فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢"ابو عبیده" در راه است...
🛑 تصاویر منتشر شده از یک کودک خردسال فلسطینی در مسجد الاقصی واقع در قدس اشغالی که تفنگ اسباب بازی در دست دارد و صهیونیستها را با جمله « ابو عبیده سخنگوی شاخه نظامی جنبش حماس در راه است» می ترساند در سطح گسترده ای در پایگاههای اینترنتی دست به دست شده و بازتاب داشته است.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درگیری شدید پلیس لندن با معترضان/ در حالی که ایران انتخابات برگزار میکند، لندن نا آرام است
تصاویری از درگیری بین پلیس لندن و معترضین به محدودیت های کرونایی را می بینید.
@iran_onlin_ir
دعوت از ایرانیان خارج از کشور
جلوهای از #ایرانی_قوی در سخنرانی سید ابراهیم رئیسی در مشهد دعوت #ایرانیان_خارج_از_کشور
برای سرمایه گذاریست.
علیرغم شعارهای اقتصادی مرعوبین غرب، بیشتر استانها یک طرح مصوب سرمایه گذاری خارجی هم نداشتند.
تسهیل گری و دوری از تنگ نظری ها اطمینان لازم را برای هموطنان عزیز فراهم میکند./ سیدفرزاد نجات نیا
@iran_onlin_ir
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
بروید برای دنیا تعریف کنید: ایرانی ها با خونِ خود رای دادند/ تصویری از ایرانیانِ با شرفِ گرجستان که با خون خود رای دادند./کاش ذره ای از خاکِ پای ایرانیان خارج از کشور به دستمان میرسید تا وقت سختی، به غبارِ پایِ این مدافعان حرم تبرک بجوییم.../در ویدئوی امشب مفصل دراین باره خواهم گفت.
https://www.instagram.com/p/CQf8-2ShbUr/?utm_medium=copy_link
@mrtahlilgar1
♨️شمال غرب سوریه؛ آبستن جنگ فراگیر/ بخش اول
💢سوریه به دنبال انتخابات اخیر ریاست جمهوری در 5 خردادماه، گام های خود را در روند ثبات و امنیت و بازساری مستحکمتر نموده و تلاش دارد مناطقی را که به عنوان نقاط بحرانی در جغرافیای این کشور باقیمانده پاکسازی کند.
🛑سلسله عملیات های مقطعی ارتش سوریه علیه تروریست ها در این نقاط، به ویژه اطراف «ادلب» در شمال غرب این کشور همچنان ادامه دارد. اخیرا نیروهای ارتش سوریه عملیات هایی را در جنوب استان ادلب ترتیب دادند که حاصل آن کشته شدن «ابو خالد الشامی» سخنگوی نظامی گروه تروریستی «هیئت تحریر الشام» (جبهه النصره سابق) و «ابو مصعب» مسئول هماهنگی رسانه ای این گروه در منطقه «ابلین» بود.
❌«جبهه النصره» در ژانویه 2017 با چند گروه تروریستی دیگر ادغام شد و نام خود را به «هیئت تحریر الشام» تغییر داد و بخش های وسیعی از ادلب و حومه آن را در کنترل خود داشت تا این که نیروهای ارتش سوریه با حمایت روسیه، کنترل بخش های زیادی از حومه ادلب و حماه را آزاد کرده و موفق شدند جاده مهم بین المللی بین حلب و دمشق موسوم به ام - 5 را بازگشایی کنند.
🔷ماموریت دیگر ارتش سوریه تعقیب بقایای «داعش» است که هسته های خفته آن از آغاز سال گذشته دست به فعالیت های تازه ای زده اند. در کنار داعش، گروه های وابسته به «هیئت تحریم شام» نیز از صحرای حمص تا رقه و دیرالزور در شرق و جبهه جنوب ادلب در شمال غربی سوریه، فعال شده اند.
🔶این در حالی است که اخیرا جنگ در منطقه جبل الزاویه در بالاترین ارتفاعات یک منطقه روستایی در شمال غربی سوریه که در معادلات نظامی به عنوان نقطه دشواری تلقی می شود و بزرگترین سنگر «هیئت تحریر شام» را تشکیل میدهد، به شدت ادامه دارد و طرف های درگیر به منظور کسب منافع سیاسی یا نظامی مشغول نبرد هستند.
🔷مرکز روسی نظارت بر آشتی سوریه، هر از گاهی با صدور بیانیه از نقش آتش بس و حملات گروه «هیئت تحریر شام» به مناطق کاهش تنش در حومه ادلب خبر داده و نسبت به پیشروی تروریست ها در این مناطق هشدار می دهد.
