⭕️ هماهنگکننده نیروهای آمریکایی در شرق سوریه کشته شد
♨️ منابع محلی در شرق سوریه از کشتهشدن «عبید الشعیبی» هماهنگکننده نیروهای آمریکایی در منطقه چاههای نفتی «العمر» در «دیرالزور» خبر دادند. «عنب بلدی» نوشته الشعیبی توسط خانواده خود کشته شده است.
🔻منابع محلی در شرق سوریه از کشته شدن «عبید الشعیبی» هماهنگ کننده نیروهای آمریکایی در منطقه چاههای نفتی «العمر» در شرق دیرالزور خبر دادند.
🔴 به نوشته وبگاه عنب بلدی، الشعیبی به دست برادران و خانواده خود و با شلیک مستقیم گلوله به ناحیه سر کشته شده است. نیروهای تحت امر الشعیبی که با نظامیان آمریکایی همکاری دارند، چندی پیش اقدام به کشتن چند تن از اهالی شهر «الشحیل» در شرق دیرالزور کرده بودند و برادران «عبید الشعیبی» با کشتن او تلاش کردهاند ضمن تبرئه خود از کشتار اهالی، مانع از بروز درگیری در شهر شوند.
💢 به گفته منابع محلی، پس از افشای عاملیت گروه تحت امر الشعیبی در کشتار و دستگیری چند از افراد منطقه، فرماندهی نیروهای آمریکایی در سوریه الشعیبی را به شهر الحسکه انتقال داده و از او خواسته بود تا در انظار عمومی حضور نیابد.
‼️نیروهای تحت امر این فرد همچنین به کار جمعآوری اطلاعات از شخصیتها و فرماندهان منطقه برای نیروهای آمریکایی مشغول بودند.
🔻حضور اشغالگرانه نظامیان آمریکا در شرق و شمال شرق سوریه همواره محل اعتراض اهالی بوده و بارها موجب بروز تنش و درگیری میان مردم منطقه با نظامیان آمریکایی شده است. در تاریخ ۲۱ آذر ماه نیز اهالی شهرک المتینیه در جنوب شرق القامشلی مانع ورود کاروان خودروهای نظامی نیروهای اشغالگر آمریکایی در نزدیکی این روستا شدند و آن را مجبور به عقب نشینی کردند.
@iran_onlin_ir
⭕️ ایران اولین ذینفع بازرسیهای آژانس است/ بدون تکمیل بازرسیها مذاکرات وین به نتیجه نمیرسد
♨️ رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در گفتوگو با شبکه العربیه گفت: مذاکرات هستهای در وین بدون تکمیل بازرسیهای هستهای در ایران، به نتیجه نخواهد رسید. بازرسی از تاسیسات هستهای ایران به طرفهای دیگر مذاکرات تضمین و اطمینان میدهد.
🔻وی درباره مذاکرات وین نیز گفت: آنچه که امروز در وین مطرح میشود، بازگشت به توافق هستهای ۲۰۱۵ است.
🔴 گروسی در عین حال گفت: ایران فعالیتهای هستهای خود را افزایش داده و از همه خطوط عبور کرده است. نقش ما این است که اطمینان حاصل کنیم که ایران هر توافقی را که میتوان به دست آورد، اجرا میکند.
💢 مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی ادامه داد: بازرسیهای ما از تاسیسات هستهای ایران ماهیت برنامه ایران را مشخص میکند. ایران نباید درها را به روی بازرسان آژانس ببندد.
🔻گروسی همچنین گفت: به نفع ایران است که با آژانس به طور شفاف همکاری کند. ما میخواهیم بدانیم که هر گرم از اورانیوم غنی شده ایران در کجا انبار و نگهداری میشود.
‼️این سخنان گروسی درحالی است که وزیر امور خارجه کشورمان امروز با اشاره به نحوه تعامل ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی و اینکه این سازمان بین المللی در مقاطعی از ابزار فنی برای تاثیرگذاری سیاسی بر گفتگوهای وین استفاده کرده اعلام کرد: شب گذشته به توافق خوبی با آژانس دست پیدا کردیم که می تواند برخی نگرانی های ادعایی درخصوص برنامه هسته ای صلح آمیز ایران را بر طرف کرده و تداوم بیش از پیش همکاریهای متقابل با آژانس را به دنبال داشته باشد.
