33.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه / حذف سایت های ایالات متحده مقاومت توسط آمریکا / ایالات متحده آمریکا از انتشار محتوای ایالات متحده مقاومت ترسیده است ؟ / چرا سایت های منتشر کننده فیلم از حرم امام حسین(ع) مسدود شد ؟ / پیام مهم آمریکا : این سایت ها در حال نفوذ در آمریکا بودند / آیا ایالات متحده مقاومت به یک خطر برای ایالات متحده آمریکا تبدیل شده است ؟ / قسمت 542
#شبنامه
#ایران
#رهبری
#انتخابات
#شورای_نگهبان
#تاییدصلاحیت
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
mali.mp3
10.93M
همه سوالات شما درباره مباحث مالی تیم ایران آنلاین
همه آنچه لازم است و باید در خصوص حمایت های مالی ایران آنلاین بدانید ...
@iran_onlin_ir
42.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه سوالات شما درباره مباحث مالی تیم ایران آنلاین
همه آنچه لازم است و باید در خصوص حمایت های مالی ایران آنلاین بدانید ...
@iran_onlin_ir
sarih.mp3
11.85M
ایرانی ها درباره هم وطن های خارج از کشور چه گفتند ؟
همه چیز در خصوص واکنش های مردم ایران به حملات داعشی های فارسی زبان به هم وطنان خارج نشین ...
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
45.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایرانی ها درباره هم وطن های خارج از کشور چه گفتند ؟
همه چیز در خصوص واکنش های مردم ایران به حملات داعشی های فارسی زبان به هم وطنان خارج نشین ...
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
سلام / این بنر حمایتی از ایران آنلاین هست / در یک ویدئو به طور کامل امشب توضیح دادیم که این حمایت مالی برای چه چیزی هست و دقیقا کدام نیازهای ما باید بر طرف بشه و جزئیات مسائل رسانه ی ایران انلاین چی هست .../ از دوستان خودم می خوام حتما حمایت کنن تا بتونیم مستقل پیش بریم .../ #شب_دوم_تبلیغات
@iran_onlin_ir
نکاتی مهم در خصوص این روزهای وطن...
امشب تلاش میکنم چند تا موضوع مهم رو برای شما توضیح بدم / افزایش آرا رئیسی پس از بررسی مجدد وزارت کشور / حجاریان توئیتی رو ارسال کرده که پیامش تغییرِ ریل از صندوق رای به چیزی فراتر هست / آرا رئیسی در گزارش اخیر دولت افزایش داشته / چه چیزهایی بر عدم مشارکت بخشی از جامعه نقش داشته است ؟ / مصاحبه قابل تامل جهرمی و نظرسنجی وحشتناک اروگاه اصلاح طلبان در اینستا / با ما همراه باشید ...
#استوری
@iran_onlin_ir
⭕️ آقای روحانی! این یکی دیگر فروشی نیست! / بخش اول
♨️ حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان «آقای روحانی! این یکی دیگر فروشی نیست!» نوشت:
1️⃣ دیروز آقای روحانی در جلسه هیئت دولت به چند نمونه از آنچه که آن را دستاوردهای بزرگ! دولت میدانست، اشاره کرد که به جرأت و با استناد به واقعیتهای محسوس و ملموس میتوان گفت متاسفانه حتی یک نمونه از آنها نیز نه تنها واقعیت نداشت بلکه با واقعیتهای موجود فاصلهای پرناشدنی و در حد و اندازه تناقض نیز داشت! از جمله فرمودند:
♨️ «این دولت جلوی فساد ایستاد! ... این ما بودیم که با فساد جنگیدیم! ... ملت بدانید هیچ راهی به جز شفافیت برای مبارزه با فساد وجود ندارد؛ اطلاعات باید در اختیار مردم قرار بگیرد. آن دولتی که اطلاعات را در اختیار مردم گذاشت؛ این دولت بود! ... این دولت مردم آمریکا را پای میز مذاکره نشاند! ... نگوییم بخاطر معیشت مردم نیامدند، پس چرا در سیستان و بلوچستان با آن همه سختی مشارکت بالا بود!؟ و...».
