تا برنده شوم؛ ولی اگر آرا در فیلادلفیا شمرده شوند، رأی دزدی اتفاق افتاده است؟!»
💢 جالب است که رسوایی دموکراسی آمریکا در این انتخابات، تا حدی بالا گرفت که شبکههای خبری ِسیبیاس، ایبیسی و انبیسی، هنگامی که ترامپ در مورد تقلب در انتخابات آمریکا صحبت میکرد، پخش سخنرانی او را قطع کردند!
♨️ آقای ترامپ که پیش از انتخابات از پیروزی قاطع خود سخن میگفت و نسبت به تقلب در انتخابات که دولت خودش برگزارکننده آن است، هشدار میداد، اکنون در مقطع شمارش آرا میگوید: «اگر آرای قانونی شمارش شوند به آسانی پیروز میشوم، اگر آرای غیرقانونی شمارش شوند، انتخابات را میدزدند!»
⭕️ در همه مکاتب سیاسی به لحاظ مفهومی و نظری، تأکید بر آن است که بهترینها و شایستهترینها، صلاحیت حکمرانی دارند؛ برای نمونه افلاطون، از فیلسوف شاه سخن میگوید که حال پرسش آن است که ترامپ و بایدن، با آن ادبیات و سخنانشان در مناظرهها و میتینگهای انتخاباتی در جمع هواداران، آیا بهترینها در جامعه آمریکا هستند؟
‼️ به هر حال، اینها محصول نظام لیبرال دموکراسی غربی هستند. این افراد، نماد ارزشهای غربی هستند. آمریکاییها با ادعای نظم نوین جهانی آمریکایی در هزاره سوم، به دنبال حاکم کردن ارزشهای غربی بر جهان بودند. تأسفآور اینکه روشنفکرهای غربگرای ایرانی، سالها در دانشگاهها، مطبوعات و سینما و تئأتر کشور، مبلغ و ترویجدهنده چنین ارزشهایی بودند.
ارزشهایی که زاییده تفکر و اندیشه سکولاریسم است.
🔻 نمونهها و نمادهای برجسته رفتاری نشئت گرفته از این ارزشها، در سطح سیاست داخلی آمریکا در ماجرای کرونا و حوادث مرتبط با انتخابات این کشور به نمایش درآمد و در سطح سیاست خارجی آمریکا هم طی دو دهه اخیر، با لشکرکشی آمریکاییها به افغانستان و عراق و همچنین تشکیل گروههای تروریستی مانند داعش، ماهیت این ارزشهای ضد بشری بیشتر نمایان شد.
⭕️ جان کلام این یادداشت، ناکارآمدی نظامهای لیبرال دموکراسی غربی برای حل مسائل جوامع بشری و بحران دموکراسی در آمریکاست و این همان مطلبی است که «ریچارد هاوس» رئیس شورای روابط خارجی آمریکا پس از اولین مناظره دونالد ترامپ و جو بایدن گفت: «دعا میکنم کل جهان نظارهگر این مناظره نباشند، در غیر این صورت این مناظره باقی مانده نفوذ آمریکا در جهان را تضعیف میکند و آرمان دموکراسی را با مشکل جدی مواجه میسازد.»
🔴 آری، برای ما نگرانی افرادی چون «ریچارد هاوس» قابل درک است؛ چرا که اکنون قضاوتها علیه لیبرال دموکراسی غربی و نظام آمریکا در جهان، باورپذیرتر شده است. قضاوتهایی چون بیانات حضرت امام خامنهای(مدظلهالعالی) که در روز 13 آبان سال جاری فرمودند، تمدن غرب واقعاً یک تمدن وحشی است که به مردم خود هم رحم نمیکند و رژیم آمریکا دچار انحطاط سیاسی، اخلاقی و مدنی است.
@iran_onlin_ir
⭕️ بن سلمان در شوک شکست ترامپ
♨️ برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اگر چه تا حد زیادی از چند روز قبل، زمانی که ترامپ نامزد جمهوریخواه، ایالت "میشیگان" را باخت، مشخص بود، اما ایالت "پنسیلوانیا" یکی از چهار ایالت مهم باقیمانده که در اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاخیر داشته است، شنبه شب کار را یکسره و بایدن را برنده این ایالت اعلام کرد و به همه حرف و حدیثها درباره پیروز انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پایان داد.