🔶درگیری های خونین اخیر در حومه ادلب در شمال غرب سوریه که پس از یک دهه جنگ و آشفتگی، زمینه را برای آغاز نبرد بزرگ دیگری در این منطقه فراهم می کند، تحول تازه ای است که فضای نشست ژنو بین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا را تحت شعاع قرار داد.
🔷از سوی دیگر، ترکیه همچنان به تقویت نقاط خود در تپه استراتژیک جبل الزاویه که در منطقه کاهش تنش قرار دارد، ادامه داده و در تلاش برای ایجاد نقاط نظامی دیگری در امتداد خطوط تماس در برابر نیروهای سوریه است که به تازگی در حومه جنوبی ادلب مستقر شده اند.
🔶به دنبال تشدید درگیری ها در روستاها و شهرهای جبل الزاویه، ارتش سوریه به استقرار نیروهای جدید در منطقه پرداخته و هزاران خانواده سوری خانه های خود را در مناطق مزبور ترک کرده و به نقاط دیگر پناهنده شده اند، امری که حاکی از آمادگی برای اقدامات نظامی گسترده در این منطقه است.
🔷با این حال از نگاه برخی از ناظران نظامی، احتمال این که درگیری های کنونی منجر به وقوع نبرد بزرگی شود، اندک است. اغلب مناطق ادلب در محدوده منطقه کاهش تنش قرار دارند و از زمان امضای توافق نامه مسکو و آنکارا در اسفندماه 1398 (مبنی بر آتش بس جنگ ادلب) تحول قابل توجهی در این عرصه رخ نداده و دو طرف قائل به تداوم آتش بس هستند.
🔶اما بعضی از تحلیلگران، قائل به عملیات قریب الوقوع در ادلب هستند. از نگاه آنان آزادسازی ادلب فقط مساله وقت است و بستگی به عواملی از جمله توافق بازیگران خارجی دارد.
🚫از یک طرف، مسکو و واشنگتن، «هیئت تحریر شام» را از مذاکرات صلح که در ژنو و وین برگزار می شود، مستثنی کرده اند. وزارت خارجه آمریکا «هیئت تحریر شام» را به دلیل ارتباط با القاعده تروریستی اعلام کرد بود. این امر به طور طبیعی دست روسیه و سوریه را در سرکوب این گروه بازتر کرده است.
🔻در این راستا، مرکز آکادمی واشنگتن ترور برخی سران «هیئت تحریر الشام» و مذاکرات پوتین و بایدن را با یکدیگر مرتبط دانسته و بر این باور است که حملات روسیه علیه این گروه، شگرد پوتین برای تاکید بر این مساله است که او قویترین شخص در صحنه سوریه است.
🔻از نگاه این مرکز، ادامه رویکرد ضعیفی که سیاست آمریکا در سوریه از زمان ورود روسیه به این کشور در سال 2015 در پیش گرفته، هرگز به عرض اندام واشنگتن در ادلب یا تاثیر مهمی بر روند نشست های ژنو توسط منجر نخواهد شد.
🔻از طرف دیگر، نشانه هایی وجود دارد که آنکارا به رغم آن که مخالف عملیات گسترده در ادلب است، دچار نرمش شده و قصد دارد از پشتیبانی گروه های مسلح تروریستی در شمال غرب سوریه دست بکشد و مناطق تحت کنترل آن ها را به سوریه واگذار کند.
@iran_onlin_ir
♨️شمال غرب سوریه؛ آبستن جنگ فراگیر/ بخش دوم
❌نقض مکرر توافق آتش بس توسط گروه های تروریستی نیز دستاویز مخالفت ترکیه با این عملیات را سلب می کند. به همین دلیل است که روسیه اصرار دارد معابر شمالی در مرزهای سوریه ـ ترکیه به ویژه گذرگاه «باب الهوی» بسته شود، زیرا از این گذرگاه به بهانه کمک های انسانی، سلاح و تجهیزات برای تروریست ها منتقل می شود.
🔷با توجه به گزاره های فوق می توان پیش بینی کرد به رغم آرامش محتاطانه ای که بر منطقه شمال غرب سوریه حاکم است و درگیری های متفرقه ای که به وقوع میپیوندد، ادلب آبستن نبردی فراگیر است که در اثر آن، دیر یا زود آخرین دژ تروریست ها فروریخته و توازن قوا کاملا به نفع نظام سوریه رقم خواهد خورد.
@iran_onlin_ir
توئیت قابل تامل یک خبرنگار در مقایسه نشست رئیسی و روحانی/ دمای سالن نشست متعادل بود..
یکی از موراد جالب برای خبرنگاران در نشست خبری رئیسی این بود که دمای سالن متعادل بود و سرمایی وجود نداشت :)
پ ن : گویا دمای سالن در نشست های خبری حسن روحانی به علت روشن بودن کولر با درجه پایین سرد بوده است.