🔻راستیآزمایی آنچه جناب روحانی ادعا کردهاند به آسانی ممکن است و برای درک میزان انطباق این ادعاها با واقعیتها به اخبار پشت پرده و اسناد طبقهبندی و محرمانه نیازی نیست! بلکه فقط با نیم نگاهی به مواضع و عملکرد و کارنامه 8 ساله دولت به وضوح میتوان به تفاوت - بخوانید تناقض- این ادعاها با واقعیتهای موجود پی برد! که شرح مستند آن در گزارش خبری تحلیلی کیهان امروز آمده است ولی جناب ایشان درباره مذاکرات وین و چگونگی لغو تحریمها، راهکاری ارائه کردند که فروش کشور به دشمن و تبدیل ایران به یکی از دولتهای فقیر و غارتشده و دستنشانده آمریکا نتیجه قطعی آن خواهد بود! بدیهی است نمیتوان باور کرد که ایشان از نتیجه پیشنهاد خود با خبر بودهاند! بلکه این پیشنهاد خطرناک را فقط میتوان - و باید- در کنار بسیاری از عملکردهای زیانبار دیگر و برخاسته از نابلدی ایشان به ارزیابی نشست.
2️⃣ ابتدا باید صورتمسئله، همانگونه که هست مطرح شود و آن، اینکه آقای روحانی طی 8 سال گذشته بسیاری از امکانات و ظرفیتهای کشور را به پای مذاکرات هستهای ریخته و جز تحمیل خسارتهای فراوان به مردم و نظام دستاورد دیگری به ارمغان! نیاورده است، هدف از مذاکرات، لغو تحریمها بود ولی نه فقط هیچ تحریمی لغو نشد بلکه صدها تحریم جدید نیز به تحریمهای قبلی اضافه شد. در این حالت انتظار این بود - و هنوز هم هست- که جناب ایشان به خاطر فاجعهای که به ملت تحمیل کردهاند، زبان به پوزش بگشایند و فریبخوردگی و نابلدی خود را با بهرهگیری از کارشناسان چیرهدست جبران کنند. کارشناسانی که شرایط پیشآمده را از قبل پیشبینی میکردند ولی از سوی ایشان با بیتوجهی همراه با اهانت روبهرو شدند! اینکه ما در مذاکرات کاپ اخلاق گرفتیم! و یا بین آمریکا و اروپا اختلاف افکندیم! و ... برفرض صحت! - که صحت ندارد- هدف مذاکرات نبود، قرار بود تحریمها لغو شود که نشد و اضافه هم شد. حالا به نظری که ایشان در جلسه دیروز دولت مطرح کردهاند توجه کنید.
3️⃣ رئیسجمهور محترم در جلسه دیروز دولت فرمودهاند؛ «اگر بخواهند همین امروز ما میتوانیم تحریمها را تمام کنیم، نه فردا، همین امروز، همین امروز دوم تیر، برویم همین الان اختیارات را بدهیم به آقای دکتر عراقچی، پا شود برود وین در عرض چند روز توافق را نهایی کند و اعلام شود تحریمها برداشته شده است»!
باید از آقای روحانی پرسید اولاً؛ مگر طی 8 سال گذشته، همه نمیخواستند تحریمها لغو شود و نتوانستید!؟ و ثانیاً قرار است به آقای عراقچی چه اختیاراتی بدهید که تاکنون و طی 8 سال گذشته نداشته است!؟ و این چه اختیاراتی است که اگر جناب دکتر عراقچی داشته باشد ظرف یک روز به تحریمها خاتمه میدهد و کاری که جنابعالی طی 8 سال قادر به انجام آن نبودهاید را یک روزه به انجام میرساند!؟ برای کشف این معما باید دید حریف از ما چه میخواهد که اگر به خواستهاش تن بدهیم همه تحریمها ظرف یکروز لغو خواهد شد!؟ بخوانید و تأسف بخورید!
@iran_onlin_ir
⭕️ آقای روحانی! این یکی دیگر فروشی نیست! / بخش دوم
4️⃣ آمریکا با صراحت و رسماً اعلام کرده است که خواستار توقف صنایع موشکی ایران و کنترل حضور کشورمان در منطقه است. «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری - اول تیرماه- میگوید: توافق هستهای با ایران ضروری است اما برای پرداختن به مسائلی مانند برنامه موشکی این کشور کافی نیست!
