15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 «تا فراموش نکنیم»
✡️ ماجرای غمانگیز تخریب و اشغال ۴۱۸ روستای فلسطین و کشتار، اخراج و آوارگی ساکنان آن
#معرفی_کتاب
#علیرضا_سلطانشاهی
#فلسطین
⭐️بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🇮🇷 @iranemoaser
⚠️چشم امید دشمن به نفوذی هاست!
♨️آمریکا نه دخالت نظامی میکند در ایران و نه حصر اقتصادی میتواند بکند. توطئه آمریکا این است که در #داخل خود کشور ما کاری بکند که ما نتوانیم این راهی را که رفتیم برویم. #توطئه_داخلی و به دست اشخاصی که در داخل کشور هستند و از #کارکنان آنها هستند.
امام خمینی (ره)
۱۷ دی ۱۳۵۸
⭐️بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🇮🇷 @iranemoaser
⁉️تجزیهطلبها در مریوان چه کردند؟
🔻مروری بر جنایات تجزیهطلبها در مریوان🔻
🔸«قبل از ظهر 24تیر1358 حمله اعضای مسلح حزب به پایگاههای سپاه پاسداران در شهر [مریوان] آغاز شد و 26نفر از طرفین کشته و 60نفر به شدت مجروح شدند.
🔹300نفر از اعضای مسلح حزب دموکرات، پایگاه کمیته انقلاب اسلامی در شهر را محاصره کردند و درصدد تصرف آن برآمدند که با واکنش پاسداران درگیری شدیدی ایجاد شد.
🔸تعداد این پاسداران 15نفر بود که همگی آنان کرد محلی و اهل میروان بودند؛ لذا از ستاد پاسداران کرمانشاه تقاضای کمک کردند و گروهی پاسدار با هلیکوپتر به مریوان اعزام شدند.
🔹سپاه پاسداران با صدور اطلاعیهای جزئیات حوادث مریوان را تشریح کرد. در بخشی از اطلاعیه سپاه آمده بود:
«300 نفر از افراد مسلح حزب دموکرات کردستان به مرکز سپاه پاسداران مریوان حمله غافلگیرکنندهای را آغاز کردند. آنان به سلاحهایی چون آرپیجی، تیربار و کلاشینکف مجهز بودند و پاسداران مستقر در ساختمان را که تعدادشان 25نفر بود، محاصره و خواستار تسلیم بدون قید و شرط آنان و تحویل سلاح شدند. پاسداران قبول نکردند و در یک درگیری نابرابر 13تن پاسدار به شهادت رسیدند... ما از مقامهای مسئول مملکتی مصرانه میخواهیم تصمیم قاطعی نسبت به اینگونه گروهها و سازمانها که از آزادی حاصل از انقلاب اسلامی سوء استفاده میکنند، بگیرند تا از گسترش و تکرار اینگونه فرصتطلبیها و حادثهجوییها جلوگیری شود.»
🔸حزب دموکرات کردستان برای پایان دادن به مسئله مریوان درخواست کرد 16نفر از اعضای مسلح حزب که دستگیر شده بودند آزاد شوند، پاسدارانی که بعد از درگیری به پادگان مریوان پناهده شده بودند، به حزب تحویل داده شوند و کلیه پاسداران اعزامی به میروان شهر را ترک کنند که این درخواستها مورد موافقت قرار نگرفت، اما آرامآرام شهر آرامش خود را بازیافت و درگیری بزرگی روی نداد.
🖊شهید دکتر چمران معاون وقت نخستوزیر در امور انقلاب در مورد توطئه حزب دموکرات در مریوان مینویسد:
«دولت به من مأموریت داد که به مریوان بروم و قضیه را با صلح و صفا خاتمه دهم. من همراه سرتیپ فلاحی فرمانده نیروی زمینی با یک هلیکوپتر وارد پادگان مریوان شدم، در حالیکه شهر در تصرف نیروهای چپی بود. ما مدت ده روز در مریوان ماندیم و بافعالیت شبانهروزی و جلسات متعدد طلوانی... بالاخره موفق شدیم قضیه مریوان را با صلح و صفا حل کنیم.