@iran_onlin_ir
🔰ایمنیزایی 93.5 درصدی واکسن برکت در فاز دوم
💢حسن جلیلی، درباره واکسن «کوو ایران برکت» اظهار داشت: نتایج فاز یک این واکسن نشان داد ایمن است و نتایج فاز دوم در سنین 18 تا 75 سال نشان داد که سرم خون افرادی که به آنها واکسن تزریق شده بود، بهمیزان 93.5 درصد قدرت خنثی کردن ویروس کرونا را دارد و بنابراین ایمنیزایی این واکسن نیز در سطح بسیار خوبی است و میزان اثربخشی واکسن برکت پس از پایان فاز سوم مشخص میشود.
🛑جلیلی گفت: واکسن «کوو ایران برکت» را روی واریانت انگلیسی تست کردیم که نشان داد این واکسن روی ویروس جهشیافته انگلیسی نیز مؤثر است.
⭕️برکت بهزودی در سبد واکسیناسیون کشور قرار میگیرد
🔷مدیر پروژه تولید واکسن «کوو ایران برکت» افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به دادههای حاصل از فاز 1 و 2 مجوز مصرف اورژانسی داوطلبانه را به این واکسن کرونا داده است بنابراین این واکسن بهزودی در سبد واکسیناسیون کشور قرار خواهد گرفت.
🔶درخواست یک کشور اروپایی برای خرید واکسن کوو ایران برکت
🔷جلیلی ادامه داد: تاکنون 12 کشور جهان از جمله کشورهای آسیایی، آمریکای جنوبی و یک کشور اروپایی از ما درخواست کردهاند به آنها واکسن صادر کنیم اما سیاست صادرات واکسن برکت را وزارت بهداشت ترسیم میکند و ما مطیع سیاست این وزارتخانه در زمینه صادرات هستیم.
🔶نتایج واکسن برکت به سازمان جهانی بهداشت ارائه میشود
🔷وی در پاسخ به این سؤال که آیا نتایج واکسن کوو ایران برکت به سازمان جهانی بهداشت ارائه میشود تصریح کرد: ما در حال آمادهسازی مدارک و مستندات موردنیاز برای سازمان جهانی بهداشت نیز هستیم اما مدارک نهایی وقتی ارسال خواهد شد که دادههای فاز سوم مطالعه بالینی ما تکمیل شود بنابراین در زمان حاضر ما دادههای فاز یک و دو را مطابق درخواست سازمان جهانی بهداشت تنظیم میکنیم و بهمحض اینکه فاز سوم بهطور کامل به پایان رسید این نتایج را به سازمان جهانی بهداشت ارائه خواهیم کرد.
🔶گفتنی است در زمان حاضر واکسن کوو ایران برکت در فاز سوم کارآزمایی بالینی قرار دارد و تمام 20هزار داوطلب این فاز، حداقل یک دوز واکسن را دریافت کردهاند و پس از بررسی این واکسن ایرانی کرونا در کمیته بالینی و اخلاق، وزارت بهداشت مجوز مصرف اورژانسی این واکسن کرونا را صادر کرده است.
@iran_onlin_ir
این سوال را از خیلی ها پرسیدم :
دوست دارید روحانی را پس پایان دوره اش کجا ببینید ؟
۱- در مجمع تشخیص مصلحت نظام
۲- پشت تریبونی که باید از آنجا به خاطر این هشت سال مردم پاسخ بدهد
نتیجه شگفت انگیز بوده است. تقریبا بیش از ۹۰ درصد روحانی را در گزینه دوم می پسندند
https://www.instagram.com/p/CQgZBHVhE4A/?utm_medium=copy_link
@mrtahlilgar1
tahlilgar.mp3
14.22M
ایرانی ها با خون خود تعهد نامه میهنی به امضا رساندند
آنهایی که ایرانی های خارج از کشور را مورد حمله قرار دادند ، هنوز مانده تا به میزان غیرت و وجود ایرانیانِ دور از وطن پی ببرند ...
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
41.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایرانی ها با خون خود تعهد نامه میهنی به امضا رساندند
آنهایی که ایرانی های خارج از کشور را مورد حمله قرار دادند ، هنوز مانده تا به میزان غیرت و وجود ایرانیانِ دور از وطن پی ببرند ...
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
طلبکاری عوامل وضع موجود
اصلاح طلبان گرامی!
قصه را از وسط تعریف نکنید اعتمادسازی حرف خوبی است اما مهمتر از آن،پاسخ به این سوال است که چگونه #اعتماد بر باد رفت؟
سهم شما چقدر است؟8سال دولت حاصل از تکرار شما با سرمایه اجتماعی کشور چه کرد؟
پاسخ به این سوالات بهتر میتواند مسیر اعتمادسازی در اینده را مشخص کند.