🔻«آنتونیبلینکن» وزیر خارجه آمریکا در نشستی با کمیته سنا - 18 خرداد- اعلام میکند؛ حتی در صورت احیای توافق هستهای موسوم به برجام و بازگشت آمریکا و ایران به تعهدات هستهای خود، بازهم «صدها» تحریم ایالات متحده علیه ایران همچنان باقی خواهد ماند! بلینکن در اظهارات دیگری تاکید میکند که برای توافق با ایران، این کشور باید صنایع موشکی خود را متوقف کند و به حضورش در منطقه خاتمه بدهد و... و. دهها نمونه دیگر از این دست.
🔴 خب به وضوح و بدون کمترین تردید میتوان فهمید که منظور آقای روحانی از اختیاراتی که میتواند ظرف یکروز به تحریمها خاتمه بدهد چیست!؟ باید به همه خواستههای آمریکا بیکم و کاست تن بدهیم! صنایع موشکی و دفاعی خود را متوقف کنیم، از حضور در منطقه خودداری کنیم و به لقمه راحتی برای بلعیده شدن از سوی آمریکا تبدیل شویم. مردم مظلوم کشورمان را زیر پای تروریستهای تکفیری قربانی کنیم! زنان و دخترانمان را - نستجیر بالله- به عنوان کنیز - که تصورش هم چندشآور و نشانه اوج بیغیرتی است- در اختیار داعشیها قرار بدهیم و ... غارت ثروتهای ملی و به بردگی کشاندن ملت و ... که بماند!
💢 آیا اختیارات مورد نظر ایشان که اگر داده شود همه تحریمها یکروزه لغو خواهد شد! غیر از این است!؟ اگر این نیست، پس چیست!؟ آمریکا به صراحت و رسماً و علناً اعلام کرده است که تنها در این صورت تحریمها را لغو میکند! باید گفت ملت غیور و جوانان جانبرکف این کشور نمردهاند که جنابعالی در لفافه نسخه فروش ایران و مردم شریف و پاکباخته این مرز و بوم را میپیچید! جناب آقای روحانی! این یکی دیگر فروشی نیست!
@iran_onlin_ir
⭕️ آیا 33 درصد جوانان علاقه به ازدواج ندارند؟!
♨️ دیروز یکی از رسانهها خبری با عنوان «33 درصد جوانان تمایلی به ازدواج ندارند» منتشر کرد. این موضوع از سوی برخی مسئولان وزارت ورزش نیز عنوان شده و در حال القای این مطلب به جامعه است که مقبولیت ازدواج در جامعه کاهش پیدا کرده است.
🔻آماری که به آن استناد شده مربوط به نگرشسنجی ایسپا است. در این نگرشسنجی در میزان باور به ضروری نبودن ازدواج بیش از 60 درصد گفتهاند که با این گزاره مخالف هستند و ازدواج را یک ضرورت بیان کردهاند. وقتی ما از «ضرورت» ازدواج صحبت میکنیم، محتمل است که کسی تمایل به ازدواج داشته باشد اما این عقیده را هم داشته باشد که شاید برای کسی ضرورت نباشد.
🔴 درباره «تصمیم به ازدواج در آینده» نگرشسنجی صراحتا میگوید که تنها 3/4 درصد جامعه هدف گفتهاند که هرگز ازدواج نخواهد کرد. 2/25 درصد ابراز تردید کردهاند و 3/68 درصد گفتهاند که یک روز ازدواج خواهند کرد و در آینده خود ازدواج کردن را قرار دادهاند.
‼️بنابراین؛ نوع پرسشها و جوابی که به آن رسیده شده تیتر مذکور و ادعای این مسئولان را حاصل نمیکند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ جالب مرندی به سوال شیطنتآمیز مجری
⭕️ پاسخ جالب دکتر مرندی، استاد دانشگاه تهران به سوال شیطنت آمیز شبکه الجزیره: منافقین در کنار صدام حسین علیه مردم ایران جنگیدند. اعدامهای دهه شصت ارتباطی به سیدابراهیم رئیسی ندارد.
@iran_onlin_ir
⭕️ پولیتیکو: دموکراسی فرانسه بیمار است/بیاعتمادی 70 درصدی به نظام حاکم / بخش اول
♨️ «پولیتیکو» در گزارشی تفصیلی با اشاره به مشارکت اندک مردم فرانسه در دور اول انتخابات منطقهای در فرانسه دموکراسی این کشور را بیمار توصیف کرده است.
