eitaa logo
ایران بصیر
238 دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
3.7هزار ویدیو
16 فایل
•••✾•🌿🌺🌿•✾••• 🔰 #ایران_بصیر را به دیگران هم معرفی کنید 🌺 @iranebasir 🌺 ╚═ 🍃🌺🍃═
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از Rahil
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 اتفاق عجیب وسط برنامه تلویزیونی ✍️برای درک اهمیت پیشرفتی که ایران طی چند دهه بعد از انقلاب تجربه کرده کافی است‌ بعد از دیدن این چند ثانیه، به یاد بیاوریم که این دستاوردها با وجود فشارها، سختی‌ها، جنگ تحمیلی، تحریم‌های ناجوانمردانه، خیانت ها و‌ خباثت ها، ترورها و خرابکاری‌ها بدست آمده است. 🆔
هدایت شده از Rahnama99
⭕️خشم صهیونیست‌ها از شیوه تحویل اسیران در غزه/ بن گویر: این شکست کامل بود 🔹حضور باشکوه مردم و مقاومت در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه در جریان عملیات تحویل دو اسیر صهیونیست به سازمان بین المللی صلیب سرخ، صهیونیست‌ها را به شدت خشمگین کرد. 🔸«آویگدور لیبرمن» رئیس حزب صهیونیستی موسوم به «اسرائیل بیتنو» ضمن اعتراف به شکست کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تحقق اهداف اعلامی جنگ علیه غزه یعنی نابودی حماس و آزادی اسیران صهیونیست اعلام کرد: تصاویری که اکنون از نوار غزه منتشر می‌شوند، نشان می‌دهند که پس از بازگشت تمامی اسرا به خانه‌هایشان، باید یک بار برای همیشه از نوار غزه جدا شویم. 🔹«ایتامار بن گویر» وزیر مستعفی و تندرو کابینه نتانیاهو نیز گفت: تصاویری که از نوار غزه می آید تاییدی بر این است که آنچه تاکنون رخ داده پیروزی کامل نبوده بلکه شکست کامل بوده است. توافق مبادله به این شکل بی سابقه است و کابینه اسرائیل شیوه کُرنش را برگزید.
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دکتر سعید جلیلی/ ۹ بهمن ۱۴۰۳: 🔹کسانی که در انتخابات امسال، علیه چین و روسیه صحبت می‌کردند، در این ۶ ماهی که آمدند و می‌گویند اگر ما نمی‌آمدیم جنگ میشد، وقتی که با واقعیت مواجه شدند گفتند باید با روسیه و چین کار کنیم. اتفاقاً این خوب است. امّا بگویید آن حرفهایی که می‌زدید، دقیق و منطبق بر واقع نبود.
هدایت شده از ایران بصیر
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دکتر سعید جلیلی/ ۹ بهمن ۱۴۰۳: 🔹کسانی که در انتخابات امسال، علیه چین و روسیه صحبت می‌کردند، در این ۶ ماهی که آمدند و می‌گویند اگر ما نمی‌آمدیم جنگ میشد، وقتی که با واقعیت مواجه شدند گفتند باید با روسیه و چین کار کنیم. اتفاقاً این خوب است. امّا بگویید آن حرفهایی که می‌زدید، دقیق و منطبق بر واقع نبود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از Rahnama99
🔘بسم الله الرحمن الرحیم 📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم ▫️ صفحه 191 قرآن کریم
هدایت شده از Rahnama99
2523119.mp3
3.6M
🎙 قرائت صفحه191 قرآن کریم
هدایت شده از Rahnama99
🌷 🌷 🌷رهبر انقلاب: «دهه مبارکه فجر، عید انقلاب، عید تاریخ ایران و عید امام بزرگوار است.» ۱۳۷۳/۱۱/۱۴
هدایت شده از Rahnama99
17.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بابا جان من، چطور نمیفهمین که خود آمریکایی ها هم دارن آینده شون رو تو چین میسازن...‼️⁉️ چرا ایقد دَم از مذاکره میزنین...‼️⁉️
هدایت شده از Rahnama99
22.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عید انقلاب؛ حیات دوباره ملت ایران 🔹 : این ایام، سالگرد انقلاب عظیم اسلامی است و برای ملت ایران و بلکه مسلمانان عالم یک عید است. اسلام توانست این افتخار را به‌دست آورد که با سیطره و سلطه قدرتهای چپاولگر و جهانخوار پنجه بیندازد و یک ملت را نجات دهد. 🔸 ، یادبود حیات دوباره ملت ایران و کشور عزیز ماست. مردم این ایام را جشن میگیرند و حق دارند جشن بگیرند.
هدایت شده از Rahnama99
⭕️اثر مداومت در اعمال مستحبی 🔹 یکبارها اثرش کم است، چرا؟ یک بار نماز مستحبی خواندن، یک بار انفاق کردن [از این جهت است که‏] گاهی انسان تحت تأثیر یک حالت موقت قرار می‌گیرد و این کار را می‌کند. مثلًا یک واعظی به یک شکل مؤثری برای انسان صحبت می‌کند؛ در آن وقت در انسان حالت عبادت پیدا می‌شود. بعد ممکن است برود هزار رکعت نماز پشت سر همدیگر بخواند. ولی آن حالت موقت که رفع شد، تا پنج سال دیگر هم دنبالش نمی‌رود. 🔸 یا یک کسی تحت تأثیر گفتار یک نفر قرار می‌گیرد و یک‌دفعه به اصطلاح لوطی‏‌گری‏‌اش گل می‌کند، می‌بینید مثلًا یک ثلث مال خودش را می‏‌بخشد و می‌گوید این قدرش را من دادم. 🔹 ولی این لوطی‏‌گری یک بار است. آن یک حالت موقت است، اعتبار ندارد؛ برخلاف آنچه که انسان مداومت کند. وقتی که انسان مداومت بر یک عمل داشته باشد این نشانه‏‌ای است از اختیارش و اینکه از عمق روح خودش برخاسته است نه اینکه دیگری او را تحت تأثیر خود قرار داده باشد. 👤 📗 آشنایی با قرآن، ج۹، ص۱۱۱