@iran_onlin_ir
‼️پرونده حقوق بشری آمریکا/ رفقا در امنیت؛ دشمنان ضد حقوق بشر! / بخش اول
❓آیا ایرادی دارد که یک کشور مراقب حقوق بشر باشد و نهادهایی داشته باشد که وضعیت حقوق انسانها در سراسر دنیا را پیگیری و گزارش کنند و دولتی داشته باشد که نسبت به نقض حقوق بنیادین بشر حساس باشد و درباره آن بیانیه و اعلامیه بدهد و اطلاعرسانی و موضعگیری کند؟ خیر، خیلی هم خوب است! پس مشکل کجاست؟ مشکل آمریکاست که حقوق بشر را ابزار میداند و از آن علیه دشمنانش استفاده میکند و علیه دوستانش هرگز. اینطوری است که صلاحیت یک کشور برای پیگیری موضوع حقوق بشر از بین میرود.
💢در عالم سیاست به این کار میگویند پیروی از استانداردهای دوگانه؛ یعنی اصول اخلاق و قانون برای همه یکسان نیست و حتی بنا به موقعیت و برخی ملاحظات! میتواند تغییر کند. حالا کجاست که آمریکا رسواست؟ تاریخ را که مرور میکنی، لااقل پس از جنگ جهانی دوم هر جا که به نفعش بوده استانداردهای دوگانه داشته است، اما اگر بخواهیم فقط یک نمونه از رسوایی آمریکا در زمینه حقوق بشر را مثال بیاوریم، پاسخ روشن و صریحی وجود دارد: رژیم صهیونیستی. حالا آمریکا استانداردهای دوگانه حقوق بشری را درباره این رژیم خیلی زیرپوستی اجرا میکند؟ نخیر، خیلی هم تابلو و در بالاترین سطوح قوانین بینالمللی.
⭕️کارنامه همیشگی
🔷ماجرای آمریکا و حقوق بشر این است که هر بار جامعه جهانی قطعنامهای علیه رژیم صهیونیستی به سازمان ملل برده است آمریکا در شورای امنیت آن را وتو کرده و بخش عمده این وتوکاریها! به مسائل حقوق بشری مربوط میشوند. حالا آمریکا در گذشتههای دور این کار را میکرده؟ نخیر، همیشه و همینالان و هر وقت هم در آینده لازم باشد!
🔶25 مارس 1976: آمریکا علیه یک قطعنامه پیشنهادی که از رژیم اسراییل میخواهد از هرگونه اقدام علیه ساکنان عرب در اراضی اشغالی خودداری کند از حق وتو استفاده کرد.تابهحال آمریکا بیش از 40 بار قطعنامههای سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی را وتو کرده و در مقابل خواست جامعه جهانی و اصول بنیادین حقوق بشر ایستاده است. این هم فهرستی مختصر از قطعنامههای وتو شده توسط آمریکا که بهصورت مستقیم با نقض حقوق بشر و در واقع نقض حق حیات فلسطینیها و همسایگان رژیم جعلی اسراییل مرتبط است:
🔷30 آوریل 1980: آمریکا قطعنامه پیشنهادی تونس درباره حقوق مشروع مردم فلسطین را وتو کرد.
🔶20 ژانویه 1982: آمریکا از حق وتو علیه قطعنامه تحریم رژیم اسراییل بهدلیل اشغال بلندیهای جولان در سوریه استفاده کرد.
🔷2 آوریل 1982: وتو آمریکا علیه قطعنامه پیشنهادی محکومیت رژیم اسراییل بهدلیل تلاش برای ترور بسام الشکعه، شهردار نابلس.
🔶20 آوریل 1982: وتو آمریکا علیه پیشنویس قطعنامه عربی در محکومیت حادثه حمله به مسجدالاقصی.
🔷9 ژوئن 1982: آمریکا پیشنویس قطعنامه اسپانیا برای محکومیت حمله رژیم اسراییل به لبنان را وتو کرد.
🔶25 ژوئن 1982: وتو آمریکا علیه قطعنامه فرانسه در شورای امنیت درباره حمله رژیم اسراییل به لبنان.
🔷15 فوریه 1983: آمریکا قطعنامه محکومیت کشتار اردوگاههای فلسطینی صبرا و شتیلا در لبنان را وتو کرد.
🔶12 مارس 1985: آمریکا قطعنامه لبنان در شورای امنیت در محکومیت اقدامات رژیم اسراییل در جنوب لبنان را وتو کرد.
🔷13 سپتامبر 1985: وتو قطعنامه شورای امنیت برای محکومیت اقدامات سرکوبگرایانه رژیم اسراییل علیه فلسطینیان توسط آمریکا.
🔶20 فوریه 1987: وتو آمریکا علیه قطعنامه محکومیت سیاستهای مشت آهنین رژیم اسراییل و شکستن استخوان کودکان فلسطینی که در انتفاضه اول سنگ به صهیونیستها پرتاب میکردند.