🔻«امانوئل ماکرون»، رئیسجمهور فرانسه و رقیبش «مارین لوپن» هیچ کدام نتوانستند در دور نخست انتخابات منطقهای فرانسه به نتایج مورد انتظارشان دست پیدا کنند و نکته مهمتر اینکه در رویدادی بیسابقه نزدیک به دو سوم از مردم، پای صندوقهای رأی حاضر نشدند.
🔴 گفته میشود حزب مرکزگرای ماکرون (حزب آن مارش) 10 درصد از آرا را تصاحب کرده؛ رأیی که تنها برای شرکت کردن در دور دوم این رأیگیری که یکشنبه آینده برگزار میشود کافی است.
💢 پایگاه پولیتیکو نوشته «فرانسه، گرفتار بحران دموکراسی شده است. این مشکل روز یکشنبه که نزدیک به دو سوم رأیدهندگان به صندوقهای رأی در انتخابات خودش را به صورت کاملاً عیان نشان داد.»
🔻مشارکت در این انتخابات نسبت به دور قبلی انتخابات منطقهای با کاهش 16 درصدی مواجه بود و اتفاقی کمسابقه در انتخاباتهای فرانسه به شمار میرفت.
🔴 پایگاه پولیتیکو نوشته کاهش مشارکت به دلیل شیوع ویروس کرونا هم نبوده است. تنها 17 درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی مرکز IFOP گفتهاند که این بیماری همهگیر در تصمیم آنها برای شرکت نکردن در انتخابات نقش داشته است. مضاف بر این، انتخاباتهایی که ظرف 12 ماه گذشته در کشورهای ایتالیا، آلمان و هلند برگزار شدهاند همگی نرخ مشارکت نزدیک به نرمال داشتهاند.
⭕️ پولیتیکو مینویسد: «برای متخصصان افکارسنجی و دانشمندان علوم سیاسی، کاهش مشارکت در انتخابات فرانسه نشانهای هشدار دهنده از بحران بیتفاوتی مردم و عدم نمایندگی مردم توسط سیاستمداران است و آنچه وضعیت را بدتر کرده، از بین رفتن دوگانگیهای سنتی بین گروههای چپ و راست است که توسط امانوئل ماکرون کمرنگ شده است.»
💢 امانوئل ریوری، عضو موسسه افکارسنجی کانتار پابلیک میگوید: «دموکراسی فرانسه بیمار است. گزینههای سیاسی موجود به اندازهای به هم شباهت دارند که به نظر میرسد حیات سیاسی تئاتری است که در آن سیاستمداران بیشتر به اینکه خودشان انتخاب شوند علاقه دارند تا اینکه بخواهند مسائل مهم جامعه را حل کنند.
🔻نتیجه این انتخابات به دقت در فرانسه دنبال میشود و کارشناسان آن را تبسنج انتخابات ریاستجمهوری فرانسه میدانند که قرار است کمتر از یک سال دیگر برگزار شود.
🔻پولیتیکو نوشته این انتخابات میتواند تبعات سنگینی برای انتخابات ریاستجمهوری در سال آینده داشته باشد. هم ماکرون و هم مارین لوپن، رهبر حزب اجتماع ملی که قرار است در آن انتخابات با هم رقابت کنند عملکردهایی ضعیفتر از حد انتظار داشتهاند.
🔴 به نوشته پولیتیکو سرنوشت ماکرون و لوپن را در آن انتخابات این مسئله تعیین خواهد کرد که آیا رأیدهندگان فرانسوی در آن زمان هم همینقدر با طبقات و مباحثات سیاسی احساس بیگانگی کنند یا خیر.
🔻رأیدهندگان ممکن است در انتخابات سال آینده همانکاری را انجام دهند که در سال 2017 انجام دادند: آنها با انتخاب ماکرون که یک فرو تازهکار و بیرون از حلقه سیاست بود اعتراضشان را به نظم حاکم نشان دادند.
🔴 هم ماکرون و هم مارین لوپن تلاش دارند از خودشان تصویر سیاستمدارانی خارج از حلقه حاکمیت که علیه یک نظم سیاسی ورشکسته شوریدهاند به نمایش بگذارند اما اتفاقات فعلی نشان میدهد اوضاع ممکن است به نفع یک فرد ثالث تمام شود، اگرچه هنوز مشخص نیست آن فرد سوم چه کسی است.