🔹برنامه ما این بود که امنیت به منطقه بازگردد و حاکمیت دولت استقرار بیابد و مسلحین حزب و نیروهای خارجی از شهر خارج شوند و هیچ مسلحی مزاحم دیگران نشود و هیچ حزبی امنیت شهر را به هم نزند؛ حتی آنها که کشته دادهاند، حق انتقامگیری ندارند و فقط دادستان انقلاب و یا دادگستری حق رسیدگی به اتهامات مجرمین را دارند.
🔸مردم شهر نظرات ما پذیرفتند، زیرا خواهان آشوب و خونریزی نبودند و لذا از مسلحین احزاب چپ خواستند که شهر را ترک کنند و به حاکمیت دولت گردن گذاشتند.»(انقلاب اسلامی و گروههای تجزیهطلب در ایران ص426-425)
⭐️بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🇮🇷 @iranemoaser
⭕️بازکاوی نقش امریکا در ایجاد آشوبهای کور دیماه۹۶ بر اساس اطلاعات آشکار
🔻اغتشاشات و آشوبهای دیماه ۱۳۹۶ یکی از توطئههای ناکام دشمنان جمهوری اسلامی بود، که در آستانه چهل سالگی نظام جمهوری اسلامی با محوریت شیطان بزرگ، طراحی و با همدستی عوامل خارجی و داخلی، به اجرا گذاشته شد و البته ناکام ماند. در این مقاله با اتکا به اطلاعات منتشرشده و خصوصاً با توجه به تصریحات مخالفان جمهوری اسلامی، به تحلیل نقش امریکا در آشوبهای مزبور پرداخته شده است. تبیین نقش محوری امریکا در آشوبهای زمستان ۹۶، موجب فهم عمیق و ملموس بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم قم در ۹۶/۱۰/۱۹، با موضوع تبیین ابعاد گوناگون عملکرد و هدایت این آشوبها، میگردد. این نوشتار به فاصله کمتر از دو ماه پس از وقوع آشوبهای دیماه، به تحریر درآمده و طبیعتاً نگارندگان از حیث دسترسی به تحلیلها و اسناد مرتبط، در مضیقه قرار داشتهاند و در آتیه ابعاد بیشتری از این ماجرا روشن خواهد شد.
👈🏼 جهت مطالعه متن اینجا کلیک کنید
⭐️بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🇮🇷 @iranemoaser
⁉️شاهزاده تاریکی؛ آیتالله مایک کیست؟/بخش اول
🔹به فاصله چند روز بعد از ناآرامیهای بعضی از نقاط کشور در سال 96 برخی از مسئولین #نظام_جمهوری_اسلامی نام عدهای از افراد و سازمانهای مختلف که در آشوبها نقش مهمی داشتند را بیان میکنند و نقشههای آنان را برای مردم بازگو میکنند.
🔸دادستان کل کشور (حجتالاسلام والمسلمین منتظری) در 14 دیماه در مدرسه دارالشفای قم اولین مقام رسمی کشور بود که صریحاً نام #مایکل_دی_آندریا را میآورد و او را یکی از طراحان اصلی پروژه ایجاد ناآرامی در کشور مینامد. او با اعلام اینکه پروژه «دکترین همگرایی نتیجهبخش» نتیجه همکاری سه ضلع امریکا و صهیونیستها و سعودیها بود که با ایجاد پویشهای مردمی به دنبال آشوب و در نهایت #سقوط_نظام بودند افزود طرحی با استفاده از فرصت اعتراض مردم و با استفاده از شعارهای جذاب تحت عنوان « #نه_به_گرانی »، «نه به پرداخت قبوض» و «پویش مالباختگان و بازنشستگان» در کشور به راه انداخته شده بود که برای اجرای آن طرق مختلفی بحث و تبادل نظر شد و به جای #طرح_تونسی (از مرکز به شهرهای کوچک) #طرح_لیبیایی (از شهرهای کوچک به مرکز) انتخاب و اجرا شد.