🔷18 ژانویه 1988: آمریکا قطعنامه شورای امنیت در محکومیت تجاوزهای رژیم اسراییل به جنوب لبنان و درخواست توقف تجاوز به خاک لبنان را وتو کرد.
🔶1 فوریه 1988: آمریکا پیشنهاد شورای امنیت برای جلوگیری از عملیات انتقام رژیم اسراییل از فلسطینیها در سرزمینهای اشغالی را وتو کرد.
🔷15 آوریل 1988: آمریکا قطعنامه شورای امنیت علیه رژیم اسراییل برای بهکارگیری سیاست مشت آهنین نسبت به انتفاضه فلسطین در سرزمینهای اشغالی در اخراج 8 فلسطینی را وتو کرد.
🔶10 مه 1988: وتو آمریکا برای نقض قطعنامه شورای امنیت در محکومیت حمله رژیم اسراییل به جنوب لبنان.
🔷14 دسامبر 1988: آمریکا از وتو برای جلوگیری از صدور قطعنامه شورای امنیت در محکومیت تجاوز هوایی وزمینی به خاک لبنان استفاده کرد.
🔶18 فوریه 1989: آمریکا قطعنامه شورای امنیت در محکومیت رژیم اسراییل به دلیل نقض حقوق بشر در سرزمینهای اشغالشده عربی را وتو کرد.
🔷9 ژوئن 1989: آمریکا قطعنامه کشورهای غیر متعهد در محکومیت رژیم اسراییل به دلیل سیاساتهای سرکوبگرایانه آن در سرزمینهای اشغالی را وتو کرد.
@iran_onlin_ir
‼️پرونده حقوق بشری آمریکا/ رفقا در امنیت؛ دشمنان ضد حقوق بشر! / بخش دوم
🔶1 ژوئن 1990: وتو آمریکا علیه قطعنامه پیشنهادی کشورهای غیر متعهد به شورای امنیت درباره اعزام کمیته حقیقتیاب بینالمللی به سرزمینهای عربی اشغالشده.
🔷27 مارس2001: آمریکا با استفاده از حق وتو مانع صدور قطعنامه شورای امنیت درباره ایجاد نیروی ناظران بینالمللی برای دفاع از فلسطین در کرانه باختری و غزه شد.
🔶25 مارس 2004: آمریکا از وتو برای عدم تصویب قطعنامه محکومیت رژیم اسراییل در اقدام به ترور شیخ احمد یاسین، مؤسس جنبش مقاومت اسلامی استفاده کرد.
🔷5 اکتبر 2004: وتو آمریکا علیه قطعنامه شورای امنیت برای درخواست توقف تجاوز رژیم اسراییل به شمال نوار غزه و عقب نشینی از آن.
🔶31 دسامبر 2014: وتو قطعنامه پیشنهادی فلسطین برای پایان اشغالگری رژیم اسراییل توسط آمریکا.
🔴این، وضعیت دنیاست
♦️کارنامه و سابقه را که در نظر بگیریم آمریکا نهتنها صلاحیت پیگیری حقوق بشر در جهان امروزی را ندارد بلکه اصلاً خودش دشمن حقوق بشر محسوب میشود. حالا اگر از استفاده ابزاری از حقوق بشر تصویری واضح و روشن بخواهیم رهبر انقلاب در یک سخنرانی وضعیت حقوق بشر در دنیای معاصر را اینگونه تشریح و توصیف کردهاند: «اینها مبارزات ملتهاست... تأسفآور این است که تبلیغات جهانی، علیه این مبارزهها و مقاومتهاست. تبلیغات جهانی، ملتهای مبارز را با انواع و اقسام تهمتها متهم میکند، برای اینکه آنها را از میدان خارج کند. یکی از این تهمتها، موضوع حقوق بشر است که مثل ابزاری در دست قدرتهای جهانی است تا اگر دیدند دولتی با نظرات آنها مخالفت میکند آن دولت را ـ و اگر لازم شد آن ملت را ـ متهم کنند.
♦️یک ملت را هم گاهی متهم میکنند! متهم میکنند به نقض حقوق بشر و به طرفداری از تروریسم... همین تهمتِ نقض حقوق بشر و از این قبیل چیزها، که ساختهوپرداخته مغزهای خبیث تحلیلگران آنهاست و فعالان تحلیل سیاسی در اختیارشان قرار میدهند. کسانی هستند که مینشینند و برای ملتها و دولتها چیزهایی را میسازند و خلق میکنند. اینها، ابزارهایی در دست آنهاست...