🔻بنا به گفته منابع مطلع، به دلیل اتمام بخش اصلی بررسیهای قضایی-امنیتی بر روی دوربینهای آسیبدیده و همچنین نظر به اقدام آژانس در محکوم کردن خرابکاری در مجتمع تسا و پذیرش بررسی فنی دوربینها از سوی کارشناسان ایران قبل از نصب، ایران در اقدامی داوطلبانه، اجازه جایگزینی دوربینهای جدید به جای دوربینهای اسیب دیده را به آژانس داده است.
💢 بنا بر این یکی از موضوعات فی مابین ایران و آژانس که در دو سفر شهریورماه و آذرماه گروسی به تهران مطرح شده بود با ابتکار عمل ایران از بروز سوء تفاهم در روابط ایران و آژانس جلوگیری کرد.
@iran_onlin_ir
⭕️ امیرعبداللهیان: دیشب به توافق خوبی با آژانس دست یافتیم/ طرفهای مقابل پذیرفتهاند متنهای پیشنهادی جدید ایران روی میز باشد/بخش اول
♨️ آخرین روز گردهمایی سفرا و رؤسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه روز (چهارشنبه) با حضور حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و معاونان این وزارتخانه برگزار شد.
🔻این گردهمایی از روز شنبه ۲۰ آذر ماه در محل وزارت خارجه برگزار شد. در این مدت ضمن حضور آیتالله سید ابراهیم رئیسی، وزرای مرتبط با امور اقتصادی، گردشگری، نیرو، نفت و ... حضور یافتند و به بیان دیدگاههای خود پرداختند و سفرا نیز نظرات و مشکلاتشان را بیان کردند.
🔹 اکنون انبارهای وزارت بهداشت و جمعیت هلال احمر ظرفیت پذیرش واکسنهای وارداتی جدید را ندارد
🔴 امیرعبداللهیان در نشست اختتامیه به ارائه جمع بندی خود از همایش و بازخوردهای آن پرداخت و با تأکید بر اهمیت نشستهای برگزار شده، عنوان کرد: با توجه به حضور قریب یک دوم اعضای کابینه در طول هفته، از همین حالا برگزاری جلسات در بخشهای ذیربط دولت برای بررسی مشکلات و راهکارهای ارائه شده از سوی روسای نمایندگیهای ایران آغاز شده و کارگروه هایی نیز در این خصوص تشکیل شده است.
💢 رئیس دستگاه دیپلماسی واردات واکسن را در شرایط همه گیری کرونا، اولین آزمون نمایندگیهای ایران در خارج از کشور در آغاز به کار دولت سیزدهم برشمرد و افزود: خوشبختانه امروز با پیگیریها و تلاشهای جهادی صورت گرفته، بیش از ۸۰ درصد مردم کشور واکسینه شدهاند. علاوه بر کشورهایی مانند چین، که بیشترین سهم از واکسنهای وارداتی را به خود اختصاص داد و کوبا که در زمینه انتقال تکنولوژی برای تولید مشترک با کشور ما همکاری داشت، از کشورهای فراوان دیگری نیز واکسن وارد شد به نحوی که اکنون انبارهای وزارت بهداشت و جمعیت هلال احمر ظرفیت پذیرش واکسنهای وارداتی جدید را ندارد.
🔻وی حرکت در راستای کمک به تامین جنبههای معیشتی و نیازهای جامعه، به گونهای که اثر آن در زندگی و سفره مردم مشخص باشد را دومین ماموریت محوله دولت به وزارت امور خارجه خواند و گفت: در این حوزه نیز حرکت جهادی در مجموعه وزارت امور خارجه، در داخل کشور و در نمایندگیهای خارج آغاز شده است.
‼️وزیر امور خارجه همچنین بیان کرد: برنامه دولت سیزدهم توسعه راهبردی در داخل کشور، فارغ از نتیجه مذاکرات با دولتهای دیگر است که سفارتخانهها و کنسولگریهای ما همه توان و ظرفیت خود را در این راستا به کار خواهند گرفت.
🔸 گفتوگوهای عزتمندانه با جدیت و سخت کوشی تیم مذاکره کننده دنبال میشود
🔴 امیرعبداللهیان در بخش دیگری از سخنان خود به گفتوگوهای جاری در وین بین ایران و گروه ۱+۴ اشاره کرد و گفت: گفتوگوهای عزتمندانه از ابتدای عمر دولت در دستورکار بوده و کماکان نیز همین رویکرد با جدیت و سخت کوشی تیم مذاکره کننده دنبال میشود.