🔹اما مایکل دی آندریا اسمی نبود که ناآشنا باشد؛ او برای ایرانیان از خردادماه 96رسانهای شده بود. همان هنگامی که به دستور مستقیم ترامپ و با حکم #پمپئو به عنوان رئیس اتاق عملیات جدید برای جاسوسی از ایران منصوب شده بود.
🔸مایکل دی آندریا کیست؟
«مایکل دی آندریا» در سالی نامعلوم در ایالت ویرجینیا به دنیا آمد و سرنوشتش از دو دهه قبل با #سیا گره خورده بود. اگرچه گفته میشود دی آندریا اکنون ششمین دهه از عمر خود را میگذراند، اما تاریخ تولد و سن او مشخص نیست. با وجود این آنچه میدانیم این است که وی در سال 1979 به سیا پیوست. هر چند تا پیش از آوریل 2015 کسی از نام او خبر نداشت.
🔹دی آندریا بین سالهای 1979 تا 2015 صرفاً با نامهای مستعار شناخته میشد. همکارانش وی را با نامهایی از قبیل «عهدهدار»، « #شاهزاده_تاریکی»، « #آیتالله_مایک » و «راجر» شناسایی میکردند. سایر مردم در جهان نیز از سال 2012 او را با نام «گرگ» شناختند؛ شخصیتی در فیلم هالیوودی و شناختهشده «سی دقیقه پس از نیمه شب» درباره عملیات ترور #اسامه_بن_لادن که برگرفته از نقش دی آندریا در عملیات ترور بن لادن بود. غیر از این نامها تا سال 2015 اطلاعات اندکی درباره او در دسترس بوده، مثلاً اینکه همکارانش درباره او میگفتند به کت و شلوارهای رنگ تیره علاقهمند است، اخلاق بدی دارد، به شدت به سیگار معتاد است.
🔸بخش دیگری از زندگی دی آندریا که تعجببرانگیز است، داستان ازدواج او با یک زن مسلمان به نام «فریده کوریمجی» در کشور جزیرهای «موریس» (تبعیدگاه رضاشاه پهلوی) در آفریقا و مسلمان شدن اوست. وی مدتی طولانی که در آفریقا برای انجام مأموریت اعزام شده بود، با کوریمجی که 10 سال از او بزرگتر بود آشنا شده و حتی حاضر شده بود برای ازدواج با او مسلمان شود؛ اقدامی که احتمال نام مستعار «آیتالله مایک» را برای او به ارمغان آورده است.
🔹البته گفته میشود دلیل ازدواج دی آندریا با کوریمجی لزوماً عشق و عاشقی نبوده بلکه ثروت و تجارت گسترده خانوادگی کوریمجیها در آفریقا در زمینههای متنوعی از جمله ارتباطات، رسانه، املاک و مستغلات، توریسم، خدمات مالی و انرژی بوده است که میتوانسته پوشش مناسبی را برای عملیاتهای مخفیانه دی آندریا فراهم کند. ضمن اینکه دی آندریا با گرویدن ظاهری به اسلام (بدون اینکه التزام اعتقادی به اسلام پیدا کند) میتوانسته راحتتر اذهان اطرافیان را از مأموریت واقعیاش در آفریقا منحرف کند. ( مقاله «بازکاوی نقش آمریکا در ایجاد آشوبهای کور دی ماه 96 بر اساس اطلاعات آشکار»-فصلنامه پانزده خرداد )
◀️ادامه دارد...
⭐️️بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🇮🇷 @iranemoaser