❓امروز در دنیا چه کسی نقض حقوق بشر میکند؟ حقوق بشر را کسی نقض میکند که از رژیم اسراییل غاصب حمایت میکند. آیا آنچه که امروز در فلسطین میگذرد بزرگترین نمونه نقض حقوق بشر نیست!؟
❓چرا اینها اعتراض نمیکنند؟ اگر اینها طرفدار حقوق بشرند، چرا به رژیم اسراییل کمک میکنند؟... اینها به فکر حقوق بشر نیستند. اگر به فکر حقوق بشر بودند، وضع دنیا دگرگونه بود؛ رابطه آکلومأکول بین آنها و ملتها وجود نداشت و اینهمه فشار بر ملتهای ضعیف وارد نمیآمد. مسأله این نیست. این شعار، شعارِ مفتضحی است. خوب است این شعار را اینها دیگر ندهند. دنیا گوش نخواهد داد؛ کسی اعتنا نخواهد کرد...
❓اینها کیستند که حقوق بشر را مطرح کنند؟! اینها دشمنان حقوق بشرند. اینها ناقضین حقوق بشرند. منتها وقیحند؛ پُررو هستند. بلندگوها هم دست آنهاست. هر کس را بخواهند، متهم میکنند. مثل اینکه یک انسان فاسقِ فاجرِ بدکاره منحرف، در کناری بایستد و انسانهای پاکدامن را متهم به فسق و فجور و بدرفتاری و ناپاکدامنی کند! امروز در مسأله حقوق بشر، وضعیت اینطور است. این، وضعیت دنیاست».
@iran_onlin_ir
رهبر انقلاب در روزهای آینده واکسن ایرانی کرونا میزنند / واکسن ایرانی میزند
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی:ایشان دو شرط مهم برای تزریق واکسن داشتند؛ نخست آنکه واکسیناسیون ایشان خارج از نوبت انجام نگیرد. دوم اینکه فقط واکسن ایرانی استفاده خواهند کرد. به همین دلیل زمانی که واکسیناسیون هموطنان در بازهی سنی بالای 80 سال آغاز شد، ایشان از دریافت واکسن خارجی خودداری کرده و منتظر واکسن ایرانی ماندند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منظره را نابود کردید ، انتظار دارید ایران خود را خلع سلاح کند؟
پاسخ های دندان شکن یک
ایرانی در مناظره با آمریکایی
➖کارشناس آمریکایی: باید فعالیت های منطقهای و موشکی ایران شامل توافق باشد/ایرانی ها حاضر به امتیاز دادن نيستند!
➖کارشناس ایرانی: منطقه را ویران، مردم را تحت شدیدترین تحریم ها قرار دادید و ایران را محاصره کردید/انتظار دارید ایران خود را خلع سلاح کند؟/چنین اتفاقی نخواهد افتاد!
@iran_onlin_ir
♨️سردار ربانی در مسکو: نیروهای فرامنطقهای باید غرب آسیا را ترک کنند
🛑سردار مهدی ربانی معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح امروز چهارشنبه در نهمین نشست سالانه کنفرانس امنیت بینالمللی مسکو پیرامون رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به تحولات جهانی و منطقهای سخنرانی نمود و در بخشی از سخنانش با اشاره به اینکه گروه تکفیری داعش یکی از محصولات ادراک منفعتطلبانه و تجاریسازی امنیت در سالهای اخیر از سوی قدرتهای سلطهطلب بوده است، اظهار داشت: بسیاری از عواملی که در ایجاد بیثباتی و ظهور تفکرات افراطی در سالهای اخیر موثر بودند اکنون نیز در روند استقرار امنیت و بازسازی کشورهای بحرانزده مانع ایجاد میکنند. اکنون زمان آن فرا رسیده که نیروهای فرامنطقهای از جمله آمریکا که دستشان به خون هزاران فرد بیگناه از جمله ژنرال سلیمانی فرمانده شجاع مبارزه با تروریسم آلوده است، منطقه غرب آسیا را ترک کرده تا کشورهای منطقه بتوانند امنیت پایدار را به دست خود تامین نمایند.
⭕️وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران خواهان بهترین روابط با کشورهای جهان است و همسایگان در اولویت سیاست خارجی ما هستند، تأکید نمود: امروز با توجه به تحولات سریع در جهان و درهم تنیدگی تهدیدات سنتی و نوین، لازم است کشورهای مستقل با همکاری یکدیگر به ثبات در جهان کمک کنند و در این راستا جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در حل مشکلات و ایجاد ثبات و امنیت در منطقه و جهان با کشورهای دیگر همکاری نماید.
🔷گفتنی است برخی از مقامات و سخنرانان دیگر کشورها در این نشست با نام بردن از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان فرمانده مقابله با تروریسم ضمن تجلیل از خدمات آن شهید بزرگوار، از وی به نیکی یاد کردند.