🔹 شب گذشته به توافق خوبی با آژانس دست پیدا کردیم
⭕️ رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به نحوه تعامل ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی و اینکه این سازمان بینالمللی در مقاطعی از ابزار فنی برای تاثیرگذاری سیاسی بر گفتگوهای وین استفاده کرده، افزود: شب گذشته به توافق خوبی با آژانس دست پیدا کردیم که میتواند برخی نگرانیهای ادعایی در خصوص برنامه هستهای صلح آمیز ایران را برطرف کرده و تداوم بیش از پیش همکاریهای متقابل با آژانس را به دنبال داشته باشد.
🔴 لازم به ذکر است سعید خطیبزاده سخنگوی وزارت امور خارجه شب گذشته به پرس.تی.وی گفته بود که گفتوگوهای جاری بین محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و رافائل گروسی مدیرکل آژانس، منجر به پیشرفت و کاهش شکافها بر سر چندین موضوع مورد نظر طرفین شده است.
🔻وی همچنین گفته بود که«نمیخواهم وارد جزئیات شوم، اما میتوانم پیشبینی کنم که دو طرف به زودی به تفاهم برسند».
‼️محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی روز (سهشنبه) در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره مذاکرات ایران با آژانس و اینکه آیا در پی سفر اخیر رافائل گروسی مدیرکل آژانس توافقی که قرار بود حاصل شود، محقق شده؟ گفت: گفتوگوهایی که با گروسی کردیم همان بحث کرج است که در حال گفتوگو هستیم و هنوز به انتها نرسیده و بیشتر در چارچوب فشار سیاسی و عملیات روانی حداکثری است، تا منطق و ضوابط. امیدوارم کشور هر چه زودتر از این مرحله عبور کند.
@iran_onlin_ir
⭕️ امیرعبداللهیان: دیشب به توافق خوبی با آژانس دست یافتیم/ طرفهای مقابل پذیرفتهاند متنهای پیشنهادی جدید ایران روی میز باشد/بخش دوم
♨️ حسین امیرعبداللهیان بامداد پنجشنبه ۱۸ آذر ماه در گفتوگوی تلفنی با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته بود: ما همواره با آژانس همکاری نزدیک داریم و در همین راستا یک هیأت از سازمان انرژی اتمی ایران برای دیدار و گفتوگو با مقامهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی راهی وین است.
🔻لازم به ذکر است سعید خطیبزاده سخنگوی وزارت امور خارجه هشتم آذر ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره سفر اخیر گروسی به تهران گفته بود: سفر گروسی به تهران در چارچوب همکاریهای فنی ایران و آژانس انجام شد و گفتوگوهای خوبی در سطوح مختلف انجام شد و این گفتوگوها ناتمام ماند، به خاطر اینکه در برخی واژهها و مفاهیم به توافق قطعی نرسیدیم ولی بندهای توافقی تقریبا نهایی شده و هیأت ایران طی روزهای آتی برای نهایی کردن متن با آژانس جلساتی را خواهد داشت و مراودات بین دو طرف در سطوح مختلف ادامه خواهد یافت.
🔻طرفهای مقابل پذیرفتهاند متنهای پیشنهادی جدید ایران هم روی میز باشد
🔴 امیرعبداللهیان برخی ادعاهای مطرح شده در خصوص وجود خواستههای فرابرجامی در متون پیشنهاد شده از سوی تیم مذاکره کننده کشورمان را کذب محض خواند و گفت: این متون کاملا مبتنی بر برجام است و هیچ چیز فرابرجامی در آنها نیست. این متنها نتیجه دهها ساعت بحث و گفتوگو در مرکز است و رویکرد ما رفع کامل تحریمهای برجامی در مقابل رفع نگرانیهای مورد ادعای طرفهای مقابل در خصوص برنامه هستهای صلح آمیز ایران است.
‼️ وزیر امور خارجه بیان کرد: هم اکنون در وین بر روی دو سری از متون گفتوگو می شود؛ متن اول حاصل ۶ دور اول گفتگوهاست. در عین حال طرفهای مقابل پذیرفتهاند متنهای پیشنهادی جدید ایران هم روی میز باشد، تا از بحث و تلفیق همه اینها یک متن جمع بندی شده واحد به دست آید. در نهایت نیز این فرآیند باید به بازگشت طرفهای مقابل به تعهداتشان منتهی شود.