💢 جین-ایور دورگامن، محقق علوم سیاسی و افکار سنجی میگوید: «بخش زیادی از رأیدهندگان دیگر خودشان را در جرگه هواداران هیچ حزب سیاسی قرار نمیدهند. این باعث شده رفتار رأیدهندگان بسیار سیال و پیشبینیناپذیر شود. این میتواند یک بار دیگر، همانند سال 2017 به نفع یک شخصیت ناشناخته تمام شود.»
⭕️ ماکرون نتوانسته به وعدههایش در سال 2017 برای احیای اعتماد عمومی به نظام سیاسی در فرانسه عمل کند. دوران حضور او در قدرت، با 2 بار قهر بیسابقه مردم با صندوقهای رأی همراه بوده است.
🔻«آرور برگه»، یکی از همحزبیهای ماکرون در پارلمان فرانسه درباره عملکرد حزب «لا رپوبلیک آن مارش» در این انتخابات گفته «این سیلی دموکرات به صورت همه ما بود.»
💢 این نماینده پارلمان تعبیر سیلی را از اتفاقی که حدود 10 روز پیش هنگام سفر ماکرون به منطقهای در جنوب فرانسه رخ داده گرفته است. در جریان آن سفر مردی به صورت ماکرون سیلی زد.
‼️ عملکرد ماکرون در فرانسه مورد انتقاد گروههای مختلف قرار گرفته. «دامیل تارل» 28 ساله که به ماکرون سیلی زد در جلسات بازجویی انگیزهاش از این کار را خشم از «افول فرانسه» توصیف کرده است.
@iran_onlin_ir
⭕️ پولیتیکو: دموکراسی فرانسه بیمار است/بیاعتمادی 70 درصدی به نظام حاکم / بخش دوم
🔻او در جلسات بازجویی گفته که با جنبش موسوم به «جلیقهزردها» که اعتراضاتشان دولت ماکرون را با مشکلات عدیدهای مواجه کرد ارتباطاتی داشته است.
♨️ مارین لوپن، رهبر حزب اجتماع ملی هم عملکرد بهتری نسبت به ماکرون نداشته. نامزدهای مورد حمایت حزب او عملکرد ضعیفتری نسبت به 6 سال پیش داشتند.
🔻 انتظار میرفت حزب اجتماع ملی در دور نخست این رأیگیری در صدر قرار گرفته و دستکم در یکی از مناطق پیروز شود. این حزب، اکنون پیشبینی میشود جایگاه دوم را به خودش اختصاص دهد.
🔴 مارین لوپن خودش به عنوان نامزد در این انتخابات شرکت نکرده اما حزب متبوعش را در این رأیگیری رهبری میکند. او مشارکت بیسابقه اندک در این انتخابات را «فاجعه مدنی» توصیف کرده است. پیشبینی شده 66 درصد در این انتخابات شرکت نکرده باشند.
💢 لوپن، ناتوانی دولت ماکرون در ایجاد اعتماد نسبت به نهادهای سیاسی را عامل مشارکت اندک در این انتخابات دانسته است. او گفت: «بیاید با واقعیت روبرو شویم. در یک رویداد بیسابقه نزدیک به 70 درصد به دلیل بیاعتمادی به نظام انتخاباتی حاضر به مشارکت نشدهاند. این بیاعتمادی موجب شده رأیدهندگان احساس کنند هیچ چیز قابل تغییر نیست و همه چیز به یغما رفته است.»
🔻 رأیدهندگان برای انتخابات شوراهای جدید در 12 ناحیه مستقر در بخش اصلی فرانسه، جزیره کرس به علاوه چهار منطقه برونمرزی این کشور به پای صندوقهای رأی رفتهاند. بیش از 15700 کاندید برای تصاحب 4100 کرسی فعالیت میکنند.
🔴 پایگاه پولیتیکو نوشته مشارکت اندک در انتخابات روز یکشنبه نشان میدهد فراتر از همه این عوامل، مردم فرانسه برای هیچ انتخاباتی غیر از انتخابات ریاستجمهوری اهمیت قائل نیستند.