🔶لازم به ذکر است کنفرانس امنیتی مسکو با هدف بررسی مسائل کلیدی و مهم امنیت بین المللی و با حضور نمایندگانی از وزارتخانههای دفاع، کارشناسانی از گروههای غیردولتی از 108 کشور و 6 سازمان امنیتی بین المللی از روز سه شنبه در پایتخت روسیه آغاز به کار نموده و تا پنجشنبه ادامه خواهد داشت.
♦️شایان ذکر است سردار ربانی در حاشیه این نشست دیدارهایی نیز با برخی مقامات روسیه و مسئولین سایر کشورهای حاضر در کنفرانس خواهد داشت.
@iran_onlin_ir
💢محمد معتمدی، لهراسبی و ترکاشوند واکسن کووبرکت زدند
🛑محمد معتمدی، علی لهراسبی و حمیدرضا ترکاشوند سه خوانندهای هستند که در مرحله سوم تست بالینی واکسن کرونای ایرانی «کووبرکت» حاضر شدند. این سه خواننده با حضور داوطلبانه در مرحله سوم تست بالینی این واکسن، آن را تزریق کردند.
⭕️از واکسن خارجی گذشتم تا در کشورم واکسن ایرانی بزنم
🔷محمد معتمدی درباره این اقدام خود توضیحاتی ارائه کرد که نکات جالبی در صحبتهایش به چشم میخورد. در ادامه متن صحبتهای این خواننده موسیقی ایرانی را میخوانید:
🔶«چند روز پیش از امکان تزریق یک واکسن نامدار جهانی گذشتم تا در کشور خودم در فاز سوم تست انسانی واکسن ایرانی برکت شرکت کنم. در همان ماههای اول هم برای شرکت در فاز اول اعلام آمادگی کردم، ولی همه شرایط حضور در آن مرحله را نداشتم.
♦️میهن عزیزم، ایران من! رنج و اندوه از چهره پر غرور مردمت دور باد. سرفراز بودهای و سرفرازتر خواهی ماند. استوار بودهای و استوارتر خواهی ماند. به پاس تلاش بیوقفه دانشمندان، پزشکان و محققانت سر تعظیم فرو میآورم. درود بر ایران و صنعت صدساله و معتبر واکسنسازی آن.»
@iran_onlin_ir
❓اختلاف 10 برابری دو فهرست انتخاباتی جریان انقلابی چه پیامهایی دارد؟
💢سنت بر هم زدن صفبندیهای سیاسی را اصلاحطلبان در میانههای دهه هفتاد بنا نهادند. در آن روزها جناح چپ معترض به هاشمی در آستانه انتخابات سال 76 با حزب دولتی کارگزاران ائتلاف کرده و افسانه مرزبندی چپ و راست را بر هم زدند؛ البته اندکی بعد همین چپهای اصلاحطلب از روی حیثیت سیاسی هاشمی عبور کرده و با دادن صفت «عالیجناب سرخپوش» او را در آستانه انتخابات مجلس ششم ترور شخصیتی کردند.
🛑شش سال بعد همین جریان دوباره سراغ هاشمی رفته و با تبدیل او به «قدیس سیاسی» هاشمی را نامزد انتخاباتی در سالهای 84 و 92 کردند.
⭕️این گسست و پیوستها در میان اصلاحطلبان تقریباً امری رایج و عبور از مرز حرمتها و زدن به زیر میز برایشان به یک افتخار تبدیلشده است. اما در میان اصولگرایی چطور؟ آیا شکستن پیمان و پرهیز از یاریرسانی به یکدیگر در روز موعود امری رایج است؟ پاسخ به این سؤال نیاز به واکاوی و درنگ بیشتری دارد.
♨️اگرچه ورود سید ابراهیم رئیسی به انتخابات ریاستجمهوری توانست شعار وحدت در اصولگرایی را جلا دهد؛ اما در بحث انتخابات شوراها اوضاع متفاوت شد.
🔴بهخصوص وقتی مشخص گردید که «شورای وحدت» مرتضی طلایی را بهعنوان رئیس ستاد انتخاباتی انتخاب کرده است؛ آنهم درحالیکه «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب» با محوریت مهدی چمران از ماهها پیش فعالیت خود را برای تدوین فهرست انتخاباتی آغاز کرده و باتجربه آموزی از سازوکار تدوین فهرستها قدیمی سعی در دموکرات کردن آن داشتند.
🔷ازجمله دو مرحله پالایش در فهرست افراد که تعداد را از 84 نفر در لیست مقدماتی به 40 نفر در مرحله دوم دوم و نهایتاً اجماع بر سر 21 نفر در لیست نهایی رساند. سه مرحله اقدام عملی و اقناعی و برگزاری ساعت ها جلسه نشان میداد که همه ملاحظات لازم برای رسیدن به مؤلفههای وحدت در نظر گرفتهشده است.