💢 وی همچنین ابراز امیدواری کرد که طرفهای مقابل با حسن نیت و با نگاه به حل مسئله به تلاشهای خود ادامه دهند و تاکید کرد: ما خوشبین هستیم در شرایطی که طرف مقابل واقع بینانه عمل کند، بتوانیم به پیشرفت در این دور از مذاکرات نائل آییم.
‼️بر اساس گزارش ها دور هفتم مذاکرات در دولت جدید ایران (دولت سیزدهم) دوشنبه هشتم آذر ماه با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام آغاز شد و توافق شد که کارگروه رفع تحریمها روز سهشنبه برگزار شود و بعد از آن هم کارگروه هستهای در سطح کارشناسان تشکیل جلسه داد و در نهایت چهارشنبه شب دهم آذر ماه هیأت ایرانی به ریاست علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه دو سند به طرف مقابل ارائه کرد شامل رفع تحریمها و موضوعات هستهای. در پی درخواست طرف اروپایی برای مشورت با پایتختها تنفسی در این مذاکرات ایجاد و دوباره روز (پنجشنبه) ۱۸ آذر ماه با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام این مذاکرات از سر گرفته شد که هنوز هم در وین در جریان است. روز یکشنبه نیز جلسه کارگروه کارشناسی سوم در خصوص ترتیبات اجرایی در هتل کوبورگ برگزار شد. این مذاکرات از روز یکشنبه تاکنون در وین در جریان است.
@iran_onlin_ir
در محضر کودکان
دیدار کودکان سرطانی با آیت الله سیستانی در عراق
عقلانیت مذهبی گاه با فتوای نبرد خود را نشان میدهد (ماننددعوت به جنگ با داعش)
و گاه این چنین در محضر کودکان دیده میشود.
خامنه ای نماد عقلانیت مذهبی است
سیستانی نمونه عراقی
زکزاکی مدلِ نیجریه ای
و...
من چنین عقلانیتی را دوست دارم
@iran_onlin_ir
⭕️ دلیل سفر نفتالی بنت به امارات چیست؟/ نگرانی شدید صهیونیستها از تحولات منطقه
♨️ «نفتالی بنت»، نخستوزیر رژیمصهیونیستی دیروز سفری انفعالی به امارات انجام داد تا نشاندهنده نگرانی مقامات صهیونیستی از توسعه روابط کشورهای منطقه با یکدیگر باشد؛ سفری که صدای فلسطینیان و واکنش گروههای مقاومت را نسبتبه مقامات امارات به همراه داشت.
🔻گویا رژیم اسرائیل بهدنبال پرکردن خلأ آمریکا در منطقه است تا با همراهی کشورهای سازشگر آن را دنبال کند اما سفرهای خودجوش امارات به ایران و ترکیه نگرانی مقامات صهیونیستی را موجب شده است.
🔹نگرانی رژیم اسرائیل از نزدیک شدن امارات به ایران
🔴 سفر دیروز بنت به ابوظبی در شرایطی انجام شد که در روزهای اخیر رسانههای مختلف صهیونیستی از نگرانی این رژیم از نزدیک شدن امارات به ایران خبر دادهاند. به گزارش «میدل ایستآی»، مقامات رژیمصهیونیستی معتقدند روابط گرم اماراتمتحده عربی با ایران غیرقابلقبول است، این در حالی است که مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی اخیرا به ایران سفر و توافقنامه همکاری امنیتی چشمگیری با تهران امضا کرد.
💢 خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی از منطقه موجبات نگرانی برخی کشورهای عربی مرتجع و رژیمصهیونیستی را بهدنبال داشته است؛ موضوعی که کشوری چون امارات در تلاش است تا با توسعه روابط دیپلماتیک با ایران و حتی ترکیه، این پیام را انتقال دهد که رژیمصهیونیستی نمیتواند جایگزین مناسبی برای خلأ آمریکا در منطقه باشد.
🔻سفر نفتالی بنت به امارات انفعالی و برخاسته از نگرانی صهیونیستها نسبتبه تحولات منطقه است
🔴 «احمد روحاللهزاد» کارشناس مسائل فلسطین با اشاره به سفر نخستوزیر رژیمصهیونیستی به امارات گفت: سفر نفتالی بنت به امارات این سوال را در ذهن تداعی میکند که این سفر در هنگامی رخ میدهد که نشستها و مذاکرات وین، تحولات یمن، خروج آمریکا از عراق و سفر مشاور امنیت امارات به ایران را شاهد بوده و هستیم. درواقع این سفر کاملا انفعالی بوده و برخاسته از نگرانی شدیدی است که رژیمصهیونیستی در منطقه و عرصه بینالملل در رابطه با ایران و عرصه جهانی دارد.