♨️ دورماگن، تحلیلگر سیاسی میگوید: «ماکرون کاملاً سیستم سیاسی را شخصی و رئیسجمهور محور کرده است بنابراین، با توجه به تمرکزگرایی مفرط ریاستجمهوری به خصوص در دوران ریاستجمهوری ماکرون انتخاباتهای دیگر کاملاً بیمعنا به نظر میرسند.»
💢 این نخستین بار است که حزب ماکرون در انتخابات منطقهای فرانسه شرکت میکند. این حزب، در انتخابات منطقهای دور قبل که در سال 2015 برگزار شد هنوز اعلام موجودیت نکرده بود.
🔻کارشناسان میگویند انتظار نمیرفته حزب ماکرون عملکرد خوبی در این انتخابات داشته باشد. ماه پیش یک وزیر کابینه ماکرون به خبرگزاری فرانسه گفت: «حزبی که در قدرت است هیچگاه عملکرد خوبی در چنین انتخاباتهایی ندارد.»
⭕️ با وجود این کارشناسان میگویند باز هم عملکرد حزب آن مارش بدتر از آن چیزی بوده که انتظار میرفته است. این حزب در هیچیک از مناطق به صورت مستقیم پیروز نشده و این نشانهای است که نتوانسته در سطح محلی حمایتهای کافی مردمی را جلب کند.
‼️انتخابات منطقهای فرانسه به دلیل همهگیری کرونا سه ماه تعویق افتاد. دور دوم این انتخابات یکشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.
@iran_onlin_ir
تسلیت به جامعه خبرنگاران ایران بابت این حادثه تلخ .../ تسلیت عرض میکنیم
عروج دو تن از خبرنگاران دو خبرگزاری کشور و مجروحیت حدود بیست نفر دیگر در حادثه واژگونی اتوبوس در آذربایجان غربی را به اصحاب رسانه و خانواده های مصیبت دیده تسلیت عرض می کنیم.
@iran_onlin_ir
⭕️ مسکو: تروریستها در تدارک حمله شیمیایی در ادلب هستند
♨️ وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: تروریستهای جبهة النصره که در منطقه کاهش تنش در ادلب مستقر هستند 37 بار مناطق امن در ادلب، لاذقیه، حلب و حماه را هدف حملات خود قرار داده اند و این در حالی است که آنها همزمان خود را برای یک حمله شیمیایی و متهم کردن ارتش سوریه به آن آماده می کنند.
🔻به گزارش روسیاالیوم،"فادیم کولیت" معاون مدیر مرکز آشتی روسیه در بیانیهای مطبوعاتی گفت که تروریستها 19 بار به ادلب، 10 بار به لاذقیه، 2 بار به حلب و 6 بار نیز به حماه حمله کرده اند.
🔴 بر اساس این بیانیه تروریستها در حال برنامه ریزی برای انجام حملات شیمیایی و متهم کردن دولت سوریه به استفاده از سلاحهای شیمیایی هستند.
💢 تروریستها در طول سالیان گذشته بارها از طریق هماهنگی با گروه موسوم به کلاه سفیدها و به دستور آمریکا و سرویس اطلاعاتی ترکیه و برخی از کشورهای غربی از سلاحهای شیمیایی استفاده کرده اند تا ارتش سوریه را به استفاده از این سلاحها متهم کنند.
🔻یک منبع مسئول در وزارت خارجه سوریه روز گذشته گفت که اقدامات و تلاشهای تروریستها برای تهیه نمایش ساختگی استفاده از سلاح های شیمیایی در استان ادلب با هدف متهم کردن دولت سوریه به دستور و حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی و سرویس اطلاعتی ترکیه انجام می شود.
🔴 جمهوری عربی سوریه بارها بر مخالف قاطع خود با استفاده از سلاح شیمیایی توسط هر کسی، در هر مکان و تحت هر شرایطی تاکید کرده است. جمهوری عربی سوریه همچنین تاکید کرده است که قبلا از این تسلیحات استفاده نکرده و نخواهد کرد چون اصلا این تسلیحات را در اختیار ندارد.
@iran_onlin_ir
⭕️ پولیتیکو: دموکراسی فرانسه بیمار است/بیاعتمادی ۷۰ درصدی به نظام حاکم / بخش دوم
🔻او در جلسات بازجویی گفته که با جنبش موسوم به «جلیقهزردها» که اعتراضاتشان دولت ماکرون را با مشکلات عدیدهای مواجه کرد ارتباطاتی داشته است.