🔻پس از پایان شمارش آرا و اعلام نتایج ایالت پنسیلوانیا که از ۲۰ رای الکترال برخوردار است، بایدن شنبه شب خود را پیروز انتخابات و رئیس جمهور بعدی این کشور خواند، اما ترامپ رقیب جمهوریخواه وی مدعی است بایدن با تقلب به پیروزی رسیده است و دادگاه عالی آمریکا باید در این خصوص تصمیمگیری کند، این در حالی است که بسیاری از کارشناسان مسایل حقوقی معتقدند که اقدام ترامپ در ارجاع پرونده تقلب به دادگاه عالی آمریکا، به منزله آب در هاون کوبیدن است.
🔴 صرف نظر از اینکه دست و پا زدن ترامپ برای پیروزی در انتخابات به جایی برسد یا نه، بسیاری از مسئولان بینالمللی شنبه شب و ساعتی پس از پایان شمارش آرا در پنسلوانیا، پیروزی جو بایدن نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تبریک گفتند که از جمله آن میتوان به نخست وزیر کانادا، نخست وزیر انگلیس، وزیر خارجه آلمان و دبیر کل ناتو اشاره کرد.
💢 از بین مسوولان کشورهای منطقه نیز نخست وزیر پاکستان، رئیس جمهور مصر، امیر قطر، سلطان عمان، پادشاه اردن، رئیس جمهور عراق، ولی عهد ابوظبی و امیر کویت از شکست ترامپ استقبال کرده و پیروزی جو بایدن را تبریک گفتند، اما مقامات سعودی که به نظر میرسد همچنان در شوک شکست ترامپ به سر میبرند، از این استقبال خودداری کرده و همانند بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی منتظر اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.
‼️شاید شکست ترامپ به عنوان بازیگر اصلی عادی سازی روابط جهان عرب با رژیم صهیونیستی، نگرانی کشورهای سازشگر از جمله امارات و بحرین را برانگیخته باشد اما نگرانی عربستان به خصوص "محمد بن سلمان" ولی عهد سعودی به دلیل از دست دادن ترامپ و همچنین ارتکاب قتل فاجعه آمیز "جمال خاشقچی" روزنامه نگار منتقد حکومت آل سعود در استانبول که خشم بسیاری از دموکراتها را برانگیخت، به مراتب بیشتر است.
🔻"عبدالباری عطوان" سردبیر روزنامه فرا منطقهای "رایالیوم"، اخیرا با انتشار مقالهای، با یادآوری نقش مقام های سعودی در عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی و حمایت همه جانبه آنها از دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوری خواه آمریکا، عربستان را بزرگترین بازنده انتخابات اخیر ریاست جمهوری آمریکا دانست.
🔴 عطوان گفت: عربستان بزرگترین کشور بازنده پیروزی بایدن نامزد حزب دمکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواهد بود، زیرا روابط تاریخی میان دمکرات ها و عربستان بسیار بد است. وی افزود: به نظر من بایدن روابط خوبی را با عربستان آغاز نخواهد کرد، باید بیاد داشته باشیم که وی حدود هشت سال معاون بارک اوباما رییس جمهوری پیشین آمریکا بوده و او سیاست های اوباما را اجرا خواهد کرد.
💢 نویسنده مشهور عرب نوشت: اولین اقدام در اجرای چنین سیاستی، احیای «قانون جاستا» است که بر اساس آن عربستان و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در خصوص حوادث ۱۱ سپتامبر تحت پیگرد قرار خواهند گرفت.
⭕️ عطوان تصریح کرد: بایدن همچنین پرونده قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار سعودی (در کنسولگری عربستان در استانبول) را به جریان خواهد انداخت. دمکرات ها همچنین حقوق بشر را مد نظر قرار خواهند داد و با پرداختن به موضوع زنان فعال مدنی سعودی که در زندان بسر می برند، چه بسا کارزاری را برای آزادی آنان به راه خواهند انداخت.
♨️ اگرچه بسیاری معتقدند که حتی در صورت پیروزی بایدن سیاست های ایالات متحده در منطقه دستخوش تغییر زیادی نخواهد شد با این وجود حکام عرب در اظهارات خود از بازگشت آمریکا به توافق هستهای، عدم حمایت از سیاستهای استبدادی حاکمان کشورهای عربی منطقه، در صورت پیروزی جو بایدن نگرانی خود را کتمان نکردند.
🔴 در همین حال روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم هم فاش کرده که برخی کشورهای عربی از پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا و احتمال بازگشت وی به توافق هستهای با ایران و لغو تحریمهای آمریکا علیه این کشور بسیار نگران هستند و هچنین به این موضوع می اندیشند که احتمال توقف روند عادیسازی روابط میان تل آویو و دولتهای عربی هم وجود دارد.
@iran_onlin_ir