💢 این کارشناس مسائل بینالملل تصریح کرد: تصمیم به خروج آمریکا از منطقه هرچند در زمان دونالد ترامپ استارت خورد اما زمان اجرای آن به آمدن جوبایدن گره خورد. ترامپ وقتی خروج آمریکا را مطرح کرد، رژیمهای عربی منطقه نگرانی خودشان را از رفتن آمریکا اعلام کردند در این اثنا بود که ترامپ پیشنهاد جایگزینی اسرائیل بهجای خودش را در منطقه داد که با او همپیمان شوند؛ ازاینرو بود که روابط عادیسازی با رژیمصهیونیستی در زمان ترامپ کلید خورد و امارات پیشتاز این موضوع شد.
🔸اسرائیل بهدنبال پرکردن خلأ آمریکا در منطقه است
🔴 وی ادامه داد: اما تحولات منطقه نشان از روندی در تحولات اسرائیلیـآمریکایی است. این باعث شد تا کشورهای عربی مرتجع تامل بیشتری داشته باشند. حاکمان عربی به این نتیجه رسیدند که اسرائیل از ظرفیت لازم برای پر کردن خلأ آمریکا برخوردار نیست. ازاینرو بود که امارات با نزدیک شدن و انجام سفرهایی به ایران و ترکیه در تلاش است تا این خلأ را پر کند. تحولات منطقه غرب آسیا امنیتی است و سفرهایی که این روزها مقامات ابوظبی به ترکیه و ایران انجام دادند نشاندهنده این است که باید بهزودی شاهد سفر رهبران امارات به ایران و ترکیه هم باشیم.
🔹هراس امارات از انتقام مقاومت یمن
♨️ وی ادامه داد: البته تحولات یمن هم رو به پایان است و سفرهای منطقهای محمدبنسلمان در هفته گذشته با این هدف شکل گرفت که تحولات یمن را تحتتاثیر قرار دهد. آلسعود به این نتیجه رسیدند که ناگزیرند به جنگ یمن پایان دهند و بهنوعی هماهنگی ایجاد کنند که یک ارتباطجمعی با یمن بگیرند اما دائما شکست میخورند، در این رابطه امارات اقدامی هوشمندانه انجام داد و با خودش به این نتیجه رسید که اگر صف خودش را از آلسعود جدا نکند باید هزینه سنگینی به مقاومت یمن پرداخت کند. چراکه ممکن است حملاتی که به ریاض میشود به امارات هم صورت گیرد؛ ازاینرو بود که امارات از بندر الحدیده عقبنشینی کرد که مبادا ازسوی انصارالله خسارت ببیند؛ چراکه اگر امارات مورد اصابت موشکها یا پهپادهای یمنی شود به یک فروپاشی سنگین میرسد چراکه شهرهای آن بیشتر شیشهای است و خسارات سنگینی متوجه اقتصاد آن میشود.
💢 روحاللهزاد تاکید کرد: در یک نگاه کلی کاهش تنش امارات با ایران، رژیمصهیونیستی را بهشدت نگران کرده است که مبادا این تقویت روابط با ایران در سایر کشورهای عربی مرتجع هم افزایش یابد. ازاینرو است که میبینیم رژیمصهیونیستی بهمنظور ایجاد ایرانهراسی در منطقه و فشار بر امارات، بهدنبال لغو یا ایجاد قراردادهای نظامی با کشورهای عربی مرتجع است.
@iran_onlin_ir
خودشون هم فهمیدن
برگزار کنندگان مراسم هم میدانسته اند که اهدای "تابلو فرشِ الهامِ باکو" به سفیرش کار درستی نبوده است
دلیلم چیست؟
خبرگزاری دولتی ایرنا جلسه را بطور کامل پوشش داده اما به اهدای تابلو فرش اشاره نکرده است
درحالی که مقامات ارمنستان تولد رئیسی را تبریک میگویند، این رفتارها پیامد ندارد؟
@iran_onlin_ir
⭕️ ابراز نگرانی رؤسای جمهوری چین و روسیه از تحرکات آمریکا در آسیا-اقیانوسیه
♨️ رؤسای جمهوری روسیه و چین طی نشست ویدئوکنفرانسی ضمن تاکید بر لزوم تقویت روابط دوجانبه، معاهده امنیتی-نظامی بین آمریکا، انگلیس و استرالیا را باعث افزایش تنشها در منطقه هند و اقیانوسیه توصیف کردند.