🔶اما در روز انتخابات قرار گرفتن دو لیست مختلف با بهعنوان آلترناتیو در برابر لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب آن تلاش شبانهروزی را تحتالشعاع قرارداد.
🔷نتایج بهدستآمده از انتخابات شوراهای شهر در تهران بهعنوان پایه تحلیل حضور همهجانبه اصولگرایان در انتخابات میتواند درسهای جالبتوجهی در خود داشته باشد.
1⃣1-اختلاف رای قابلتوجه میان سر لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با لیستهای دوم و سوم پیام روشنی دارد. نتیجه منتشرشده در ستاد انتخابات نشان میدهد که اختلاف رأی میان مهدی چمران با (حدود 486 هزار رأی) با مرتضی طلایی سر لیست شورای وحدت (بارأی 47 هزار رای) نشان از عمق اعتماد مردم به نیروهای اصیل جبهه انقلاب اسلامی دارد.
🌀اختلاف 10 برابری دو فهرست انتخاباتی جریان انقلابی چه پیامهایی دارد؟ +نمودار
2⃣2-فاصله 10 برابری میزان رأی چمران نسبت به سر لیست سایر جریانهای اصولگرا و اصلاحطلب را میتوان آنالیز دقیق کرد. این فاصله قابلتوجه نتیجه کارنامه درخشان مدیریت جهادی شهردار سابق (محمدباقر قالیباف) و همراهانش در شورای شهر تهران در آن دوران درخشان است.
3⃣3- مردم تهران خسته از سیاسی بازی؛ رنگپاشی و اسمفامیل بازی کردن اصلاحطلبان به این جریان سیاسی یک «نه قاطع» گفته و به لیستی رأی دادهاند که نسبت به عملکرد آنها اطمینان خاطر قطعی دارند. این مدل از رأی دادن علاوه بر وجه تمایز گذاری میان انتخاب مردم، وزنکشی میان سلایق مختلف اصولگرایی را نیز بهصورت شفاف نشان داده است.
4⃣4-نتایج انتخابات شورای شهر تهران و مجلس یازدهم درس تجربههای مهمی در خود دارد. جریان اصولگرایی هرگاه وحدت در عمل و اندیشه داشته توانسته مانند دور دوم انتخابات سال 84 و پسازآن در سال 88 معجزه کند، از سویی افتراق در عمل را در 8 سال پسازآن تجربه کرده است.
🌀نیروهای همراه با جبهه انقلاب اسلامی در خاطر داشته باشند که مردم در آخرین انتخابات از مدیریت اشرافی؛ بیعدالتی و رنج معیشتی به نیروهای مخلص جهادگر پناه آوردهاند؛ حفاظت از این امانت الهی نیازمند به وحدت انقلابی و درایت در اقدام دارد؛ تجربه به ما می گوید آنهایی که از این معاضدت پرهیز کنند، خیلی زود نتیجه اش را خواهند دید.
@iran_onlin_ir
💢نیویورکتایمز: تیم ترور خاشقچی در آمریکا آموزش نظامی دیده بود
🛑روزنامه آمریکایی نوشته شرکت امنیتی «گروه تایر 1» مستقر در «آرکانزاس» آمریکا به تعدادی از اعضای تیم ترور خاشقچی تعلیم داده بود؛ هر چند این آموزش جنبه «دفاعی» داشت و هدف از آن «حفاظت بهتر از سران سعودی» بود.
⭕️تیم سعودی بعد از تعلیم در آمریکا برای سرکوب مخالفان دولت عربستان سعودی در اقداماتی از قبیل ربایش، بازداشت و شکنجه شهروندان فعالیت داشت.
@iran_onlin_ir
جانِ ایران ، از تو بابت این همه از خودگذشتگی ممنونیم .../ از تو ممنونیم
از تو بابت این همه از خودگذشتگی ممنونیم. از اینکه ایران را از همیشه زنده تر کردی ممنونیم و از این که به ایرانیان فهماندی که باید همدل باشند تشکر می کنیم. ایران به فرمانده ای که تا قیامت ، پرچمِ وطن به دستِ با کفایت اوست افتخار می کند ...
@iran_onlin_ir
💢انتقاد ضرغامی از اختلال در سرویس الکترونیک اخذ رای
🛑 سید عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی فضای مجازی در توئیتی نوشت: اختلال در سرویسهای الکترونیک و آنلاین اخذ رای موجب بروز اشکالات عدیده در ساعات اولیه انتخابات شد.
⭕️ظاهرا مشکل در "اورهال" کردن دستگاهها بوده است.
🔶دولت الکترونیک، صرفا خرید سختافزار نیست.
🔶برنامهریزی صحیح، آموزش و سهولت بهرهبرداری از سیستم، از لوازم اصلی آن است.
@iran_onlin_ir