♨️ مارین لوپن، رهبر حزب اجتماع ملی هم عملکرد بهتری نسبت به ماکرون نداشته. نامزدهای مورد حمایت حزب او عملکرد ضعیفتری نسبت به ۶ سال پیش داشتند.
🔻 انتظار میرفت حزب اجتماع ملی در دور نخست این رأیگیری در صدر قرار گرفته و دستکم در یکی از مناطق پیروز شود. این حزب، اکنون پیشبینی میشود جایگاه دوم را به خودش اختصاص دهد.
🔴 مارین لوپن خودش به عنوان نامزد در این انتخابات شرکت نکرده اما حزب متبوعش را در این رأیگیری رهبری میکند. او مشارکت بیسابقه اندک در این انتخابات را «فاجعه مدنی» توصیف کرده است. پیشبینی شده ۶۶ درصد در این انتخابات شرکت نکرده باشند.
💢 لوپن، ناتوانی دولت ماکرون در ایجاد اعتماد نسبت به نهادهای سیاسی را عامل مشارکت اندک در این انتخابات دانسته است. او گفت: «بیاید با واقعیت روبرو شویم. در یک رویداد بیسابقه نزدیک به ۷۰ درصد به دلیل بیاعتمادی به نظام انتخاباتی حاضر به مشارکت نشدهاند. این بیاعتمادی موجب شده رأیدهندگان احساس کنند هیچ چیز قابل تغییر نیست و همه چیز به یغما رفته است.»
🔻 رأیدهندگان برای انتخابات شوراهای جدید در ۱۲ ناحیه مستقر در بخش اصلی فرانسه، جزیره کرس به علاوه چهار منطقه برونمرزی این کشور به پای صندوقهای رأی رفتهاند. بیش از ۱۵۷۰۰ کاندید برای تصاحب ۴۱۰۰ کرسی فعالیت میکنند.
🔴 پایگاه پولیتیکو نوشته مشارکت اندک در انتخابات روز یکشنبه نشان میدهد فراتر از همه این عوامل، مردم فرانسه برای هیچ انتخاباتی غیر از انتخابات ریاستجمهوری اهمیت قائل نیستند.
♨️ دورماگن، تحلیلگر سیاسی میگوید: «ماکرون کاملاً سیستم سیاسی را شخصی و رئیسجمهور محور کرده است بنابراین، با توجه به تمرکزگرایی مفرط ریاستجمهوری به خصوص در دوران ریاستجمهوری ماکرون انتخاباتهای دیگر کاملاً بیمعنا به نظر میرسند.»
💢 این نخستین بار است که حزب ماکرون در انتخابات منطقهای فرانسه شرکت میکند. این حزب، در انتخابات منطقهای دور قبل که در سال ۲۰۱۵ برگزار شد هنوز اعلام موجودیت نکرده بود.
🔻کارشناسان میگویند انتظار نمیرفته حزب ماکرون عملکرد خوبی در این انتخابات داشته باشد. ماه پیش یک وزیر کابینه ماکرون به خبرگزاری فرانسه گفت: «حزبی که در قدرت است هیچگاه عملکرد خوبی در چنین انتخاباتهایی ندارد.»
⭕️ با وجود این کارشناسان میگویند باز هم عملکرد حزب آن مارش بدتر از آن چیزی بوده که انتظار میرفته است. این حزب در هیچیک از مناطق به صورت مستقیم پیروز نشده و این نشانهای است که نتوانسته در سطح محلی حمایتهای کافی مردمی را جلب کند.
‼️انتخابات منطقهای فرانسه به دلیل همهگیری کرونا سه ماه تعویق افتاد. دور دوم این انتخابات یکشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.
@iran_onlin_ir
تن فروش خودش به جهنم میره، وطن فروش، وطنو به جهنم میفرسته.../ آشنا نیست ؟
این شخص با اختلاف آرا بسیار زیاد به عنوان یکی از تهوع آور ترین وطن فروش هایِ دربار زاده ی بن سلمان شناخته میشود. کاربران دو عکس از او را در یک قاب قرار داده اند . وظیفه او در روز رای گیری این بوده است : حمله به هر بانویِ ایرانی که برای رای دادن به سمت سفارت میآید...
@iran_onlin_ir