🔻«ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه و «شی جینپینگ» همتای چینی او روز (چهارشنبه) بهصورت ویدئوکنفرانسی با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.
🔴 پوتین و شی در این نشست که یک ساعت و نیم به طول انجامید، درباره مسائل مختلفی از جمله تقویت روابط دوجانبه، تنشزاییهای کشورهای غربی به رهبری آمریکا در منطقه شرق آسیا و معاهدههای امنیتی صحبت کردند.
💢 به نوشته وبگاه «ریانووستی»، پوتین در ابتدای این نشست توضیح داد این تماسها امکان بحث و گفتوگوی کامل در مورد توسعه روابط روسیه و چین را فراهم میکند و از نظر مسکو، همکاری این کشور با پکن، الگویی برای همکاری بین دولتی در قرن بیستویکم است.
🔻پوتین همچنین گفت که انتظار دارد شخصاً با همتای چینی خود در ماه فوریه و زمان برگزاری بازیهای المپیک زمستانی در پکن دیدار کند.
♨️ رئیسجمهور چین نیز ضمن تاکید بر لزوم افزایش هرچه بیشتر همکاریهای مسکو-پکن، تصریح کرد: «شما قاطعانه با تلاشهای (آمریکا و اروپا) برای ایجاد شکاف بین مسکو و پکن مخالفت کردهاید. من از این موضوع بسیار قدردانی میکنم».
‼️ بر اساس این گزارش، سران روسیه و چین در مورد اجلاس سران کشورهای مختلف به رهبری آمریکا موسوم به «نشست دموکراسی» نیز گفتوگو کردند.
⭕️ «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس جمهور روسیه درباره این گفتوگو به خبرنگاران توضیح داد، سران روسیه و چین، با باین اینکه نشست برای دموکراسی نتیجه معکوس دارد، تاکید کردند که این رویداد از همان ابتدا تقابلآمیز تلقی میشد و عملاً اینگونه است.
♨️ به نوشته ریانووستی، پوتین و شی همچنین معاهده نظامی-امنیتی بین آمریکا، انگلیس و استرالیا (AUKUS) را برهمزننده تعادل در جهان دانستند و گفتند که این معاهده تنشها در منطقه هند و اقیانوسیه را تشدید میکند.
🔻به گفته اوشاکوف، رؤسای جمهور روسیه و چین در مورد فعالیت آمریکاییها در تغییر وضعیت فعلی در منطقه آسیا و اقیانوسیه از طریق معاهده مذکور، ابراز نگرانی کردند.
‼️وی درباره صحبتهای پوتین و شی در اینباره توضیح داد: «همانطور که گفته شد، معاهده اخیر، اساساً پایههای رژیم منع اشاعه اتمی را تضعیف میکند و به طور کلی سطح تنش نظامی را در منطقه بالا میبرد».
💢 بر این اساس، رئیسجمهور روسیه همچنین همتای چینی خود را در جریان گفتوگوی اخیرش با «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا قرار داد.
🔴 پوتین در مورد تهدید گسترش فعالیت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به شرق و نیاز به مذاکره در مورد تضمینهای امنیتی، شی را مطلع ساخت و خاطرنشان کرد که گفتوگویش با بایدن معنادار بوده است
🔻به نوشته ریانووستی، اوشاکوف پس از مذاکرات بین سران روسیه و چین به خبرنگاران گفت: «آمریکا و بلوک ناتو به طور مداوم زیرساختهای نظامی خود را به مرزهای روسیه نزدیک میکنند. در این زمینه، رئیس جمهور پوتین بر لزوم آغاز فوری مذاکرات جدی با ایالات متحده و ناتو به منظور ایجاد تضمینهای حقوقی بینالمللی برای امنیت کشورمان تاکید کرد که مانع از پیشروی بیشتر ائتلاف (ناتو) به سمت شرق شود».
💢 پیش از این نیز وزارت خارجه چین با انتقاد از تلاشهای آمریکا برای تفرقهافکنی و ایجاد شکاف در شرق آسیا و اقیانوسیه، از جامعه بینالمللی خواست نظامیان آمریکایی دخیل در کشتار مردم افغانستان را مجازات کند.
@iran_onlin_ir
⭕️ چرا نباید ذرهای از مطالبهی تضمین کوتاه بیاییم؟
♨️ سناتورهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه، تلاش خود را جهت دفرمه کردن توافق احتمالی با ایران و از بین بردن آثار اجرایی آن به سود ایران را آغاز کردهاند. کنگره آمریکا قصد دارد در متن نهایی لایحه "قانون مجوز دفاع ملی" ماده ای را بگنجاند که از دولت جو بایدن میخواهد بر چگونگی استفاده ایران از عواید حاضل از رفع تحریم ها به طور دقیق نظارت کند و درباره آن توضیح دهد!
🔻قانون مجوز دفاع ملی (NDAA) که شامل شروط نظارتی سخت گیرانه در پروسه تعلیق تحریمهای ضد ایرانی می باشد، توسط کمیته مطالعاتی حزب جمهوری خواه آمریکا مطرح شده و از حمایت هر دو حزب در سنا برخوردار است. این نخستین بار است که دولت مستقر در کاخ سفید با چنین الزامی مواجه می شود.
🔴 نکته قابل تامل اینکه بایدن در صورت مخالفت با این موضوع، باید کل لایحه مذکور را با استناد به اختیارات ویژه ریاست جمهوری خود وتو کند. اقدام اخیر کنگره آمریکا نشان می دهد که دو حزب سنتی آمریکا در یک هدفگذاری مشترک، به دنبال ایجاد موانع پایدار در مسیر رفع تحریمهای ضد ایرانی هستند.در اینجا متوجه اهمیت و اصالت دو مطالبه اساسی کشورمان در مذاکرات وین می شویم: یکی راستی آزمایی و دیگری ارائه تضمین در خصوص اجرایی شدن برجام
💢 اگر از این دو مطالبه مهم ذره ای عقب نشینی نموده یا حتی آنها را به جای مقولات و مطالباتی "کمی" به مواردی "تفسیر پذیر" تبدیل کنیم، قطعا با رفع واقعی تحریمها مواجه نخواهیم شد. تأکید مداوم بر مذاکره کنندگان کشور بر روی این مؤلفهها قدرت بازی غرب را در میدان مذاکرات محدود و اقداماتی از جمله آنچه اخیرا در کنگره آمریکا در حال شکل گیری می باشد را کم اثر خواهد کرد.
‼️مقامات دولت بایدن از بدو حضور خود در کاخ سفید تا کنون، نسبت به طرح دو مطالبه ی "تضمین" و " راستی آزمایی" نگاه بازدارنده ای داشته اند زیرا تحقق این دو، منجر به انهدام هندسه و ساختار تحریمهای ضد ایرانی آمریکا خواهد شد. حفظ هندسهی تحریمهای ضد ایرانی، اصلی ترین خواسته غیراعلامی آمریکا در مذاکرات وین محسوب می شود، به گونه ای که بتوان یک تحریم را در هر زمان ممکن احیا نمود یا با استناد به برچسبها و عناوین گوناگون، آن را علیه جمهوری اسلامی ایران وضع کرد.
🔻در حال حاضر، رابرت مالی و دیگر اعضای وزارت خارجه آمریکا به وضوح آگاه شده اند که ایران اهمیت محکم کاری در قبال این دو مقوله (تضمین و راستی آزمایی) را دریافته و به صورت همزمان در حال "کمی سازی" و "کیفی سازی" آنهاست. نباید فراموش کرد که در سال 2016 میلادی یعنی همان سال اول اجرایی شدن برجام، مقامات دولت اوباما و اعضای دموکرات و جمهوریخواه سنا با تصویب قوانین بازدارنده و تاکید بر "ابطال پذیری برجام" خطاب به شرکتها و موسسات اعتباری در دنیا، مسیر ورود و سرمایه گذاری آنها در کشورمان را مسدود کردند. بدون شک تنها راه جلوگیری از تکرار این ماجرا، تاکید بر دو مولفهی راستی آزمایی و تضمین می باشد
@iran_onlin_ir
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ روایت فرمانده پیشمرگه از حاج قاسم
🎥 شخصیت حاج قاسم، به روایت رهبر حزب سوسیال دموکرات کردستان عراق و از فرماندهان پیشمرگه.
@iran_onlin_ir